Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 109

Θέμα: καίει λάδια ή όχι το cbr1000 του 2008;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Μιλάς με γρίφους γέροντα....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    http://www.moto.gr/forums/showthread...ighlight=conan
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΚΩΣΤΗΣ ZZR1400R Το avatar του/της booktsio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ρε πουστη μου δεν παλευεστε με τιποτα...ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορειτε επιτελους να χωνεψετε οτι η χοντα τα κανε σκατα?

ειναι ενα γεγονος αδιαμφισβητητο...ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΚΑΙΕΙ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΑΔΙΑ...

το οτι δεν καινε ολα δεν σημαινει τιποτα...

οπως δεν λεει τιποτα και η αστεια δικαιολογια περι υψηλης αποδοσης κινητηρα...ολα τα συγχρονα 1000 την ιδια πανω κατω αποδοση εχουν...μονο αυτο το ρημαδι καιει λαδια...ΑΡΑ? δεν θελει και πολυ μυαλο...

λαθος ανοχες...ειτε εμβολων,ειτε μπλοκ,ειτε οδηγων βαλβιδων...ειτε γουσταρετε ειτε οχι...

μπαινει ο ενας και μου ζηταει επιχειρημα οταν το quote που εχει κανει περιλαμβανει το επιχειρημα μου...τουλαχιστον αυτο που μπορει ο συγκεκριμενος να καταλαβει ως ασχετος...και θα του αρκουσε αν δεν ηταν κολλημενος...

το στρωσιμο επισης δεν εχει να κανει μια και ο καθενας κανει του κεφαλιου του...αν ηταν ετσι καθε μηχανακι που στρωνεται διαφορετικα θα ειχε και διαφορετικη καταναλωση λαδιου...ρε παιδια ελεος δηλαδη...

θα ξαναπω μια ακομη φορα αυτο που εχω πει επανειλλημενως και μονο εγω το ακουω...

μην δινεται σημασια στο μανιουαλ αναφορικα με το θεμα στρωσιματος γιατι γραφει παπαριες...

η αποδειξη γι αυτο για τελευταια φορα...gsxr 1100 1987 με μαντεμενιο μπλοκ για τα 800 πρωτα χλμ. μεχρι 5.500 rpm...για τα 1600 μεχρι 8.000 στροφες...μετα ελευθερα...

gsxr 1000 09 με nikacil ceracil τιτανια και της παναγιας τα ματια λεει τα ιδια σκατα με μονη διαφορα αντι για 8000 στροφες λεει 10000 επειδη ανεβαζει περισσοτερο...

δηλαδη δυο εντελως διαφορετικα μοτερ σε κατασκευη και υλικα θελουν το ιδιο στρωσιμο...ποιος κοροιδευει ποιον δηλαδη...

ολα τα τετρακυλινδρα χοντα απο το 2001 και μετα λενε μεχρι 500 οχι τερμα γκαζι...απο το πρωτο ψεκαστο 600 του 2001 μεχρι το υπερτουμπανο,μη χεσω, το 1000 του 2009 με τις και καλα περιεργες επιστρωσεις...

το οτι βγηκε ενα μηχανακι με τετοιο προβλημα παραγωγη ειναι φυσιολογικο...

αυτα που δεν ειναι φυσιολογικα ειναι δυο πραγματα...

ενα,οπως ειπε ο sniper, το οτι δεν επιτρεπεται τετοιο προβλημα σε μια εταιρεια με την φημη της χοντα σε επιπεδα προσοχης...

και δυο,το οτι δεν μπορειτε με τιποτα να το χωνεψετε οτι συμβαινει...

το τελευταιο supersport παραγωγης που πραγματικα τιμουσε την χοντα ηταν το vtr 1000 sp2...απο κει και περα τον παιζει χειροποδαρα...

υ.γ. το γελοιο της ιστοριας ειναι οτι εγω χαρακτηριζομαι σουζουκακιας ενω ειμαι .ισως,ο πιο φανατικος υποστηρικτης της χοντα...

ας ξαναθυμηθει πως φτιαχνουν supersport που να μην διαλυονται χωρις να πρεπει να χωσεις ενα μυριο ευρω και να θες 5 λιτρα ελαις για ενα ταξιδι και θα ξανασχοληθω...οπως και πολλοι αλλοι...

τυχαιο ειναι νομιζετε οτι στο παγκοσμιο στερεωμα βελτιωσης(supersport και γενικοτερα τετρακυλινδρα) τα πιο πολλα aftermarket καλουδια ειναι για σουζουκι?...κανεις δεν εχει επιχειρηση για να μπαινει μεσα...

Επειδή νομίζω ότι γράφεις με αφορμή την δική μου τοποθέτηση , βάζω σε παράθεση την δική σου. Ένα ένα να τα ξεκαθαρίσουμε λοιπόν...

Ναι, η Χοντα τα έκανε σκατά, έχεις δίκιο. Το μηχανάκι απευθύνεται σε πολίτες και , όσο καταπληκτικό κι αν είναι στην πίστα, δεν θα έπρεπε να καίει λάδια γιατί ο απλός χρήστης τρομάζει-με το δίκιο του, ή ακόμη και του καίγεται ο κινητήρας αν δεν είναι συνηθισμένος να κοιτάει κάθε τόσο τα λάδια. Ένα τετράχρονο αγωνιστικό KTM EXC για παράδειγμα, καίει ίδια ποσοτητα λαδιού, αλλά εκεί οι αγοραστές τους είναι " εκπαιδευμένοι"... ξέρουν τι αγοράζουν.
    Και δεν τα έκανε σκατά μόνο σ'αυτό το θέμα, είναι και τα φρένα του που είναι σκατά και έχει γίνει συγκεκριμένη μαλακία εκεί που πρέπει να διορθωθεί . Τέλως πάντων δεν είναι του παρόντος...

Για τη δικαιολογία περί υψηλής απόδοσης και πάλι έχεις δίκιο. Είναι αστεία αυτά...

Για το στρώσιμο δεν συμφωνώ. Δηλαδή ποιος είσαι εσύ που θα πεις τι στρώσιμο χρειάζεται και δεν ξέρουν αυτοί που τα φτιάχνουν; -Αλήθεια ποιός είσαι, αν είσαι μηχανικός αλλάζει το πράγμα που και πάλι εξαρτάται βέβαια, αν δουλεύεις στη Σουζούκι πάλι αλλάζει κτλ κτλ...
    Ποτέ κανείς δεν έχασε στρώνωντας όπως λέει ο κατασκευαστής. Αν έχεις δίκιο και απλά κάποια καινε και κάποια όχι λάδι, τότε πως εξηγείς οτι κάποια σταμάτησαν να καινε μετά από κάποιες χιλιάδες χιλιόμετρα; Παράξενο δεν είναι; Πάντως ισχύει, τσεκαρισμένο.
    Η Καβασακι δίνει άλλο-μαρτυρικό- στρώσιμο. Εσύ έχεις να προτείνεις κάτι άλλο; Και γιατί;

Τώρα τα περί Σουζουκάκιας και Χοντάκιας είναι άλλου είδους προβλήματα δικά σας, εγω σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να υπερασπιστώ τη Χόντα, είμαι σαφής σ'αυτό. Το γεγονός ότι με το στρώσιμο που αναφέρω εγω καίει λιγότερο λάδι, δεν είναι δικαιολογία, τα είπαμε.

Τώρα για τα Σουζούκι τι χτυπιέσαι, μια χαρά μηχανάκια είναι και γρήγορα και αξιόπιστα, γιατί στην είπε κανείς; Μόνο για πλάκα αν στην είπε!

Κι εγώ που ήλπιζα ότι θα ασχοληθούμε με το 2% διαφοράς όγκου μεταξύ κρύου-ζέστης....

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από booktsio

Για το στρώσιμο δεν συμφωνώ. Δηλαδή ποιος είσαι εσύ που θα πεις τι στρώσιμο χρειάζεται και δεν ξέρουν αυτοί που τα φτιάχνουν; -Αλήθεια ποιός είσαι, αν είσαι μηχανικός αλλάζει το πράγμα που και πάλι εξαρτάται βέβαια, αν δουλεύεις στη Σουζούκι πάλι αλλάζει κτλ κτλ...
    Ποτέ κανείς δεν έχασε στρώνωντας όπως λέει ο κατασκευαστής. Αν έχεις δίκιο και απλά κάποια καινε και κάποια όχι λάδι, τότε πως εξηγείς οτι κάποια σταμάτησαν να καινε μετά από κάποιες χιλιάδες χιλιόμετρα; Παράξενο δεν είναι; Πάντως ισχύει, τσεκαρισμένο.
    Η Καβασακι δίνει άλλο-μαρτυρικό- στρώσιμο. Εσύ έχεις να προτείνεις κάτι άλλο; Και γιατί;

Τώρα τα περί Σουζουκάκιας και Χοντάκιας είναι άλλου είδους προβλήματα δικά σας, εγω σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να υπερασπιστώ τη Χόντα, είμαι σαφής σ'αυτό. Το γεγονός ότι με το στρώσιμο που αναφέρω εγω καίει λιγότερο λάδι, δεν είναι δικαιολογία, τα είπαμε.

!
    εγω θα σου πω οτι ειμαι μαναβης κι απλως οτι τα διαβασα καπου αυτα που εγραψα για το στρωσιμο στα συγκεκριμενα μανιουαλς...τα οποια ειναι δεδομενα και οχι υποθεσεις...

ειλικρινα δεν σε προβληματιζουν,ανεξαρτητως του επιπεδου τεχνικου υποβαθρου που μπορει να εχεις?

εστω και ως απλο χρηστη?
    frankly my dear, i dont give a damn...

Τώρα για τα Σουζούκι τι χτυπιέσαι, μια χαρά μηχανάκια είναι και γρήγορα και αξιόπιστα,γιατί στην είπε κανείς;

Κάποια στιγμή θα ανεβάσω το βιντεάκι που τράβηξε από την επίσκεψη του φίλος μέσα στο εργοστάσιο του Noale,
    να δείτε στο τέλος της γραμμής παραγωγής και πριν φύγουν τα μοτόρια για να μπούν στις κούτες,
    τα άρρωστα τυπάκια να φοράνε τα ακουστικά και να πετάνε τα μάτια έξω σε ολοκαίνουργους κινητήρες ROTAX με Ο χλμ,
    ανοίγοντας το γκάζι τόσο στα κόκκινα που ακούς τον κινητήρα και σε πιάνει ένας κόμπος.

Αυτός είναι ο τελικός έλεγχος.Κόκκινα στο διάολο και απανωτά κατεβάσματα για 3-4 λεπτά.
    Όλα αυτά είπαμε πάνω στο τύμπανο του δωματίου στο τέρμα της γραμμής παραγωγής πριν την κούτα....

Ποια μάνουαλ κατά γράμμα και ποια ευλαβικά στρωσίματα και μέντολες.....
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

εγω θα σου πω οτι ειμαι μαναβης κι απλως οτι τα διαβασα καπου αυτα που εγραψα για το στρωσιμο στα συγκεκριμενα μανιουαλς...τα οποια ειναι δεδομενα και οχι υποθεσεις...

ειλικρινα δεν σε προβληματιζουν,ανεξαρτητως του επιπεδου τεχνικου υποβαθρου που μπορει να εχεις?

εστω και ως απλο χρηστη?

Καλημέρα!

Με προβληματίζουν όσο σε προβληματίζει εσένα το γεγονός ότι κάποια μηχανάκια έχουν μετρηθεί να καίνε λιγότερο και εντός των επιτρεπτών ορίων, αφού στρωθούν! Και βέβαια, αποφεύγεις επιμελώς να απαντήσεις, "ανεξαρτήτως του τεχνικού υποβάθρου που έχεις" !!!

Μ'αλλα λόγια, απάντησέ μου Mr Perfect και θα σου απαντήσω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από golis

Κάποια στιγμή θα ανεβάσω το βιντεάκι που τράβηξε από την επίσκεψη του φίλος μέσα στο εργοστάσιο του Noale,
    να δείτε στο τέλος της γραμμής παραγωγής και πριν φύγουν τα μοτόρια για να μπούν στις κούτες,
    τα άρρωστα τυπάκια να φοράνε τα ακουστικά και να πετάνε τα μάτια έξω σε ολοκαίνουργους κινητήρες ROTAX με Ο χλμ,
    ανοίγοντας το γκάζι τόσο στα κόκκινα που ακούς τον κινητήρα και σε πιάνει ένας κόμπος.

Αυτός είναι ο τελικός έλεγχος.Κόκκινα στο διάολο και απανωτά κατεβάσματα για 3-4 λεπτά.
    Όλα αυτά είπαμε πάνω στο τύμπανο του δωματίου στο τέρμα της γραμμής παραγωγής πριν την κούτα....

ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΜΕ!!!

Πολύ ενδιαφέρον αυτό που αναφέρεις , μου δίνεις λαβή για να αναφέρω τα εξής:

Ότι αναφέρω παρακάτω είναι ο κανόνας στα γιαπωνέζικα εργοστάσια .

Τα μηχανάκια βγαίνουν από τη γραμμή παραγωγής και μπαίνουν ΟΛΑ στο δυναμόμετρο αλλά ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΕΡΜΑ!!! Ρολάρουν με όλες τις ταχύτητες για να τσεκάρουν το κιβώτιο ταχυτήτων κτλ κτλ.
    Όμως, γίνεται δειγματοληπτικά μια επιλογή και ανεβαίνουν κάποια λίγα στο δυναμόμετρο όπου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΣΚΙΖΟΥΝ!!! Αυτά τα μηχανάκια όμως... ΔΕΝ τα πακετάρουν στις κουτες.
    Τα ανοίγουν, ελεγχουν τον κινητήρα και αν διαπιστωθεί προβλημα αποσύρουν όλα τα μηχανάκια από αυτό που παρουσίασε το πρόβλημα και μέχρι το προηγούμενο που ανέβηκε στο δυναμόμετρο full power και δεν είχε πρόβλημα!!! Ανοίγονται όλα και γίνεται έλεγχος κτλ κτλ.

Άρα είναι φυσιολογικό να υπάρχει βίντεο τέτοιο που λες. Αν γίνεται ακριβώς το ίδιο στα εργοστάσια της ευρώπης δεν ξέρω, θα πρεπει όμως λογικά. Μήπως υπάρχει τέτοιο βίντεο και από κάποιο γιαπωνέζικο;;; Μπορεί, δεν ψάχνω βαριέμαι το youtube.
    Αυτός ο φίλος σου είπε ότι ΟΛΑ τα μηχανάκια μετά το full power δυναμόμετρο τα βάζαν στις κούτες; Ρώτησέ τον, θα έχει ενδιαφέρον...

Αυτά.

Καλημέρα!

Με προβληματίζουν όσο σε προβληματίζει εσένα το γεγονός ότι κάποια μηχανάκια έχουν μετρηθεί να καίνε λιγότερο και εντός των επιτρεπτών ορίων, αφού στρωθούν! Και βέβαια, αποφεύγεις επιμελώς να απαντήσεις, "ανεξαρτήτως του τεχνικού υποβάθρου που έχεις" !!!

Μ'αλλα λόγια, απάντησέ μου Mr Perfect και θα σου απαντήσω...

το αυτον και δι υμας...(καλημερα)...

με το mr perfect με καλυψες απολυτως...ειμαι λοιπον βελτιωτης...ενας απο τους καλυτερους που υπαρχουν...

απαντω λοιπον στην δικη σου ερωτηση...πολυ απλα καποια cbr καινε απο ελαχιστα εως καθολου λαδι...ανεξαρτητως στρωσιματος...κι εγω οπως εσυ ξερω δυο συγκεκριμενα αγωνιστικα(κανονικο και μουλαρι) που πατηθηκαν στον λαιμο με το καλημερα και παρα ταυτα καινε εναν σκασμο λαδια...

περιμενω διακαως να απαντησεις στην δικη μου αναφορικα με το στρωσιμο των μανιουαλιων...

Αρχικά δημιουργήθηκε από golis

Προσωπικά ουδέποτε πήγαινα κατά γράμμα το manual στο θέμα στρώσιμο στα τεσσερα καινουρια τετρακυλινδρα που εχω αλλαξει και στα δυο μονοκυλινδρα. Πάντα ήμουν πολύ πιο πάνω από αυτό που προτείνει ο κατασκευαστής. Ουδέποτε είχα πρόβλημα. Τώρα για τα ευλαβικά στρωσίματα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    πες τα ρε φίλε!!!

πάντως εγώ λέω να τον δείρουμε κιόλας, αν όντως έκανε κάτι τόσο τρομερό ...

που χει και μούτρα και παραπονιέται κιόλας ....

αντι να πει και ένα ευχαριστώ, που τον γλιτώνουν απο τον κόπο να αδειάζει λάδια σε κάθε αλλαγή ...

και με την ευκαιρία, να δείρουμε και τον undercover της suzuki που μας έχει ζαλίσει τα φρύδια με τα hayabusa ....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μαζι σου στο ξυλο. θα βοηθησω!!

το αυτον και δι υμας...(καλημερα)...

με το mr perfect με καλυψες απολυτως...ειμαι λοιπον βελτιωτης...ενας απο τους καλυτερους που υπαρχουν...

απαντω λοιπον στην δικη σου ερωτηση...πολυ απλα καποια cbr καινε απο ελαχιστα εως καθολου λαδι...ανεξαρτητως στρωσιματος...κι εγω οπως εσυ ξερω δυο συγκεκριμενα αγωνιστικα(κανονικο και μουλαρι) που πατηθηκαν στον λαιμο με το καλημερα και παρα ταυτα καινε εναν σκασμο λαδια...

περιμενω διακαως να απαντησεις στην δικη μου αναφορικα με το στρωσιμο των μανιουαλιων...

ενας απο τους καλυτερους που υπαρχουν... λίγο εγωιστικό , δεν βρίσκεις; Άσε να το πουν οι πελάτες σου... Αν όντως είσαι μπράβο σου. Εγώ χαίρομαι που μιλάω με ειδικό και όχι με ...μανάβη!!!
    Δεν μας φταιν τίποτα οι μανάβηδες, αλλά τέλος πάντων...

Εγώ ειδικός δεν είμαι. Έτσι απάντηση στο γιατί η Σουζούκι δίνει ίδιο στρώσιμο σε μοντέλα με διαφορά 20 ετών και έτη φωτός στην τεχνολογία των χιτωνίων, δεν έχω...ΑΛΛΑ... δεν με ενδιαφέρει! Εγω είπα ότι ακολουθώντας το manual δεν έχασε κανείς, σε αντιπαράθεση με έναν φίλο που πρότεινε ευλαβικό στρώσιμο εκεί που η Χόντα λέει τα δικά της.Έχεις εσύ να προτείνεις κάτι άλλο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ για κάθε μάρκα ξεχωριστά ή μοντέλο; Αν ναι είμαι ανοιχτός να ακούσω.

Το θέμα που θα με ενδιέφερε η γνώμη σου ως ειδικός είναι το εξής:
    Διαφωνείς ότι με τις νέες επιστρωσεις νικασιλ κτλ χρειάζεται "άγριο" στρώσιμο στον κινητήρα σε σχέση με τα παλιά; Διαφωνείς ότι αν δεν στρωθεί το μοτέρ για να "πατήσουν" τα μέταλα τότε καίει περισσότερο λάδι;

Αυτά, περιμένω απάντηση.

Στείλε μου π.μ. με όνομα και διευθυνση αν θες , να υπάρχουν μη σε χρειαστώ καμιά φορά!

Τhanks

σε λίγο ρε πστ μου θα πιστεύουμε ότι οι CBR είναι σαν τις alfasud....

You BETA believe...

ενας απο τους καλυτερους που υπαρχουν... λίγο εγωιστικό , δεν βρίσκεις; Άσε να το πουν οι πελάτες σου... Αν όντως είσαι μπράβο σου. Εγώ χαίρομαι που μιλάω με ειδικό και όχι με ...μανάβη!!!
    Δεν μας φταιν τίποτα οι μανάβηδες, αλλά τέλος πάντων...

Εγώ ειδικός δεν είμαι. Έτσι απάντηση στο γιατί η Σουζούκι δίνει ίδιο στρώσιμο σε μοντέλα με διαφορά 20 ετών και έτη φωτός στην τεχνολογία των χιτωνίων, δεν έχω...ΑΛΛΑ... δεν με ενδιαφέρει! Εγω είπα ότι ακολουθώντας το manual δεν έχασε κανείς, σε αντιπαράθεση με έναν φίλο που πρότεινε ευλαβικό στρώσιμο εκεί που η Χόντα λέει τα δικά της.Έχεις εσύ να προτείνεις κάτι άλλο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ για κάθε μάρκα ξεχωριστά ή μοντέλο; Αν ναι είμαι ανοιχτός να ακούσω.

Το θέμα που θα με ενδιέφερε η γνώμη σου ως ειδικός είναι το εξής:
    Διαφωνείς ότι με τις νέες επιστρωσεις νικασιλ κτλ χρειάζεται "άγριο" στρώσιμο στον κινητήρα σε σχέση με τα παλιά; Διαφωνείς ότι αν δεν στρωθεί το μοτέρ για να "πατήσουν" τα μέταλα τότε καίει περισσότερο λάδι;

Αυτά, περιμένω απάντηση.

Στείλε μου π.μ. με όνομα και διευθυνση αν θες , να υπάρχουν μη σε χρειαστώ καμιά φορά!

Τhanks
    πολυ εγωιστικο ειναι αλλα who cares...συμπαθητικος δεν υπηρξα ποτε,δεν θα γινω τωρα στα γεραματα...

στο δια ταυτα...εχω να προτεινω ναι...δεν χρειαζεται στρωσιμο,με την κοινη εννοια του ορου, κανενα μηχανακι...τρεις θερμικοι κυκλοι αρκουν ...τα παμε και σε αλλο θρεντ...απο κει και περα το πατας στον λαιμο...

πετας λαδοφιλτρα στα 50 χλμ,ορυκτελαια και κανεις αλλες 2-3 αλλαγες μεχρι τα 1000...παντα ορυκτελαια...επισης φροντιζεις για καμια 200αρια χλμ να μην το "ψηνεις"...πολλα φαναρια,θερμοκρασιες κλπ...

το γιατι ειναι τεραστια συζητηση,την οποια θα παρακολουθησουν ελαχιστοι και καλο θα ηταν να αποφευχθει...

απο κει και περα ο καθενας πραττει κατα το δοκουν...

υ.γ.οι πελατες μου με βριζουν παντοτε ευκαιριας δωθεισης....πααααππππ.....

Αυτός ο φίλος σου είπε ότι ΟΛΑ τα μηχανάκια μετά το full power δυναμόμετρο τα βάζαν στις κούτες; Ρώτησέ τον, θα έχει ενδιαφέρον...
    Ως απάντηση στην αντίστοιχη ερώτηση μου,στο βίντεο που μου έχει δείξει,ναι μου είπε πως μετά πήγαιναν για κούτιασμα.
    Να συμπληρώσω πως το "δωμάτιο του πόνου" είναι κομπλέ απο διαγνωστικά όργανα τα οποία και είναι συνδεδεμένα με τα moteurs.
    Δηλαδή είναι κάτι σαν Αντρικός τελικός έλεγχος.

έντιτ.

Δεν είναι τεχνικός,σαν επισκέπτης βρισκόταν στο εργοστάσιο,οπότε δεν μπορώ να ξέρω 100% για τις κούτες.
    Εγώ ξέρω τι είδα.
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

πολυ εγωιστικο ειναι αλλα who cares...συμπαθητικος δεν υπηρξα ποτε,δεν θα γινω τωρα στα γεραματα...

στο δια ταυτα...εχω να προτεινω ναι...δεν χρειαζεται στρωσιμο,με την κοινη εννοια του ορου, κανενα μηχανακι...τρεις θερμικοι κυκλοι αρκουν ...τα παμε και σε αλλο θρεντ...απο κει και περα το πατας στον λαιμο...

πετας λαδοφιλτρα στα 50 χλμ,ορυκτελαια και κανεις αλλες 2-3 αλλαγες μεχρι τα 1000...παντα ορυκτελαια...επισης φροντιζεις για καμια 200αρια χλμ να μην το "ψηνεις"...πολλα φαναρια,θερμοκρασιες κλπ...

το γιατι ειναι τεραστια συζητηση,την οποια θα παρακολουθησουν ελαχιστοι και καλο θα ηταν να αποφευχθει...

απο κει και περα ο καθενας πραττει κατα το δοκουν...

υ.γ.οι πελατες μου με βριζουν παντοτε ευκαιριας δωθεισης....πααααππππ.....

τι καλό παιδί... εγώ τον συμπαθώ πολύ....

να μην μίλαγε συνέχεια και για SUZUKI........

You BETA believe...

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2013, 01:43
  2. Η αρχη το ημισυ του παντος? ή μηπως οχι?
    από devil's animal στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2012, 13:36
  3. τριξιμο απο το τιμονι του hornet 600 2008
    από maikon στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2010, 10:19
  4. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2003, 11:04
  5. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 10:53

Κανόνες δημοσιεύσεων