Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 139

Θέμα: Παπαδες

πέθανε ενας άνθρωπος που....
    για κάποιους ήταν ταγός
    για κάποιους ήταν σε πολλά (και σε μεγάλο ποσοστό) λάθος, αλλα σεβάστηκαν το αξίωμα!
    για κάποιους ήταν ζημιογόνος
    για κάποιους ήταν αξιόλογος αντίπαλος-εχθρός
    για κάποιους ήταν αδιάφορος
    για πολύ μεγάλο ποσοστό Ελλήνων Χ.Ο. σεβαστός
    αλλα ηταν ενας ανθρωπος με προτερήματα και ελαττώματα όπως όλοι μας.

Ο χλευασμός ενός νεκρού, φίλου η εχθρού, το μόνο που δείχνει, ειναι βαρβαρότητα και έλλειψη πολιτισμού.
    Οσοι τον κράζουν σαν φασίστα (ίσως έχουν δίκιο), ας σκεφτούν σε τί διαφέρει ο δικός τους φασισμός, οταν προσβάλλουν τα όσια και τα ιερά πολλών εκατομμυρίων ανθρώπων.

και όπως έλεγε κάποιος "όταν πετάς στον άλλον σκατά, και εσύ το ίδιο λερώνεσαι"

κρίμα στο ήθος μας

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Για μενα ηταν ταγος...
    Δεν χλευαζω ΑΛΛΑ δεν κλαιω με κροκοδειλια δακρυα,οπως συμπασα η κοινη γνωμη...
    Ο νεκρος παντα δεδικαιωται αλλα μηδενα προ του τελους μακαριζε..
    Και εν τελει ΔΕΝ νομιζω οτι ο αποθανων με τις πραξεις του εμακαρισθη.-
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Συμφωνω...
    Ας σωπασει λοιπον το ευγενες συναπαντημα των παπα-Τσακαλων και σια ΟΕ...
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Η περιπτωση Χριστοδουλου ειναι για εμενα μια ακομα περιπτωση ανθρωπου που αναδειχτηκε μεσα απο τα ΜΜΕ.Δεν τον συμπαθησα ποτε,οπως και ολους τους υψηλοβαθμους μαυροφορεμενους ρασοφορους με τους χρυσους σταυρους που κανουν μυνησεις για χωραφια και οικοπεδα σε φτωχους ανθρωπους.Δεν με ενδιαφερει που πεθανε και το λεω υπευθυνα,στην τελικη για αυτον ειναι καλυτερα να μην υποφερει αλλο αφου τον βρηκε η καταραμενη αρρωστεια.

Αλλα αυτο το καρναβαλι γυρω απο τον θανατο του με αηδιαζει.Βγαινει ο καθε γλυφτης και το καθε παρασιτο να εκθειασει τον Χριστοδουλο οταν ολοι ακονιζαν μαχαιρια οσο ηταν αρρωστος.

Με αηδιαζει η προσπαθεια να τον παρουσιασουν ως αγιο ανθρωπο.Οπως και η προσπαθεια να αναδειξουν τον <<αγωνα>> του εναντια στην αρρωστεια.Οταν υπαρχουν παιδακια με καρκινο και αυτος και οι παρατρεχαμενοι του ξοδευαν εκατονταδες χιλιαδες ευρω αν οχι μερικα εκατομμυρια για να πηγαινοερχονται στο Μα'ι'αμι.Γιατι εκτος απο την νοσηλεια και την μεταμοσχευση δεν πηγε μονος του και ηταν παρα πολλοι παρατρεχαμενοι που πηγαινοερχονταν με εξοδα της εκκλησιας για να κανουν το κομματι τους.

Αν ηταν πραγματικα οπως θελανε να τον παρουσιασουνε αγιος και γενναιος θα ελεγε οχι ρε δεν θελω θεραπειες ουτε τιποτα.Παρτε αυτα που θα χαλαγα εγω σε θεραπιες και φτιαξτε μοναδες για παιδακια με καρκινο,για παιδακια με ειδικες αναγκες κτλ κτλ.Ή κατι τετοιο τελος παντων.Στην χειροτερη θα προσπαθουσε οτι γινει εδω χωρις πολλες τυμπανοκρουσιες και ιστοριες.

Τοτε θα τον παραδεχομουνα.Τωρα για εμενα ειναι απλα ενας ακομα ρασοφορος με χρυση βασιλικη κορωνα στο κεφαλι που κυκλοφορουσε με Mercedes S600 θωρακισμενη.-

Ισως ειμαι υπερβολικος και πραγματικα δεν ξερω τι θα εκανα εγω στην θεση του.Αλλα ειναι αλλο ο Αγιος και αλλο ο ανθρωπος με χτυπητες αδυναμιες και ελλατωματα.Ηρθε εζησε και εφυγε.Αν υπαρχει Θεος θα τον κρινει οπως και ολους μας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Ο χλευασμός ενός νεκρού, φίλου η εχθρού, το μόνο που δείχνει, ειναι βαρβαρότητα και έλλειψη πολιτισμού.
    Οσοι τον κράζουν σαν φασίστα (ίσως έχουν δίκιο), ας σκεφτούν σε τί διαφέρει ο δικός τους φασισμός, οταν προσβάλλουν τα όσια και τα ιερά πολλών εκατομμυρίων ανθρώπων.

Εαν ελεγες τα ιδια σε ολη την διαρκεια της ζωης του δεν βλεπω το προβλημα.Εαν τον εγλυφες οσο ηταν ζωντανος και τον χλευαζες μετα ναι εχεις δικιο.

Απο την αλλη εαν τα ιερα και τα οσια μερικων,ισως εκατομμυριων ειναι ο Χριστοδουλος τι να πω....Αν και πρεπει να υπαρχει ενας σεβασμος στην αντιθετη αποψη το ιδιο ισχυει και με τον Παπα.Τι με νοιαζει εμενα αν πεθανει απο γερατεια ή αρρωστεια ο Παπας και τον κανουν αγιο.Ή το γεγονος οτι υπαρχουν εκατομμυρια ανθρωποι που ακομα πιστευουν στο αλαθητο.

Ειναι λαθος για εμενα η αγιοποιηση τετοιων ανθρωπων.Υπαρχουν πιο αξιοι παπαδες σε κατι χωρια στο Καρπενησι απο ολους τους αρχιπαπαδες και καρδιναλιους της γης.Οι μεγαλυτεροι εκμεταλευτες της πιστης των ανθρωπων ειναι αυτοι.

Γιατι να φιλησω το γεματο χρυσο χερι?Γιατι να πιστεψω αυτα που λενε.Οι αρχιπαπαδες ειναι στην συντριπτικη τους πλειοψηφια φορεις εξουσιας και πλουτου.

Αντιθετοι βιοι απο τα κυρηγματα του Χριστου.

ποιος ειναι η νταιζη?

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    mats8282,αν και μάλλον δεν κατάλαβες το σκεπτικό τού tai,με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο σ' αυτά που λες.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creaci&#243;n es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es enga&#241;ar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es as&#237;, to el d&#237;a echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παιδιά ούτε εγώ υπήρξα ποτέ fan του Χριστόδουλου αλλά και της εκκλησίας γενικά.Όχι λόγω έλλειψης πίστης αλλά λόγω του ότι ποτέ δεν μου άρεσε η εκκλησιαστική εξουσία,δεν μου άρεσαν οι μεγαλόσταυροι,τα χρυσά σκήπτρα κτλ.Το θέμα όμως είναι πως όταν έχουμε έναν άνθρωπο νεκρό δεν μπορούμε να εκφραζόμαστε έτσι.Πρέπει να δείξουμε σεβασμό.Η ιστορία θα κρίνει το έργο του Χριστόδουλου (αλλά και του κάθε Χριστόδουλου),το να χλευάζουμε και να περιφρονούμε έτσι έναν νεκρό δείχνει έλλειψη πολιτισμού και χαμηλό επίπεδο όπως πολύ σωστά είπε και ο Tai
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Παιδιά ούτε εγώ υπήρξα ποτέ fan του Χριστόδουλου αλλά και της εκκλησίας γενικά.Όχι λόγω έλλειψης πίστης αλλά λόγω του ότι ποτέ δεν μου άρεσε η εκκλησιαστική εξουσία,δεν μου άρεσαν οι μεγαλόσταυροι,τα χρυσά σκήπτρα κτλ.Το θέμα όμως είναι πως όταν έχουμε έναν άνθρωπο νεκρό δεν μπορούμε να εκφραζόμαστε έτσι.Πρέπει να δείξουμε σεβασμό.Η ιστορία θα κρίνει το έργο του Χριστόδουλου (αλλά και του κάθε Χριστόδουλου),το να χλευάζουμε και να περιφρονούμε έτσι έναν νεκρό δείχνει έλλειψη πολιτισμού και χαμηλό επίπεδο όπως πολύ σωστά είπε και ο Tai
    Δεν νομίζω ότι τον χλεύασε κανείς (εκτός από τη photo sorry δεν τις έδωσα σημασία) .... αλλά δεν μπορούν να μείνουν και ασχολίαστες οι πράξεις του..
    Δλδ το λάβαρο της Αγίας Λαύρας στο σύνταγμα το ξεχνάς?? Τις παρεμβάσεις που έκανε σε πολιτικά ζητήματα τα ξεχνάς?
    Η μήπως τον ψήφισα και δεν το θυμόμουν για να φυτρώνει εκεί που δεν το σπέρνουν.....?
    Δυστυχώς οι πράξεις μένουν... και βάση αυτών θα κριθεί.... από εμένα εσένα και όλους....

άσχετο μέλος Το avatar του/της fethry
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Αν ηταν πραγματικα οπως θελανε να τον παρουσιασουνε αγιος και γενναιος θα ελεγε οχι ρε δεν θελω θεραπειες ουτε τιποτα.Παρτε αυτα που θα χαλαγα εγω σε θεραπιες και φτιαξτε μοναδες για παιδακια με καρκινο,για παιδακια με ειδικες αναγκες κτλ κτλ.Ή κατι τετοιο τελος παντων.Στην χειροτερη θα προσπαθουσε οτι γινει εδω χωρις πολλες τυμπανοκρουσιες και ιστοριες.
    Ακριβώς...
    if it's stupid and it works, it ain't stupid

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Για να καταλαβω μιλαμε για την φωτο με τους μαυροφορεμενους ή για αυτη που ειναι στην εκκλησια?

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Η ιστορία θα κρίνει το έργο του Χριστόδουλου (αλλά και του κάθε Χριστόδουλου),το να χλευάζουμε και να περιφρονούμε έτσι έναν νεκρό δείχνει έλλειψη πολιτισμού και χαμηλό επίπεδο όπως πολύ σωστά είπε και ο Tai

Εγω φιλε τα ελεγα ακριβως ετσι και πριν πεθανει.Το οτι πεθανε δεν αλλαξε το σκεπτικο μου.Δεν με νοιαζει που πεθανε τι να κανω....Δεν τον ηξερα,δεν με ηξερε,παρε δωσε δεν εχω με τους παπαδες εκτος απο το Πασχα που παω στην Ανασταση.

Αν δεν καταλαβε καποιος να το κανω πιο λιανα τα ΜΜΕ με πειραξαν στην συγκεκριμενη περιπτωση και οι αρχιπαπαδες γενικα.Ο Χριστοδουλος ηταν αυτος που ηταν και ο καθενας εχει την γνωμη του για αυτο το δημοσιο προσωπο και τον βιο του.

Παλαιο τόμαρο
    Χριστιανός δεν είμαι...
    Υπάρχουν όμως κάτι παππάδες, κάτι γερόντια, σε κάτι βουνοκορφές που πεθαινουν σαν τα σκυλιά...
    Έχοντας κάνει τις επιλογές τους.
    Υπάρχουν εργάτες που πεθαίνουν κάθε μέρα... Χωρίς την πολυτέλεια του να κάνουν επιλογές.

Το εν λόγω κάθαρμα και σαν φορέας των εξουσιων που είχε, είχε τα χεράκια του βουτυγμένα στο αίμα... Και στο αίμα. Σε ιστορικές στιγμές πήρε θέση. Διάλεξε με ποιους ήταν και αυτός και το συνάφη του. Και προσαρμοζόταν κάθε φορά στις συνθήκες. Τρώγοντας και πίνοντας πάνω στη μιζέρια των άλλων...

Σέβομαι τους εχθρούς μου που έκαναν τις επιλογές τους και βγήκαν στο κλαρί. Δε φτύνω στο πτώμα τους. Αλλά οχι και τα καθάρματα σαν τον παρασκευαίδη...
    Ο καθένας έχει τον "παράδεισο" που του αξίζει.
    τώρα το αν πέθανε από καρκίνο είναι μια άλλη ιστορία.
    -χωρίς εμοτικονς-
    υγ. Σορυ κιόλας, γιατί έχω αποφασίσει να μην εκφράζω τις πολιτικές μου απόψεις στο μοτο γρ... Δεν άντεξα όμως γιατί μου έχουν ζαλίσει τον έρωτα...

Ρε παιδιά τα ίδια πράγματα λέμε.Δίχασε τους Έλληνες με το θέμα των ταυτοτήτων,φύτρωνε εκεί που δεν τον έσπερναν προφανώς επειδή είχε πολιτικές βλέψεις,υπάρχουν σκιές σχετικά με το παρελθόν του την περίοδο της δικτατορίας.Συμφωνώ 1000% μαζί σας.Μέχρι και την τελευταία μέρα πριν πεθάνει τον έβριζα.Απλά τώρα τον σέβομαι σαν νεκρό.Ο νεκρός είναι κάτι το ιερό.Αφήστε να ταφεί πρώτα και μετά θα τα συζητήσουμε όλα,αυτό λέω...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οι τρεις παπάδες
    από Cpt. Haddock στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 14:30
  2. παπαδες αγιαζουν...αμαξια!
    από Rezeguet στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 28/10/2005, 16:27
  3. Παπαδες οδηγοι