Hornet: Oxi, den ekproswpw to moto.gr pou0ena, kai auto eipa h" toulaxistwn prospa0hsa na pw. Apla an paw 0a sas enhmerwsw apo thn "proswpikh mou" empeiria.
Giagia Arkouda: afierwsh!
http://www.joe-ks.com/archives_feb2005/MotorcycleGrannies.jpg
Hornet: Oxi, den ekproswpw to moto.gr pou0ena, kai auto eipa h" toulaxistwn prospa0hsa na pw. Apla an paw 0a sas enhmerwsw apo thn "proswpikh mou" empeiria.
Giagia Arkouda: afierwsh!
http://www.joe-ks.com/archives_feb2005/MotorcycleGrannies.jpg
Αν και τον μισώ τον κύριο ομολογώ πως στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο μόνος που έχει πλήρη επαφή με την πραγματικότητα.Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Δεν ειναι το προβλημα αν το εχεις εκφρασει σωστα ή οχι εσυ Γιωργο ...
Το βασικο θεμα ειναι οτι σ' αυτον τον διδυκτιακο τοπο συναντησης δεν μπορει να υπαρξει καποιος εκπροσωπος, μιας και δεν υπαρχει καποια "γραμμη" ή "καταστατικο" ή "αρχες" ή οτιδηποτε αλλο ...
Ειμαστε ανθρωποι με εντελως διαφορετικες αντιληψεις σε πολλα θεματα, οποτε ειναι πρακτικα ΑΔΥΝΑΤΟΝ να "εκπροσωπησει" κανενας κανεναν!
Απο 'κει και μετα, οταν ανακοινωθει καποια εκδηλωση ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ και ΜΠΟΡΟΥΝ απο 'δω μεσα, τρεχουν να βοηθησουν! :wacko:
άνοιγμα- κάλεσμα σε όλους τους μοτοσυκλετιστές, ενοήτε.
να καλέσουμε όμως εκπροσώπους στα συμβούλια από το φόρουμ του μοτο.γρ είναι άδικο, πρέπει και από άλλα φόρουμ, ακόμα και πέντε φοίλοι μηχανόβιοι να υπάρχουν, γιατί να μην εκπροσωπιθούν και αυτοί?
απ ότι καταλαβαίνω πολοί από εσάς υπονοούν πως είναι μέσα στα συμβούλια εκπροσοπόντας λέσχες, και εκφράζουν γνώμμες ναί μεν αλλά... ανόνυμα, <<δεν εκπρωσοπώ κάποια λέσχη>> κτλ. . πιοί είστε? αοριστολογίες δεν είναι σωστές. ακούω...
εγώ συμετέχω στην προσπάθεια και στα συμβούλια με το vespa club
a.ventouris
Ρε Χρήστο, γιτί σε μισεί το παληκάρι??Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis111
Αν και τον μισώ τον κύριο ομολογώ πως στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο μόνος που έχει πλήρη επαφή με την πραγματικότητα.
![]()
![]()
Τι του έκανες??![]()
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
mesa kai gw
tamis
Με μια λέξη... Ταξιδιώτης των 2 τροχών
![]()
Egw lew na 3ekolhsoume apo ta organwtika, akoma de phgame se sunanthsh ths prwtoboulias mperdeyame ta mpoutia mas.
Mias ki exoume tosh dia0esh na spatalhsoume faia ousia den arxizoume kammia protash gia tous stoxous ths prwtoboulias.
Sugkekrimena problhmata pou kata th gnwmh mas epireazoun tous perissoterous motosukletistes, kai proteinomenes luseis pou 0a prospa0hsoume na ekfrasoume.
1 Asfalish motosukletas!
Mhpws oi asfalistikes etaireies aisxrokerdoun ws pros tous motosukletistes xrewnontas astikh eu0hnh ligaki katw tou autokinhtou, bash poiwn stoixeiwn to kanoun auto. Egw den dexomai oti oi zhmies pou prokalei h motosukleta genika san ftaixths se atuxhma dikaiologoun tetoia posa.
Na apaithsoume elegxo apo tis armodies uphresies stis asfalistikes, na organwsoume ena BB pou 0a anaferontai sugkrhtika stoixeia gia ka0e asfalistikh kai oi xrewseis tous. Isws enas pio sklhros antagwnismos meta3u tous na mas boh0hsei.
2 Odostrwma, lakoubes, erga, sumansh.
Zhmiofora gia to autokinhto 0anathfora gia emas. Mhpws 0a eprepe na epiblh0oun poines gia kakotexnies, na upoxrew0ei h sumansh anomaliwn, na ginontai genokotera pio oratoi oi kindhnoi!
Ante na ftia3oume mia lista!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
και πρωτος εγω
γιαγια αρκουδα
ΠΑΡΩΝ
και ΕΓΩ !!!
μέσα είμαι και ας έχω «πατίνι» ..
- - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -
ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!
Απλά σε αυτό το forum μιλούσα απο αυτό κάλεσαΑρχικά δημιουργήθηκε από antonis111
Αν και τον μισώ τον κύριο ομολογώ πως στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο μόνος που έχει πλήρη επαφή με την πραγματικότητα.
άνοιγμα- κάλεσμα σε όλους τους μοτοσυκλετιστές, ενοήτε.
να καλέσουμε όμως εκπροσώπους στα συμβούλια από το φόρουμ του μοτο.γρ είναι άδικο, πρέπει και από άλλα φόρουμ, ακόμα και πέντε φοίλοι μηχανόβιοι να υπάρχουν, γιατί να μην εκπροσωπιθούν και αυτοί?
απ ότι καταλαβαίνω πολοί από εσάς υπονοούν πως είναι μέσα στα συμβούλια εκπροσοπόντας λέσχες, και εκφράζουν γνώμμες ναί μεν αλλά... ανόνυμα, <<δεν εκπρωσοπώ κάποια λέσχη>> κτλ. . πιοί είστε? αοριστολογίες δεν είναι σωστές. ακούω...
εγώ συμετέχω στην προσπάθεια και στα συμβούλια με το vespa club. Η ίδια πρόσκληση θα γίνει και στα υπόλοιπα. Δεν είπα δεν εκπροσωπώ λέσχη , είπα δεν εκπροσωπώ την πρωτοβουλία. Την λέσχη μου την εκπροσωπώ και μάλιστα ονομαστικά (TDM Hellas) απλά δεν ανάφερα λέσχη καθώς στην πρωτοβουλία προχωράμε λίγο πιό πέρα από τις λέσχες και δεν είναι αναγκαίο να αναφέρουμε τα ονόματα των λεσχών.
Εχετε ενημερωθεί για την επόμενη συνάντηση ?????? Στην προηγούμενη σας έβαλα απουσία![]()
![]()
![]()
![]()
Poia prohgoumenh kai poia epomenh? Den exw dei kammia plhroforia edw sto forum, ektos ki an ap'ta polla posts xasame to zoumerotero!Αρχικά δημιουργήθηκε από tidime
Εχετε ενημερωθεί για την επόμενη συνάντηση ?????? Στην προηγούμενη σας έβαλα απουσία![]()
![]()
![]()
![]()
zerogara@yahoo.com
για κάτι <<μαλάκες με βέσπες >> πήρε το αυτί μου!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από tidime
Απλά σε αυτό το forum μιλούσα απο αυτό κάλεσα. Η ίδια πρόσκληση θα γίνει και στα υπόλοιπα. Δεν είπα δεν εκπροσωπώ λέσχη , είπα δεν εκπροσωπώ την πρωτοβουλία. Την λέσχη μου την εκπροσωπώ και μάλιστα ονομαστικά (TDM Hellas) απλά δεν ανάφερα λέσχη καθώς στην πρωτοβουλία προχωράμε λίγο πιό πέρα από τις λέσχες και δεν είναι αναγκαίο να αναφέρουμε τα ονόματα των λεσχών.
![]()
![]()
![]()
αν και σε γενικές γραμμές είστε καλά παιδιά οι, του tdm club.
![]()
a.ventouris