Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 68

Θέμα: Μας πηραν χαμπαρι.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    paidia μπορει να εχει καλη ασφαλτο στην αττικη οδο και ανοιχτες στροφες,αλλα αυτο δε σημαινει πως πας με 1000 και δε θα παθαινεις τπτ...

εχω δει με τα ματια μου ενα τελειως τσαλακωμενο αυτοκινητο και ενα τουμπαρισμενο στην αττικη οδο...

για μηχανες φανταζομαι πως δε μενουν...

τα συμπερασματα δικα σας...

φίλε η άγνοια κινδύνου είναι ο κοινός παρανομαστής αυτων των παιδιών, οπότε το τι μπορεί να συμβεί δεν κάνει register στο μυαλό τους όσο και να τους το λές

έχω δει βίντεο γνωστού με Ρ6 στην ΑΟ που το κοντέρ του φτάνει ως τα 296 (το άν κλέβει και πόσο είναι προφανώς επουσιώδες εδώ)

δεν καταλαβαίνουν, αν δεν πέσουν

ώσπου να πέσουν, θα πιστεύουν ακράδαντα πως τα ατυχήματα συμβαίνουν σε άλλους

Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    .....
    Θελω να καταλαβεις πως δεν εχω κατι προσωπικο με εσενα και δεν σου επιτιθομαι,
    ναι συμφωνω πως η Α.Ο. δεν ειναι για τρεξιμο και ουτε εγω τρεχω εκει, και οπως ειπαν και οι προηγουμενοι εκει δεν συγχωρηται η εξοδος.
    και φτανω εκει που θελω να καταληξω, στο ερωτημα "εσυ τι κανεις?"
    εγω ψαχνω συνεχεια να βρω απαντησεις στα ερωτηματα μου και προσπαθω να μαθω οσα πιο πολλα μπορω, αλλα επισεις ολα αυτα που μαθαινω προσπαθω να τα μεταδωσω σε νεους.
    και το θεωρω καλυτερο απο το να καθομαι και να κραζω καποιον που λεει μια μ@αλακια στο νετ.
    αυτα και τελος.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    [B]Θελω να καταλαβεις πως δεν εχω κατι προσωπικο με εσενα και δεν σου επιτιθομαι,
    ναι συμφωνω πως η Α.Ο. δεν ειναι για τρεξιμο και ουτε εγω τρεχω εκει, και οπως ειπαν και οι προηγουμενοι εκει δεν συγχωρηται η εξοδος.
    και φτανω εκει που θελω να καταληξω, στο ερωτημα "εσυ τι κανεις?"
    εγω ψαχνω συνεχεια να βρω απαντησεις στα ερωτηματα μου και προσπαθω να μαθω οσα πιο πολλα μπορω, αλλα επισεις ολα αυτα που μαθαινω προσπαθω να τα μεταδωσω σε νεους.
    και το θεωρω καλυτερο απο το να καθομαι και να κραζω καποιον που λεει μια μ@αλακια στο νετ.
    αυτα και τελος.

Kαλημέρα φίλε μου,
    Εννοείται πως δεν έχεις κάτι προσωπικό μαζί μου,ούτε εγώ μαζί σου άλλωστε,το ίδιο πάθος μοιραζόμαστε κι αν ήμουν παραπάνω επιθετικός σου ζητώ συγγνώμη...Το τι κάνω εγώ δε μου αρέσει να το αραδιάζω εδώ μέσα,απλά ένα παράδειγμα θα σου πω...στη δουλειά έχω 2 παιδιά συναδέλφους οι οποίοι δεν είχαν καβαλήσει ΠΟΤΕ μηχανάκι και μου ζήτησαν βοήθεια για να κάνουν την πρώτη τους επαφή με τον υπέροχο δίτροχο κόσμο...ήταν προκατειλημένοι και είχαν συνδέσει το μηχανάκι μόνο με ανασφάλεια και απλή εξυπηρέτηση για να πηγαίνουν στη δουλειά τους γρήγορα και οικονομικά. ΠΡΙΝ αγοράσουν το μηχανάκι κάτσαμε,τους μίλησα,τους είπα τι να προσέχουν,για να μη μακρυγορώ έκατσα και τους έκανα ΚΑΝΟΝΙΚΟ φροντιστήριο.Μάλιστα στο ένα άτομο κάναμε και εκπαίδευση ένα ολόκληρο Σ/Κ, πως στρίβουμε, πως φρενάρουμε, πως είναι η συμπεριφορά της μηχανής με και χωρίς συνεπιβάτη... Λοιπόν,το οτι αυτά τα δύο παιδιά ενώ πριν φοβόντουσαν τις μηχανές τώρα κανονίζουν διήμερα ταξιδάκια,φοράνε ΠΑΝΤΑ κράνος,δεν τα έχω δει ΠΟΤΕ ακράνωτα ακόμα και μέχρι το περίπτερο και με ευχαριστούν που τους έδειξα οτι η μηχανή δεν είναι μόνο ευκολία για να πηγαίνουν στη δουλειά κάτι λέει...Κάτι πέτυχα,κάτι έχω κάνει...
    Αυτό που λες ότι έκανα,το κράξιμο,δεν ήταν επί προσωπικού...απλά ήθελα να ακουστεί και μια διαφορετική γνώμη ότι ο δρόμος αυτός και κάθε δρόμος δεν αντιμετωπίεται σαν πίστα που μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις επειδή έκλεισαν τα Μέγαρα.Το είπες κι εσύ,γράφτηκε μια μαλακία.Να ρωτήσω κάτι; Πες οτι έγραφα εγώ θέμα στύλ: ΚΡΑΝΟΣ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ, που θα έλεγα ότι βλέπω πολλούς να φοράνε κράνος για να πάνε στο περίπτερο που είναι 150 μέτρα από το σπίτι τους,είναι γελοίο,υπερβολικό και τίποτα δε θα σου συμβεί σε μια τόσο μικρή απόσταση.Μαλακία δε θα έγραφα; Εσύ,κάποιος,δε θα έσπευδε να με κράξει και να μου πει τί λες ρε καραγκιόζη,ωραίο παράδειγμα δίνεις... Αυτά,το θέμα θεωρείται λήξαν.
    Τίποτα προσωπικό μαζί σου,καλές βόλτες,πάντα όρθιος,ΟΛΟΙ...να σαι καλά

καπιο μελος... Το avatar του/της soteas
    Τίποτα προσωπικό μαζί σου,καλές βόλτες,πάντα όρθιος,ΟΛΟΙ...να σαι καλά [/B][/QUOTE]

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....

ειμαστε μια αγαπημενη... οικογενεια.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	9.jpg 
Προβολές:	147 
Μέγεθος:	5,4 KB 
ID:	143345
    γλυκια μικρη μου μανιβελα....

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    [FONT=courier new]Ωπα παιδια, μισο λεπτο. Αν ξεκινησουμε τη φαγωμαρα μεταξυ μας χανουμε την ΟΥΣΙΑ του θεματος. Οκ, δεκτο οτι οι κουβεντες σε ενα φορουμ ειναι εξ ορισμου "καφενειο" και ναχαμεναλεγαμε αλλα το να πιανουμε τη θεωρια περι 150-οχι ειναι πολλα-οχι ειναι λιγα-κλπ δεν βγαζει πουθενα.

Η ουσια ειναι οτι:

- ΔΕΝ υπαρχει παιδεια στην Ελλαδα.

- ΔΕΝ θα αλλαξει με νουθεσιες μεσα σε ενα φορουμ. Οκ δεν πας γρηγορα/επικινδυνα και μπραβο, αλλα δεν θα αλλαξεις τα μυαλα του καγκουρα που θα βγει για "πολεμικη" στην ΑΟ (η οπου αλλου).

- Τα πραγματα θα αλλαξουμε ΕΜΕΙΣ κανοντας το σωστο με τις νεες γενιες (τα παιδια μας)

- ΣΑΦΩΣ και ΔΕΝ πρεπει να τρεχουμε υπερβολικα σε δημοσιους δρομους. Ομως ας μην γινομαστε κριτες των παντων γιατι ειμαστε ανθρωποι με οτι αυτο συνεπαγεται.

- Η ΑΟ ειναι απειρως πιο ασφαλης δρομος απο την καρμανιολα της Κορινθου-Πατρων πχ, οποτε το παω σβελτα/γρηγορα στην πρωτη δεν σημαινει απαραιτητα οτι παιζω το κεφαλι μου οπως θα το εκανα στην δευτερη.

- Στην τελικη ασφαλης οδηγος ειναι αυτος ο οποιος ΚΡΙΝΕΙ καταστασεις και κινειται μεσα στα πλαισια των ικανοτητων του και τα πλαισια που επιτρεπει ο δρομος.
    Ο Ροσσι μπορει να κινηθει με ρυθμους που θα με τρομαξουν, αυτο ομως δεν σημαινει οτι "παει για σκοτωμα".
    Παρομοιως αν 300αρισω την μηχανη μου στην ευθεια 15 χιλιομετρων και 4ων λωριδων μιας γερμανικης Autobahn κινδυνευω πολυ λιγοτερο απο το να παω με 60 στην πηγμενη Κηφισσιας Δευτερα πρωι.

- Κοντα στο νου και η γνωση.

[/FONT]

+999 "O Οδηγος να ΚΡΙΝΕΙ καταστασεις"

Αυτο ακριβως

, η κριση και η οδηγικη παιδεια ειναι αλληλενδετα ,συγκοινωνουντα δοχεια θα ελεγα ...

Και το "γνωθι σ αυτον" ειναι πολυ σημαντικο ... ολα θεμα παιδειας ειναι τελικα ...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    +999 "O Οδηγος να ΚΡΙΝΕΙ καταστασεις"

Αυτο ακριβως

, η κριση και η οδηγικη παιδεια ειναι αλληλενδετα ,συγκοινωνουντα δοχεια θα ελεγα ...

Και το "γνωθι σ αυτον" ειναι πολυ σημαντικο ... ολα θεμα παιδειας ειναι τελικα ...

.. παλι απ την αρχηηη!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από soteas
    γιετι εχεις κατι καλυτερο να κανεις?
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Ειδες που δεν ειμαστε μια αγαπητη οικογενεια ...

Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Ειδες που δεν ειμαστε μια αγαπητη οικογενεια ...

καλη ειναι και η γκρινια...

μας κραταει ξυπνους... :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Γιατί ρε παιδιά, ποιός τρέχει και ποιός δοκιμάζει την μηχανή του στις στροφές της Αττικής οδού;;;;;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και φυσικά και δεν είναι πίστα. Ξέρετε πολλές πίστες να χρεώνουν είσοδο μόλις 1,60 Ευρώ;;!! (τόσο δεν ειναι; Έχω καιρό να παω...).

Καλό!!

1,30 ειναι....

την εχω βαρεθει πια...

οχι δεν ειναι πιστα...... ειναι σκετη νυστα . :ZZZ: .......................

1,30 ειναι....

την εχω βαρεθει πια...

οχι δεν ειναι πιστα...... ειναι σκετη νυστα . :ZZZ: .......................
    1,10? αν βγαλεις καρτουλα !!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

λες να βγαλω εεεεε?????????

κανω κατι μλκ...ς πότε πότε...

ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!! zephyr1

θεματακι που βρεικες κι ανηξες........

πλακα πλακα χτυπησε 60αρα...