Καιπουσαι.....
Αμα δεν υπάρχει τετοιος φίλος κουβαρντας να χαρίζει braking δισκόπλακες τι εναλλακτική υπάρχει;
Γιατί αν οι δισκόπλακες είναι τόσο ΓΤΠΚ, προφανώς θα πρέπει να αλλαχτούν άμεσα. Λαθος;
Καιπουσαι.....
Αμα δεν υπάρχει τετοιος φίλος κουβαρντας να χαρίζει braking δισκόπλακες τι εναλλακτική υπάρχει;
Γιατί αν οι δισκόπλακες είναι τόσο ΓΤΠΚ, προφανώς θα πρέπει να αλλαχτούν άμεσα. Λαθος;
σωστο...αν και με λιγο πετσικαρισμα οδηγιεται για καμποσο...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Καιπουσαι.....
πρεπει να αλλαξεις οποτε δεν γλιτωνεις το 400αρι-500αρι...
το ανεφερα αλλωστε και στο ποστ..."αν θελησουν αλλαγμα θα σας το πουν"
παντως δεν εχω ακουσει κανεναν με μπουσα ,πλην εμου, που να του πετσικαρισαν με αλλαγη τρομπας...
σε οσους εχουν πετσικαρει ,συνηθως εφταιγε καποιο disk lock...
υ.γ. κανε μου την χαρη να μην πεταγεσαι σε συζητησεις για φρενα...παρε πρωτα μηχανακι που να παιρνει τα ποδια του απο γκαζια μπας και χρειαστει να πατησεις κανα δυνατο φρενο...κουλαδι...
:rotflmao: :rotflmao::a5:
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εμενα με κανιβαλιστικη χρηση μου πετσικαρισαν μετα απο 2000χλμ...πληροφοριακα καθε 3.000 μαξ αλλαζω τακακια μπροστα...
Καλά τι διάολο θέλω ένα βίντεο να δω πως οδηγάς! :rotflmao: :rotflmao:
Καλά τα λες....αν και το βασικό μου θέμα δεν είναι τα γκάζια που μου λείπουν, όσο μη με περάσει σουβλάκι κανένα busa με τα ταμπουρα που φοράνε οι βάρκες σας...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
υ.γ. κανε μου την χαρη να μην πεταγεσαι σε συζητησεις για φρενα...παρε πρωτα μηχανακι που να παιρνει τα ποδια του απο γκαζια μπας και χρειαστει να πατησεις κανα δυνατο φρενο...κουλαδι...
Να χαρώ εγώ τεχνολογία ρπμ....βγάζουνε μηχανάκι που 300ρίζει με φρένα για το GSX400E :a31:
Kαλά μη τρελλαίνεσαι, γιατί θα γράψει πάλι κανένα σεντόνι.Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Καλά τι διάολο θέλω ένα βίντεο να δω πως οδηγάς! :rotflmao: :rotflmao:
@manhunter-> Ρίξε μια ματιά στις 19άρες PT Billet τρόμπες. Εδώ λέει ότι είναι για Busa , και στον άγιο ebay την πήρε φιλαράκος μου για aprilia 100?....![]()
μωρε καλα φρεναρει κι απο τα 300...μια φορα ομως...:rotflmao: δευτερη δεν εχει...
ορθιος οδηγω κατα βαση,επειδη γερασα και χεζομαι...κι επειδη μου φευγουν στις στροφες κοιταω να τους μαζεψω στα φρενα...![]()
(ατυχως τις περισοοτερες φορες...
![]()
Ηey Boys
Πως σας φαίνεται Αυτή η τρομπίτσα ?
![]()
Το νου σου γιατί τον κόβω για τρόμπα![]()
![]()
Buy it now 185$ or bid 184,99$ or more![]()
Reinmeister, δεν τίθεται θέμα εντυπώσεων, κανείς δε θα προτείνει ως πρώτη και μοναδική λύση την αντικατάσταση όλου του συστήματος πέδησης της μοτοσυκλέτας για μια απλή βελτίωση.
Γνωρίζεις όμως πολύ καλά πως σχεδόν πάντα ισχύει το ότι πληρώσεις θα πάρεις (Nissin => AP).
Συμφωνώ με τα σχόλια σου για βελτίωση των φρένων πλήν της τρόμπας που είναι μέτρια ακόμα και για τα 150Ε που κοστίζει και δε τη προτείνω -και 'συ εξάλλου είχες προβλήματα με πτώση απόδοσης/εξαερώσεις, οικονομική λύση που δε θα χρειαστεί μάλλον ποτέ αναβάθμιση είναι η κλασσική Brembo 19/20 στα 205E που είναι σαφέστατα καλύτερη και δε χρειάζεται να τρυπίσεις και το πάνελ.
Κιμωνα δε διαφωνούμε πουθενά αλλά στο λέω απο την άλλη μεριά.Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Μιλάμε για αυτούς τους ανθρώπους, που έχουν απώτερο σκοπό, καθαρά το κέρδος, και όχι αντικειμενικά τι είναι καλύτερο για εσένα και τις ανάγκες σου.
Αν ο έμπορος σε κόψει, και δει ότι μπορεί να σου πουλήσει το τάδε με 1000 € και το δίνα με 400 €, ασχέτως πιο σου κάνει καλύτερα (όχι ποιο είναι καλύτερο), θα σου πουλήσει το ακριβό.
.
.
.
Άπαξ και για τις εκάστωτε ανάγκες μου, βολευομαι με 100€, γιατί να παώ στην λύση των 500 € και βάλε?
Άλλωστε, αυτό δεν θα μου πρότεινε ένας έμπορος? Το σούπερ ντούπερ ουάου, ίσα ίσα για να τα τσεπώσει καλύτερα. Δεν μιλάω για όλους, αλλα για τους περιοσσότερους
Διαφωνείς??
...
![]()
Δε νομίζω οτι υπάρχει άνθρωπος που θα έδινε αβίαστα ακούραστα 800Ε στο αίτημα μιας απλής βελτίωσης των στόκ φρένων του. Ακόμα και στην μάλλον απίθανη περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο και να προταθεί απο τον πωλητή ώς μοναδική λύση για βελτίωση... αν έχει την ελάχιστη νοημοσύνη και άποψη για μοτοσυκλέτες δε νομίζεις πως θα καταλάβει οτι κάτι δε πάει καλά?
![]()
![]()
Δημητρη συμφωνώ. Αλλα παραπάνω δεν εστιάζω στο γεγονός του αν θα πάρεις, αλλά του αν θα πρσπαθήσει ένας πωλητής να σου πουλήσει το ακριβότερο, και όχι αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου
![]()
![]()
.........
Manhunter, έκανες και σύ έντιτ το πόστ σου!? Γιατί?
...δε διαφώνησα κάπου επι της ουσίας, οι απόψεις μου σε πολλά θέματα ταυτίζονταν με τον Αντώνη, το πόστ του όμως δε το είδα...
το ποστ κακως γραφτηκε απο μενα...γι αυτο και μετα απο 1 λεπτο το πεταξα...εγω επισης ειπα στον κιμωνα να σβησει και το δικο του...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
Manhunter, έκανες και σύ έντιτ το πόστ σου!? Γιατί?
...δε διαφώνησα κάπου επι της ουσίας, οι απόψεις μου σε πολλά θέματα ταυτίζονταν με τον Αντώνη, το πόστ του όμως δε το είδα...