Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 61

Θέμα: μια πολυ πολυ μικρη εικονα της εκκλησιαστικης περιουσιας

upobrixio melos...
    i ekklisia panta eixe megalo ari8mo akinitwn kai xrimatwn stin katoxi tis... as analogistoume tin POLI sta teleutaia xronia tis i ellkisia edwse megala posa xrimatwn gia tin kataskeui oplostasiou kai ktiriwn amuntikwn pou ta brikan? dwrees kai mpiznes... oi staurofories itan enas tropos na epekta8oun oi ktiseis twn ka8olikwn stin anatoli logo tou ploutou pou upirxe stis poleis-xwres ekeinis tis perioxis... i kai gt oxi stin arxaiotita i naoi pou ktizontan itan ktima oxi tou ka8e an8rwpou alla afieromeno meros sto 8eo kai eixan kai xruso stis 'apo8ikes' tous... i lusi den einai na psufisoume kai allous xazous opws leei enas filos apo edw, alla na energopoii8ei o ellinas. na min dei to bradu eidiseis alla na paei e3w sto parko bolta. o xatzinikolaou apo ekei exei kanei periousies kai exei to paidi tou ps3. i upo8esi einai megali kai to 8ema einai oti ta kanalia deixnoun to 1/10000 tis ali8eias kai ta alla 9999/10000 psemata .ta perissotera einai logia amaurwseis, dilwseis pou kinountai analoga me tis sxeseis kanalarxi kai kubernisis kai den kaluptw tin kubernisi gt polloi apo autous me arxigo ton kwstaki den exoun doulepsei pote stin zwi tous. min paw ston giwrgaki i tin aleka pou einai filolaiki kai stelnei to paidi tis sto deere (americaniko kollegiio) elate twra!!! i pisti prepei na uparxei. papades kai monaxoi oxi!! telos oti den exei sxesi amesi me ton an8rwpo den exei kai logariasmous i gi... telos thnx

Άνθρωπος Το avatar του/της gavos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
    Δεν νομιζω να υπαρχουν πολλοι οι οποιοι να μην αναγνωριζουν τις 8εσεις του Χριστιανισμου(σε ο,τι αφορα την Καινη Δια8ηκη).

Αυτο που δεν αναγνωριζουν(εκτος της εκκλησιας που ειναι για γελια) ειναι η υπαρξη σωνει και καλα καποιου ανωτετου οντος που μας επιβλεπει,μας αξιολογει και μας κρινει ως αν8ρωπους..Οτι "ειναι 8ελημα 8εου",οτι αν εισαι σωστος 8α πας στον παραδεισο κτλ..
    Για μενα ειναι ενα πολυ ομορφο παραμυ8ι(με την καλη εννοια) που στις βασικες 8εσεις του συμφωνω..
    Αλλα εχει πολλα ελαττωματα..Ποιος μπορει να μου εξηγησει πως κρινεται να φυγει απο τη ζωη ενα παιδακι 3 χρονων απο λευχαιμια?Τι αμαρτιες εκανε?Πως ο χαμος του μπορει να επηρεασει στο ελαχιστο 8ετικα τους γυρω του?
    Καποτε ηρ8ε στον κοσμο μας ο Χριστος για να μας σωσει..Αν τοτε χρειαζομασταν Εναν,τωρα χρειαζομαστε δεκαδες..Που ειναι ο 8εος οταν βλεπει τοση σαπιλα να υπαρχει?Οταν ολοι οι πολεμοι και τα αποτελεσματα του στους αιωνες εχουν γινει στο ονομα του?

Και ετσι καποιες φορες,παρατηρωντας στα ντοκιμαντερ τα πρωτευοντα(χιμπατζηδες κτλ),δεν μπορω παρα να δω απο που προερχομαι..
    Πιστευω στον ευατο μου και στους γυρω μου..Και οταν ειμαι σωστος με αυτους,αισ8ανομαι καλυτερα..
    Τπτ αλλο..
    To τί εννοεί ο καθένας με το θεός είναι χάος οπότε δύσκολο να σταθώ επαυτού. Αλλά επειδή καταλαβαίνω ότι εσύ το εννοείς κάπως ότι "αν υπήρχε θεός έτσι όπως τα λένε τότε γιατί γίνεται της πουτάνας εν γένει;", τότε η απάντηση ενός μή θρησκόληπτου (@ gdevelek) όπως εγώ είναι ότι, αν υπάρχει Θεός (με Θ κεφαλαίο) τότε μας έχει δώσει την απόλυτη ελευθερία να τα κάνουμε όλα πουτάνα, το ποιό δρόμο θα ακολουθήσουμε είναι δική μας ευθύνη. Σε ερωτήσεις του στυλ "τι φταίει το παιδί που πεθαίνει της πείνας ή που πεθαίνει από αρρώστια ή δε ξέρω κι εγώ τί" δεν έχω να πω κάτι παραπάνω δυστυχώς εκτός από το να υπενθυμίσω την τρωτή μας φύση.

Δεν πιστεύω ότι ήρθε ο Χριστός στη γη, ή άλλα γεγονότα της Διαθήκης που ποτέ δε διάβασα (θα ήθελα όμως) γιαυτό δε με ενδιαφέρουν τα γεγονότα σαν γεγονότα αν έγιναν ή όχι δε με νοιάζει, εγώ στέκομαι στην ουσία της ιδέας του Χριστιανισμού, που μάλλον είναι πολύ προοδευτική για τα συντηρητικά μυαλά μας, και αμέσως σπεύδουμε να βρούμε ψεγάδια -τα οποία σαφώς και υπάρχουν, αλλιώς δε θα ήμασταν ελέυθεροι να μήν πιστεψουμε- παραγνωρίζοντας ό,τι αξίζει, και φυσικά δε βγάζω τον εαυτό μου απέξω ως χρόνιο κομπλεξικό σε θέματα εκκλησιαστικά και χριστιανικά.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gavos
    Υπάρχει η εσωτερική και η εξωτερική πειθαρχία. Εσύ τα βλέπεις σαν εξωτερική πειθαρχία, και όχι σαν προτροπή να πειθαρχήσεις τον εαυτό σου. Εάν έχει νόημα να πειθαρχήσεις τα πάθη και τα κόμπλεξ σου είναι στου καθενός το ζύγι. Αλλά -δεν λέω ότι κάνεις το ίδιο- έχω συναντήσει πολύ κόσμο να υποστηρίζει αυτά που λες για να δικαιολογήσει το γενικό σταρχιδισμό στα όλα. Και αν και θρήσκος δεν είμαι, εκκλησία δεν πηγαίνω κτλ κτλ, δε μπορώ παρά να αναγνωρίσω ότι ο Χριστιανισμός τα σπάει με τις ιδέες του, τουλάχιστον μέχρι εκεί που μου επέτρεψαν τα κόμπλεξ μου να τον γνωρίσω, και όλα αυτά μέσα σε ένα κόσμο όπου σχεδόν όλες οι εξωτερικές πληροφορίες (τηλεόραση, σχολείο, παρέα, γείτονες, όλη η κοινωνία) σε οδηγούν στον παρτακισμό στην επίδειξη και στην ψευτοαπόλαυση.

Με την εκκλησία έχω πρόβλημα παρόλαυτά. Αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Η ταπείνωση όταν είναι συνειδητή θέλει αρχίδια.
    Φίλε μου μάλλον με παρεξήγησες

Η μάλλον δεν κατάλαβες της τελευταίες προτάσεις που έγραψα

όλοι έχουμε την ανάγκη να πιστεύουμε ότι κάποιος μας παρακολουθεί και θα επιβραβεύσει η κατακρίνει της πράξεις μας

το κακό είναι ότι αφήνουμε κάποιους να εκμεταλλεύονται στο έπακρο αυτή την ανάγκη μας

Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με της θρησκείες

ίσα ίσα που κατά καιρούς έχουν βοηθήσει των άνθρωπο να θέσει ηθικούς περιορισμούς και όρους βοηθώντας την συμβίωση

Πόλοι στρέφονται σε κάτι μη νότιο κάτι που δεν μπορούν να εξηγήσουν αποκαλώντας το θεϊκό αναζητώντας διέξοδο σε προβλήματα που διαφορετικά δεν έχουν την ικανότητα να λύσουν

Και αν θες την γνώμη μου καλά κάνουν αν αυτό τους βοηθάει να νιώσουν καλύτεροι

Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει τα πιστεύω του καθενός

Εγώ το μονό που μπορώ να κρίνω και το κάνω είναι όσους προσπαθούν να εκμεταλλευτούν αυτή την ανάγκη μας προς δικό τους όφελος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gavos
    To τί εννοεί ο καθένας με το θεός είναι χάος οπότε δύσκολο να σταθώ επαυτού. Αλλά επειδή καταλαβαίνω ότι εσύ το εννοείς κάπως ότι "αν υπήρχε θεός έτσι όπως τα λένε τότε γιατί γίνεται της πουτάνας εν γένει;", τότε η απάντηση ενός μή θρησκόληπτου (@ gdevelek) όπως εγώ είναι ότι, αν υπάρχει Θεός (με Θ κεφαλαίο) τότε μας έχει δώσει την απόλυτη ελευθερία να τα κάνουμε όλα πουτάνα, το ποιό δρόμο θα ακολουθήσουμε είναι δική μας ευθύνη. Σε ερωτήσεις του στυλ "τι φταίει το παιδί που πεθαίνει της πείνας ή που πεθαίνει από αρρώστια ή δε ξέρω κι εγώ τί" δεν έχω να πω κάτι παραπάνω δυστυχώς εκτός από το να υπενθυμίσω την τρωτή μας φύση.

Δεν πιστεύω ότι ήρθε ο Χριστός στη γη, ή άλλα γεγονότα της Διαθήκης που ποτέ δε διάβασα (θα ήθελα όμως) γιαυτό δε με ενδιαφέρουν τα γεγονότα σαν γεγονότα αν έγιναν ή όχι δε με νοιάζει, εγώ στέκομαι στην ουσία της ιδέας του Χριστιανισμού, που μάλλον είναι πολύ προοδευτική για τα συντηρητικά μυαλά μας, και αμέσως σπεύδουμε να βρούμε ψεγάδια -τα οποία σαφώς και υπάρχουν, αλλιώς δε θα ήμασταν ελέυθεροι να μήν πιστεψουμε- παραγνωρίζοντας ό,τι αξίζει, και φυσικά δε βγάζω τον εαυτό μου απέξω ως χρόνιο κομπλεξικό σε θέματα εκκλησιαστικά και χριστιανικά.
    Νομιζω πως εν πολλοις συμφωνουμε.Δε σπευδουμε παντως να βρουμε ψεγαδια-οι διαφορες εμπειριες μας ειναι εκεινες που μας παρακινουν..
    Εγω δε 8α στα8ω σε πολλες ιδεες του Χριστιανισμου,μερικες απο τις οποιες ειναι και δυσκολο να τις κανουμε κα8ημερινα πραξη..Ενα πραγμα 8α η8ελα μονο..Να υπαρχει ΣΕΒΑΣΜΟΣ..τπτ αλλο..
    αλλα οπως κα8ημερινα βλεπεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από REDRS
    Eγω πηγα να παρω ευχη για την κορη μου,40 ημερων,και μου ζητησε 20 ευρω.
    Οι καλύτερες ευχές δίνονται δωρεάν από τους ανθρώπους που σε αγαπάνε και δεν ζητάνε ανταλλάγματα

όπου γης Το avatar του/της iosif
    «Δεν πιστεύω τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι λεύτερος….»

αλλα επειδη ολα εχουν δυο οψεις. η απο πανω ειναι η θετικη

ενας αλλος ειπε «Δεν πιστεύω τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι νεκρός"

και για να τελειωνουμε

δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σχεση η αναγκη για πιστη σε κατι μεταφυσικο με τις διαφορες εκκλησιες αε ολων των δογματων, θρησκειων κλπ
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

οι διάφορες εκκλησίες πατάνε ΑΚΡΙΒΩΣ πάνω στην ανάγκη για πίστη

άρα έχει και παραέχει σχέση

όταν το Α εξαρτάται από το Β, ΠΡΟΦΑΝΩΣ σχετίζονται

η παλια αγαπη μου: Το avatar του/της StavRos
    http://www.youtube.com/watch?v=0kHhc...eature=related

δειτε το πρωτο κομματι που αναφερει για την θρησκεια και τα δογματα...
    καλο ειναι να το βρειτε και σε τορρεντ με ελληνικους υποτιτλους

η παλια αγαπη μου: Το avatar του/της StavRos
    ειναι καλη τροφη για σκεψη

την έχω δει την ταινία, το πρώτο μέρος είναι αποκάλυψη

Αρχικά δημιουργήθηκε από StavRos
    δειτε το πρωτο κομματι που αναφερει για την θρησκεια και τα δογματα...
    ψαξε να δεις αν ειναι Όντως ετσι οπως τα λέει, και μην τα πατε αμάσητα κατω
    Δεν είναι τροφή για σκέψη, αλλα κουτόχορτο. με ωραίο σερβίρισμα

πρώτα παρε ενα copy paste απο πιο παλιά απάντηση στο παραμύθι

Αρχικά δημιουργήθηκε από cOzAtS

Κάπταιν Κάπταιν....αλήθεια έψαξες μήπως να βρείς τον αντίλογο σε όλα αυτά που λέει το φιλμ; Ή το πήγες αμάσητο;

Όλα αυτά που παρουσιάζει η ταινία είναι γνωστές θεωρίες συνωμοσίας από αυτές που λατρεύουν όλοι..
    και έχουν παρουσιαστεί εκτενώς σε άλλες ταινίες και μάλιστα αναλυτικότερα και χωρίς να γίνονται σούπα όλα μαζί σε μία. Για όλα αυτά τα στοιχεία λοιπόν υπάρχει αντίλογος.

Με μια πολύ γρήγορη γκουγκλιά μπείτε και δείτε τον αντίλογο στο φιλμ που "σου ανοίγει τα μάτια"

James Randy Educational Foundation* Forum:
    thred για την τανία Zeitgeist
    Ο αντίλογος στις θεωρίες συνομωσίας για:
    τα θρησκευτικά θέματα της ταινίας
    Την [/url]11η Σεπτεμβρίου
    Τους τραπεζίτες
    Τη φορολογια εισοδήματος στην Αμερική
    [URL=http://www.randi.org/joom/about-the-foundation.html] *What is JREF
    Α, ναι! Όλα αυτά τα βρήκα επειδή είχα δει την ταινία και με ενθουσίασε με όλα αυτά τα φοβερά και τρομερά που ανέφερε!
    Είπαμε πίστευε και μη ερεύνα αλλά όχι και έτσι φίλε μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    Το top-10 των χρυσών μοναστηριών
    Οι μονές με τη μεγαλύτερη περιουσία στον ελλαδικό χώρο και η σκοτεινή πλευρά του «πόθεν έσχες»

......................................Για ιστορικούς λόγους κάποιες κατάφεραν να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν ένα πολύ πλούσιο χαρτοφυλάκιο, με καταθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, δεκάδες ακίνητα, χιλιάδες στρέμματα γης και μετοχές. Αρχαιότερες ή νεότερες μονές γνώρισαν τηναπλόχερη γαλαντομία των βυζαντινών αυτοκρατόρων, , ενώ άλλες πέτυχαν την έκδοση πατριαρχικών σιγιλίων και σουλτανικών φιρμανίων, επί των Οθωμανών, που τους παραχωρούσαν γη και ύδωρ.

............................................... Αυτό συνέβη και για έναν άλλον λόγο, ακόμη πιο πρακτικό. Χιλιάδες χριστιανοί, φοβούμενοι ότι ανά πάσα στιγμή η περιουσία τους θα μπορούσε να δημευθεί από κάποιον φιλόδοξο πασά, τη την μετέγραφαν εικονικά στην Εκκλησία και την εκμεταλλεύονταν μέσω αυτής . Ετσι πολλοί κατάφεραν να προστατέψουν τις περιουσίες τους, αν και αιώνες αργότερα εκ των πραγμάτων οι μονές τις καρπώθηκαν .

Το τρίτο σκοτεινό σημείο είναι η αξιοπιστία των χρυσόβουλλων που επικαλούνται πολλές μονές στα δικαστήρια. Αυτό που πολλοί ιστορικοί και αρχειονόμοι αναφέρουν είναι ότι, λόγω της τακτικότατης ενασχόλησης των καλογέρων με την αντιγραφή βιβλίων, πολλοί φρόντισαν να παραχαράξουν αντίγραφα αυτοκρατορικών αποφάσεων.

Ενας άλλος παράγοντας που διογκώνει τη μοναστηριακή περιουσία είναι ο κανόνας που θέλει τους μοναχούς να είναι ακτήμονες, κάτι που σημαίνει ότι χαρίζουν την περιουσία τους στη μονή όπου ζουν, ενώ δεν πρέπει να λησμονούμε τις εκατοντάδες δωρεές ανά την επικράτεια. .

Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας
    Η Μονή Μεγίστης Λαύρας είναι η πρώτη τη τάξει στην Αθωνική Πολιτεία. Οταν ιδρύθηκε από τον Αγιο Αθανάσιο τον Αθωνίτη, κληροδοτήθηκε από τον Νικηφόρο Φωκά με το ένα τρίτο της Σκύρου (40.000 στρέμματα). Μία χιλιετία αργότερα η μονή δρομολογεί στον Νότο του νησιού την κατασκευή του δεύτερου μεγαλύτερου αιολικού πάρκου στην Ευρώπη. Πριν από λίγα χρόνια η μονή εκποίησε ένα κομμάτι γης που κατείχε στο νησί, το οποίο αγόρασε το υπουργείο Αμυνας αντί 12 εκατ. ευρώ για τις ανάγκες της Πολεμικής Αεροπορίας.

Iερά Μονή Ασωμάτων Πετράκη
    η Μονή Πετράκη θεωρείται πάμπλουτη εδώ και πολλούς αιώνες. Ριζάρειος, ΝΙΜΤΣ, Ακαδημία Αθηνών, Αιγινήτειο, Πολυτεχνείο, Μαράσλειος, Ευαγγελισμός, Αρεταίειο, Αγγλική Αρχαιολογική Σχολή, Σχολή Χωροφυλακής, Νοσοκομείο Συγγρού, Λαϊκό, Σωτηρία, Ασκληπιείο, Γεννάδιος Βιβλιοθήκη είναι μόνο λίγα από τα κτίρια που χτίστηκαν σε εκτάσεις που δώρισε η μονή στο κράτος σε βάθος ενός αιώνα. Σήμερα η μονή είναι μέτοχος της Εθνικής Τράπεζας, έχει στην ιδιοκτησία της κτήματα στην Πεντέλη, στον Υμηττό και στην Πάρνηθα και συμμετέχει σε αναπτυξιακή εταιρεία της Εκκλησίας. Αν και είναι χαρακτηρισμένη ως εθνικός ευεργέτης, το ,1997 μαζί με άλλες επτά μονές, προσέφυγε κατά του Δημοσίου στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για αρπαγή περιουσίας, μία υπόθεση που έκλεισε τελικά με συμβιβασμό.
    τόνισα κάποια κομμάτια,για να βλέπουμε τι και πως "έκλεψε" τους πιστούς η εκκλησία.

δεν ξεχνω αυτο
    Σήμερα ορισμένες επαναφέρουν από το χρονοντούλαπο της ιστορίας ξεχασμένα βεράτια ή διατάγματα και διεκδικούν κολοσσιαίες εκτάσεις. μεν,..........

αλλα με πονηρεύουν, στο οτι................
    δεν είναι μονο τα στραβά που φανερώνουμε επιμελώς , ..............

αλλά ειναι και τα σωστά, που κρύβονται επιμελέστερα !!!!!!!!

ΓΙΑΤΙ???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Αυριο Σαββατο βαπτιζω την κορη μου,και η ταριφα ειναι 50ε για την εκκλησια και 15 για τον ψαλτη...
    Πρεπει να πω ομως,οτι καποιος πατερ,και αρκετα γνωστος για την -καλη- προσφορα του,προσφερθηκε να "τσονταρει" σε περιπτωση που δεν ειχα..
    The only easy day was yesterday.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    τόνισα κάποια κομμάτια,για να βλέπουμε τι και πως "έκλεψε" τους πιστούς η εκκλησία.

δεν ξεχνω αυτο
    Σήμερα ορισμένες επαναφέρουν από το χρονοντούλαπο της ιστορίας ξεχασμένα βεράτια ή διατάγματα και διεκδικούν κολοσσιαίες εκτάσεις. μεν,..........

αλλα με πονηρεύουν, στο οτι................
    δεν είναι μονο τα στραβά που φανερώνουμε επιμελώς , ..............

αλλά ειναι και τα σωστά, που κρύβονται επιμελέστερα !!!!!!!!

ΓΙΑΤΙ???
    Tai για ποια σωστα ακριβως μιλαμε..Ειναι σαν να μου λες για καποιους(πολλα εχοντες) που δινουν κα8ε χρονο 50 ευρω στη Unicef και χαιρονται..
    Ειναι τεραστια η δυναμη και οι δυνατοτητες της Εκκλησιας..Αλλα ελαχιστες οι περιπτωσεις που οντως βλεπεις καποια πραξη που να σε συγκινει..

Για να σου 8υμησω ως παραδειγμα την απιστευτη δωρεα της Εκκλησιας στους πυροπληκτους..1/10 του ποσου που ειχε δωσει ο ΟΤΕ τοτε,και το κανανε μετα απο κραξιμο 1/5..Μπορεις να γυρισεις και να μου πεις ειλικρινα πως ηταν κατι καλο?Για μενα καλο 8α ηταν να δωσουν σε κα8ε πραγματικο πυροπληκτο ενα κομματι γης απο την "μικρη" την οποια κατεχουν..

Αυτα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis

Για να σου 8υμησω ως παραδειγμα την απιστευτη δωρεα της Εκκλησιας στους πυροπληκτους..1/10 του ποσου που ειχε δωσει ο ΟΤΕ τοτε,και το κανανε μετα απο κραξιμο 1/5..Μπορεις να γυρισεις και να μου πεις ειλικρινα πως ηταν κατι καλο?Για μενα καλο 8α ηταν να δωσουν σε κα8ε πραγματικο πυροπληκτο ενα κομματι γης απο την "μικρη" την οποια κατεχουν..

Αυτα..
    το ποσό που είχε δώσει η ΙΕΡΑΡΧΙΑ και ΟΧΙ η εκκλησία (μην πέφτουμε στην παγίδα τους και τα μπερδεύουμε, εκκλησία είναι η ιεραρχία+απλοί παπάδες+πιστοί) ήταν όντως γελοίο, μου είχε κάνει εντύπωση τότε

ωστόσο πρέπει πλέον να έχουν όλοι καταλάβει πως ο δρόμος των ευρώ είναι πρακτικά μονόδρομος, η ιεραρχία παίρνει, δεν δίνει, παίρνει ακίνητα από απελπισμένους που νομίζουν πως θα πάνε στον παράδεισο, δεν δίνει ποτέ, και από χρήματα δίνει ελάχιστα για να φτιάξει καμιά σούπα για τους φτωχούς

θυμήσου και τα σάπια κοτόπουλα που είχε μαζέψει για να στείλει ως ελεημοσύνη...

και όταν ο γιωργάκης δήλωσε στη ΔΕΘ πως θα φορολογήσει τις επιχειρήσεις τους, ο Άνθιμος δήλωσε "από την εκκλησία δεν θα πάρει ποτέ φόρο"

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. πολυ πολυ γελιο - ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
    από CIRUS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2011, 01:40
  2. Μικρή Περίληψη της Ελληνικής Ιστορίας
    από guzzistas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2010, 16:48
  3. Μια (πάρα πολύ) σύντομη βόλτα στην Καβάλα..
    από hercul στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2008, 01:39
  4. Πρέπει να πάγωσε πολύ ο κ#λος της...!
    από lampros_fazer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2006, 11:15
  5. μια καλημερα για τους μαλακες της 24-12...
    από Μικρή Λουλού στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 25/12/2005, 10:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF