Για να μπεις στο μυαλό της πρέπει να έχει. Όλες αυτες τις τύπισες τις έχω βαφτίσει "αναξιογάμητες". Περαστικά σου!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gong
Ρε παιδιά, την πινακίδα την έχω, απλά δεν έκανα τίποτα επειδή δεν βρήκα μάρτυρες. Αν και εχθές ρώτησα δικηγόρο και μου είπε οτι έπρεπε να είχα φέρει κατευθείαν αστυνομία γιατί σίγουρα θα έπεφτε σε αντιφάσεις και θα τα σκάτωνε αφού το να κόψει απότομα το τιμόνι σ' εκείνο το σημείο που δεν έχει να στρίψει αριστερά και μάλιστα τη στιγμή που είμαι δίπλα της δεν δικαιολογείται με τίποτα... Πήγα και στο Ασκληπιείο χτες και η διάγνωση λέει κάκωση μηριαίων χιαστών και θλάση τροχαντήρα. (7 μέρες άδεια!) Παρόλο που εκείνη τη στιγμή δεν πόνεσα ιδιαίτερα.
@Road 67 Εκτός από τρελλή ήτανε και τρελλό μπάζο. Αλλά και καλή να ήτανε δεν είμαι και πολύ του μαζοχιστικού! Για τα υπόλοιπα που λες, δέχομαι οτι σε μεγάλο βαθμό ισχύουν. Αλλά και πάλι μια τέτοια αντίδραση είναι πέρα από κάθε λογική. Αυτή νομίζει οτι η οδήγηση είναι shoot 'em up και οι μηχανές δίνουν κανονάκι.
Φίλε trooper απ'ότι φάνηκε, αν δεν είχα κάνει δεξιά είναι πολύ πιθανό ακόμα και να μου την είχε ρίξει από πίσω. Τώρα για την προσπέραση, δηλαδή θα πρεπε να πηγαίνουμε κι οι μηχανές στη σειρά πίσω απ' τ' αυτοκίνητα; Όλοι δεν προσπερνάμε τα μποτιλιαρισμένα έστω κι εκεί που υπάρχει μια μόνο λωρίδα; Θυμίζω οτι όταν μου την έριξε ούτε να της μιλήσω είχα προλάβει ούτε καμιά χειρονομία της έκανα. Ωστόσο μετά απο αυτό δεν πρόκειται να ξαναπάω στο πλάι αυτοκινήτου για να ζητήσω τον λόγο.
Πάντως προσπάθησα για λίγο να μπώ στο μυαλό της για να καταλάβω πως το σκέφτηκε και κατέληξα οτι για να συμπεριφέρεται έτσι, η ζωή της θα πρέπει να είναι μια κόλαση. Ίσως τελικά αυτό από μόνο του να είναι και η τιμωρία της...
Να'στε όλοι καλά και άμα πετύχετε ένα φυστικί στάρλετ με μια άσχημη 40άρα, μείνετε μακριά!![]()