φιλε εισαι εντελως ασχετος.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Ναι απο εμπόριο μπορεί να μην έχω ιδέα... εκείνο που έχω ιδέα έιναι πόσο κοστολογώ όμως υπηρεσίες, πόσα έχει η τσέπη μου και πόσα μπορώ να ξοδέψω.
Οπότε αυτά που μου λέτε εδώ είναι και ακούγονται σαν .. μπλα.. μπλα... μπλα..
Αν δεν βγαίνετε κύριοι ... ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ.. κάντε κάτι άλλο. Αλλά μην περιμένετε εις βάρος των άλλων να βγάλετε οτι θέλετε εσείς επειδή έχετε έξοδα 3-4-5.000 τον μήνα.
Δεν το θεωρώ λύση , το να μου πουλήσει κάποιος αντικείμενο 1000 ευρώ ενώ κάνει 600. Θα το πάρω απο εκεί που έχει 600.
Όσον αφορά τις μαϊμούδες...
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ...
Είπα και πριν.. έχω αγοράσει δεκάδες πράγματα με εγγυήσεις κανονικότατα και με την ποιότητα που έχουν. Και με διαφορά σε αντικείμενα εώς και 60% απο εδώ. Οπότε οτι και να υποστηρίζεται .. το θέμα είναι ένα..
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ.
Οπότε θα αγοράσει απο εκεί που θα έχει ποιότητα και πιο φτηνή τιμή και δεν πα να είναι απο οπου θέλει.
Οι υπόλοιποι έμποροι που μένουν στην παραπάνω άποψη, μπορούν να συνεχίσουν έτσι μέχρι να το κλείσουν.. με μαθηματική ακρίβεια και μετά να λένε οτι δεν αυτό και δεν εκείνο.
Btw.. οι φωτογραφικές είναι στα ηλεκτρονικά πλέον, άρα εχουν και αυτές χαμηλό κέρδος όπως και οι τηλεοράσεις κοκ...
Το στοκ που μου αναφέρατε, για να μην μαζεύετε δώστε το κόστος.... όπως το παίρνω και απο αλλού. Αλλιώς καθήστε πάνω του περιμένοντας πότε θα βγάλει κέρδος.
Αίντε γιατί νομίζετε οτι έχετε να κάνετε με θύματα και πάτε να μας πείτε οτι είναι κόκκινο αφού μυρίζει, το πιάνουμε και το βλέπουμε οτι είναι μαύρο...
Όπως θέλετε λοιπόν κάντε, για να κάνει και ο καταναλωτής αυτός που πιστεύει.. ποιός νομίζετε θα βγεί χαμένος;... σίγουρα και οι δύο , δεν διαφωνώ.. .αλλά ποιός θα το νιώσει πρώτος;
Gandalf
το στοκ στα ηλεκτρονικα ειναι ανα 2μηνο.αντε στα ρουχα καθε σεζον.εγω θα το δωσω στο κοστος αλλα η εφορια ξερεις τι θα πει.εδωσε 5000ευρω εμπορευμα αρα εβγαλες τοσο.οποτε μην λεμε οτι θελουμε.
οσο για το ΚΛΕΙΣΤΟ μεγαλη κουβεντα και δυστυχως μεγαλη παπαρια.τα κλεισαν στην μιση β.ελλαδα και την κανανε για βουλγαρια.εκει λοιπον δεν παιζει γενια των 700 ευρω αλλα του 0 ευρω.
ξερεις τι δεν καταλαβαινεις? οτι και ο καταναλωτης αλλα και ο εμπορος ειναι μια αλυσιδα.δεν υπαρχει περιπτωση να την βγαλει κανενας καθαρη.αληθεια τι δουλεια κανεις και πιστευεις οτι δεν θα επιρρεαστεις αν κλεισουν τα μισα μαγαζια και εμποροι και υπαλληλοι βγουνε στο πεζοδρομιο?