Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 87

Θέμα: zeitgeist...

papoy Το avatar του/της Viking
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
    ρχικά δημιουργήθηκε από Viking
    Είδα το zeitgeist 3-4 φορές και διάβασα τις απόψεις του θρεντακίου.

...δεν χρειάζεται κανένα zeitgeist να μας το πει...

Συμφωνω με το πως "ειδες" το ντοκυματερ αλλα δεν καταλαβαινω τα συμπερασματα σου..
    Τι ειναι αυτο το κατι παραπανω που καταλαβαινουμε και μας αποτρεπει απο το να ξεσηκωθουμε εναντια καθε εξουσιας;

Γιατι να ειναι κατι το οποιο απλως μας θυμιζει το τι γινεται "πονηρο";

Δεν νομιζω οτι πλασαρεται σαν καποια αληθεια η οποια θελει να παρη την θεση μια αλλης αληθειας
    αλλα απλα ειναι παραθεση γεγονοτων για προβληματισμο τον οποιο επρεπε να ειχαμε οπως επισης και ενα ειδος αντιδρασης σε ολα αυτα..
    @ΚΑΠΛΑΝΙ
    Τι ειναι αυτο το κατι παραπανω που καταλαβαινουμε και μας αποτρεπει απο το να ξεσηκωθουμε εναντια καθε εξουσιας;
    Βολευόμαστε στη "μικροαστική" μας πραγματικότητα και αποδεχόμαστε παθητικά τα

γεγονότα.Ποιός θα τολμούσε να υψώσει ανάστημα ενάντια σε εκατομμύρια δολλάρια και

τεράστιες υπερδυνάμεις?Άλλωστε αν υποθέσουμε ότι ξεσηκωνόμαστε ΟΛΟΙ,σύμφωνα με το

zeitgeist,οι πολεμικές βιομηχανίες και οι δισεκατομμυριούχοι θα κάνουν πάρτυ για τις πωλήσεις

που θα κάνουν στις δυνάμεις καταστολής.Νομίζω ότι τέτοια φιλμάκια είναι χρήσιμα για

εγκυκλοπαιδικές γνώσεις και όχι για κάτι παραπάνω.Το πότε θα γίνει αυτό το "κάτι παραπάνω"

σίγουρα δεν θα είναι αποτέλεσμα τέτοιων ντοκιμαντέρ.

Αυτή την ερώτηση δε τη καταλαβαίνω.Αν μπορούσες να μου το πεις και λίγο διαφορετικά..

"Δεν νομιζω οτι πλασαρεται σαν καποια αληθεια η οποια θελει να παρη την θεση μια αλλης αληθειας
    αλλα απλα ειναι παραθεση γεγονοτων για προβληματισμο τον οποιο επρεπε να ειχαμε οπως επισης και ενα ειδος αντιδρασης σε ολα αυτα.."

Ναι αυτό είναι.Αλλά είναι επιλεκτική παράθεση με στόχο την αποδοκιμασία των "ισχυρών" και των

"εξουσιάζοντων".Πιο πολύ θα ενδιαφερόμουν για ένα φιλμάκι που αποδοκιμάζει τον ΔΙΚΟ ΜΟΥ και

τον ΔΙΚΟ ΣΟΥ τρόπο ζωής και σκέψης και δράσης.Το zeitgeist δε με πείθει ούτε με ενθαρρύνει να

αλλάξω κάτι.Αντίθετα,μου δείχνει το μέγεθος της δύναμης αυτών που την έχουν και τον

αδίστακτο τρόπο που μπορούν να μου την επιβάλλουν.Και το ένστικτο της αυτοσυντήρησής μου,

μου προστάζει να βγάλω το σκασμό και να συνεχίσω με ένα ακόμα μηνιάτικο και ένα

γ@μοστεγαστικό για το υπόλοιπο της ζωής μου.

Για κατι τετοιους λογους και τετοια αδιεξοδα, υπαρχει ο Πολεμαρχος.
    Λεπτομεριες ξερετε που θα βρητε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Για κατι τετοιους λογους και τετοια αδιεξοδα, υπαρχει ο Πολεμαρχος.
    Λεπτομεριες ξερετε που θα βρητε.

Οι σγουρες τριχες με τις κατσαρες το ιδιο δεν ειναι;
    Ποιος πολεμαρχος και τριχες λες τωρα. Αυτα τα πραγματα ειναι μετρημενα κουκια.
    Το αντρωπο αν αλλαντζει,τοτε αλλαντζει μόνο και απο μεσα και επαναστατικοποιειτε .Κανενα πολεμαρκο, γκανενα γκριστο ί παμαγια ,αρκιστρατιγο δεν αρκει .τι ντουλεια τι γκανει μοναχος ο γκατενας και συμετεχει ετσι στο συλλογικό γίγνεσθαι.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

οτι δειξει το σπρα'ι'τς
    η επανασταση και ο ξεσηκωμος εναντια στην αθλιοτητα και τον βουρκο ,θα ξεκινησει πρωτα απο μεσα μας και δεν θα ειναι (δεν πρεπει) να ειναι για τα γκαφρα,αλλιως θα λεγεται ανακατανομη πλουτου και εξουσιας μια απο τα ιδια δηλ.ο πολεμαρχος μπορει να περιμενει λιγακι δεν τον πηραν και τα χρονια εξαλλου.
    όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
    @ΚΑΠΛΑΝΙ
    Βολευόμαστε στη "μικροαστική" μας πραγματικότητα και αποδεχόμαστε παθητικά τα

γεγονότα.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ
    Ποιός θα τολμούσε να υψώσει ανάστημα ενάντια σε εκατομμύρια δολλάρια και

τεράστιες υπερδυνάμεις
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΩΣ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ 30ΔΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 50ΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΗΚΟΥΜΕ.ΤΑ ΒΡΙΚΑΜΕ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΠΩΤΕ ΟΙ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ..
    ?Άλλωστε αν υποθέσουμε ότι ξεσηκωνόμαστε ΟΛΟΙ,σύμφωνα με το

zeitgeist,οι πολεμικές βιομηχανίες και οι δισεκατομμυριούχοι θα κάνουν πάρτυ για τις πωλήσεις

που θα κάνουν στις δυνάμεις καταστολής.ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΙΟΙΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣΝομίζω ότι τέτοια φιλμάκια είναι χρήσιμα για

εγκυκλοπαιδικές γνώσεις και όχι για κάτι παραπάνω.Το πότε θα γίνει αυτό το "κάτι παραπάνω"

σίγουρα δεν θα είναι αποτέλεσμα τέτοιων ντοκιμαντέρ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΣΤΟΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

Αυτή την ερώτηση δε τη καταλαβαίνω.Αν μπορούσες να μου το πεις και λίγο διαφορετικά..
    ΑΠΛΩΣ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
    "Δεν νομιζω οτι πλασαρεται σαν καποια αληθεια η οποια θελει να παρη την θεση μια αλλης αληθειας
    αλλα απλα ειναι παραθεση γεγονοτων για προβληματισμο τον οποιο επρεπε να ειχαμε οπως επισης και ενα ειδος αντιδρασης σε ολα αυτα.."

Ναι αυτό είναι.Αλλά είναι επιλεκτική παράθεση με στόχο την αποδοκιμασία των "ισχυρών" και των

"εξουσιάζοντων".Πιο πολύ θα ενδιαφερόμουν για ένα φιλμάκι που αποδοκιμάζει τον ΔΙΚΟ ΜΟΥ και

τον ΔΙΚΟ ΣΟΥ τρόπο ζωής και σκέψης και δράσης.Το zeitgeist δε με πείθει ούτε με ενθαρρύνει να

αλλάξω κάτι.Αντίθετα,μου δείχνει το μέγεθος της δύναμης αυτών που την έχουν και τον

αδίστακτο τρόπο που μπορούν να μου την επιβάλλουν.Και το ένστικτο της αυτοσυντήρησής μου,

μου προστάζει να βγάλω το σκασμό και να συνεχίσω με ένα ακόμα μηνιάτικο και ένα

γ@μοστεγαστικό για το υπόλοιπο της ζωής μου. ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΑΥΤΟ..
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣ ΝΑ ΔΩΣΗΣ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΗΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ(πλακα κανω)

ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ
    ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ..
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Κανε καποια προταση. Απο που να αρχισουμε;

οτι δειξει το σπρα'ι'τς
    αρχιζουμε απο τον εαυτο μας ,το εγω ,τον μεγαλυτερο συμμαχο και εχθρο μας
    όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..

Εγω τα εχω βρει με τον εαυτο μου. Οταν τον βρουν και οι αλλοι ας ερθουν να κανουμε χωριο. Φυσικα ομως ο αρχηγος να ειμαι εγω.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οτι δειξει το σπρα'ι'τς
    ετσι ακριβως:rotflmao:

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    προβατα ξυπνατε
    :a015: :a29:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1dpa36a.gif 
Προβολές:	218 
Μέγεθος:	54,3 KB 
ID:	147236
    Accipere quam facere praestat injuriam

οτι δειξει το σπρα'ι'τς
    το μονο που δε δειχνει στη φωτο ειναι οτι ο ελ κομανταντε φορει ρολεξ στο δεξι χερι,το κομματι του εκανε βεβαια

Πιος ειναι αυτος ο αξυριστος που μας κανει λεζαντα τα πουρα;
    Δεν εχει ξυραφακι να ξυριστη τα πουρα τον μαρανανε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Δεν εχει ξυραφακι να ξυριστη τα πουρα τον μαρανανε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    αυτός ρε, δεν είχε ξυραφάκι να ξουριστεί...?

πλάκα μας κάνεις?

Eιχε φραγκα ο απλυτος;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ποίος ειναι αυτος ο αξύριστος που μας κάνει λεζάντα τα πούρα;
    :rotflmao:
    O πολεμαρχος...

:rotflmao: :rotflmao:
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο