Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 98

Θέμα: Μήπως έχω χάσει κάπια επισόδια?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
    Σωστό, αλλά εδώ είναι ένα μοτοσυκλετιστικό φόρουμ και όχι δικηγορικό.

Όταν κάποιος ρωτάει λοιπόν εάν είναι λογικό να οδηγείς με τον Α ή Β τρόπο, τότε πρέπει να απαντάμε μοτοσυκλετιστικά, αλλιώς θα έστελνε email στην τροχαία για να πάρει την απάντηση του

Δηλαδή ενώ ο άνθρωπος αναφέρει μιά μαλακία που όντος γίνεται στο δρόμο πρέπει να τον κράζουμε κι όλας?

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
    Σωστό, αλλά εδώ είναι ένα μοτοσυκλετιστικό φόρουμ και όχι δικηγορικό.

Όταν κάποιος ρωτάει λοιπόν εάν είναι λογικό να οδηγείς με τον Α ή Β τρόπο, τότε πρέπει να απαντάμε μοτοσυκλετιστικά, αλλιώς θα έστελνε email στην τροχαία για να πάρει την απάντηση του
    Ποιος οριζει τον μοτοσυκλετιστικο τροπο και νομο??

Ο ινδιανος?ο φουλεξοπλισμενος? ο παπακιας της γειτονιας?ο ssας?ο εντουρας?ο πιστας? ο ακρανωτος?.....................

Παλαιό μέλος
    Έχεις πολύ δίκιο Zephyr!
    Το γεγονός ότι οδηγούμε δίκυκλα, δεν σημαίνει ότι είμαστε και ίδιοι στις αντιλήψεις, στον τρόπο οδήγησης και σκέψης. Δεν υπάρχει μοτοσυκλετιστικός τρόπος, υπάρχει ο τρόπος του καθ' ενός και ο νόμιμος. Αν αυτά τα δύο συμπίπτουν έχει καλώς, αν όχι ας προσέχουμε τουλάχιστον να μην την πατήσουμε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Πάντως το σωστό είναι το νόμιμα ακόμα και αν δεν το τηρούμε πάντα (και πρώτος εγώ)...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Ποιος οριζει τον μοτοσυκλετιστικο τροπο και νομο??

Ο ινδιανος?ο φουλεξοπλισμενος? ο παπακιας της γειτονιας?ο ssας?ο εντουρας?ο πιστας? ο ακρανωτος?.....................
    τελικα πρεπει να σε παω βολτα εσενα γιατι εχεις καταντησει κομφουκιος

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
    τελικα πρεπει να σε παω βολτα εσενα γιατι εχεις καταντησει κομφουκιος
    Να λειπει το βυσσινο , σε παω εγω καλυτερα.

Πισω καθομε μονο σε αγωνιζομενους.

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 130(ΜΕ ΑΜΑΞΙ) ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΝΤΑΗΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΒΑΡΙΟΤΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ!!!ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ!!!ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑΠΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΩΡΑ???
    ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!:a31: :a31: :a31:

Π@ΥΤΑΝΑ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ Το avatar του/της S705

Re: Μήπως έχω χάσει κάπια επισόδια?

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro

Πριν από κάτι μήνες ήμουν με το αυτοκίνητο μου στην Αττική Οδό Κυριακή πρωί χωρίς κίνηση με 140 στην αριστερή και δεξιά μου 1 λωρίδα κενή.

Μήπως , λέω μήπως
    ΔΕΝ Θα έπρεπε να ήσουν στην αριστερή?????
    Πραγματικά έχω βαρεθεί να προσπαθώ να πάω σταθερά 130-140 χλμ στην εθνική και να σέρνονται αυτοκίνητα στην αριστερή με 100 χλμ ,την ώρα που η μεσαία , ακόμα και η δεξιά είναι άδειες .
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
    ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Spyro τι ψάχνεις να βρείς.

Αφού όπως τα περιγράφεις όλοι παράνομοι ήταν. Αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει δρόμος στην Ελλάδα που να επιτρέπεται η ταχύτητα πάνω από 130. Συνεπώς πρίν γίνει οποιοδήποτε προσπέρασμα από αριστερά ή δεξια ήδη υπήρχε παρανομία. 140 150 160 είναι ταχύτητες που δεν επιτρέπονται στην Ελλάδα.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    το γεγονος να πηγαινεις στην εθνικη (ειδικα 100χλμ κοντα στην αθηνα) με πανω απο 120 να ειναι τρομερα επικινδυνο το εχει σκεφτει κανεις η μπα?

η κατασταση εχει γινει πραγματικα επικινδυνη πια....ο,τι να ναι γινεται στην εθνικη....και μετα λεμε για νεκρους,για παιδια που χαθηκαν...για ορια...για δρομους...για παιδεια...εσυ ρε φιλε τι παιδεια εχεις που πας με 140?ποιος σε εκπαιδευεσαι με ασφαλεια για τα 140(εστω και θεωρητικα)?ποιος σου ειπε πως συμπεριφερεται το οχημα στα 140?....δεν μιλαω για σενα προσωπικα...
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki

Re: Re: Μήπως έχω χάσει κάπια επισόδια?

Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
    Μήπως , λέω μήπως
    Θα έπρεπε να ήσουν στην αριστερή?????
    Πραγματικά έχω βαρεθεί να προσπαθώ να πάω σταθερά 130-140 χλμ στην εθνική και να σέρνονται αυτοκίνητα στην αριστερή με 100 χλμ ,την ώρα που η μεσαία , ακόμα και η δεξιά είναι άδειες .

ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΕΣΑΙ Η ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Η ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΝΩ Η ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΕΣ!

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΜΕ ΤΑΧ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 130-140 ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΩ ΤΡΑΒΙΕΜΑΙ ΔΕΞΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ, ΕΝΩ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΤΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΚΟΙΤΑΩ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΟΧΗΜΑ ΠΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!

ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 600ΑΡΙΑ-1000ΑΡΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΜΕ 1Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ).
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67

Πριν από κάτι μήνες ήμουν με το αυτοκίνητο μου στην Αττική Οδό Κυριακή πρωί χωρίς κίνηση με 140 στην αριστερή και δεξιά μου 1 λωρίδα κενή.

Δηλαδή το TDM εάν είχε μπει στην μεσαία λωρίδα πριν φτάσει πίσω μου και συνέχιζε με τα 150 του σταθερά θα είχε γίνει κάτι παράνομο (πέρα από την ταχύτητα)?

Ο δρόμος ήταν άδειος κυριολεκτικά!!

Μαλλον φιλε μου φερνεις τα πραγματα στα δικα σου σταθμα. Και εισαι πολυ περισσοτερο κουτακιας παρα μοτοσυκλετιστης. Ο κλασικος κουτακιας δε θα φυγει ευκολα απο την αριστερη για να περασει μια μηχανη, εδω σπανια θα το κανει για να περασει αυτοκινητο εκτος κι αν ειναι κανα γερμανικο κτηνος που ερχεται με 200 οποτε τοτε γρηγορα γρηγορα θα μαζευτει. Επισης, αφου εχεις αυτη την αντιληψη σαν κουτακιας θα ερχοσουνα σε ασυνεχεια με τον εαυτο σου αν οταν οδηγεις μηχανη τους αναγκαζες να συμμορφωθουν και να μπουν εκεινοι στη μεσαια, οποτε προτιμας να κανεις εσυ την παρανομια και να ριψοκινδυνευεις.
    Με αδειο δρομο ησουνα υποχρεωμενος να μπεις στη μεσαια ειτε ερχοταν TDM ειτε δεν ερχοταν τιποτα. Δεν ειχες κανενα λογο να καθεσαι στην αριστερη.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Δέν ξέρω εάν φταίει ο DUKASII η κάποιοι άλλοι με τα post τους αλλά τουλάχιστον μπήκε η συζήτηση σε μια λογική σειρά

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Απλώς το μόνο που ξένισε στο post σου ήταν η αυτοπεποίθησή σου, πως είμαστε μια κάστα ή μια αίρεση που αλληλοϋποστηριζόμαστε ακόμη και στην παρανομία! Θα πεις δεν είναι αδόκιμο να κάνεις κάτι και να το κατακρίνεις; Είναι! Αλλά χρήζει κοινωνιολογικής ανάλυσης το θέμα
    Εχεις δίκιο όπως ανέφερα και πιο πάνω, ίσως στο αρχικό μου post να βγήκε χοντροκομμένα. Δέν ανήκω σε κάποια κάστα, οδηγάω και μηχανή και αυτοκίνητο εδω και 17 χρόνια. Το γεγονός οτι οδηγώ και τα 2 με κάνει (όπως και πολλούς άλλους εδω μέσα) να το κοιτάω και απο τις 2 πλευρές.

Οι μοτοσικλετιστές απανταχού της Γης λόγου υψηλότερου κινδύνου, για μένα πάντα ήταν 1 κλίκ πιο πάνω στην οδηγική συμπεριφορά (είτε είχαν πάρει το αμάξι τους, είτε την μηχανή τους). Εξ ορισμού ο μοτοσικλετιστής είχε και έχει καλύτερη αντίληψη του δρόμου. Γιαυτο με στεναχωρεί τελευταία να βλέπω αυτοκινηστικές (παράνομες και μη) συμπεριφορές σε μηχανές.

Ας μην υιοθετήσουμε ρε παίδες όμως κακές συνήθειες αυτοκινήτων. Το βγάζω φλάς και πέζω τα φώτα απο 200μ μακριά είτε γιατί βαριέμαι να κατεβάσω ταχύτητα είτε γιατί είμαι τσαντισμένος που κάποιος υποδεέστερος θνητός έτυχε να προπορεύεται στην ίδια λορίδα με εμένα δέν είναι νόμιμη συμπεριφορά και το σίγουρο είναι οτι δεν ήταν μοτοσυκλετιστική συμπεριφορά. Είναι συγκεκριμένοι αυτοί που το κάνουν και όλοι τους ξέρουμε. Οι μοτοσυκλετιστές ποτέ δεν οδηγούσαν με την άποψη οτι ο δρόμος τους ανήκει. Πάντα ήταν ένα κλίκ πιο ευαίσθητοι στην συμπεριφορά τους (δεδομένων των κάγκουρων, οι οποίοι παρεμπιπτόντως δεν έβγαιναν και ποτέ έξω απο την πόλη. Να βρουν καμιά γκόμενα έψαχναν πάντα στην πλατεία. Δεν τους ένοιαζε η Εθνική).

Έχω πέξει αρκετές φορές τα φώτα στην αριστερή (με το αυτοκίνητο μου) όταν βλέπω οτι μπροστά απο το αυτοκίνητο του προπορευόμενου δεν είναι κανένας και αυτός/αυτή παραμένει να πηγαίνει σιγά. Δέν χρειάζεται να μου τους θυμίσεται τους ξέρω τους δολοφόνους. Άλλες τόσες φορές έχω κάνει εγώ δεξιά . Αλλά όταν ρε παιδιά είμαι με τη μηχανή υπάρχουν λόγο όγκου και γκαζιού αμέτρητες επιλογές, άλλες επικίνδυνες άλλες όχι, για να περάσεις. Δεν χρειάζεται να ενοχλήσεις τον μαλάκα. Κοίτα να γλυτώσεις από αυτόν γιατί όπου να ναι θα γίνει η στραβή. Άσε που δεν φταίνε και αυτοί πάντα, δεδομένου των δρόμων που έχουμε. Δέν χρειάζεται να δημιουργήσεις "φασαρία" και αναταραχή σε ενα γκρουπ απο 5-6 αυτοκίνητα που έχουν κολλήσει σε ένα σημείο λόγω κάποιου που δεν συμπεριφέρεται σωστά εν κινήσει. Αυτό θα το κάνει ξετάπωτο 206 Rallye που έρχεται απο πίσω. Εσύ κοίτα να γλυτώσεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Οι μοτοσικλετιστές απανταχού της Γης λόγου υψηλότερου κινδύνου, για μένα πάντα ήταν 1 κλίκ πιο πάνω στην οδηγική συμπεριφορά (είτε είχαν πάρει το αμάξι τους, είτε την μηχανή τους).
    Πάντα;Μην είσαι και τόσο σίγουρος...

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Πάντα;Μην είσαι και τόσο σίγουρος...
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ TOLISTOLAROS!!!

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Μαλλον φιλε μου φερνεις τα πραγματα στα δικα σου σταθμα. Και εισαι πολυ περισσοτερο κουτακιας παρα μοτοσυκλετιστης. Ο κλασικος κουτακιας δε θα φυγει ευκολα απο την αριστερη για να περασει μια μηχανη, εδω σπανια θα το κανει για να περασει αυτοκινητο εκτος κι αν ειναι κανα γερμανικο κτηνος που ερχεται με 200 οποτε τοτε γρηγορα γρηγορα θα μαζευτει. Επισης, αφου εχεις αυτη την αντιληψη σαν κουτακιας θα ερχοσουνα σε ασυνεχεια με τον εαυτο σου αν οταν οδηγεις μηχανη τους αναγκαζες να συμμορφωθουν και να μπουν εκεινοι στη μεσαια, οποτε προτιμας να κανεις εσυ την παρανομια και να ριψοκινδυνευεις.
    Με αδειο δρομο ησουνα υποχρεωμενος να μπεις στη μεσαια ειτε ερχοταν TDM ειτε δεν ερχοταν τιποτα. Δεν ειχες κανενα λογο να καθεσαι στην αριστερη.
    Μάλλον κάτι θα σου έχω κάνει επι προσωπικού για να βγάζεις τέτοια εμπάθεια. Κάκως δεν θυμάμαι το λόγο :a24: Ελπίζω να μου τον θυμήσεις κάποια στιγμή

Όσο για την κίνηση μου στην αριστερή, ναι όντως ήμουν παράνομος. Το "κυνήγι των μαγισσών αναβίωσε".

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μια βοήθεια γιατί έχω χάσει την μπάλα
    από PARANOMMOS στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2010, 09:22
  2. Εχω μερικές ερωτήσεις...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2004, 17:55
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2003, 13:37