Ποίος τράβηξε την Φώτο??????????
Λοιπόν έχουμε και λέμε (και να μην είχαμε πάλι θα λέγαμε).
Επειδή τα περί διαδρομής (μαγευτική) αναφέρθηκαν ήδη θα περιορισθώ στην προσωπική μου εμπειρία …
Σαν ποιο νέος στην παρέα και άγνωστος μπορώ να πω ότι ξεκίνησα με μισή καρδιά
Για το τι θα αντιμετωπίσω , το άγχος του άγνωστου σβήστηκε με τις πρώτες συστάσεις
Και τα ζεστά χαμόγελα των πολεμιστών !ουπς!! των συνοδοιπόρων.
Το πρώτο μισό της διαδρομής για μένα ήταν άγνωστο καθώς νομίζω και για τους περισσότερους έτσι αποφάσισα να μείνω τελευταίος για να απολαύσω εν μέρει την ομορφιά που χάριζε απλόχερα η φύση αλλά και για να ελέγχω τους υπόλοιπους καθότι δεν μπορούσα να ξέρω τις συμπεριφορές και τις προθέσεις τους (χε!! Χε !! )
Έτσι σε ρόλο σκούπας ( αν μου επιτραπεί αυτό ) είχα πλήρη εικόνα για όλους και ήταν υπέροχη η αίσθηση να βλέπεις 9 άτομα μπροστά σου να απολαμβάνουν τις μηχανές τους και την διαδρομή .
Εδώ θέλω να πω ότι δεν έχω μεγάλη εμπειρία από βόλτες η και ταξίδια ακόμα
Με παρέα , περιορίζομε μόνο σε ένα trial raid ένα σχολείο on off και Κανά δυο φορές που έχω γυρίσει στα Γεράνεια. Τελικά με αυτό το βουνό έχω ανοιχτούς λογαριασμούς .Και εξηγούμε : Η αρχική πρόθεση όπως ήδη ξέρουμε πλέον όλοι ήταν μετά την Πισσια να πάμε από χώμα ( τον δρόμο της αρετής που είπε και ο Χρήστος ) λίγο όμως η βροχή λίγο η λάσπη και τα άσχημα σημάδια που έχουν χαραχτεί μέσα μου με έκαναν τον πρώτο ( μάλλον ) που αναπροσάρμοσε την μέχρι εκείνη ώρα αναλογία 7-3 σε 3-7 [χώμα , (λάσπη) άσφαλτος ].
ΜΕΡΟΣ 2
Αφήνοντας τους αμετανόητους (και καλά κάνουν ) (ΜΠΡΑΒΟ) λάτρεις της περιπέτειας και της λάσπης να πάνε να βρουν την αρετήσυνεχίσαμε για το Λουτράκι . Κατόπιν απόφασης που πάρθηκε επί τόπου καταλήξαμε για καφέ στην παραλία , ένα γεγονός που εξελίχθηκε σε μια ανέλπιστη και απρόσμενη εμπειρία για μένα , εκεί ( λίγο αργά βέβαια ) άρχισα να συνθέτω μέσα μου την εικόνα από τα κομμάτια της μέρας που πέρασα μαζί με τα παιδιά .
Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη αρχικά από τον Χρήστο που τον πούλησα ! και δεν πήγα από την λάσπη! Και από όλους για τις όποιες αρχικές επιφυλάξεις που είχα .
Θέλω να πω ότι γνώρισα μια υπέροχη παρέα με καταπληκτικούς ανθρώπους που όποια λόγια και να γράψει κάποιος δεν φτάνουν να χαρακτηρίσουν αυτό που αντικατοπτρίζει ο καθένας τους . Επειδή έμεινα τελευταίος για να κάνω παρέα στον Κωνσταντίνο να τελειώσει αυτό που έπινε αυτό είχε σαν αφορμή να αναπτυχθεί πιστεύω κάποια ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα μας , τον Ευχαριστώ για το γεγονός και μόνο ότι με άκουσε …
ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ
Μου προσφέρατε πάρα πολλά …
Υ.Γ Για την επιστροφή δεν θα αναφερθώ γιατί θα χαλάσω όλη την μαγική εικόνα αυτής της καταπληκτικής ημέρας
Περαστικα στον Σταυρο και την μηχανη του και ποτε ξανα ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
................
Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη αρχικά από τον Χρήστο που τον πούλησα ! και δεν πήγα από την λάσπη!
................
Μην ξαναπεις τετοια πραγματα!![]()
Η "περιπετεια" ή το "τρεξιμο" ειναι καθαρα θεμα διαθεσης!![]()
Εχω μαθει να μην "κυνηγαω" κατι που ΔΕΝ μου "βγαινει"!
Ετσι κι αλλιως η βολτα ηταν απο τον προγραμματισμο, για δυο κομματια. Οποιος ηθελε εκανε το ενα κι οποιος ηθελε εκανε το αλλο.
Εγω αν και ειχα ορεξη, προσπαθησα να αποτρεψω τον Σταυρο και τον Νικο, απο το να παμε, μιας και φανταστηκα τις δυσκολιες, με την "θυσια" να ερθω κι εγω απο το Λουτρακι.
Αλλα κι οι δυο τους ειχαν την "διαθεση", οπως κι εγω, κι ετσι προχωρησαμε.
Απο την αλλη ΔΕΝ ηθελα με τιποτα σε τετοια δυσκολα κομματια να εχω μαζι μου ανθρωπους που τους εχω "παρασυρει", με κινδυνο να ΜΗΝ το ευχαριστηθουν, ανεξαρτητα απο το τελικο αποτελεσμα.
Θα περναμε παντα καλα οταν πηγαινουμε συμφωνα με την διαθεση μας, και χωρις να βαζουμε σε κινδυνο την παρεα!
Βολτες γινονται και θα γινονται.
Εχεις ΟΛΟ τον καιρο!![]()
εύγε, σας συγχαίρω!
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά ρε crs-k, σ'αφήσαν να τους δείχνεις τα περάσματα και πας και περνάς την λασπολακούβα ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ????
Με τα λάστιχα που φορούσατε ???
Να γλυστρίσει κανείς και να πέφτει καμιά βδομάδα ???![]()
(Μάλλον ψοφάς για χαβαλέ και άσε τα "δεν ψάχνω τα δύσκολα - αυτά με βρίσκουν").
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Μην κοιτάτε που δεν έχω γράψει ακόμα
Κάνω φωτομοντάζ και γράφω και με το ένα δάκτυλο (εκείνο που φαίνεται στην φωτογραφία με το γκιουρμπαση )
Πείτε όχι στο βάρβαρο γκιουρμπαση
![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
Παιδιά ένα μπράβο για τις πολύ ωραίες φωτογραφίες....
φαίνεται τέλεια η εξόρμησή σας...
μια ερώτηση μόνο![]()
nikokkk, αφού τέτοια πόρωση με τη λάσπη και το χώμα,
γιατί BMW ??? :hypnotize:rotflmao: :rotflmao:
μακάρι να ήμουνα εκεί να βουτούσα και τη δικιά μου λίγο μέσα
γιατί έχει καλομάθει νομίζω...
![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Τελικά, οι κάτοχοι των μαστόδοντων πρέπει να έχουν έμφυτη την αίσθηση του χιούμορ (ή αναγκάζονται λόγω επιλογής)...Αρχικά δημιουργήθηκε από ngaxrv750
αφού τέτοια πόρωση με τη λάσπη και το χώμα,
γιατί BMW ??? :hypnotize:rotflmao: :rotflmao:
μακάρι να ήμουνα εκεί να βουτούσα και τη δικιά μου λίγο μέσα
γιατί έχει καλομάθει νομίζω...
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρωτάει η Africa την BMW γιατί πάει στην λάσπη
![]()
![]()
![]()