μα τι ρωταω μα τις χιλιες νυστες εχει λιακοπουλο τωρα...
![]()
![]()
![]()
![]()
μα τι ρωταω μα τις χιλιες νυστες εχει λιακοπουλο τωρα...
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν μας ενδιαφέρει το τι θα κάνεις εσύ με τη ζωή σου φίλε μου δικαίωμα σου είναι!Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisfitros
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΖΩΗ μου ,ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΜΟΥ ΑΝ ΠΕΘΑΝΩ 'Η ΟΧΙ.
Το κακό σε περιπτώσεις τέτοιας απερισκεψίας είναι ότι την πληρώνουν αθώοι δηλαδή οδηγοί
του απέναντι ρεύματος ή πεζοί!
Να θυμίσω την περίπτωση πριν σχεδόν ένα χρόνο ίσως και λιγότερο που ένα αμάξι BMW πήγαινε
τάπα στην εθνική οδό στο κομμάτι Θήβα Αθήνα και έφυγε κυριολεκτικά πετώντας στο αντίθετο
ρεύμα και ξεκλήρισε μια οικογένεια;;;;;;; Γιατί;;;; Μήπως υπερεκτίμησε τις ικανότητές του και του
αυτοκινήτου του;;;;;; Τι από όλα αυτά;;;;; Το αποτέλεσμα όμως ήταν ένα μια οικογένεια χάθηκε!
Καλό είναι να οδηγάτε αυτό που μπορείτε και όχι κάτι μεγαλύτερο για πολλούς και ποικίλους λόγους!
Ένας πολύ βασικός τέτοιος λόγος είναι ο παρακάτω και μη μου πεις ότι δε συμβαίνει!
Λόγω του ''άγουρου'' της ηλικίας σας (είστε μικροί μωρέ πως να το κάνουμε) άμα για οποιοδήποτε
λόγο νευριάσετε στο δρόμο επειδή κάποιος σας έκοψε λίγο τη φόρα ή για κάποιο άλλο λόγο ότι
δεν θα φύγετε με τέρμα τα ΓΚΑΖΙΑ με ότι επακόλουθο;;;;;;;;;;;;;;;![]()
Τώρα για κάτι σούζες έντο και τέτοια που αναφέρεις δε το σχολιάζω καθόλου άμα θέλεις να τα κάνεις
αυτά πήγαινε κάπου που να μην υπάρχει καθόλου κίνηση και κάνε ότι γουστάρεις!![]()
Για να είμαστε δίκαιοι, αυτό που περιγράφεις δεν γίνεται μόνο από άτομα μικρής ηλικίας. Όποιος και να το κάνει, βέβαια, παίρνει ένα ρίσκο που μπορεί να έχει άσχημη κατάληξη.Λόγω του ''άγουρου'' της ηλικίας σας (είστε μικροί μωρέ πως να το κάνουμε) άμα για οποιοδήποτε
λόγο νευριάσετε στο δρόμο επειδή κάποιος σας έκοψε λίγο τη φόρα ή για κάποιο άλλο λόγο ότι
δεν θα φύγετε με τέρμα τα ΓΚΑΖΙΑ με ότι επακόλουθο;;;;;;;;;;;;;;;
mia xara ta leei o giannis!!!! k simfwnoune k atoma!!!! eipame.. eseis eiste oi swstoi re seis!!!!!! nai!!!!!!!!!!! nai to 3eroume.. t eipame mia fora.. i diafora t john k i dikia sas einai oti autos leei oti kanei.. k exei ta @@ na t pei.. enw eseis... lete lete lete.. ok katalavame!!!!
R6 08 for Life..!!!!! Iparxei logos pou o Rossi Odigei... YAMAHA...
Ελληνικά δεν έχει ο υπολογιστής σου και γράφεις με greeklish??Αρχικά δημιουργήθηκε από Lefterissss46
mia xara ta leei o giannis!!!! k simfwnoune k atoma!!!! eipame.. eseis eiste oi swstoi re seis!!!!!! nai!!!!!!!!!!! nai to 3eroume.. t eipame mia fora.. i diafora t john k i dikia sas einai oti autos leei oti kanei.. k exei ta @@ na t pei.. enw eseis... lete lete lete.. ok katalavame!!!!![]()
![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Ελληνικά δεν έχει ο υπολογιστής σου και γράφεις με greeklish??![]()
![]()
ξερει?
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ξερει?
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Κάτσε να δοκιμάσω τότε με Εβραϊκά για να πιάσουμε και συζήτηση επιπέδου!
![]()
![]()
אתה יודע יוונית???
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Έλα ρε παιδιά σταματήστε,αφήστε τον να κάνει ό,τι θέλει και ας του λύσει κάποιος την απορία.Δεν πρόκειτε να βγάλει πουθενά όλο αυτό..![]()
www.myspace.com/deathmetalito
Συμφωνώ....Αρχικά δημιουργήθηκε από extremist
Έλα ρε παιδιά σταματήστε,αφήστε τον να κάνει ό,τι θέλει και ας του λύσει κάποιος την απορία.Δεν πρόκειτε να βγάλει πουθενά όλο αυτό..![]()
καταλαβαίνει κανείς από τι ρωτάει. Με εμπειρία 125 τον ενδιαφέρουν οι κόντρες της R1. Ότι και να απαντήσουμε θα πάει χαμένο.
Νομίζω τα περισσότερα που ειπώθηκαν είναι σωστά και αν μη τι άλλο είμαστε υποχρεωμένοι να δείνουμε κάποια συμβουλή.
Απο κει και πέρα, ο καθένας έχει την ευθύνη της ζωής του, και όποιος θέλει ας κόψει τον λαιμό του που λέει ο λόγος.
2004 R1 red-black
ΦΙΛΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ!!ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ R1 2000 ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ 5000 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ.!ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Μ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ....ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΜΕΧΡΙ 5000?R1 2000 ΕΝΝΟΩ...
λοιπόν δεν ξέρω για τι χρήση την θες την R1 (αν και από το "πως είναι στις κόντρες" κάτι υποψιάζομαι), πάντως όποιος σκέφτεται να την έχει γιά την καθημερινή του μετακίνηση στην πόλη ας το ξανασκεφτεί.
Όπως διαπίστωσα είναι μεγάλη ταλαιπωρία μέσα στην κίνηση και στο φιλτράρισμα, άσε που είναι άβολα το να κάθεσε σαν τον Ρόσσι γία πάνω από μισή ώρα και υπερθερμαίνεται αμέσως. Δυστυχώς σε αυτές τις δουλειές τα σκουτεράκια κερδίζουν. Και ας μην μιλήσουμε γιά την κατανάλωση βενζίνης.
Άν πάλι την θες γιά μεγάλες διαδρομές εκτός πόλης (εθνίκη οδό, επαρχιακούς δρόμους με στροφές κτλ), κανένα trackday τότε έχει καλώς και θα την ευχαριστηθείς πάρα πολύ.
Ή απλώς μπορεί να θέλεις να αποκτήσεις την μηχανή των ονείρων σου ανεξάρτητα από τις συνέπειες και την ταλαιπωρία, όπως πολλοί εδώ μέσα![]()
πάντως αυτές οι μηχανές δεν είναι γιά αρχάριους (άλλο μεγάλο θέμα) και δεν έχουν φτιαχτεί για συνθήκες πόλης.
Αυτά.
2004 R1 red-black
apo pou arxise kai pou telika katelixe i kouventa
Ena exw na pw oi mikroi(ennowntas autoi pou den exoun megali mixani akoma) na akoune ta logia kai ti gnwmi twn megaluterwn (autoi pou exoun mixani megalou kuvismou) kai oi megaluteroi i na min asxolounte katholou,i na dinoun stous mikrous na katalavoun to point me kalutero tropo.Gia na apofevgonte diamaxes
Anyway filarako esu pou ekanes tin arxiki erwtisi,i gnwmi mou einai na pareis 600 giati i 1000 exei polu perissotera gazia kai exoda kai isws tha itan kalutero na xanaskefteis ti xrisi pou ti theleis(kanta ola me metro kai mi xexnas oti uparxoun kai oi pistes)Sto dromo prepei kuriws na skeftese tous gurw sou kai meta ton eauto sou,auto na thimase..
Kai mi parexigeis autous pou se "vrizoun"gai kalo sou ta lene alliws den tha asxolountan kan
The Godfather
Na tonisw oti den anaferomai ilikiaka stis lexeis "mikroi-megaloi"
Kai gw 22 eimai,vevaia odigaw to prwto mou papi sta 13 ti prwti mou kai axexasti cross sta 15 (ktm sx250)pou etrexa kai gia ligo se agwnes meta ti r6 2004 kai prin ligo kairo ti r1 2008
The Godfather