Πάλι καλά φίλε,πάλι καλά...Σκίστονε το μαλάκα,πάρτου μέχρι και για ηθική βλαβη...
Συμπλήρωσε και το ψυγείο της μπούσας σου με κανά μισόκιλο αγιασμό!![]()
![]()
Πάλι καλά φίλε,πάλι καλά...Σκίστονε το μαλάκα,πάρτου μέχρι και για ηθική βλαβη...
![]()
Πάλι καλά τελικά.....
Τι να πεις, λες κι ευχαριστω τελικα. Αλλά μην βάλεις παλι τις Yoshimura, βαλε αλλες καλού κακού!
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Εναντίον αυτού δεν θα κινηθώ εγώ αλλά η ασφαλιστική .............. από ότι κατάλαβα όμως έχει μεγάλο φάκελλο στα ευαγή ιδρύματα .......... όπως Ασφάλεια Αττικής .......Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
![]()
Κι άμα την έβλεπες φωτόου .......... κούκλα ήταν με τα Yoshi !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Πάλι καλά τελικά.....
Τι να πεις, λες κι ευχαριστω τελικα. Αλλά μην βάλεις παλι τις Yoshimura, βαλε αλλες καλού κακού!
![]()
\Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ας είναι καλά η κοπέλα ...........
Αν είχε κόψει την ασφάλιση θα πλήρωνε από την τσέπη της, καθώς οι παθόντες κινούνται ενάντια στον ιδιοκτήτη του οχήματος και καλά ξεμπερδέματα για τον ιδιοκτήτη !!!
Σοβαρά μιλας , δηλ και σε κλέβουν και πληρώνεις....
Αφού βρήκες άκρη όλα καλά , περαστικά στο busa και σε εσένα...
V - 2 p o W e r
γαζώνουν λέμε...
καλά ξέτελα με τα μαστορέματα...
να περάσω τη Δευτέρα να σε πάρω να πάμε Τίτα;;;![]()
παλι καλά![]()
Να'ναι το τελευταίο εύχομαι
όχι ρε φίλε...![]()
![]()
τουλ έβγαλες άκρη και τέλος καλό...![]()
Πωωωωωω ρε π@υστη μου!!!!Τώρα διαβασα όλο το θέμα μονοκοπανιά!!!
Τι κωλοχώρα έχουμε γίνει ρε!!!Απίστευτο μου φαίνεται!!!
Τι American Bar και μαλακίες....Ελλαδάρα ρε!!
Φιλ αν είναι θα τα πούμε με πμ, πάντως ευχαριστώ για την προσφορά .........Αρχικά δημιουργήθηκε από mikios400
καλά ξέτελα με τα μαστορέματα...
να περάσω τη Δευτέρα να σε πάρω να πάμε Τίτα;;;![]()
![]()
να δω ποτε θα λυθουν τα μαγια ειμαι περιεργος κωστη...αλλη μια φορα περαστικα...![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Παλι καλα!!!
Απο την αλλη βεβαια, να παμε και στην πλευρα της κοπέλας... φανταζεσαι να την ειχε κοψει την ασφαλεια?
Δηλ, να το ξερουμε αν ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ μας τυχει να ΜΗΝ κοψουμε την ασφαλεια...
Ακου να δεις!
![]()
Ας ειναι το τελευταιο Κωστα!
![]()
Παιδιά, όλα τα λεφτά ήταν το πρωί που πήγα στην ασφαλίστριά μου …………….
-Καλημέρα Ε……
-Καλημέρα, τι κάνετε ;
-Να το πω ή δε χρειάζεται ;
-ΟΧΙ
-ΝΑΙ
-ΠΑΛΙ ;
-ΝΑΙ
Της περιγράφω τι έγινε ………….. κοιτά στο μητρώο και βρίσκει που είναι ασφαλισμένο το αυτοκίνητο και τα στοιχεία του ιδιοκτήτη ……..
-Ωραία ………. Θα κάνω ένα τηλέφωνο στην Ασφαλιστική της !!!
Παίρνει τηλέφωνο δίνει τα στοιχεία, περιμένει λίγο ………… και ασπρίζει !!!
Κλείνει το τηλέφωνο ……….
-Αν είναι δυνατόν !!! Κύριε Μπρα ……… είναι 3 μέρες ΚΛΕΜΜΕΝΟ !!!
- …………………
-Δεν γίνονται αυτά !!! Κλέβεται αυτοκίνητο στο Χαϊδάρι, μπαίνει και ταξιδεύει με πλοίο ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟ ………….. έρχεται Ηράκλειο …………… 250000 κάτοικοι και από ΟΛΟΥΣ αυτούς , πέφτει επάνω σας !!! Αν είναι ποτέ δυνατόν ……. Ο Μητσοτάκης σας βάφτισε ;;; Αν είναι δυνατόν !!!
9 χρόνια ασφαλίστρια όλα τα περίεργα με εσάς ασφαλισμένο έχουν γίνει !!!
(μας έχει πιάσει νευρικό γέλιο που να μην σταματά)
-Είδες που σας κρατάω σε εγρήγορση και φροντίζω να ενημερώνεστε στα πιο περίεργα ;;; Να μου μειώσετε τα ασφάλιστρα !!! Πάντως Ε…… μου πρέπει να σταματήσουμε να βλεπόμαστε έτσι, γιατί κάθε ραντεβού μου στοιχίζει πολλά …..
![]()
![]()
![]()
Δηλαδή τώρα εσάς σας φαίνεται λογικό να πρέπει να
κάνει δήλωση ο ιδιοκτήτης που του έχουν κλέψει το όχημα?
Και αφού θα καλύψει τις ζημιές,λογικά θα αυξηθούν και τα ασφάλιστρα.
Απο που και ως που?
Θα μας τρελάνουν οι ασφα-ληστρικές?
Και αν το όχημα έχει κλαπεί κανά τρίμηνο,θα πληρώνεις σαν μ@λάκας ασφάλεια?
Ε ρε κομπίνες...
Αρχαίε,καλή δύναμη!
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
Για αυτό κάνεις ασφάλεια κλοπής στο Ι.Χ. σου,
στο κλέβουν , .. το δηλώνεις..., αποζημιώνεσαι και απο εκεί και μετά αναλαμβάνει η ασφαλιστική σου. Οπότε ξεμπερδεύεις μια και καλή.
Απλά δεν ξέρω ποιά είναι η περίοδος αναμονής , για να πάρεις την αποζημίωση της κλοπής του Ι.Χ. σου. Σε Βρεττανία πάντως είναι 1 μήνας, όπου αν βρεθεί το όχημα , τότε δεν παίρνεις αποζημίωση. Ακόμα και αν έχουν "ψειρίσει" τα πάντα απο πάνω.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.