Αν δεν βαλεις θα σε καταραστουν να παθουν ολα σου τα μηχανακια τον ιο του ΚαΤεΜα.....
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
Αν δεν βαλεις θα σε καταραστουν να παθουν ολα σου τα μηχανακια τον ιο του ΚαΤεΜα.....
:rotflmao::rotflmao:
Keep spamming!!!:a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
κύριοι, το πρώτο και μοναδικό (για την ελλάδα) κομμάτι έφτασε!!! ιδιοκτήτης, ποιός άλλος, ο Mr Jolly Cafe, μας το έφερε το απόγευμα, και ακόμα μου τρέχουν τα σάλια .... τι μου λετε εσείς για αξιοπιστίες και λοιπές αηδίες....το πράγμα είναι εξωπραγματικά όμορφο !!! οι διαφορές με το απλό είναι πολλές ... δε βάζω φωτό, δεν αντέχω να το ξαναδώ για σήμερα ...
Να μη βαλεις ρε κΙαρατά!
Στα @@ρια μας και καλυτερα μη σου πω!
![]()
![]()
![]()
το είδα live σήμερα (με τα αυτοκόλλητα Jolly Cafe) έξω απο τον Τζωρτζό... πολύ τούμπανοΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
κύριοι, το πρώτο και μοναδικό (για την ελλάδα) κομμάτι έφτασε!!! ιδιοκτήτης, ποιός άλλος, ο Mr Jolly Cafe, μας το έφερε το απόγευμα, και ακόμα μου τρέχουν τα σάλια .... τι μου λετε εσείς για αξιοπιστίες και λοιπές αηδίες....το πράγμα είναι εξωπραγματικά όμορφο !!! οι διαφορές με το απλό είναι πολλές ... δε βάζω φωτό, δεν αντέχω να το ξαναδώ για σήμερα ...![]()
![]()
Ανετη σέλα, πανω απ' όλα. Πολυ τουρινγκ ρε αδερφε μου![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ανετη σέλα, πανω απ' όλα. Πολυ τουρινγκ ρε αδερφε μου![]()
τι να την κανεις τη σελα ρε μαστορα σ' αυτο το μοτορι![]()
τι να το κάνω εγω τετοιο μοτορι ιν δε φερστ πλέιςΑρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
τι να την κανεις τη σελα ρε μαστορα σ' αυτο το μοτορι![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ρε κωλόπαιδο με κράζεις από τον 11ο του '08 και δεν σε έχω πάρει χαμπάρι...? Στείλε ένα πμ.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
παντως θρεντακι "νεων" χωρις Tpap, ΔΕΝ "λέει"!
![]()
ΤΑΣΟ, ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΡΕ!!!!!!
Για το μηχανάκι μου επιτρέπεις να μην σχολιάσω.
Ένα μόνο θα πώ: αν μου το χάριζαν θα το πούλαγα την ίδια στιγμή....
ευχαριστώ, ρε.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
και λεγε ο,τι μλκια να ναι, δεν τρεχει μια! :rotflmao::rotflmao:
αν στο πούλαγαν, θα το χάριζες???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
.
Για το μηχανάκι μου επιτρέπεις να μην σχολιάσω.
Ένα μόνο θα πώ: αν μου το χάριζαν θα το πούλαγα την ίδια στιγμή....
άμαν είναι, να βάλουμε τα δυνατά μας ...
Ψιτ κύριος....πριν αρχίσεις να κόβεις φλέβες,το γυμνό το μπιμότα το είδες;Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap![]()
Ε ρε πώς μ' αρέσει να ντονε φυτιλιάζω![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Πολύ όμορφο,δε λέω...εγώ πάντως με το ιταλικό έπαθα κάτιτις.....![]()
![]()
θέλω κι εγώωωωωωω![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Πολύ όμορφο,δε λέω...εγώ πάντως με το ιταλικό έπαθα κάτιτις.....
![]()
![]()
![]()
Μαλακα μου ΖΗΜΙΑ!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βαγγελακι, δε πας να παιξεις παραπερα λεω εγω???![]()
![]()
Μπαν το μπούστη λέμε!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
![]()
Μαλακα μου ΖΗΜΙΑ!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βαγγελακι, δε πας να παιξεις παραπερα λεω εγω???![]()
![]()
moto perpetuo
hasta luego.
Ειναι πανέμορφο, αλλά είναι μόνο ενα σχέδιο του γνωστού πλέον Oberdan, όπως πολλά άλλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Πολύ όμορφο,δε λέω...εγώ πάντως με το ιταλικό έπαθα κάτιτις.....
Οσο για το ΚΤΜ μεγειά του Robert, το σίγουρο είναι οτι θα το αξιοποιήσει στο έπακρο.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957