ΤΑ 7Φ
ΦΑΕ
ΦΙΛΕ
ΦΡΕΣΚΟ
ΦΑΓΗΤΟ
ΦΥΓΕ
ΦΕΡΕ
ΦΙΛΟΥΣ
Τι λέ ρε παιδί μου...
Μετά τη βόλτα πήγα για καφέ με φίλους, και γυρνάω σπίτι και βλέπω οτι έχετε προσθέσει και 2 σελίδες στο topic έτσι... Καλή φάση.
Λοιπόν εγώ να ξεκαθαρίσω προκαταβολικά τα εξής:
1) Κατ'αρχήν: ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ακουστεί, γραφτεί ή δημοσιευθεί τις επόμενες μέρες στο forum σχετικά με εμένα και το τι κατανάλωσα στα 7Φ αποτελεί αποκυήματα της φαντασίας των εχθρών μου που θέλουν να μου κάνουν κακό και να με διαβάλλουν στην αγαπητή ομύγηρη. Εγώ απλώς "τσίμπησα" κάτι ελαφρύ για τη λιγούρα για να με κρατήσει, μέχρι να πάω σπίτι και να φάω ΚΑΝΟΝΙΚΑ για να ΤΙΓΚΑΡΩ !!!!
2) Με τη σειρά μου να ζητήσω κι'εγω συγνώμη απο το Σωτήρη και το Σταύρο (Κατάνα) αλλά στην επιστροφή προσπαθούσαμε να φτάσουμε τον Αντώνη που δε σταμάτησε για Βενζίνη, και αν δε το "ανοίγαμε" λιγουλάκι, δε θα τον φτάναμε ούτε στην Αττική οδό.
Χωρίς πλάκα πάντως, ήταν εκπληκτική πρώτη βόλτα, και είμαι σίγουρος οτι θα ακολουθήσουν πολλές και ακόμα καλύτερες.
Και ρίχνω και ιδέα: Κάποιος να ανοίξει καινούργιο post για το που να πάμε το επόμενο ΣΚ.
Τα SS δε μπορούν να περιμένουν...
Παλι εχασα καλη βολτα ο κοπανος.
Ρε π****τη μου....
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Παλι εχασα καλη βολτα ο κοπανος.
Ρε π****τη μου....
δε πειράζει γιώργο, την άλλη εβδομάδα!!!
σήμερα στο γυρισμό θα καταλάβαινες σε πόσο καλό σημείο εχεις την πινακίδα σου!!!:rotflmao: :rotflmao:
ο SCBR1000RR άφησε το μισό ALL STAR στην άσφαλτο χεχεχε
προτείνω τα κόστος και τον χρόνο της μάσας να τον κάνουμε καύσιμα και
ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ-ΝΑΥΠΛΙΟ-ΑΧΛΑΔΟΚΑΜΠΟ-ΤΡΙΠΟΛΗ-ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ- ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ-ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ-ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ-(ΠΡΟΣ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ)-ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΘ-ΠΑΤΡ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ (εκει που είμασταν σήμερα)- ΓΥΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
προτείνω τα κόστος και τον χρόνο της μάσας να τον κάνουμε καύσιμα και
ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ-ΝΑΥΠΛΙΟ-ΑΧΛΑΔΟΚΑΜΠΟ-ΤΡΙΠΟΛΗ-ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ- ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ-ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ-ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ-(ΠΡΟΣ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ)-ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΘ-ΠΑΤΡ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ (εκει που είμασταν σήμερα)- ΓΥΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ
Διανυκτερευση που θα παιξει;:hypnotize
Ακου διαδρομη που σκαρφιστηκε ο τρελοκομειος:lol![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Διανυκτερευση που θα παιξει;:hypnotize
Ακου διαδρομη που σκαρφιστηκε ο τρελοκομειος:lol![]()
![]()
μπορούμε και να μην κατέβουμε εθνική αλλά συνεχίζοντας απο τα βουνά να φτάσουμε στον πύργο απο όπου
ΠΥΡΓΟΣ-ΠΑΤΡΑ-ΑΝΤΙΡΙΟ-ΓΑΛΑΞΙΔΙ-ΙΤΕΑ-ΔΕΛΦΟΥΣ-ΑΡΑΧΩΒΑ-ΚΑΣΤΡΟ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΘ-ΛΑΜΙΑΣ
με ξηρούς καρπούς και καφέ πάνω μας!
σκεφτείτε το
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Τ Ι Γ Κ Α ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΩΙ, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΨΙΛΟΒΡΕΧΕ ΜΕΤΑ ΗΛΙΟ.
ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΟ ΜΟΥ ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΑ ΑΡ@@@ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ.
ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ 5-10 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΣΤΡΙΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ 5-10 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΣΤΡΙΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ.
Το ξέρω ρε σταύρακα , είμουν στα 200 μέτρα περίπου πιο πίσω. εγώ βέβαια συνέχισα απο καβάλας.
εχεις δίκιο για πολύ πρωινό ξύπνημα.
τέτοιες διαδρομές είναι πιο εύκολα εφικτές όταν καλοκαιριάζει και η ημέρα μεγαλώνει.