Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 107

Θέμα: Ροϊκή εξέλιξη και λοιπές αρκούδες

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Συνφορουμητες βλεπω οτι οι γνωσεις ολων εδω ειναι ανω του μετριου (εμενα θεωρω μετριο) και βλεπω οτι η συγκεκριμενη αντιπαραθεση ξεκινησε απο την καλη προθεση ολων σας εδω μεσα να βρειτε λυση και να βοηθησετε στο ερωτημα ενος αλλου συνφορουμιτη, νομιζω οτι στο τελος θα σας δω αγκαλιτσα να πηγαινετε για ολοι μαζι και να βρισκεται μαζι τις λυσεις.
    Πρεπει να βγει απο τις αντιπαραθεσεις αυτο εδω.
    Ουτε ενα καντηλι δεν επεσε.
    Κοιμηθηκαμε.:ZZZ: :ZZZ:
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    λεω να την κανω με ελαφρα απο το φορουμ...θα συνεχιζω να παρακολουθω χωρις ομως να γραφω...
    εγώ λέω να έρθεις για καμιά πίτσα (στεγνή βέβαια) και να μη θίγεσαι από παπαριές

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    φιλακια πολλα...
    σταμάάάάάάτααααααααααα

:rotflmao: :rotflmao:

manhunter εξελίσσεσαι σε μέγιστο spammer το ξέρεις ε

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    εγώ λέω να έρθεις για καμιά πίτσα (στεγνή βέβαια) και να μη θίγεσαι από παπαριές

:rotflmao: :rotflmao:
    εγω λεω να μην έρθει και να κατσει να κανει καμια δουλειά, γιατι έτοιμος είμαι να παω να πάρω αλλο μπουσα ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    εγω λεω να μην έρθει και να κατσει να κανει καμια δουλειά, γιατι έτοιμος είμαι να παω να πάρω αλλο μπουσα ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    α με το KLE είσαι σήμερα;
    να μια μικρή πιθανότητα να σε περάσω :rotflmao:

τέλει δει ταλσι μηκανακι βραντυ? :o :o

You BETA believe...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    @reinmeister

κατ'αρχην δεν σε ειρωνευτικα, και τα περι ειρωνειας και κοροιδιας που ειπα δεν πηγαιναν σε σενα, αλλα στον sniper.

τωρα σε οσα αφορουν ολα αυτα που λες περι της ροικης εξελιξης της κεφαλης.Ολη η υποθεση ξεκινισε στο ΧΤ φορουμ οπου ο απσογος ρωτουσε αν αξιζει να κανει την δουλεια.Και η απαντηση ηταν οχι απο εμενα.Μια ροικη εξελιξη οπως ειπερς ειναι πολυπλοκη διαδικασια μπλα μπλα μπλα, δουλεια οπου για την ακριβεια για να γινει ΟΛΟΣΩΣΤΑ χρειαζονται υπολογισμοπι γιατι οπως λες μπαινουν πολλοι παραγοντες μεσα οπως εκκεντροφοροι πιστονια, ειδος καυσιμου και ποιοτητα, θερμοκρασια οπου θα λειτουργει το μοτερ και παρα πολλα αλλα( προκειμενου να φτιαξουμε τον τελειο κινητηρα ετσι?).Λοιπον ο απσογος ρωτησε αν αξιζει να το κανει ολο αυτο.Του απαντησα οχι, για τον λογο οτι δεν υπαρχει λογος να το κανεις για μια μηχανη που τη θελεις για βολτες κλπ.Ειτε κανεις την τελεια κατεργασια σε μια κεφαλη απο ΧΤ η σε κεφαλη απο παπι ειτε σε LC4 την ιδια δουλεια θα κανεις οποτε και τα ιδια αξιζει να πληρωθει ο μηχανικος για την δυσκολη δουλεια που θα αναλαβει και το εργο που θα παραγει. Ο ανθρωπος ρωτησε αν αξιζει τον κοπο, και φυσικα του ειπα οτι δεν αξιζει, ουτε σε κανα αγωνα θελει να παει ουτε κατι τετοιο.
    Οσον αφορα αυτο που εγραψα,δεν ξερω τι κανεις εσυ, αν εισαι αρχιμηχανικος στο HRC η εχεις ψιλικατζιδικο,δε θα το μαθω ποτε, οπως μαλλον θα ξερεις οι περισσοτεροι μαστορες ροικη εξελιξη εννοουν να παρουν 200αρι γυαλοχαρτο και να τριψουν τους αυλους μεχρι να γυαλισουν και να μαζεψουν οσο περισσοτερο μπορουν τις ατελειες της χυτευσης,οπου θα ειναι καλυτερα απο πριν, αλλα η δουλεια που σου ταζουν δε γινεται...

Τεσπα αμα θες να συζητησουμε κατι, εγω δεν ειμαι ατομο που αρπαζομαι, αυτο που με ενοχλησε ηταν οτι ειπα τι θα του κανουν και εσυ αρχισες να λες να το στειλουμε στις αντιπαραθεσεις κλπ...

και τωρα....
    @sniper

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    @panos : Αφού διάβασες το δικό μου (που προφανέστατα είναι από το google, διότι ουτε ροικές κάνω εγώ ο ίδιος αλλά βαριέμαι και να γράφω - to google είναι πιο εύκολο να βρεις κάτι - θα μπορούσες κι εσύ να το βρεις αν δεν έγραφες αυτό με το γυάλισμα μόνο και δεν άρχιζες να τσακώνεσαι με κόσμο) και θα διαβάσεις και του Αντώνη, μπορείς χαλαρά μετά να ζητήσεις συγγνώμη κι από τους δύο μας.

Αν σέβεσαι τον εαυτό σου και θες να σε παίρνουμε στα σοβαρά.....

Γιατί θα αρχίσω να πιστεύω ότι σε όλα σου τα μηχανάκια έχεις κάνει ροϊκή και έχεις κι άλλες γνώσεις που μας τις κρατάς κρυφές.
    κατ'αρχην πουθενα δεν αρχισα να τσακωνομαι με οποιονδηποτε.Τωρα λες να ζητησω και συγγνωμη κιολας .Προφανως δεν υπαρχει κανενας λογος να ζητησω συγγνωμη απο κανεναν(και δεν εχω κανενα κομπλεξ να το κανω, το εχω κανει και στο φορουμ αρκετες φορες).Αυτος που θα επρεπε να ζητησει συγγνωμη εισαι εσυ που εχεις μια αγενεστατη συμπεριφορα, ειρωνευομενος οποινδηποτε,χωρις λογο, και χωρις να σε εχει ενοχλησει κανεις.Οπως καταλαβαινεις τον εαυτο μου τον σεβομαι πολυ και νομιζω οι περισσοτεροι εδω μεσα με παιρνουν στα σοβαρα, λογω του τροπου που γραφω.Δε ξερω, μπορει να ειμαι και ο περιγελος του φορουμ χωρις να το εχω καταλαβει.Τωρα αν δεν με παιρνεις εσυ στα σοβαρα, πραγματικα με απασχολει ελαχοστα.Οστοσο θα σου μιλησω για σενα και για το πως ''σε παιρουν'' οι υπολοιποι, και μιλαω για οσους δεν σε εχουν γνωρισει προσωπικα.
    Ατομα απο το φορουμ οπως ξερεις εσυ, ετσι ξερω κι εγω και πολλες φορες σχολιαζουμε τα δρωμμενα του φορουμ.Αυτο που θα γραψω θα φανει ασχημα αλλα δε το γραφω για να σε προσβαλω, αλλα για να σε προβληματισω.Οποτε αναφερεται καποιος σε εσενα, η αντιδραση ολων ειναι ''τι μ@λ@κας που ειναι αυτος''.Αλλα ειναι αντιδραση ολων οσων εχω γνωρισει ανεξαρτητως και χωρις εξαιρεση σε ενα ευρυ φασμα ηλικιας μαλιστα.Και σου ξαναλεω, στο λεω για να προβληματιστεις και οχι για να σε προσβαλω.Ειναι η εντυπωση που εχουν οσοι δεν σε εχουν γνωρισει και σε κρινουν απο αυτα που γραφεις.

Και τελος, αμα δεν εχεις σκοπο να αλλαξεις τον τροπο που γραφεις και να κοψεις την ειρωνια που χρησιμοποιεις ασυστολα, σε παρακαλω να μην ξανασχολιασεις οποιοδηποτε ποστ μου, θρεντ μου ειτε αμεσα, ειτε εμμεσα.

αν και ξερω την απαντηση....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    αν και ξερω την απαντηση....
    στ'@@ μας ρε φίλε που τη ξέρεις..... αμαπια....

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    τέλει δει ταλσι μηκανακι βραντυ? :o :o
    ναι αμε!:smilea:
    στιγμές ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    στιγμές ...

ναι αμε!:smilea:
    τοτε ερτει λιγκακι πιο περα γκιατι ντεν μπορει βάλει μπροστα...

You BETA believe...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    ....
    και τωρα....
    @sniper

κατ'αρχην πουθενα δεν αρχισα να τσακωνομαι με οποιονδηποτε.Τωρα λες να ζητησω και συγγνωμη κιολας .Προφανως δεν υπαρχει κανενας λογος να ζητησω συγγνωμη απο κανεναν(και δεν εχω κανενα κομπλεξ να το κανω, το εχω κανει και στο φορουμ αρκετες φορες).Αυτος που θα επρεπε να ζητησει συγγνωμη εισαι εσυ που εχεις μια αγενεστατη συμπεριφορα, ειρωνευομενος οποινδηποτε,χωρις λογο, και χωρις να σε εχει ενοχλησει κανεις.Οπως καταλαβαινεις τον εαυτο μου τον σεβομαι πολυ και νομιζω οι περισσοτεροι εδω μεσα με παιρνουν στα σοβαρα, λογω του τροπου που γραφω.Δε ξερω, μπορει να ειμαι και ο περιγελος του φορουμ χωρις να το εχω καταλαβει.Τωρα αν δεν με παιρνεις εσυ στα σοβαρα, πραγματικα με απασχολει ελαχοστα.Οστοσο θα σου μιλησω για σενα και για το πως ''σε παιρουν'' οι υπολοιποι, και μιλαω για οσους δεν σε εχουν γνωρισει προσωπικα.
    Ατομα απο το φορουμ οπως ξερεις εσυ, ετσι ξερω κι εγω και πολλες φορες σχολιαζουμε τα δρωμμενα του φορουμ.Αυτο που θα γραψω θα φανει ασχημα αλλα δε το γραφω για να σε προσβαλω, αλλα για να σε προβληματισω.Οποτε αναφερεται καποιος σε εσενα, η αντιδραση ολων ειναι ''τι μ@λ@κας που ειναι αυτος''.Αλλα ειναι αντιδραση ολων οσων εχω γνωρισει ανεξαρτητως και χωρις εξαιρεση σε ενα ευρυ φασμα ηλικιας μαλιστα.Και σου ξαναλεω, στο λεω για να προβληματιστεις και οχι για να σε προσβαλω.Ειναι η εντυπωση που εχουν οσοι δεν σε εχουν γνωρισει και σε κρινουν απο αυτα που γραφεις.

Και τελος, αμα δεν εχεις σκοπο να αλλαξεις τον τροπο που γραφεις και να κοψεις την ειρωνια που χρησιμοποιεις ασυστολα, σε παρακαλω να μην ξανασχολιασεις οποιοδηποτε ποστ μου, θρεντ μου ειτε αμεσα, ειτε εμμεσα.
    κοίτα να δεις... όσοι με ξέρουν προσωπικά ξέρουν τι είμαι και ποιος είμαι..... για τους υπόλοιπους

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ...

-Γιατρέ γιατρέ βοήθεια έχω μόνο ένα αρχίδι.
    -Ε στ' αρχίδι σου.
    ....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    κοίτα να δεις... όσοι με ξέρουν προσωπικά ξέρουν τι είμαι και ποιος είμαι..... για τους υπόλοιπους

ok σοβαρα φαινεται δεν εχεις την ικανοτητα να απαντησεις, οπως επισης δεν εχεις και τροπους.

Απο ολο αυτο που εγραψα κρατα μονο τις 2 τελευταιες σειρες και μην ξανασχοληθεις μαζι μου για κανεναν λογο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    μαϊστα....
    και εις αλλα με υγεια...

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 117
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2008, 15:45
  2. Tellas Ote Forthent και λοίπες ιστορίες για αγρίους
    από Anritsu στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2008, 19:09
  3. φαιρινκγ για bros και λοιπές μοντιφιές