Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 55 από 55

Θέμα: Για Την Προτοβουλια Μοτοσηκλετηστων

Jesus Fucking Christ!!!!! Το avatar του/της Avapxia

Talking Ekproswphsh & Giagia Arkouda

Hornet: Oxi, den ekproswpw to moto.gr pou0ena, kai auto eipa h" toulaxistwn prospa0hsa na pw. Apla an paw 0a sas enhmerwsw apo thn "proswpikh mou" empeiria.

Giagia Arkouda: afierwsh!

http://www.joe-ks.com/archives_feb2005/MotorcycleGrannies.jpg

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Δεν ειναι το προβλημα αν το εχεις εκφρασει σωστα ή οχι εσυ Γιωργο ...

Το βασικο θεμα ειναι οτι σ' αυτον τον διδυκτιακο τοπο συναντησης δεν μπορει να υπαρξει καποιος εκπροσωπος, μιας και δεν υπαρχει καποια "γραμμη" ή "καταστατικο" ή "αρχες" ή οτιδηποτε αλλο ...

Ειμαστε ανθρωποι με εντελως διαφορετικες αντιληψεις σε πολλα θεματα, οποτε ειναι πρακτικα ΑΔΥΝΑΤΟΝ να "εκπροσωπησει" κανενας κανεναν!

Απο 'κει και μετα, οταν ανακοινωθει καποια εκδηλωση ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ και ΜΠΟΡΟΥΝ απο 'δω μεσα, τρεχουν να βοηθησουν! :wacko:
    Αν και τον μισώ τον κύριο ομολογώ πως στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο μόνος που έχει πλήρη επαφή με την πραγματικότητα.

άνοιγμα- κάλεσμα σε όλους τους μοτοσυκλετιστές, ενοήτε.
    να καλέσουμε όμως εκπροσώπους στα συμβούλια από το φόρουμ του μοτο.γρ είναι άδικο, πρέπει και από άλλα φόρουμ, ακόμα και πέντε φοίλοι μηχανόβιοι να υπάρχουν, γιατί να μην εκπροσωπιθούν και αυτοί?
    απ ότι καταλαβαίνω πολοί από εσάς υπονοούν πως είναι μέσα στα συμβούλια εκπροσοπόντας λέσχες, και εκφράζουν γνώμμες ναί μεν αλλά... ανόνυμα, <<δεν εκπρωσοπώ κάποια λέσχη>> κτλ. . πιοί είστε? αοριστολογίες δεν είναι σωστές. ακούω...
    εγώ συμετέχω στην προσπάθεια και στα συμβούλια με το vespa club
    a.ventouris

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis111
    Αν και τον μισώ τον κύριο ομολογώ πως στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο μόνος που έχει πλήρη επαφή με την πραγματικότητα.
    Ρε Χρήστο, γιτί σε μισεί το παληκάρι??

Τι του έκανες??
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
    Ρε Χρήστο, γιτί σε μισεί το παληκάρι??
    Τι του έκανες??

Ελα μωρε ...
    Δεν ειναι τιποτα!

Κι εγω τον λατρευω!

:rotflmao:

Κι οπως λεει κι ο κ.Αφρος ...

Αν δεν του αρεσει ο crs-k ας φαει μονο τις πατατες !!!

:rotflmao: :rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Tamis o Fazerakias Το avatar του/της tamis
    mesa kai gw

tamis
    Με μια λέξη... Ταξιδιώτης των 2 τροχών

Thumbs up Mpatsoi gourounia dolofonoi!

Egw lew na 3ekolhsoume apo ta organwtika, akoma de phgame se sunanthsh ths prwtoboulias mperdeyame ta mpoutia mas.

Mias ki exoume tosh dia0esh na spatalhsoume faia ousia den arxizoume kammia protash gia tous stoxous ths prwtoboulias.
    Sugkekrimena problhmata pou kata th gnwmh mas epireazoun tous perissoterous motosukletistes, kai proteinomenes luseis pou 0a prospa0hsoume na ekfrasoume.

1 Asfalish motosukletas!
    Mhpws oi asfalistikes etaireies aisxrokerdoun ws pros tous motosukletistes xrewnontas astikh eu0hnh ligaki katw tou autokinhtou, bash poiwn stoixeiwn to kanoun auto. Egw den dexomai oti oi zhmies pou prokalei h motosukleta genika san ftaixths se atuxhma dikaiologoun tetoia posa.
    Na apaithsoume elegxo apo tis armodies uphresies stis asfalistikes, na organwsoume ena BB pou 0a anaferontai sugkrhtika stoixeia gia ka0e asfalistikh kai oi xrewseis tous. Isws enas pio sklhros antagwnismos meta3u tous na mas boh0hsei.

2 Odostrwma, lakoubes, erga, sumansh.
    Zhmiofora gia to autokinhto 0anathfora gia emas. Mhpws 0a eprepe na epiblh0oun poines gia kakotexnies, na upoxrew0ei h sumansh anomaliwn, na ginontai genokotera pio oratoi oi kindhnoi!

Ante na ftia3oume mia lista!

"Παππούς" -- (22-05-02) Το avatar του/της jimbar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
    και πρωτος εγω
    γιαγια αρκουδα
    ΠΑΡΩΝ

και ΕΓΩ !!!
    μέσα είμαι και ας έχω «πατίνι» ..

- - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -

ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!

Geave Peace A Chance
    Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis111

άνοιγμα- κάλεσμα σε όλους τους μοτοσυκλετιστές, ενοήτε.
    να καλέσουμε όμως εκπροσώπους στα συμβούλια από το φόρουμ του μοτο.γρ είναι άδικο, πρέπει και από άλλα φόρουμ, ακόμα και πέντε φοίλοι μηχανόβιοι να υπάρχουν, γιατί να μην εκπροσωπιθούν και αυτοί?
    απ ότι καταλαβαίνω πολοί από εσάς υπονοούν πως είναι μέσα στα συμβούλια εκπροσοπόντας λέσχες, και εκφράζουν γνώμμες ναί μεν αλλά... ανόνυμα, <<δεν εκπρωσοπώ κάποια λέσχη>> κτλ. . πιοί είστε? αοριστολογίες δεν είναι σωστές. ακούω...
    εγώ συμετέχω στην προσπάθεια και στα συμβούλια με το vespa club
    Απλά σε αυτό το forum μιλούσα απο αυτό κάλεσα . Η ίδια πρόσκληση θα γίνει και στα υπόλοιπα. Δεν είπα δεν εκπροσωπώ λέσχη , είπα δεν εκπροσωπώ την πρωτοβουλία. Την λέσχη μου την εκπροσωπώ και μάλιστα ονομαστικά (TDM Hellas) απλά δεν ανάφερα λέσχη καθώς στην πρωτοβουλία προχωράμε λίγο πιό πέρα από τις λέσχες και δεν είναι αναγκαίο να αναφέρουμε τα ονόματα των λεσχών.
    Εχετε ενημερωθεί για την επόμενη συνάντηση ?????? Στην προηγούμενη σας έβαλα απουσία

Αρχικά δημιουργήθηκε από tidime
    Εχετε ενημερωθεί για την επόμενη συνάντηση ?????? Στην προηγούμενη σας έβαλα απουσία
    Poia prohgoumenh kai poia epomenh? Den exw dei kammia plhroforia edw sto forum, ektos ki an ap'ta polla posts xasame to zoumerotero!

zerogara@yahoo.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από tidime
    Απλά σε αυτό το forum μιλούσα απο αυτό κάλεσα . Η ίδια πρόσκληση θα γίνει και στα υπόλοιπα. Δεν είπα δεν εκπροσωπώ λέσχη , είπα δεν εκπροσωπώ την πρωτοβουλία. Την λέσχη μου την εκπροσωπώ και μάλιστα ονομαστικά (TDM Hellas) απλά δεν ανάφερα λέσχη καθώς στην πρωτοβουλία προχωράμε λίγο πιό πέρα από τις λέσχες και δεν είναι αναγκαίο να αναφέρουμε τα ονόματα των λεσχών.
    για κάτι <<μαλάκες με βέσπες >> πήρε το αυτί μου!!!
    αν και σε γενικές γραμμές είστε καλά παιδιά οι, του tdm club.
    a.ventouris

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2004, 22:54
  2. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2003, 14:48
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2003, 14:13
  4. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 10:28

Κανόνες δημοσιεύσεων