sapila μόνο σαπίλας μου δεν είσαι.
και μάλλον το ψευδώνυμο σου είναι ειρωνικό όπως και το δικό μου.
![]()
![]()
Κορίτσια...Αρχικά δημιουργήθηκε από paraligo
![]()
Για προσωπικές γνωριμίες (πληροφορίες - διευκρινήσεις - χόμπυ κ.λ.π.), καλύτερα να βρεθείτε σε ένα κάπως πιο ειδυλλιακό περιβάλλον (κεράκια, κρασάκι, ατμόσφαιρα κ.λ.π.)
Α και πού είσαι ...
ξέρεις σε πόσους έχει τάξει "αποκλειστικότητα" ???Αρχικά δημιουργήθηκε από paraligo
μόνο σαπίλας μου δεν είσαι.![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Οχι το δικό μου δεν ειναι ακριβως ειρωνικό. Παντως εχεις δικιο, μάλλον το παράκανα.Αρχικά δημιουργήθηκε από paraligo
![]()
sorry![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ok έχει πλάκα άλλα να θες να γράψεις και άλλα να γράφεις.
όσο για τον old man μια ερώτηση.
Έχεις καταλάβει ότι η μηχανή σου δεν φρενάρει μόνο από την μενετά του συμπλέκτη η ακόμα το ψάχνεις?:ZZZ:
Έχω τέτοιο πράγμα στην μηχανή μου ???Αρχικά δημιουργήθηκε από paraligo
την μενετά του συμπλέκτη![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
σωστος τροπος αλλα μονο που το ρουλεμαν ειναι απο βαμμενο μεταλλο και πολυ δυσκολα θα πιασει η ηλεκτροκοληση...πρεπει να κοκκινισει το ρουλεμαν απο την θερμανση για να κολληθει και υπαρχει το ρισκο σε τετοια θερμοκρασια να πετσικαρει το αλουμινενιο καρτερΑρχικά δημιουργήθηκε από paraligo
κολλάμε ( με ηλεκτροκόλληση) ένα σωλήνα στην εσωτερική διάμετρο του ρουλεμάν.
περνάμε ένα βαρύ αντικείμενο στην σωλήνα.
με μια σκύλα σφίγγουμε το άκρο του σωλήνα.
μετά με την αδράνεια αφαιρούμε το ρουλεμάν.
Φιλαράκι, επειδή δεν σε βλέπω να βγάζεις άκρη κι εξολκέα δεν σε βλέπω να αγοράζεις.... δεν πας να αγοράσεις ένα κάρτερ;[/B][/QUOTE]
Ευχαριστος αν μου ελεγες... και τον τροπο να περασω τα νουμερα που εχει επανω
1) εχει νουμερα το καρτερ ? μηπως ειναι κωδικος ανταλλακτικου και οχι αριθμος κινητηρα ??
2) γιατι ειναι απαραιτητο να βγαλεις το ρουλεμαν ? τι προβλημα εχει ? τα ανοιχτου τυπου ρουλεμαν λιπαινονται απο το λαδι της μηχανης
3) υπαρχει και η τελευταια λυση να ανοιξεις τρυπα με ενα τρυπανι 4 mm στην φωλια του ρουλεμαν και να το χτυπησεις απο εξω με μια ποντα για να βγει...την τρυπα στην ξανακλεινει καποιος που κολλαει αλουμινιο