Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 81

Θέμα: πόσο δίκιο έχει (δυστυχώς)

Vasdekiss, ωραια ολα αυτα. Γελασα πολυ. Ζηλευω που δεν μπορουμε κ εμεις να γινουμε ρομποτ για να φιαξουμε την ωραια βιτρινα του πολιτισμου.
    Απ την αλλη ομως γουσταρο να την κοπαναω απ τη δουλεια και να πηγαινω να πιω το φραπεδακι μου. Γουσταρο να δηλωνω ασθενεια και το Σαββατοκυριακο να το κανω τριημερο. Γουσταρο να παιρνω χαμπαρι οτι η ζωη ειναι μικρη για να με βαλει στο λουκι ο καθε νομοθετης που μου τρωη τον χρονο στα φαναρια.
    Γουσταρο να μπαινω στο χωμα και να ανακαλυπτω παραλιες με αυτα τα πορτοκαλι πραγματα που φιαχνουν αυτοι που απαγορευετε στην χωρα τους να μπουν.
    Μ αρεσει να ξεμυαλιζω τις στερημενες γκομενες που ερχοντε λιγο για να ζησουν και τις παιρνω στις παραλιες απο παντου και γυρνανε στην χωρα τους με ενα χαμογελο που κραταη οσο και ο Χειμωνας τους.
    Μ αρεσει επισης να καπνιζω και να πινω φραπε το πρωι οταν ξυπναω μετα τις 12 και να κανω παρτι οτι ωρα γουσταρο και να την βρισκω και να μην ψαρωνω με τις διεθνεις κρισεις τα αρωστα κοτοπουλα και τις τρελες αγελαδες.
    Μ αρεσει τελος να γραφω μ@λακιες εδω μεσα και να κερναω τζαμπα μπυρες και χαμογελα

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Vasdekiss, ωραια ολα αυτα. Γελασα πολυ. Ζηλευω που δεν μπορουμε κ εμεις να γινουμε ρομποτ για να φιαξουμε την ωραια βιτρινα του πολιτισμου.
    Απ την αλλη ομως γουσταρο να την κοπαναω απ τη δουλεια και να πηγαινω να πιω το φραπεδακι μου. Γουσταρο να δηλωνω ασθενεια και το Σαββατοκυριακο να το κανω τριημερο. Γουσταρο να παιρνω χαμπαρι οτι η ζωη ειναι μικρη για να με βαλει στο λουκι ο καθε νομοθετης που μου τρωη τον χρονο στα φαναρια.
    Γουσταρο να μπαινω στο χωμα και να ανακαλυπτω παραλιες με αυτα τα πορτοκαλι πραγματα που φιαχνουν αυτοι που απαγορευετε στην χωρα τους να μπουν.
    Μ αρεσει να ξεμυαλιζω τις στερημενες γκομενες που ερχοντε λιγο για να ζησουν και τις παιρνω στις παραλιες απο παντου και γυρνανε στην χωρα τους με ενα χαμογελο που κραταη οσο και ο Χειμωνας τους.
    Μ αρεσει επισης να καπνιζω και να πινω φραπε το πρωι οταν ξυπναω μετα τις 12 και να κανω παρτι οτι ωρα γουσταρο και να την βρισκω και να μην ψαρωνω με τις διεθνεις κρισεις τα αρωστα κοτοπουλα και τις τρελες αγελαδες.
    Μ αρεσει τελος να γραφω μ@λακιες εδω μεσα και να κερναω τζαμπα μπυρες και χαμογελα

Το ξαναέγραψα στο πρώτο μου post: το θέμα είναι να δεις τι κάνει ο άλλος καλύτερα από εσένα και να προσπαθήσεις να βελτιωθείς. Κοιτώντας τι κάνει λάθος για να γελάσεις μαζί του για να αισθανθείς καλύτερα μέσα στην ανυπαρξία σου είναι δικαίωμά σου. Έγω το θεωρώ λάθος. Είναι σαν το ανεκδοτο με τους δυό γείτονες: ο ένας έκανε ευχή να αποκτήσει μια κατσίκα και ο δευτερος ζήτησε να ψωφίσει η κατσίκα του γείτονα.....

Για αυτα που αναφέρεις έχω να πω ότι περιγράφουν ακριβώς τον πραγματικό έλληνα..... τώρα αν αυτό είναι και δική σου πρακτική και μάλιστα είσαι και περήφανος για αυτή τότε έχουμε πρόβλημα..... η τελευταία σου φράση σώζει την κατάσταση.... Να είσαι καλά, τα λέμε....

Η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι υποκριτης, και εχω επιγνωση της καταστασης.
    Απ την αλλη ομως δεν ξερω αν θα μπορουσα να λειτουργησω τοσο ρομποτικα κι απολυτα πολιτισμενα, παρα μονο για καμια δεκαρια μερες σαν τουριστας σε πολιτισμενη χωρα, εντος η εκτος εισαγωγικων.

Ασχετα απ ολα αυτα μ αρεσει ο τροπος που τα ειπες αλλα και παλι δεν ξερω εαν θα μπορουσαμε να λειτουργησουμε σαν λαος ετσι εντος της χωρας μας.
    Εχω δουλεψει στο παρελθον σαν οδηγος διεθνων μεταφορων και γνωριζω τις διαφορες.
    Παρ ολα αυτα οταν προσπαθησα να εφαρμοσω εδω τους κανονες ειδα οτι δεν γινετε δουλεια κ ετσι αποφασισα να κρατησω μια πο χαλαρη σταση για να μην τρελαθω.
    Δεχτηκα λοιπον την ιδιοσυγκρασια μας και εμαθα να αγαπω αυτο που ειμαστε.
    Δηλαδη μαγκες και στ @ρχιδια μας.
    Αλωστε ως γνωστων η Ελλαδα ποτε δεν πεθαινη, δεν την σκιαζει φοβερα καμια, μονο λιγο καιρο ξαποσταινει και ξανα προς την δοξα τραβα τραβα τραβα

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Όλα είναι θέμα παιδείας.........

Ψάχτε στην Ελλάδα να τη βρείτε..........

Ολα ειναι θεμα κρατους και κατ'επεκταση πολιτικης.Αυτο που εχουν εξω και δεν εχουμε στην Ελλαδα ειναι ενα καλυτερο κρατος απο το δικο μας.Οχι καλο....Καλυτερο απο εμας.

Που δεν θελουν 100 χαρτια και παραβολα κτλ κτλ επειδη εκλασες.Ουτε περιμενεις 3 χρονια για ενα δικαστηριο που αφορα ενα απλο τρακαρισμα.Δεν εχουν τους εμμεσους φορους που εχουμε εμεις κτλ κτλ

Το κυριοτερο ολων ομως ειναι οτι δεν εχουν το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ κρατος που εχουμε εμεις.Δεν ξηλωνουν τις δημοσιες υπηρεσιες μετα απο καθε αλλαγη κυβερνησης και δεν διοριζουν βαση φρονηματων.Δεν πεφτουν εξω εταιρειες επειδη ο ιδιοκτητης ειναι κουμπαρος του γραμματεα της κορης του θειου του ανηψιου του Χ υπουργου που επεσε το κομμα του απο κυβερνηση και δεν θα φαει αλλο.

Ολα τα στραβα και αναποδα σε αυτη την χωρα,για εμενα προσωπικα,αρχιζουν και στην ουσια τελειωνουν στο ρουσφετι και την πελατειακη σχεση κομματων εξουσιας και της βασης τους .

Απο την εκπαιδευση μεχρι τον στρατο και απο το δημοσιο τομεα μεχρι τις ανωνυμες εταιρειες.+-

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Ολα τα άσχημα ξεκινάνε απο την φτώχια.
    Να κρίνεται τους λαούς με βάση το κατακεφαλή εισόδημα.
    Δυο μύρια Ελληνες είναι κάτω απο το όριο της φτώχιας παλικάρια μου.

Παλαιό μέλος
    Φαντάσου vestromas πόσο περισσότερο χρόνο θα είχες για να πιείς φραπέ αν δεν ήσουν υποχρεωμένος να περιμένεις σε μια ουρά δημόσιας υπηρεσίας (γιατί κάποιος δήλωσε ασθένεια όπως λες), ήξερες ότι θα έχεις parking να αφήσεις το αμάξι σου, ότι δε θα χρειάζεται να δουλεύεις σε τρεις διαφορετικές δουλειές κτλ. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι ζουν σαν ρομπότ εδώ.... οι περισσότεροι δουλεύουνε λιγότερο από εμάς, απλά η δουλειά τους είναι πιο παραγωγική..... Και είναι πιο παραγωγική για λόγους που ενώ όλοι μας τους σκεφτόμαστε σαν αυτονόητους στην ελλάδα είναι επιστημονική φαντασία.....

Να δείτε σχολική τάξη εδώ να βγαίνει βόλτα στο δάσος: μπροστά ένας δάσκαλος με ποδήλατο, κράνος και ανακλαστικα, από πίσω όλα τα παιδάκια με τα ποδήλατά τους, με τα κράνη τους και ανακλαστικά (να φωνάζουν ο ένας πίσω από τον άλλον όταν ο πρώτος βρει ένα εμπόδιο) και στο τέλος άλλος δάσκαλος, πάλι με ποδήλατο, κράνος και ανακλαστικα....... βόλτα στο δάσος...... και όχι μόνο κανονικά σχολεία, αλλά και τα ειδικά σχολεία........ και δεν έχουν τον ήλιο μας...... κι ας βρέχονται...... στην ελλάδα είναι επιστημονική φαντασία...... εδώ καθημερινότητα......

Φυσικά και δε μπορώ να σου πω ότι εδώ είναι όλα καλά...... δεν υπάρχει αυτό..... απλά κάποια πράγματα τα κάνουν καλύτερα και πρέπει να μάθουμε από αυτά.......

Να σου πω την αμαρτια μου, δεν θα ηθελα παιδικα χρονια με κρανοι στολες ανακλαστικα με δασκαλο μπροστα και σκουπα απο πισω να πηγαινουμε σαν τις παπιες στην λιμνη.
    Αν ονειρευεσε τετοια για τα παιδια σου, παω πασο και καλα κανεις εκει που εισαι να μεινεις.
    Εμενα μ αρεσε πιτσιρικαδες που πιναμε νερο απο τις βρυσες στις οικοδομες και χαιρομασταν οταν φερναν μαλακο χωμα και ανεβαιναμε στον πρωτο μετα στον δευτερο και ενας παλαβος φιλος μου στον τριτο οροφο του γιαπιου και πηδαγαμε ελευθερη πτωση χωρις αλεξιπτωτο.
    Ποδηλατα μηχανακια το καλοκαιρι με σαγιοναριτσες και σορτσακια αντιντας ποδοσφαιρικα με τις ριγες στο πλαι.
    Μου αρεσε επισης οταν επηζα στην δουλεια οταν δουλευα κεντρο με παπι honda c50 kολοφιαγμενο και με devilακι εξατμισονυ να σουζαρο πρωτη δευτερα αναμεσα στα τρολευ και στα λεωφορια και να με μπινελικιαζουν οι ταξιτζιδες.
    Ειμαι Ελληναρας τελικα αλλα δεν με χαλαη καθολου αδερφε γιατι εχω περισοτερα καλα να θυμαμαι οταν βρισκομε με παλιους φιλους.
    Επισης επιβιωνω σαν την κατσαριδα παντου και παντα και ριχνω και τα μπινελικια μου αμα με ψιλοζορισουν και χαλαρωνω χωρις να παω σε ψυχολογο και να παρω βαλιουμ.

Παλαιό μέλος
    Όντως ελληναράς...... Καλά κάνεις αν όντως έτσι βολεύεσαι.... Μη ρωτάς όμως μετά τους άλλους τι γίνεται και γιατί έχουμε καταντήσει έτσι...... δε μπορεί να φταίνε πάντα τα νεφελίμ για ότι στραβό γίνεται σε αυτή τη χώρα.... Να είσαι καλά.....

Tα Νεφφελιμ φταινε για πολλα περισοτερα απ οτι φανταζεσαι, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα προς το παρον.
    Εγω δεν ρωτησα τι φταιη;

οτι δειξει το σπρα'ι'τς
    αλλο θεμα περνω καλα στον τοπο μου και μ αρεσει και αλλο ειμαι ο καλυτερος ,ο πιο μαγκας και περνω καλα εις βαρος του κοινωνικου συνολου
    όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..

Δεν νομιζω να θιχτηκε αυτο, αλλα αν θες το συζηταμε.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ψτ, ελληναρες....

η "Ζορμπα" φιλοσοφια ζωης εχει πεθανει εδω και χρονια, ευτυχως που εχουμε τον ηλιο και την θαλασσα αλλιως θα ειχαμε πεσει ολοι στα ναρκωτικα...αυτο ουτε καλυτερους, ουτε πιο μαγκες μας κανει. Μαλακες ειμαστε που τρεχουμε ολη μερα μεσα στο αγχος....

Η χωρα μας φιγουραρει αναμεσα στις πρωτες θεσεις στην ΕΕ, στην καταναλωση αντικαταθληπτικων...μην κοιτατε που το κρυβουμε με προφαση το παρωχημενο sea & sun & sex, ουτε που το κουκκουλωνουμε με illustration νεοελληνικη Trendια...

Υποσυνειδητα ολοι εχουμε φορτωθει το βαρος του "ενδοξου" παρελθοντος και το κουβαλαμε περα-δωθε σιχτιριζοντας...θα αισθανομασταν πολυ πιο ανετα αν δεν ειχαμε αυτο το βαρος στους ωμους μας και ειμασταν απλως ο εαυτος μας...δηλαδη λαλακες...

οτι δειξει το σπρα'ι'τς
    δηλ, προτεινεις να ειμαστε χαρουμενοι που ειμαστε λακαμαδες?(μην το πας σε διαμαχες συζητηση γινεται)
    όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από charlie says
    δηλ, προτεινεις να ειμαστε χαρουμενοι που ειμαστε λακαμαδες?(μην το πας σε διαμαχες συζητηση γινεται)
    γιατι εσυ που την ειδες την χαρα;

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ποσο δικιο εχουν....
    από fantacid στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2008, 14:59
  2. Πόσο δίκιο είχατε...
    από Alx 84 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2005, 00:21
  3. Ποσο σας έχει στοιχίσει η αγαπη σας εώς τώρα (χοντρικά)
    από MikeZ στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 11:48
  4. Πόσο έχει το Ducati
    από Godfather στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 11:38

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας