Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 56 από 56

Θέμα: τι να προσεξω σε μεχειρησμενη αφρικα?

Παλαιό μέλος
    .... kai kati akoma: O Txoribos tis kampanas einai entelos normal.
    Min akous pou sou len oti "Ola ta africa kanoun etsi" ta 2 africa pou exo tora, katxos kai ta alla 7 africa pou eixa ta tleytaia 20 xroneia den ekanan etsi... oute ena!
    Elpizo na boitxisa, esto kai apo ti norbigeia.

Filika
    Aikidimi
    If you are not part of the solution You are part of a problem...

Αρχικά δημιουργήθηκε από LuckyStrike
    Δοκίμασα σήμερα ένα afrika του 02 γενικά σε καλή κατάσταση και καλή τιμή. Το θέμα είναι ότι με προβλημάτισε ένας περίεργος ήχος που ακουγόταν στη δευτέρα μεταξύ 2 - 5000 στροφές. Ο ιδιοκτήτης μου είπε ότι πρόκειται για συνηθισμένο θόρυβο που γενικα υπάρχει σε όλεσ τις africa...

Δεν είχα ξαναοδηγήσει africa και γενικά μου άρεσε, ιδιαίτερα το οτι δεν καταλαβαίνεις τον όγκο και το βάρος της.
    Για τον θόρυβο υπάρχει κάποια λογική εξήγηση?
    καλύτερα να την δει ένας μηχανικός που γνωρίζει να σου πει μια εμπεριστατωμένη άποψη ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aikidimi
    .... kai kati akoma: O Txoribos tis kampanas einai entelos normal.
    Min akous pou sou len oti "Ola ta africa kanoun etsi" ta 2 africa pou exo tora, katxos kai ta alla 7 africa pou eixa ta tleytaia 20 xroneia den ekanan etsi... oute ena!
    Elpizo na boitxisa, esto kai apo ti norbigeia.

Filika
    Aikidimi
    έχει δίκιο ο Δημήτρης ... και η δικιά μου δεν κάνει κιχ ούτε όταν κάνει πολύ κρύο το πρωί όσον αφορά την καμπάνα ...

emena pantws

to πρωι για κανα 2 πατηματα κ αλλαγη ταχυτητας μου το κανει.....

μετα σταματαει.......

και με των μαστωρα μου που μηλισα που εχει κανει με αφρικα 150 000 χλμ ,,,,,, μου ειπε πως ετσι κανουν δεν ειναι τπτ σοβαρο!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

φιλε ουτε το δικο μου κανει κατι
    απο θορυβο πηγενετετο σε καποιον μαστρα που να ξερει απο ΑΦΡΙΚΑ

γιατι εμενα ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ
    μου λεγανε οτι ηταν η καδενα και τελικα καρφοσα μοτερ
    γιατι ειχε πολυ πιο σοβαρο προβλημα
    ελειπε η βαση τησ γλυστρασ τησ καδενασ την ειχαν σπασει

Παλαιό μέλος
    ti akribos kanei...
    Einai rytxmikos o ixos, kanei san na "gdernete" kati, allazi me to anoigma tou gaziou - ginete dynatoteros? Einai sigoura apo ton kinitira? Mono me deytera taxytita, allazontas diladi eksafanizete entelos? Mipos syntonizete kati, se aytes tis strofes, mias kai me deytera yparxoun perissoteroi kradasmoi?
    Prospatxise na kaneis mia oso to dynaton kalyteri perigrafi oste na mporesoume na exoume mia kaliteri idea... geia na doume ti ftaiei.
    Diagnosi apo makreia einai dyskoli.

Aikidimi

Καταρχας ευχαριστώ για τις απαντήσεις...

Ο ήχος ακουγόταν μόνο στη δευτέρα και ήταν μεταλλικός ήχος από τι μηχανή σίγουρα, σαν να χτυπάει κάτι που περιστρέφεται....
    Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν σκορτσάρισμα λόγω χαμηλών στροφών αλλά συνεχιζόταν ακόμα και στις 5000. Μεταξύ σοβαρού και αστείου...ακουγόταν σαν Ducati...

Γενικά δεν έχω πολλές μηχανολογικές γνώσεις και ίσως αδίκησα λίγο τη μηχανή γιατι ήταν καιρό σε ακινησία και απλά την πήγα μια χαλαρή βόλτα στην πόλη. Αν αποφασίσω να την πάρω σίγουρα 8α την ελεγξει μηχανικός.

xmm,,

λοιπον εμενα το μοναδικο που μου κανει για πολυ λιγο δλδ αμα ειναι ζεστη η μηχανη γενικως δεν μου κανει τπτ......δλδ τα απογευματα δεν ακουγεται αν την εχω βαλει μπρος το πρωι....

τωρα τη γηνεται το πρωι?
    με το που την βαζω μπροστα και την αφηνω παντα 2 λεπτα δουλεψει μολις πατησω τον συμπλεκτη αρχηζει και κανει ενα θορυβο τακ τακ τακ τακ κοφτα .........μετο που παω μια βολτα και αλλαζω 2-3 ταχυτητες σταματαει δεν μου το ξανακανει ......

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re: xmm,,

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    λοιπον εμενα το μοναδικο που μου κανει για πολυ λιγο δλδ αμα ειναι ζεστη η μηχανη γενικως δεν μου κανει τπτ......δλδ τα απογευματα δεν ακουγεται αν την εχω βαλει μπρος το πρωι....

τωρα τη γηνεται το πρωι?
    με το που την βαζω μπροστα και την αφηνω παντα 2 λεπτα δουλεψει μολις πατησω τον συμπλεκτη αρχηζει και κανει ενα θορυβο τακ τακ τακ τακ κοφτα .........μετο που παω μια βολτα και αλλαζω 2-3 ταχυτητες σταματαει δεν μου το ξανακανει ......
    παρισι - Δακαρ βγαζει?
    Accipere quam facere praestat injuriam

Re: Re: xmm,,

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    παρισι - Δακαρ βγαζει?
    αμε εδω βγαζει σπιλια - βελικα ......:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    .... bre larisee...
    Ayto den legame pos einai i kampana?
    Me kapos kryo moter (sta 2 lepta den zestenete) kai idika to proi, aytos o ixos einai xaraktiristikos tis kampanas. Molis zestatxi to moter xanete. To periergo pantos einai pos ayton ton ixo tou klak klak tis kampanas den to eixa sto RD03, me 100 000+ xlm. Ton exo elaxista sto 93ari me 65000 xlm kai arketa poio entono sto teleytaio modelo me poio liga xiliometra. Einai pantos fysiologikos.

Naste kala
    Aikidimi
    PS: Sigoura txa to pigena se kapoio "kalo kai sobaro" mixaniko, prin tin agora.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aikidimi
    .... bre larisee...
    Ayto den legame pos einai i kampana?
    Me kapos kryo moter (sta 2 lepta den zestenete) kai idika to proi, aytos o ixos einai xaraktiristikos tis kampanas. Molis zestatxi to moter xanete. To periergo pantos einai pos ayton ton ixo tou klak klak tis kampanas den to eixa sto RD03, me 100 000+ xlm. Ton exo elaxista sto 93ari me 65000 xlm kai arketa poio entono sto teleytaio modelo me poio liga xiliometra. Einai pantos fysiologikos.

Naste kala
    Aikidimi
    PS: Sigoura txa to pigena se kapoio "kalo kai sobaro" mixaniko, prin tin agora.
    φιλος μην μπερδευεσαι σημερα ειχε +5 εδω το πρωι....χεχεχεχεχε με 2 λεπτακια ειναι αρκετα και μετα πολυ ομαλη πορεια με πρωτη και δευτερα ........και μετα καπακια !!!! χεχεχεχεχεχ

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Τι να προσέξω σε GSXR 1000 K8 μεταχείρω
    από notakos600 στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2013, 12:16
  2. Τι να προσέξω για μετ/νο παπί?
    από teonas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2009, 17:46
  3. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2009, 19:35
  4. ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΣΤΟ V-strom?
    από kostas_33 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2007, 23:52
  5. Xr 250, τι να προσεξω;
    από Stergios69 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2006, 10:53

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ