τουλαχιστον αυτοι ειναι κλεφτες και το ξερουμε οι αλλοι μας κανουν κηρυγμα και και μας κλεβουν απο πισω
+1100
![]()
![]()
τουλαχιστον αυτοι ειναι κλεφτες και το ξερουμε οι αλλοι μας κανουν κηρυγμα και και μας κλεβουν απο πισω
+1100
![]()
![]()
το παιδι ειναι καλα? (γιατι απο παπααδες εχουμε πολους)......![]()
γλυκια μικρη μου μανιβελα....
αλοίμονό του αν έφταιγε του μηχανόβιου.....μέχρι και το σπίτι μπορεί να του πάρουν στο δικαστήριο ...:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
![]()
ανάποδο ψαλίδι και σουτ στο γάμα της εστίας από το μάγο της αντιπαράθεσης vanda....![]()
πάντως όχι και παππάδες τα κλεφτρόνια... το ανάποδο συμβαίνει μόνο...![]()
τώρα με νιώθεις...έτσι δεν είναι?
ενα οικοπεδο αγορασε ο ανθρωπος και πεσανε αμεσως να του το φανε οι τραγοι
γι' αυτο εγινε το πατατρακ ρε παιδια
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
gas......N
αν το ''εμβαθυνεις'' λιγο θα το καταλαβει καλυτερα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
τώρα με νιώθεις...έτσι δεν είναι?![]()
σε νιώθω αν έχεις αντιπαράθεση και με τους δυο μαςΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
τώρα με νιώθεις...έτσι δεν είναι?![]()
γης μαδιαμ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
πάντως ο Προκόπιος που μένει δίπλα στο σπίτι μου είναι μέγας ζωοφιλος. Εβγαινε βραδύατικα και εκραζε τον κόσμο που πηγαινε βόλτα τα τετράποδα του στο παρκο παρακέιμενο της οικίας του.
(ωρες ώρες βγάζω την κατίνα απο μέσα μου![]()
)
σε παρκο παρακειμενο της οικιας σου εδρευει μεγαλο σουβλατζιδικο. Ξερεις τι σημαινει αυτο για την ακεραιοτητα των ζωων![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Απ'το κράνος σε κατάλαβα ο παίχτης, δικό σου το εργαλείο να στο ευλογίσω τέκνον μου ;Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
Ειδες Μακη τι επαθε το παπαδαριο που διασχιζει το δρομο χωρις να κοιτανε?
Να προσεχεις κι εσυ πανω που πας να περασεις απεναντι στη κισσαμου γιατι παραλιγο να σε πατησει εκεινο το Ducati σημερα το πρωι.
Ειχε σκοπο να σε κανει χαλκομανια πανω στο καινουριο οδοστρωμα για τα εγκαινια
:rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()