καβασακι ειναι ...μαλ@κια θορυβο κανει ...
καβασακι ειναι ...μαλ@κια θορυβο κανει ...
PROzacRIDER
ωραια ομορφα και τι λες? οκ ετρεχες και πανελληνιο αυτο δεν μου λεει οτι τα παλικαρια στο βιντεο ξερουν και αγαπανε το super motard. στα μεγαρα παπαρια κοσμο ειχε για παγκοσμιο σουπερ μοταρντ. ποσοι ειναι οι καγκουρες και ποσοι το αγαπανε πανε σε πιστες οσες εχουμε και προπονουντε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Spazz
τι εννοεις εχεις δει?μπορεις και ξεχωριζεις τους μεν απο τους δε... για πες μου κι εμενα πως...![]()
α καλα αρχισαμε για μοτοσυκλετιστικες παιδειες?απο αυτους εισαι?τραβα καμια εκδρομη με κανα φορουμ λεω εγω...
ενδεικτικα ετρεχα και στο πανελληνιο για καποιο καιρο...
μιας και δεν σου κανουν μονο οι σουζες....
φιλακια![]()
εγω δεν ομοδοποιουμε με κανενα δεν εχω αναγκη. και προσεχε τα λογια σου οταν το πας σε προσωπικο επιπεδο
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ
Αρχικά δημιουργήθηκε από jasondakar
ωραια ομορφα και τι λες? οκ ετρεχες και πανελληνιο αυτο δεν μου λεει οτι τα παλικαρια στο βιντεο ξερουν και αγαπανε το super motard. στα μεγαρα παπαρια κοσμο ειχε για παγκοσμιο σουπερ μοταρντ. ποσοι ειναι οι καγκουρες και ποσοι το αγαπανε πανε σε πιστες οσες εχουμε και προπονουντε?
εγω δεν ομοδοποιουμε με κανενα δεν εχω αναγκη. και προσεχε τα λογια σου οταν το πας σε προσωπικο επιπεδο
θα αρχισω να προσεχω τα λογια μου οταν αρχισεις να τα προσεχεις κι εσυ...
εστω οτι οι περισσοτεροι ειναι καγκουρες... ε και?ο καθενας οπως θελει χρησιμοποιει το μηχανακι του... αλλοι το εχουν για να τρεχουν σε κανα πρωταθλημα, αλλοι για την καφετερια κι αλλοι για το γκαραζ τους...
κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!
ολοι αυτοι που ειναι στο βιντεο ...ειναι αυτοι που ηταν και στα μεγρα ...και στα καθε μεγρα ...και στον ασπροπυργο και καθε ασπροπυργο με την πρωτη ευκαιρια ...και οσο για το που ειχε κοσμο ασε να το λενε αυτοι που ηταν εκει ...γιατι εμεις ειμασταν εκει ...αλλοι για δουλεια ...αλλοι για καβλα...αλλοι για ''ματι''Αρχικά δημιουργήθηκε από jasondakar
ωραια ομορφα και τι λες? οκ ετρεχες και πανελληνιο αυτο δεν μου λεει οτι τα παλικαρια στο βιντεο ξερουν και αγαπανε το super motard. στα μεγαρα παπαρια κοσμο ειχε για παγκοσμιο σουπερ μοταρντ. ποσοι ειναι οι καγκουρες και ποσοι το αγαπανε πανε σε πιστες οσες εχουμε και προπονουντε?
... και σου ξαναλεω ... το βιντεο μπορουσες να μην μπεις και να μην το κρινεις καν αφου εισαι τοσο αντιθετος ...η εφοσων και το εκρινες ...μπορουσες ΕΣΥ να μην πας το θεμα σε προσωπικο επιπεδο , γαι το τι-ποιοι ειμαστε και που εχουμε βρεθει και για το τι αγαπαμε-γουσταρουμε ...
PROzacRIDER
Αρχικά δημιουργήθηκε από jasondakar
εω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι οκ γαμιουνται στα σουζιδια και στα εντο οκ και? δεν ξερω αν κανενας απο αυτους οντως μπορει να οδηγησει σουπερμοταδικα (προσοχη εχω καταδικαση την φαση εξ αρχης οτι ειναι σε δημοσιο δρομο και με μηχανακια μερικοι που δεν ασφαλιζονται). παπαρια ολο σουζες και εντο ετνο και ζουζες αααα και φαναρια. ασε που και οι περισσοτεροι το κανουν για τα ματια του κοσμου και οχι για προσωπικη ευχαριστηση
... για το ποιος ξεκινησε με παπαρια και μεντολες...
δευτερον επειδη εισαι και βιαστικος ολα τα μηχανακια που εμφανιζονται στο βιντεο ειναι ασφαλισμενα κανονικοτατα!
κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!
απο ποτε οι αγωνιζομενοι σε πρωταθληματα ειναι ολοι τους καλα παιδια, κυριες στον δρομο, και με οδηγικη παιδεια που την τηρουν παντα?![]()
δεν ειναι επαγγελματιες οι περισσοτεροι, για την ταβλα τους τρεχουν, που σημαινει πως και εξω απο την πιστα δεν εχουν ενδοιασμους..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Δεν παίζει αυτό παίδες. Δημόσιο και ανοιχτό φόρουμ είναι και βάλατε ένα video για σχολιασμό. Κάποιοι που δεν το γουστάρουν το λένε, και μπορούν να πουν και μαλάκες όσους συμμετείχαν.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
... και σου ξαναλεω ... το βιντεο μπορουσες να μην μπεις και να μην το κρινεις καν αφου εισαι τοσο αντιθετος ...η εφοσων και το εκρινες ...μπορουσες ΕΣΥ να μην πας το θεμα σε προσωπικο επιπεδο , γαι το τι-ποιοι ειμαστε και που εχουμε βρεθει και για το τι αγαπαμε-γουσταρουμε ...
Τόσο απλά.
το οτι ο καθενας κανει οτι θελει με το μηχανακι του χαιρω πολυ απο την τσεπη μου το κανει?![]()
το προσωπικο επιπεδο ξεχαστε το να λιξουμε τους τονους λιγο οποιος και να το ξεκινησε.
απλα απο οσα εχω δει οι περισσοτεροι (μιλαω γενικα τωρα και οχι για το βιντεακι) εχουν το μηχανακι για γκαγκουριλικια και ουδε μια σχεση εχουν με πραγματικη οδηγηση σουπερ μοταρντ. Δεν καταδικαζω κανενα απλα συμπαιρενω καποια πραγματα.
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ
να συμπληρωσουμε βεβαια καπου εδω πως αυτα που ειπαν διαφοροι ποιο πριν,
του τυπου ο καθενας εχει το μηχανακι για να κανει οτι γουσταρει ειναι μ@λ@κιες απο την στιγμη που οτι βλεπουμε στο βιντεο ειναι παρανομο και θετει σε κινδυνο αθωους πολιτες..
και ειναι ωραιο να εκτονονουμε την πιεση και την μ@λ@κι@ που εχουμε μεσα μας, αλλα ας το κανουμε καπου καπως καποτε χωρις να κινδυνευουμε να σκοτωσουμε καποιον
σε ενα μπουρδελο θα ηταν μια καλη αρχη..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
καποιοι δεν γουσταρουν τα ιταλικα ... αλλα αμα σε πουν μαλακα , με τοσο απλα λογια , νομιζω θα ξυπνησει ετσι απλα ο μοντ μεσα σου ... right ?????? εσυ δεν εισαι που ποσταρες μια φωτο ,ε εναν τυπα που εκανε σουζα με ΧΡ σε ενα ποστ για τα 80'σ . Τοτε οι δρομοι ηταν πιστες ??????? γιατι περα απο γελακια δεν ειδα καποια αυστηρη κριτικη... ουτε καποιον να σε λεει μαλακα , ετσι απλα ??????Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Δεν παίζει αυτό παίδες. Δημόσιο και ανοιχτό φόρουμ είναι και βάλατε ένα video για σχολιασμό. Κάποιοι που δεν το γουστάρουν το λένε, και μπορούν να πουν και μαλάκες όσους συμμετείχαν.
Τόσο απλά.
PROzacRIDER
επισης σε αλλο φορουμ εσυ εισαι που μου ειπες οτι το τουνο σηκωνει σουζα αποτομα ... μονο μεσα σε πιστα το διαπιστωσες αυτο ??????????????? απλα πιστευω και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι υπαρχουν ατομα ( ανεγκεφαλα κατα εσενα ισως ) που γουσταρουν τετοια βιντεο ...σε αυτους απευθυνετε το βιντεο ... και κρινω κατ'ιδιαν οπως δεν με ενδιαφερει και δεν θα μπω να σχολιασω -κρινω-κατακρινω τα βστρομ π.χ. ετσι πιστευω κανει και ο καθε ανθρωπος που δεν τρωγεται με τα ρουχα τουΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Δεν παίζει αυτό παίδες. Δημόσιο και ανοιχτό φόρουμ είναι και βάλατε ένα video για σχολιασμό. Κάποιοι που δεν το γουστάρουν το λένε, και μπορούν να πουν και μαλάκες όσους συμμετείχαν.
Τόσο απλά.
PROzacRIDER
μα αυτά κλείνουν νωρίςΑρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
. . . .σε ενα μπουρδελο θα ηταν μια καλη αρχη..![]()
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
KALA MALAKAS EINAI KAI AYTOS ALLA DE TOY TO LEME GIATI EXEI ALLA BASANA TORA MORE..Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
καποιοι δεν γουσταρουν τα ιταλικα ... αλλα αμα σε πουν μαλακα , με τοσο απλα λογια , νομιζω θα ξυπνησει ετσι απλα ο μοντ μεσα σου ... right ?????? εσυ δεν εισαι που ποσταρες μια φωτο ,ε εναν τυπα που εκανε σουζα με ΧΡ σε ενα ποστ για τα 80'σ . Τοτε οι δρομοι ηταν πιστες ??????? γιατι περα απο γελακια δεν ειδα καποια αυστηρη κριτικη... ουτε καποιον να σε λεει μαλακα , ετσι απλα ??????![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
αν θες να βολευτεισ ΕΣΥ ειδικα ...υπαρχουν και αλλα μερηΑρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
μα αυτά κλείνουν νωρίς![]()
PROzacRIDER