Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 130

Θέμα: ΤΙΜΗ ΓΙΑ Xr...ΗΜΑΡΤΟΝ!

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Ρε

συ παλικαρι μου..
    τα ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΤΑ ΠΗΡΕς??

ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΕΝΤ..ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΧΛΩΜΟ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΣ..

και ολα αυτα περι αξιοπιστιας..κατσε λιγο γιατι διαβασα την αγγελια σου και μου φυγαν τα δοντια...

καθε 1000 λαδια???:hypnotize και καθε 4000 βαλβιδες????

και ετσι θα παραμεινει αξιοπιστο?!! τεσπα..εγω μονο αυτο να διαβαζα δε θα το αγοραζα το μηχανακι σου.
    αν ηθελες να τονισεις την αξιοπιστια..ας εγραφες..παιδια..λαδια δεν εχω αλλαξει ποτε...σερβις παλι δε θελει ποτε...βαλβιδες δεν χανουν ποτε..

και το παω και ολη μερα γαμιοντας το γιατι ειναι τζαπαν και δε σπαει δε χαλαει..και εχει και 60 (λεμε τωρα οκ..) αλογα και παταει και οτι κινειται (παλι λεμε τωρα )
    να πω οκ..αυτος εχει αποψη..

τωρα με σερβις που του κανεις σα να ειναι καθαροαιμο...χεστα..

τεσπα μη σε κουραζω αλλο.εγω θα το δινα στο φιλο σου με το συνεργειο που λες 5500 αφου στα δινει..και μη το πεις και σε κανα παπα..γιατι δυσκολα φευγουν αυτα τα μηχανακια..

και το οτι καινουριο εχει 9900!!! χ αχ αχ αχ αχμαλακα αυτο δε το ξερα...

:rotflmao: δεν ειναι και για να το λες με καμαρι δε νομιζεις??:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Re: Ρε

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

καθε 1000 λαδια???:hypnotize και καθε 4000 βαλβιδες????

τωρα με σερβις που του κανεις σα να ειναι καθαροαιμο...χεστα..
    κατσε ρε Δουκα...για να καταλαβω...
    και σχωρα με δηλαδιΣ!!!:rotflmao:

αλλα καθε 1000 λαδια και καθε 4000 βαλβιδες δεν ειναι συντηρηση για αγωνιστικο.
    επειδη οπως πολυ καλα ξερετε οι περισσοτεροι εδω μεσα θελω να παρω ενα τετοιο μηχανακι, μην λεμε οτι θελουμε.
    αλλο να δουλευει με ωρομετρα και μ@λακιες και να ν'ανοιγει το μοτερ (προληπτικα) στις 80 ωρες και να αλλαζουν ολα εκει μεσα. και αλλο να του κανει μια επισταμενη συντηρηση καθε 1000 λαδια.

εδω αλλαζω εγω στο XR250 καθε 1000 λαδια και καθε 5000 βαλβιδες για να χω το κεφαλι μου ησυχο.

Re: Re: Ρε

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

επειδη οπως πολυ καλα ξερετε οι περισσοτεροι εδω μεσα θελω να παρω ενα τετοιο μηχανακι, μην λεμε οτι θελουμε.
    αλλο να δουλευει με ωρομετρα και μ@λακιες και να ν'ανοιγει το μοτερ (προληπτικα) στις 80 ωρες και να αλλαζουν ολα εκει μεσα. και αλλο να του κανει μια επισταμενη συντηρηση καθε 1000 λαδια.

εδω αλλαζω εγω στο XR250 καθε 1000 λαδια και καθε 5000 βαλβιδες για να χω το κεφαλι μου ησυχο.
    ναι δε λεω..συ και καθες αλλος μπορειται να αλλαζετε λαδια και καθε μερα παιδια προβλημα της τσεπης σας ειναι..αλλα σε αγωνιστικη συντηρηση παραπεμπει..

αν για να ειναι "αξιοπιστο"πρεπει να του κανω τετοια σερβις..ασε περνω το κτμ το αναξιοπιστο..πιο ομορφο..πιο ακριβο..με σιγουρα περισσοτερα αλλογα..καινουριο..με ψεκασμο..με 2 ετη εγγυηση..και τουκανω καθε 3,5-4 λαδια..και καθε 10 βαλβιδες που λεει το μαννιουαλι..και τα λεφτα θα μου ερθουν μια η αλλη με τη "κανονικη συντηρηση" που λετε εσεις...καθε 1000 και καθε 4000...

:rotflmao: :rotflmao:

και δε θα λεμε οτι θελουμε ρε φιλε..αντε πες μου τι θες να σου πω να το λεω λεμε.. :rotflmao:

ρε ..ποιο μηχανακι εχει 80 ωρες συντηρηση και μου το πες?
    και τι αλλαζουνε μεσα εχεις ιδεα? τι λετε ρε παιδια εδω μεσα παλι ..οτι να ναι λεμε...

Re: Re: Re: Ρε

ναι δε λεω..συ και καθες αλλος μπορειται να αλλαζετε λαδια και καθε μερα παιδια προβλημα της τσεπης σας ειναι..αλλα σε αγωνιστικη συντηρηση παραπεμπει..

αν για να ειναι "αξιοπιστο"πρεπει να του κανω τετοια σερβις..ασε περνω το κτμ το αναξιοπιστο..πιο ομορφο..πιο ακριβο..με σιγουρα περισσοτερα αλλογα..καινουριο..με ψεκασμο..με 2 ετη εγγυηση..και τουκανω καθε 3,5-4 λαδια..και καθε 10 βαλβιδες που λεει το μαννιουαλι..και τα λεφτα θα μου ερθουν μια η αλλη με τη "κανονικη συντηρηση" που λετε εσεις...καθε 1000 και καθε 4000...

:rotflmao: και δε θα λεμε οτι θελουμε ρε φιλε..αντε πες μου τι θες να σου πω να το λεω λεμε..

ετσι οπως το θετεις μπορει να εχεις και ενα δικιο,αλλα το θεμα ειναι οτι στο ενα την κανεις την συντηρηση και ΞΕΡΕΙΣ οτι δεν θα σπασει,δεν θα χαλασει, και στο αλλο και να την κανεις,αλλα και παλι το παιζεις...
    τελοσπαντων, εγω οπως ειπα εβγαλα αρκετα συμπερασματα απο το συγκεκριμενο thread.

και δεν ειναι και τρελο κοστος το 1,5λ λαδι. 20€ παει. πες οτι ειχες διχρονο και το εριχνες σιγα σιγα κανοντας μιξη....

και πες οτι θελεις πλεον, δεν μΕ νοιαζει. εγω αποφασισα.

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Το ότι ο furius με παρόμοιο μηχανάκι έχει γυρίσει τον μισό πλανήτη, θα έπρεπε να σε έχει προβληματίσει....
    1000 λάδια και 4000 βαλβίδες είναι συντήρηση αγωνιστικού όπως λέει και δούκας. Αλλιώς στα αγωνιστικά θα έπρεπε κάθε 5 γύρους σε πίστα να κάνουν service. Στο SXV πχ λένε κάθε 5 ώρες λάδια, κάτι που σημαίνει ότι αυτές τις 5 ώρες το έχεις σκίσει και έχεις γράψει χλμ κοντά σε αυτά που αναφέρεις.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

και τι αλλαζουνε μεσα εχεις ιδεα? τι λετε ρε παιδια εδω μεσα παλι ..οτι να ναι λεμε...
    κατι πηρε το αυτι μου για το SXV550 το aprilia.

SXV 550 και είναι σίγουρο....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Το ότι ο furius με παρόμοιο μηχανάκι έχει γυρίσει τον μισό πλανήτη, θα έπρεπε να σε έχει προβληματίσει....
    1000 λάδια και 4000 βαλβίδες είναι συντήρηση αγωνιστικού όπως λέει και δούκας. Αλλιώς στα αγωνιστικά θα έπρεπε κάθε 5 γύρους σε πίστα να κάνουν service. Το ότι λένε στο SXV πχ κάθε 5 ώρες λάδια, σημαίνει ότι αυτές τις 5 ώρες το έχεις σκίσει και έχεις γράψει χλμ κοντά σε αυτά που αναφέρεις.

Βυρωνα αυτο το ξερω και δεν με προβληματιζει. ισα ισα γνωριζω οτι το μηχανακι ειναι αξιοπιστο και ασπαστο.

αλλα εγω του κανω την συντηρηση που του κανω για τους λογους τους δικους μου...
    if you know what I mean...

χωμα να ειναι και .... Το avatar του/της jasondakar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...

αυτο που καποια στιγμη πρεπει να καταλαβουμε ειναι οτι ΟΣΑ λεφτα και να βαζουμε στο μηχανακι,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ!!!!!

πηγαινε καντο παλι μαμα,πουλα τα αξεσουαρ μονα τους και τοτε θα ερθεις σε μια σχετικη ισσοροπια.
    :
    +1200
    ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
    a sub-forum you can trust....

ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ

Re: Re: Re: Re: Ρε

κατι πηρε το αυτι μου για το SXV550 το aprilia.
    ρε μαλάκα κοιτα μη κατσεις διπλα σε κανα 550 απριλια με το εξαρακι.....θα τον πιασουνε τα γελια τον τυπο με το 550΄...

τι σχεση εχει ρε φιλε η βουρτσα με τη λουτσα???
    μαλακα αμα αδηγησεις ανοιχτο 550..θα πας στο αγιο ορος μετα να αναζητησεις το..απειρο..:rotflmao: :rotflmao:

Re: Re: Re: Re: Re: Ρε

ρε μαλάκα κοιτα μη κατσεις διπλα σε κανα 550 απριλια με το εξαρακι.....θα τον πιασουνε τα γελια τον τυπο με το 550΄...

μαλακα αμα αδηγησεις ανοιχτο 550..θα πας στο αγιο ορος μετα να αναζητησεις το..απειρο..:rotflmao: :rotflmao:

+990
    Δυο φορές οδήγησα ανοιχτό και το μηχανάκι είναι χεσμεντεν....
    SRX6 & Tuono Rulezzz

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ρε

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    +990
    Δυο φορές οδήγησα ανοιχτό και το μηχανάκι είναι χεσμεντεν....
    Να προσέχετε παιδιά μου ...!!!

Και να μην τρέχετε μ'αυτούς τους διαόλους ...!!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Re: Re: Re: Re: Re: Ρε

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλα αυτο το ξερω...

αλλα και η συντηρηση που παιζει..δεν παιζεται... ασε που ειναι και aprilia. εκει που πας μπορει να κοψει κανα ρευμα απο το πουθενα...

πλακα,πλακα ειχα πετυχει ενα τετοιο διαολο στην καβαλας, και εγω ημουν με το rvf του Ακη...
    εκανε το μπαμ αυτο το φαναρι, με αφηνε 2 αμαξια πισω, σταθεροποιουσα την διαφορα και μας επιανε το επομενο φαναρι. :rotflmao: :rotflmao:

μιλαμε τωρα για ταχυτητες 140+
    γ@ματα..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ρε

εκανε το μπαμ αυτο το φαναρι, με αφηνε 2 αμαξια πισω, σταθεροποιουσα την διαφορα και μας επιανε το επομενο φαναρι. :rotflmao: :rotflmao:

μιλαμε τωρα για ταχυτητες 140+
    γ@ματα..
    Το στρωνε ο τύπος, ή το είχε με μακρύ γρανάζωμα.
    Αν είχε στοκ γρανάζια ούτε το χρώμα του δεν θα ΄βλεπες. :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2006, 20:10
  2. Ξέρουμε τιμή για ......
    από mencham στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2005, 08:43
  3. Τιμη για μποτες
    από GTZ750 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2005, 15:38