Ρε μαν, ήμαρτον λέμε.... Συγκρίνεις τη κουκλαρα με τη πατημένη σκατούλα? Αν έκρυβαν το Suzuki θα έβαζα στοίχημα ότι είναι Κινέζικο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
και εικονίζει δουκάτι...
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Ρε μαν, ήμαρτον λέμε.... Συγκρίνεις τη κουκλαρα με τη πατημένη σκατούλα? Αν έκρυβαν το Suzuki θα έβαζα στοίχημα ότι είναι Κινέζικο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
και εικονίζει δουκάτι...
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
σε καμία περίπτωση δεν τα συγκρίνω....αλλά γελάω και με τα δύο.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ρε μαν, ήμαρτον λέμε.... Συγκρίνεις τη κουκλαρα με τη πατημένη σκατούλα?
συμφωνώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Αν έκρυβαν το Suzuki θα έβαζα στοίχημα ότι είναι Κινέζικο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
βρε, ωραίο είναι,
αλλά αν δεν σταματήσετε μια ο ένας με εσβε φορεβα, μια ο άλλος με τα ιταλο αλά μπρατσέτα έχω λιώσει...![]()
![]()
Ρε συ ανθρωπε μια χαρα ηταν το παλιο καλο SV...αν του εκαναν ενα αξιοπρεπες Face - lift και το εριχαναν παλι στην αγορα θα πηγαινε τρενο στις πωλησεις αλλα 10 χρονια (στο εξωτερικο...γιατι εδω εχουμε μονο κλωνους Rossi και Peterhansel...)
Πηγαν και βγαλαν αυτο το πραμα που δεν ξερει ουτε το ιδιο σε ποια κατηγορια ανηκει...
Ε αν ηθελα δικυλινδρο στα μεσαια κυβικα υπαρχει το ER-6n , το Monsterατσι και στην τελικη υπαρχει και το Shiver...
Και μην μου αρχισεις τα περι αξιοπιστιας κτλ γιατι χιλες φορες να το πηγαινω μαστορα καθε μηνα, παρα να παθω γλαυκωμα και καταρακτη στα πρωτα -αντα μου...![]()
Με το Monsterάκι και το Shiver (κουκλάρα δεν το συζητώ) όλα καλά, αυτό το ασχημορήμαδο που παράθεσα τι τό'θελες τώρα κι εσύ ; Κλάσεις ανώτερο το Suzuki από δαύτο...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ε αν ηθελα δικυλινδρο στα μεσαια κυβικα υπαρχει το ER-6n![]()
θα βγάλουμ'άκρη...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Με το Monsterάκι και το Shiver (κουκλάρα δεν το συζητώ) όλα καλά, αυτό το ασχημορήμαδο που παράθεσα τι τό'θελες τώρα κι εσύ ; Κλάσεις ανώτερο το Suzuki από δαύτο...![]()
θα βγάλουμ'άκρη...![]()
Οντως...![]()
Υλικά:
1.5 κιλό σπανάκι
0.5 κιλό κρεμμύδια φρέσκα
2 πράσσα
1 ματσάκι άνιθο
400 γρ φέτα χοντροκομμένη
1 κουταλιά της σούπας ρύζι (τραβά να υγρά)
10 φύλλα μπακλαβά - λαδάκι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε το σπανάκι. Το κόβουμε σαν σαλάτα, το αλατίζουμε, το τρίβουμε με τα χέρια να λιώσει και το στίβουμε καλά.
Ψιλικόβουμε τα πράσσα και τα κρεμμυδάκια και τα μαραίνουμε με λάδι
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, απλώνουμε τα μισά λαδομένα φύλλα στο ταψί μας, και ρίχνουμε τα υλικά μας. Απλώνουμε και τα υπόλοιπα φύλλα λαδομένα, χαράζουμε την πίτα κάθετα και οριζόντια και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο.
Να το κάνω μυζήθρα η θα γίνουμε κώλος ;Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
400 γρ φέτα χοντροκομμένη![]()
Η καλη η σπανακοπιτα εχει μιξη (οχι μυξη...μΙξη!) τυριων...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Να το κάνω μυζήθρα η θα γίνουμε κώλος ;![]()
δεν μιλαμε για γκουντα, εμενταλ, ρεγκατο και τετοιες ευρωπαϊκες μ@λ@κιες, αλλα για ελληνικα τυρια...
αν θες να την κανεις light στην γευση, η μυζηθρα ειναι μια χαρα...
![]()
οντως το χαλασανγιαπωνεζιζει λιγο το νεο "τερατακι" η κανω λαθος? αν βγαλεις το σημα κ βαλεις σουζουκι η γιαμαχα καταλαβαινεις διαφορα?
προτιμω το παλιο 620 εστω κ απλο, με μασκουλα:smilea:
karaferas
Ειπε σαρκαστικα και ετρεξε να μετρησει την μεση καταναλωση στο Αγγλικο τριμπουρδελο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
βρε, ωραίο είναι,
αλλά αν δεν σταματήσετε μια ο ένας με εσβε φορεβα, μια ο άλλος με τα ιταλο αλά μπρατσέτα έχω λιώσει...![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
λες κι έχει και νόημα... τόσοι που το έχουν καλύτερα να μετρήσουν την κατανάλωση στο ταξί που γεμίζουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ειπε σαρκαστικα και ετρεξε να μετρησει την μεση καταναλωση στο Αγγλικο τριμπουρδελο...![]()
![]()
![]()
![]()
...αλλάξει το μοτέρ στο εσβε του, πριν το καταλάβουν οι φίλοι του και τον αρχίσουν ΠΑΛΙ στις φάπες...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ειπε σαρκαστικα και ετρεξε να ........![]()
Όντως...Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
λες κι έχει και νόημα... τόσοι που το έχουν καλύτερα να μετρήσουν την κατανάλωση στο ταξί που γεμίζουν...![]()
![]()
![]()
είναι κρίμα να στεναχωριούνται ορισμένοι με 650 και 30 λιγότερα άλογα, όταν βλέπουν ίδια ή και μεγαλλίτερη κατανάλωση....![]()
Βρε καλως τον....
Υ.Γ γελακια δεν βλεπω και πιστευω ακραδαντα οτι στην περιπτωση σου ισχυει το γνωστο "τριβεσαι σαν την προβατινα στην γκλιτσα του τσοπανη. (το αφηνω χωρις γελακια για να συνεννοηθουμε)" .Οπως επισης και το "Παραδεξου το τιπαπ.Δεν μπαινεις στο θρεντ του"Γκλαντιους για να πεις την γνωμη σου.(εδω εβαλα γελακι γιατι μου φανηκε αστειο) .
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
![]()
αηδία.... γμτ... καλά για V4 απο δω δεν περιμένω....
![]()
αν είναι να μου το κρατήσεις, γύρνα και κοίτα...μόλις έβαλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Βρε καλως τον....
Υ.Γ γελακια δεν βλεπω και πιστευω ακραδαντα οτι στην περιπτωση σου ισχυει το γνωστο "τριβεσαι σαν την προβατινα στην γκλιτσα του τσοπανη. (το αφηνω χωρις γελακια για να συνεννοηθουμε)"
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Οπως επισης και το "Παραδεξου το τιπαπ.Δεν μπαινεις στο θρεντ του"Γκλαντιους για να πεις την γνωμη σου.(εδω εβαλα γελακι γιατι μου φανηκε αστειο) .
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
(και μένα ρε..!)