Καλά κάντε καμιά βόλτα μέχρι το απέναντι βουναλάκι γιατί μακρύτερα δεν πάτε και μετά τα λέμε![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ενσταση για τον κοτσιφα που μου σφηνωθηκε στην μουρη περυσι στην οιτη και και φυγαμε παρεα για βρουβες ( καναμε και μια ωρα να βγαλουμε το μηχανακι απο το ρεμα που ειχε πεσει)...![]()
![]()
![]()
![]()
Πιστεύω να είχε ανοίξει η κυνηγετική περίοδος .....![]()
![]()
Γείσο στο κράνος δεν είχες ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Για 1.5 χρόνο είχα ον - οφφ (ΤΑ 650).. Πολύ καλά ταξίδια και λίγο χώμα άνετα..
Τώρα πήρα street (FZ6-S)..
Σίγουρα πολύ πιο σταθερό στο ταξίδι με μεγαλύτερες ταχύτητες αλλά καθόλου χώμα.. όχι μόνο για το στήσιμο που δεν το επιτρέπει αλλά και όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε απο τους εντουράδες διότι αν κανει μια γρατζουνιά θα το κλαίω... και είναι λογικό γιατί η χρήση του είναι άλλη και γι'αυτό έχει μεταλλικά χρώματα φινιρίσματα κλπ κλπ.. και το γουστάρω γυαλιστερό!
Όμως....
Σε ότι αφορά στα ταξίδια ρε παιδιά μη τρελαθούμε τώρα που με εντουράδικο (όχι ον-οφφ, όχι ΚΤΜ 950!!!) θα κάνεις σοβαρό ταξίδι??? ίσως με 80-100 να σε πατάνε τα φορτηγά και λεωφορεία (υψηλό επιπεδο επικινδυνότητας)...
Είπαμε η κάθε μοτό για συγκεκριμένη χρήση. οπότε εγώ θα πάω ταξίδια σε όλο τον κόσμο άνετα και εσείς θα πάτε χωματερά κατσάβραχα σε μία συγκεκριμένη ακτίνα εκτός αν τα φορτώσετε σε τρέιλερ.... και όλοι θα δείξουμε τις φωτό μας και θα γουστάρουμε ο ένας τις εμπειρίες του άλλου!
Εγώ όμως το Πάσχα θα φύγω απο Πάτρα και θα πάω στο σπίτι μου στην Κομοτηνή (760χμ) σε 7-8 ώρες συνεχούς οδήγησης. αυτό το έκανα με το ον-οφφ (που είναι πολυχρηστικό μοτο) και θα το κάνω πιο γρήγορα με το street.
Ποιός απο εσάς με τα καθαρά γουστάρει να έρθει μαζί μου??? όχι μόνο θα του καεί τομηχανάκι, αλλά θα πάθει και parkinson απο τις τόσες ώρες συνεχών κραδασμών.... άσε που θα φτάσει στο διπλάσιο χρόνο απο μένα..
όσο για την σύγκριση με τα street καθαρά σε καφετέριες, και τα enduro σε βουνά και λασπωμένα κλπ...
τα στριτ είναι καθαρά διότι δεν πήγαν χώμα αλλα άσφαλτο, τώρα για την καφετέρια σίγουρα πιινουμε και καφέ όπως κι εσείς αλλα γιατί δεν αναφέρετε ότι τα συναντάς και σε κάθε ασφαλτοστρωμένο δρόμο να καταπίνουν ατελείωτα χιλιόμετρα σε όλη την ελλάδα και όχι μόνο πάνω κάτω???? δηλ μόνο εσείς χρησιμοποιείτε τα μοτο σας γι'αυτό που προορίζονται και εμείς όχι??? δε νομιζω... ο καθένας στα λημέρια του!
![]()
![]()
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
![]()
![]()
![]()
Κορίτσια, δεν φτάνει η μ@λ@κία με τα street και τα χωμάτινα ???
Κατάντησε τόσο παιδαριώδες που ΟΥΤΕ ο Καρέλης δεν καταδέχεται να απαντήσει !!!
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
δε νομίζω να χαλιέται ή να αρπάζεται κανείς απο αυτή την κουβέντα. ίσα ίσα παραθέτει ο καθένας επιχειρήματα για τον κάθε τύπο μοτοσυκλέτας.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Κορίτσια, δεν φτάνει η μ@λ@κία με τα street και τα χωμάτινα ???
Κατάντησε τόσο παιδαριώδες που ΟΥΤΕ ο Καρέλης δεν καταδέχεται να απαντήσει !!!
![]()
![]()
![]()
και το συμπέρασμα (γνωστό απο πάντα βέβαια) είναι οτι ο κάθε τύπος μοτο είναι για συγκεκριμένη χρήση εκτός απο τα ον - οφφ που κάνουν λίγο απ'όλα..
η διαμάχη στριτ - εντούρο πέρα απο την πλάκα μεταξύ των μελών, πιστεύω ότι βοηθά έναν καινούριο να επιλέξει τη σωστή μοτό ανάλογα με τη χρήση που θέλει να κάνει.
οπότε γιατί παιδαριώδες?
![]()
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
οσο για την αδρεναλίνη που προσφέρει η κάθε μοτό, έχω να πω ότι και οι δύο τύποι μπορούν να ανεβάσουν πολύ τον καρδιακό ρυθμό, ο καθένας στο φυσικό του χώρο..
δηλ εσείς με τα εντούρο γλιστρώντας σε στροφες χωμάτινες, μπαινοβγαίνοντας σενερολακούβες κλπ, ενω εμείς με τα στριτ
την ανεβάζουμε όσο ανεβαίνουν και οι στροφές του κινητήρα ή καταπίνοντας στροφές ... (για τις στροφές δεν συμπεριλαμβάνομαι εγώγ ιατί είμαι κουλός!)
προχθές τελείωσα το στρώσιμο...ανέβασα 9000-12000 στροφές.... ακόμα το χαμόγελο είναι καρφωμένο στα αυτιά, τα μάτια γουρλωμένα με μια έκφραση απορίας και θαυμασμού!!![]()
![]()
αυτό εννοοώ με το ''ο καθένας γουστάρει στο χώρο του''
καλές βόλτες!
![]()
![]()
FZ6 RULEZ!!!
ωραια τα λες ρε συ petridist αλλα το υφος σου δεν μου αρεσε και τοσο! :o
εδω παιζει πολεμος!χαχααχ![]()
καποιος το ειπε αλλα δεν θυμαμαι ποιος οτι εσεις θα ειστε οσο κι αν προσπαθειτε για παντα καρφωμενοι στην γη................................ενω εμεις κανουμε και τις χαμηλες πτησεις μας!![]()
![]()
οταν εσεις κοιτατε το λαστιχο ποσο εχει πατησει στο πλαι για να δειτε αν στριβετε εμεις αντιστοιχα μετραμε κομμενα τακουνια!![]()
οταν εσεις καπνιζετε davidoff στις καφετεριες εμεις στριβουμε χορταρακι του θεου! :rotflmao:πλακα κανω ε
![]()
κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!
ΑΠΟ: petridist Είπαμε η κάθε μοτό για συγκεκριμένη χρήση. οπότε εγώ θα πάω ταξίδια σε όλο τον κόσμο άνετα και εσείς θα πάτε χωματερά κατσάβραχα σε μία συγκεκριμένη ακτίνα εκτός αν τα φορτώσετε σε τρέιλερ.... και όλοι θα δείξουμε τις φωτό μας και θα γουστάρουμε ο ένας τις εμπειρίες του άλλου!
----------------------------------------------------------
Το παράξενο μέχρι τώρα δεν έχω δει Φώτο(στο forum) από στριταδικες βόλτες με τελικές και πλαγιάσματα, μόνο κάτι λασπωμένα on-off
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
πάω για πολιτικός και κάνω μερικές πρόβες .. ξέρεις τώρα και με τα δύο στρατόπεδα επιχειρήματα του ενος, του άλλου μέση οδός, αλλα απο πίσω αρπάζουμε ότι μπορούμε!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Spazz
ωραια τα λες ρε συ petridist αλλα το υφος σου δεν μου αρεσε και τοσο! :o
εδω παιζει πολεμος!χαχααχ![]()
![]()
![]()
αλλα αν θέλεις να το κάνουμε πιο πολεμικό θα πω ότι...
1) πόσα βουνά έχει σε ακτίνα 50 χιλιομέτρων απο την περιοχή που μένετε και σε πόσο καιρό τα βαριέστε??? μετά τι κάνετε? μετακομίζετε??? μπουχαχαχαα... η μάλλον πέρνετε τρέιλερ ε?? αυτό θα πει μοτοσυκλετισμός όντως!!!
2) ταξίδι διπλό άτομο με μπαγκάζια... εεεε?? που πήγαν ρε παιδιά όλοι??? καλά δεν το συνεχίζω αυτό.. ανοίξτε κανα μπαμπινιώτη και δείτε στη λέξη ΤΑΞΙΔΙ τι εννοεί ο ποιητής...
3) Σέρβις??? καθημερινότητα για σας μάλλον... αντε όχι για όλους αλλά για τους καθαρούς σίγουρα.. ο καλύτερος φίλος του μηχανικού, ο εντουράς!!!
4) Στην άσφαλτο ακόμα και για μικρό ταξιδάκι (κανα αθήνα- λουτράκι με το ζόρι) σας παίρνει ο αέρας και πάτε πέρα δόθε
5) Ομορφιά!!!! καλά αυτό είναι υποκειμενικό ΑΛΛΑ!!! ποιος φωτογραφίζεται πιο πολύ στα σαλόνια μοτο??? που πάνω κάθονται τα καλύτερα γκομενάκια??? ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΟΥΤΕ ΜΑΡΣΠΙΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΑ ΣΑΣ ΥΠΟΠΛΑΙΣΙΑ ΟΥΤΕ Η ΣΤΡΟΥΜΦΙΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ!!!!!!! ΟΥΣΤ!!
6) τοπία και λιμνούλες μπορούμε να δούμε κι εμείς ρε και μάλιστα στις ΑΛΠΕΙΣ αν γουστάρουμε... ενώ εσείς σε κάνα ρυάκι μπαζωμένο γύρω απο την αθήνα τσαλαβουτάτε μέσα σαν τους γλάρους με τη χωματερή δίπλα... ξανα - ΟΥΣΤ!!
7) είστε συνήθως άσχημοι με μούσια κλπ και ψιλοβρωμάτε απο τις σκατοεξατμίσεις σας και απο τη λασπούρα που κουβαλάτε ακόμα και μέσα απο το παντελόνι....
![]()
![]()
ενώ εμείς είμαστε συνήθως πανέμορφοι, μοντέλα ένα πραμα, με τα δερματάκια μας γυαλίζουμε, αρωματισμένοι... μια χαρά δηλ!!![]()
και για να σοβαρευτούμε λίγο να πω ότι επιμένω στα προηγούμενα μου ποστ, και ότι θέλω για δεύετρο να πάρω ένα εντουράκι για κατσικοδρομίες σε κάνα κοντινό βουνάκι!!
![]()
![]()
FZ6 RULEZ!!!
φίλε μου η ινδιάνικη οδήγηση δεν γίνεται σε μία οργανωμένη βόλτα ενός φόρουμ οπότε δεν υπάρχουν τέτοιες φωτό. επίσης συνήθως οι βόλτες είναι μικτές.. ίσως να υπάρχουν λίγες που κάποιοι έβγαλαν και τις έβαλαν εδώ. άτομα όμως που ήταν άντε με μία μοτο ακόμα για τον φωτογράφο.. και επίσης δεν είναι όλοι οι κάτοχοι των στριτ οι οδηγάρες που μπορούν να πάνε με 1000. όπως και όλοι οι εντουράδες δεν σκίζονται στα άλματα και στις αντίστοιχες ινδιανιές στο χώμα... το ταξίδι με στριτ δεν είναι ανάγκη να περιλαμβάνει φέτες ούτε τελικές... απλά οι μεσαίες των στριτ δεν πλησιάζονται απο τις τελικές των πιο δυνατών εντουράδικων μοτό.. γι'αυτό. και για άλλα που προαναφέρθηκαν, δεν νοείται σοβαρό ταξίδι με εντούρο..Αρχικά δημιουργήθηκε από nikoskkk
Το παράξενο μέχρι τώρα δεν έχω δει Φώτο(στο forum) από στριταδικες βόλτες με τελικές και πλαγιάσματα, μόνο κάτι λασπωμένα on-off
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
το παν είναι ασφαλής οδήγηση με οποιοδήποτε τύπο μοτοσυκλέτας.. για να διαρκεί το χαμόγελο και σε μας και στους οικείους μας!
![]()
FZ6 RULEZ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από petridist
πάω για πολιτικός και κάνω μερικές πρόβες .. ξέρεις τώρα και με τα δύο στρατόπεδα επιχειρήματα του ενος, του άλλου μέση οδός, αλλα απο πίσω αρπάζουμε ότι μπορούμε!!![]()
![]()
αλλα αν θέλεις να το κάνουμε πιο πολεμικό θα πω ότι...
1) πόσα βουνά έχει σε ακτίνα 50 χιλιομέτρων απο την περιοχή που μένετε και σε πόσο καιρό τα βαριέστε??? μετά τι κάνετε? μετακομίζετε??? μπουχαχαχαα... η μάλλον πέρνετε τρέιλερ ε?? αυτό θα πει μοτοσυκλετισμός όντως!!!
2) ταξίδι διπλό άτομο με μπαγκάζια... εεεε?? που πήγαν ρε παιδιά όλοι??? καλά δεν το συνεχίζω αυτό.. ανοίξτε κανα μπαμπινιώτη και δείτε στη λέξη ΤΑΞΙΔΙ τι εννοεί ο ποιητής...
3) Σέρβις??? καθημερινότητα για σας μάλλον... αντε όχι για όλους αλλά για τους καθαρούς σίγουρα.. ο καλύτερος φίλος του μηχανικού, ο εντουράς!!!
4) Στην άσφαλτο ακόμα και για μικρό ταξιδάκι (κανα αθήνα- λουτράκι με το ζόρι) σας παίρνει ο αέρας και πάτε πέρα δόθε
5) Ομορφιά!!!! καλά αυτό είναι υποκειμενικό ΑΛΛΑ!!! ποιος φωτογραφίζεται πιο πολύ στα σαλόνια μοτο??? που πάνω κάθονται τα καλύτερα γκομενάκια??? ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΟΥΤΕ ΜΑΡΣΠΙΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΑ ΣΑΣ ΥΠΟΠΛΑΙΣΙΑ ΟΥΤΕ Η ΣΤΡΟΥΜΦΙΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ!!!!!!! ΟΥΣΤ!!
6) τοπία και λιμνούλες μπορούμε να δούμε κι εμείς ρε και μάλιστα στις ΑΛΠΕΙΣ αν γουστάρουμε... ενώ εσείς σε κάνα ρυάκι μπαζωμένο γύρω απο την αθήνα τσαλαβουτάτε μέσα σαν τους γλάρους με τη χωματερή δίπλα... ξανα - ΟΥΣΤ!!
7) είστε συνήθως άσχημοι με μούσια κλπ και ψιλοβρωμάτε απο τις σκατοεξατμίσεις σας και απο τη λασπούρα που κουβαλάτε ακόμα και μέσα απο το παντελόνι....
![]()
![]()
ενώ εμείς είμαστε συνήθως πανέμορφοι, μοντέλα ένα πραμα, με τα δερματάκια μας γυαλίζουμε, αρωματισμένοι... μια χαρά δηλ!!![]()
και για να σοβαρευτούμε λίγο να πω ότι επιμένω στα προηγούμενα μου ποστ, και ότι θέλω για δεύετρο να πάρω ένα εντουράκι για κατσικοδρομίες σε κάνα κοντινό βουνάκι!!
![]()
![]()
1 και πεντελη και παρνηθα/βαρυμπομπη και υμηττο (ποσους δρομους να ανοιξετε και να στριψετε τα ρημαδια σας εχετε εντος 50 χιλ??ΧΑ
2ΤΑΞΙΔΙ??φυσικα και δεν γνωριζουμε την λεξη.ΤΑΠΑ κομματια και αλλες τετοιες ομως ναι.ανοιξτε καμια ταξιδιωτικη κουβεντα ρεεεε!χχααχα![]()
3σερβις??το λαδακι δηλαδη??8 ευρω!ποποοοο εσας ποοοοοσοοοοο??χααχαχαχα ενα μπουζι εχουμε εμεις!εσεις πρεπει να εχετε κανει πλουσια την NGK!!!![]()
4εμεις ειμαστε τυποι οπου μας παει ο ανεμος.ανεμελοι οχι κολλημενοι οπως εσεις!η ζωη δεν ειναι μια ευθεια γραμμη.πρεπει να λοξοδρομεις που και που..
5τα γκομενακια που λες καθονται πανω στα μηχανακια σας οταν τα δικα μας καθονται πανω στα ποδια μας!χααχαμαρσπιεδες??εσεις καθεστε και βγαζετε φλας πινακιδες καθρεφτες.....τα παντα και τωρα μας την λετε??μηπως ζηλευετε??χου!
6 παραβλεπεται γιατι δεν μας παιρνει εδω! :rotflmao:
7κοινως......γοργονες και μαγκες. μαντεψε ποιοι ειναι ποιοι!![]()
κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!
έχει αρχίσει και μ'αρεσει το παιχνιδάκι που παίζουμε!! πάμε λοιπόν!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Spazz
1 και πεντελη και παρνηθα/βαρυμπομπη και υμηττο (ποσους δρομους να ανοιξετε και να στριψετε τα ρημαδια σας εχετε εντος 50 χιλ??ΧΑ
ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 50ΧΜ ΚΑΝΟΥΜΕ ΖΕΣΤΑΜΑ ΣΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΑΚΟΜΑ!!!Η ΒΟΛΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ!!! ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΟΝΤΩΣ 50ΧΜ ΑΚΤΙΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ?? ΕΚΕΙ ΤΗ ΒΓΑΖΕΤΕ! ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ? 3 ΒΟΥΝΑ? ΕΓΩ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΑ ΣΦΑΛΤΙΝΑ ΒΟΥΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΒΩ?? ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! (ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ), ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΛΕΡ
2ΤΑΞΙΔΙ??φυσικα και δεν γνωριζουμε την λεξη.ΤΑΠΑ κομματια και αλλες τετοιες ομως ναι.ανοιξτε καμια ταξιδιωτικη κουβεντα ρεεεε!χχααχα![]()
ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ. ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΠΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.. ΑΡΑ ΠΑΛΙ 2-1!!!
3σερβις??το λαδακι δηλαδη??8 ευρω!ποποοοο εσας ποοοοοσοοοοο??χααχαχαχα ενα μπουζι εχουμε εμεις!εσεις πρεπει να εχετε κανει πλουσια την NGK!!!![]()
ΚΟΙΤΑ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΗΛ. ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΡΙΤ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΝΤΩΣ ΛΕΦΤΑ.. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ'ΑΝΑΓΚΗΝ ΚΑΚΟ.. ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΒΑΛΑΝΤΙΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΩ 1 ΣΕΡΒΙΣ ΘΕΛΟΥΝ 5 (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΓΑΙΝΕΙ...
4εμεις ειμαστε τυποι οπου μας παει ο ανεμος.ανεμελοι οχι κολλημενοι οπως εσεις!η ζωη δεν ειναι μια ευθεια γραμμη.πρεπει να λοξοδρομεις που και που..
ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΠΛΑΓΙΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ.. ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ!!! ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ..
5τα γκομενακια που λες καθονται πανω στα μηχανακια σας οταν τα δικα μας καθονται πανω στα ποδια μας!χααχαμαρσπιεδες??εσεις καθεστε και βγαζετε φλας πινακιδες καθρεφτες.....τα παντα και τωρα μας την λετε??μηπως ζηλευετε??χου!
ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΙΠΕΣ?? ΟΚ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ.. ΕΣΥ ΒΡΕΣ'ΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΤΟΡΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ.. ΧΑΧΑΧΑ..
6 παραβλεπεται γιατι δεν μας παιρνει εδω! :rotflmao:
ΣΩΣΤΟΣ!
7κοινως......γοργονες και μαγκες. μαντεψε ποιοι ειναι ποιοι!![]()
ΣΙΓΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΙ!!!! ΟΚ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΓΕΝΙΑ ΑΥΡΙΟ!! ΧΕΧΕ
FZ6 RULEZ!!!
ετσι εξηγειται
δεν υπαρχει αλλη απαντηση
δεν υπαρχει αλλη απαντηση πιο απλη
οπως ειστε με την μουτρα πανω στο ντεποζιτο εισπνεεται τις αναθυμιασεις και λετε οτι σας κατεβει
παμε ταξιδια και με τα μονοκυλινδρα δεν πατε πουθενα και εμεις ταξιδευουμε τον κοσμο και γυριζουμε και κανουμε
ΣΙΓΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕ!! ποσα ταξιδια κανετε τον χρονο; εγκυκλοπαιδειες πουλατε;
αντε να πατε κανενα ταξιδακι το καλοκαιρι και αν ειστε τυχεροι κανενα χριστουγεννο
ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;
το "παμε λειβαδια για σουβλακια" δεν ειναι ταξιδι
καμια κυριακη πρωι ξεκινατε και γυριζετε το απογευματακι και φυσικα δεν οδηγατε ολη μερα
πινετε καφεδακι και μετα το καφεδακι καμια μπριζολιτσα και μετα πισω πριν νυχτωσει
βολτα στην κορινθο,χαλκιδα,λουτρακι αφου ολοι εκει πηγαινετε αυτο το ξερουν και ο πετρες
οποτε για ποια ταξιδια μας μιλατε και ποιους ερωτες μεγαλους;
ωρα ειναι να μας πειτε οτι καθε βδομαδα κανετε τον γυρο της ευρωπης
πηγατε μια-δυο φορες ταξιδακι και το τσαμπουνατε καθε χρονο.
ποσα;πόσα βουνά έχει σε ακτίνα 50 χιλιομέτρων απο την περιοχή που μένετε και σε πόσο καιρό τα βαριέστε???
μονο η παρνηθα φτανει
για παρε ενα endurακι και ξεκινα για εκει....ειμαι περιεργος να δω σε ποσο καιρο θα την βαρεθεις γιατι εγω την βολταρω αρκετα χρονια τωρα και δεν εχω δει ουτε το 1/10
την εθνικη δεν την εχεις βαρεθει; κι αυτα τα διοδια ολο στο ιδιο μερος στεκονται πολυ μονοτονια.
service; το κανουμε μονοι μας γιατι δεν φοβομαστε μηπως μας λερωθει το νυχακι
αλλα εσεις τι service να κανετε στα μασινια σας;
για να τσεκαρεις ενα μπουζι πρεπει να βγαλεις και τον αερα απο τα λαστιχα.
δεν ξερετε τι εχετε κατω απο το ντεποζιτο
μα καλα αγαθοι εισαστε; πηγατε και αγορασατε κατι το οποιο δεν ξερετε πως ειναι απο μεσα;
μηπως αντι για μοτερ εχετε ποντικια που τρεχουν σε τροχο;
εγω αλλαζω συχνα λαδακια (ΚΑΘΕ 1.000) αλλα η μηχανη μου παιρνει 600 γραμμαρια λαδι,εσεις μια φορα τον χρονο (ισως και μια φορα την δεκαετια αφου δεν πατε και πουθενα) και θελετε ολοκληρη την AGIP.
εγω βαζω ενα μπουζακι και εσεις 4!!! που το καθενα κοστιζει οσο το λαδι που θα βαλω σε εναν χρονο.
ποιος χαιρεται πιο συχνα το οχημα του;
ποιος νοιωθει πιο συχνα αυτο που ειπε ο
petridist;
κόμα το χαμόγελο είναι καρφωμένο στα αυτιά, τα μάτια γουρλωμένα με μια έκφραση απορίας και θαυμασμού!!