η δηλωση του υπαλληλου της εθνικης (ο οποιος ηταν και αρκετα ψηλα οχι υπαλληλακος) καταρχην δεν πηγε μονο σε περιοδικα...εσταλη σε λεσχες μοτο πριν αρκετο καιρο και εχει συζητηθει το θεμα τα μαλλα εδω μεσα...
η δηλωση του υπαλληλου της εθνικης (ο οποιος ηταν και αρκετα ψηλα οχι υπαλληλακος) καταρχην δεν πηγε μονο σε περιοδικα...εσταλη σε λεσχες μοτο πριν αρκετο καιρο και εχει συζητηθει το θεμα τα μαλλα εδω μεσα...
επιτέεεελους και ενας ανθρωπος που γράφει πυκνογραμμένα οσα θέλει να πει...Αρχικά δημιουργήθηκε από sotosfz6
ρρρεεεεε
οταν βλέπω μεγάλο κατεβατό διαβάζω μόνο την αρχή ...μετά απο λίγο και το τέλος και προσπαθώ να μαντέψω το ενδιάμεσο...
πολύ χώσιμο αυτό το φλόρουμ...
ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ...
Ο SERVER ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ...
ΓΑΛΙΑΝΤΡΕΣ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και η ζωή συνεχίζεται...
σωστα ο υπαλληλακος ηταν χοντρο κεφαλι
απλα εγω αποκαλω ετσι ολους τους δημοσιους.
δεν ηξερα οτι εχει συζητηθει ...νεο παλληκαρι ειμαι.
ρε καποιος να μου μαθει στενογραφιαεπιτέεεελους και ενας ανθρωπος που γράφει πυκνογραμμένα οσα θέλει να πει...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από CREμμυδια
σωστα ο υπαλληλακος ηταν χοντρο κεφαλι
απλα εγω αποκαλω ετσι ολους τους δημοσιους.
δεν ηξερα οτι εχει συζητηθει ...νεο παλληκαρι ειμαι.
ρε καποιος να μου μαθει στενογραφια
ειναι απλό ...
οπως στην εκθεση..στο σχολείο..
ξεκινάς λες με δυο κουβέντες,
ρε σεις αυτο κι αυτο..
μετά βρίσκεις σε ποιόν θέλεις να τα πείς... (χώσεις)...
τέλος καταλήγεις σε μερικά γελάκια για να μην παρεξηγηθεί κανένας..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και η ζωή συνεχίζεται...
RE FRIFRI IDES POU8ENA NA ZITITE SINTONISTIS SIZITISIS?Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ειναι απλό ...
οπως στην εκθεση..στο σχολείο..
ξεκινάς λες με δυο κουβέντες,
ρε σεις αυτο κι αυτο..
μετά βρίσκεις σε ποιόν θέλεις να τα πείς... (χώσεις)...
τέλος καταλήγεις σε μερικά γελάκια για να μην παρεξηγηθεί κανένας..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ASE MAS NA MPLA MPLADISOUME OPOS GOUSTAROUME MIN ARXISOUME TIPOTA MPINELIKIA ME TIN PARTI SOU
ANTE MPRAVO...
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
μην του δινεις σημασια φιλε μουASE MAS NA MPLA MPLADISOUME OPOS GOUSTAROUME MIN ARXISOUME TIPOTA MPINELIKIA ME TIN PARTI SOU
ANTE MPRAVO...
αλητης μηχανοβιος ειναι,εχει γεμισει το forum με δαυτους
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί το κουράσατε τόσο πολύ το θέμα. Ο καθ'ένας έχει το δικαίωμα και την υποχρέωση να διαπαιδαγωγήσει το παιδί του όπως αυτός κρίνει καλύτερα. Αυτός πίστευε έτσι, εμείς πιστεύουμε αλλιώς, και that's it, end of story.
Τώρα αν αυτός ο τύπος, κουβαλάει και μερικά ψυχικά τραύματα από τα πολλά ατυχήματα που έχει δεί, είναι ένας λόγος παραπάνω να καταλάβουμε από που πηγάζει όλο αυτο το μίσος για τις μοτοσυκλέτες.
Είμαστε όλοι ελεύθεροι άνθρωποι, μορφωμένοι και ανεξάρτητοι σαν προσωπικότητες. Όλες οι απόψεις θα έπρεπε να είναι δεκτές σε μια δημοκρατία. Ο καθ'ενας έχει το δικαίωμα να πει ελεύθερα τη γνώμη του, και από κει και πέρα ο καθένας πρέπει να λάβει τις αποφάσεις του. Κι'εγώ αν άφηνα το θέαμα ενός παιδιού που τα κρέατα του έχουν γίνει ένα με τα λάστιχα φορτηγου, να επηρεάσει την αντιμετώπιση μου προς τις μοροσυκλέτες, δε θα καβαλούσα μηχανή σήμερα.
Ο καθένας τη δουλειά του, και την άποψη του παίδες. Εμείς τη δική μας, και ο μπάτσος τη δική του. Εξάλλου είναι γνωστές οι σχέσεις μεταξύ μπάτσων και μηχανόβιων. Εγώ θα εκπλησσόμουν πολύ περισσότερο, αν διάβαζα οτι ο μπάτσος ενθάρυνε το γιό του να πάρει μηχανή πάντος...
mprrrrΑρχικά δημιουργήθηκε από CREμμυδια
μην του δινεις σημασια φιλε μου
αλητης μηχανοβιος ειναι,εχει γεμισει το forum με δαυτους
ιτ ιζ κολντ χιερ...
οοοοοοοοοο..............
ιτ ιζ μπετερ το λιιβ ...
νεξτ ταιμ
ι γουιλ θινκ μπιφορ ραιτ...
εντ αι γουιλ νοτ τραι το ρεεντ γουατ ενιουαν ελσ ραιτσ ιν δις μπλοντυ φλορουμ...
και η ζωή συνεχίζεται...
Πότε ήταν η τελευταία (ή η πρώτη…) φορά που σταμάτησαν οδηγό αυτοκινήτου γιατί οδηγούσε κρατώντας στο ένα χέρι κινητό; Και τί θα έπρεπε να κάνουν στην κυρία που είδα να πηγαίνει αλλάζοντας λωρίδες στην εθνική οδό, κρατώντας στο άλλο χέρι τσιγάρο; Το πώς κράταγε το τιμόνι, το αφήνω στη φαντασία σας.
Το γεγονός πως ζητήθηκε από τον Διοικητή της Τροχαίας, στα πλαίσια του ίδιου ρεπορτάζ, να απαντήσει σε 18 ερωτήσεις σημάτων, και έκανε λάθος στις 6 (κόπηκε, με άλλα λόγια!), είναι απολύτως συμπτωματικό και μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τη δική μας ασφάλεια.
Εισαι ωραιος Bill...!
Ο καθ'ένας έχει το δικαίωμα και την υποχρέωση να διαπαιδαγωγήσει το παιδί του όπως αυτός κρίνει καλύτερα. Αυτός πίστευε έτσι, εμείς πιστεύουμε αλλιώς, και that's it, end of story.πολυ σωστος με δυο κουβεντες ειπες οτι ειπα εγω με 25 mb κειμενο
![]()
ιτ ιζ κολντ χιερ...![]()
![]()
μιστερ πουτ γιορ τζακετ ον εντ γκετ κλοσερ του δι φαιερπλεις γιου μαστ μπι κερφουλ ιν γιορ ειτζ (οχι aids αλλα age... χτυπα ξυλο).
χμ! πονοκεφαλιασαιτ ιζ μπετερ το λιιβ ...
leave ή live?
και που να παω;
πολυ σωστο αυτο θα πω και στον τροχαιο που θα προσπαθησει να με γραψει.ι γουιλ θινκ μπιφορ ραιτ...
φιλε και που να δεις πως παει το αυτοκινητο οταν βαφονταιΚαι τί θα έπρεπε να κάνουν στην κυρία που είδα να πηγαίνει αλλάζοντας λωρίδες στην εθνική οδό, κρατώντας στο άλλο χέρι τσιγάρο;
αυτες βαφουν τα χειλη και εμεις την ασφαλτο...........δυστηχως
Και αυτό που λένε οι υπόλοιποι στα άλλα 100mb είναι οτι δεν θα είχαν πρόβλημα αν εφτανε μέχρι εκεί (μέχρι το σπίτι του)!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από CREμμυδια
πολυ σωστος με δυο κουβεντες ειπες οτι ειπα εγω με 25 mb κειμενο
![]()
![]()
Και κάτι ακόμα...ίσως κάποτε καταλάβουμε όλοι εμείς οτι είμαστε από σπίτια και δεν φυτρώνουμε στα 18 με έτοιμες γνώσεις και επειδή η παιδεία είναι χαμηλού επιπέδου τουλάχιστον αν τα λογοκρίναμε παντού θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι για το καλό αυτών που έρχονται
Ο νόμος καλά κάνει και αφήνει το ελεύθερο στο σπίτι του καθενός αλλά η χώρα θα πρέπει να μας βάζει και λίγο μυαλό μέσω της παιδείας για τις επιπτώσεις των πραγμάτων που σκεφτόμαστε και κάνουμε (και περνάμε και στα παιδιά μας) αλλά επειδή εκεί χάνουμε παρασάγκας, ευτυχώς υπάρχει και η "δύναμη" της κοινωνίας. Αν κάποιες φορές είναι λάθος....τίποτα δεν έιναι τέλειο...άρα αναμενόμενο και το λάθος....
Πάντως ως μηχανόβιος εσύ δες αυτό που έγραψα παραπάνω που σίγουρα θα συμφωνήσεις οτι δεν αποτελεί μεμονωμένο παράδειγμα...άρα πιστεύω για να μην συμβεί σε μένα, σε σένα και στον οποιδήποτε κάτι τέτοιο (η τουλάχιστον να μην συμβένει τόσο εύκολα) καλό θα ήταν να διαφωνούσες με αυτόν και να συμφωνούσες μαζί μας. Πάντα πιστεύω οτι οι συνέπειες είναι αυτές που θα έπρεπε να σε πείσουν, αν πάλι όχι ... να σε πιέσουμε θα είμασταν λάθος ... ίσως και να είμαστε αν μας το έδειχνες λέγοντάς μας κάποιες συνέπειες χειρότερες που εμείς δεν έχουμε σκεφτεί...![]()
Eνα παρομοιο σκηνικο μου εχει τυχει με ενα καθηγητη μου. Προτιμησε να αφησει το μαθημα για να μου κανει κυρηγμα επειδη με ειχε δει να οδηγω ενα στρογγυλοφαναρο, και να ελεγε κατι σωστο (κινδυνοι κλπ) ειπε κατι πραγματα λες και το εκανε επιτηδες να γελασω...ή να νευριασω....![]()
Εκανε ενα πανεμορφο προλογο για την ατομικη βομβα που πραγματικα μου ειχε κανει τεραστια εντυπωση το πως επροκειτω να το συνδεση με τα δικυκλα.... Μετα απο αραδες ιστορικων αλλα ασχετων με το περιστατικο στοιχειων αρχισε το παραμυθι. Οι Ιαπωνες λεει αναπτυξαν την "μοτοσυκλεστικη" βιομηχανια μονο και μονο για τους Αμερικανους. Οχι δεν εκανα λαθος, με την ατομικη βομβα ειχε πει πως ειχαν σκοτωθει 100.000 ανθρωποι ακαριαια (70.000 ειναι το σωστο εν τω μεταξυ) και πως με καποιο τροπο επρεπε να κανουν αποσβεση των νεκρων τους εναντια στους Αμερικανους. Με τις Ιαπωνικες μηχανες λοιπον και μεχρι το 1980 + κατι εγινε η αποσβεση και τωρα κερδιζουν εδαφος. Δεν μπαινω καν στον κοπο να το αμφισβητησω απλα να ξερετε ποσο κλειστα ειναι τα μυαλα αυτων που προετοιμαζουν την επομενη γενια πολιτων.
ολοκληροι κολλοσοι που σκοπο εχουν να σκοτωνουν τους πελατες τουςΜε τις Ιαπωνικες μηχανες λοιπον και μεχρι το 1980 + κατι εγινε η αποσβεση και τωρα κερδιζουν εδαφος.
κοιτα να δεις κατι πραγματα
και οταν τους σκοτωσουν ολους;
θα πουλανε σπερμα;
γιαυτο εχουμε κολησει ενω οι υπολοιποι του πλανητη προχωρανε.Δεν μπαινω καν στον κοπο να το αμφισβητησω απλα να ξερετε ποσο κλειστα ειναι τα μυαλα αυτων που προετοιμαζουν την επομενη γενια πολιτων.