Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 125

Θέμα: Αγορά και κρίση... πως να μην έχει;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Ναι απο εμπόριο μπορεί να μην έχω ιδέα... εκείνο που έχω ιδέα έιναι πόσο κοστολογώ όμως υπηρεσίες, πόσα έχει η τσέπη μου και πόσα μπορώ να ξοδέψω.

Οπότε αυτά που μου λέτε εδώ είναι και ακούγονται σαν .. μπλα.. μπλα... μπλα..

Αν δεν βγαίνετε κύριοι ... ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ.. κάντε κάτι άλλο. Αλλά μην περιμένετε εις βάρος των άλλων να βγάλετε οτι θέλετε εσείς επειδή έχετε έξοδα 3-4-5.000 τον μήνα.

Δεν το θεωρώ λύση , το να μου πουλήσει κάποιος αντικείμενο 1000 ευρώ ενώ κάνει 600. Θα το πάρω απο εκεί που έχει 600.

Όσον αφορά τις μαϊμούδες...

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ...

Είπα και πριν.. έχω αγοράσει δεκάδες πράγματα με εγγυήσεις κανονικότατα και με την ποιότητα που έχουν. Και με διαφορά σε αντικείμενα εώς και 60% απο εδώ. Οπότε οτι και να υποστηρίζεται .. το θέμα είναι ένα..

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ.

Οπότε θα αγοράσει απο εκεί που θα έχει ποιότητα και πιο φτηνή τιμή και δεν πα να είναι απο οπου θέλει.

Οι υπόλοιποι έμποροι που μένουν στην παραπάνω άποψη, μπορούν να συνεχίσουν έτσι μέχρι να το κλείσουν.. με μαθηματική ακρίβεια και μετά να λένε οτι δεν αυτό και δεν εκείνο.

Btw.. οι φωτογραφικές είναι στα ηλεκτρονικά πλέον, άρα εχουν και αυτές χαμηλό κέρδος όπως και οι τηλεοράσεις κοκ...

Το στοκ που μου αναφέρατε, για να μην μαζεύετε δώστε το κόστος.... όπως το παίρνω και απο αλλού. Αλλιώς καθήστε πάνω του περιμένοντας πότε θα βγάλει κέρδος.

Αίντε γιατί νομίζετε οτι έχετε να κάνετε με θύματα και πάτε να μας πείτε οτι είναι κόκκινο αφού μυρίζει, το πιάνουμε και το βλέπουμε οτι είναι μαύρο...

Όπως θέλετε λοιπόν κάντε, για να κάνει και ο καταναλωτής αυτός που πιστεύει.. ποιός νομίζετε θα βγεί χαμένος;... σίγουρα και οι δύο , δεν διαφωνώ.. .αλλά ποιός θα το νιώσει πρώτος;

Gandalf
    φιλε εισαι εντελως ασχετος.
    το στοκ στα ηλεκτρονικα ειναι ανα 2μηνο.αντε στα ρουχα καθε σεζον.εγω θα το δωσω στο κοστος αλλα η εφορια ξερεις τι θα πει.εδωσε 5000ευρω εμπορευμα αρα εβγαλες τοσο.οποτε μην λεμε οτι θελουμε.

οσο για το ΚΛΕΙΣΤΟ μεγαλη κουβεντα και δυστυχως μεγαλη παπαρια.τα κλεισαν στην μιση β.ελλαδα και την κανανε για βουλγαρια.εκει λοιπον δεν παιζει γενια των 700 ευρω αλλα του 0 ευρω.

ξερεις τι δεν καταλαβαινεις? οτι και ο καταναλωτης αλλα και ο εμπορος ειναι μια αλυσιδα.δεν υπαρχει περιπτωση να την βγαλει κανενας καθαρη.αληθεια τι δουλεια κανεις και πιστευεις οτι δεν θα επιρρεαστεις αν κλεισουν τα μισα μαγαζια και εμποροι και υπαλληλοι βγουνε στο πεζοδρομιο?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
    και τα φαρμακα
    Μπά αυτοί έχουν πήξει στη χαρτούρα και στο χρέος.
    Φαντάσου να είσαι φαρμακοποιός και να έχεις να πληρωθείς απο το δημόσιο 'εξι μήνες και ένα χρόνο.
    Θα μου πείς πήγα σήμερα για αντιβιοτικό του μικρού με την συνταγή και η γιατρός είχε βάλει λάθος σφραγίδα οπότε μου λέει η φαρμακοποιός πρέπει να το πληρώσεις.
    Βαθιά ανάσα για να αντέξω το χτύπημα .... 4,5 €.
    Πιάσε και ένα almiron 1 μάστορα...27€ (τρόφιμα το σίγουρο).
    Και στην τελική αν σου φαίνετε ακριβή η φέτα μάστορα πάρε απο το e-bay

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παιδιά μην τα ισοπεδώνετε όλα...

Κάθε κατηγορία προιόντων πωλείται και με διαφορετικό λιανεμπορικό κέρδος όχι από μαγκιά αλλά γιατί έχει ιδιαιτερότητες που κατατρώγουν πολύ από την διαφορά που φαίνεται εκ πρώτης όψης...Δυστυχώς αυτά τα πράγματα δεν είναι φανερά στον κόσμο τα βλέπεις μόνο αν είσαι μέσα στην δουλειά και έτσι λογικά εκνευρίζεσαι όταν βλέπεις ποσοστά μικτού κέρδους 100%...Στην πράξη όμως το καθαρό που μένει είναι ελάχιστο και σχεδόν παντού ποσοστιαία το ίδιο....Και μην με βάλετε στην άχαρη θέση να αρχίσω να εξηγώ για κάθε κατηγορία προιόντων τι συμβαίνει...

Η εύκολη κριτική από τον καναπέ δεν είναι καλός σύμβουλος...Σαφώς και υπάρχει και κερδοσκοπία αλλά πλέον στα μικρομάγαζα που παλεύουν για την επιβίωσή τους αυτό είναι άγνωστη λέξη...Καλύτερα να την αναζητήσετε σε πανίσχυρους-διαπλεκόμενους ομίλους και όχι στον φουκαρά που παλεύει να διατηρηθεί μέχρι να βγεί σην σύνταξη...στο κάτω-κάτω της γραφής όσο και να καταφέρει να κερδίσει από μια πώληση ο τζίρος του είναι τόσο αστείος που δεν διαμορφώνει "κλίμα" ούτε "αγορά". Άλλοι έχουν αυτή την δύναμη - και ο νοών νοείτο...

Σε κάθε περίπτωση ο καταναλωτής είναι ελεύθερος να επιλέξει από που και τι θα αγοράσει....Προσέξτε όμως γιατί με τον αφανισμό των μικρών μετά οι μεγάλοι θα κάνουν πάρτυ. Το έχουμε ξαναζήσει άλλωστε με τα σούπερ μάρκετ, τις γαλακτοβιομηχανίες, τους τηλεφωνάδες, τους πετρελαιάδες και άλλους ουκ ολίγους....

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD

Κάθε κατηγορία προιόντων πωλείται και με διαφορετικό λιανεμπορικό κέρδος όχι από μαγκιά αλλά γιατί έχει ιδιαιτερότητες που κατατρώγουν πολύ από την διαφορά που φαίνεται εκ πρώτης όψης...Δυστυχώς αυτά τα πράγματα δεν είναι φανερά στον κόσμο τα βλέπεις μόνο αν είσαι μέσα στην δουλειά και έτσι λογικά εκνευρίζεσαι όταν βλέπεις ποσοστά μικτού κέρδους 100%...Στην πράξη όμως το καθαρό που μένει είναι ελάχιστο και σχεδόν παντού ποσοστιαία το ίδιο....Και μην με βάλετε στην άχαρη θέση να αρχίσω να εξηγώ για κάθε κατηγορία προιόντων τι συμβαίνει...

Η εύκολη κριτική από τον καναπέ δεν είναι καλός σύμβουλος...Σαφώς και υπάρχει και κερδοσκοπία αλλά πλέον στα μικρομάγαζα που παλεύουν για την επιβίωσή τους αυτό είναι άγνωστη λέξη...Καλύτερα να την αναζητήσετε σε πανίσχυρους-διαπλεκόμενους ομίλους και όχι στον φουκαρά που παλεύει να διατηρηθεί μέχρι να βγεί σην σύνταξη...στο κάτω-κάτω της γραφής όσο και να καταφέρει να κερδίσει από μια πώληση ο τζίρος του είναι τόσο αστείος που δεν διαμορφώνει "κλίμα" ούτε "αγορά". Άλλοι έχουν αυτή την δύναμη - και ο νοών νοείτο...

Σε κάθε περίπτωση ο καταναλωτής είναι ελεύθερος να επιλέξει από που και τι θα αγοράσει....Προσέξτε όμως γιατί με τον αφανισμό των μικρών μετά οι μεγάλοι θα κάνουν πάρτυ. Το έχουμε ξαναζήσει άλλωστε με τα σούπερ μάρκετ, τις γαλακτοβιομηχανίες, τους τηλεφωνάδες, τους πετρελαιάδες και άλλους ουκ ολίγους....
    τα ειπες ολα

To praktiker τις πρώτες χρονιές που είχε έρθει στην χώρα μας δούλευε 30% απο τον ισολογισμό του στην εφημερίδα.
    Και το πρόβλημα δεν είναι οτι θα εκμεταλευτούν οι μεγάλοι.
    Το πρόβλημα είναι οτι δεν θα υπάρχει χρήμα στην αγορά, και η ανεργία θα εκτοξευτεί και το μεροκάματο θα κοπεί στη μέση.
    Ακόμα και οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν θα έχουν δουλειά.
    O harvester θα πάει να κάνει περαίωση θα ρίξει τον οβολό του στην εφορία, θα γίνει κανα δημόσιο έργο, θα πληρωθεί και κανας δημόσιος υπάλληλος...

το πιο ωραιο ειναι οταν δεν εχεις δουλεια και ο τζιρος σου ειναι ιδιος με τα εξοδα τοτε η εφορια σου κοκκινιζει το ονομα και σκαει για ελενχο συστημενη.
    σου ερχεται με νταβατζιλικι και σου λεει για πες μας απο που κλεβεις.
    και ο φιλος λεει δωστε κοστος το στοκ.

αχ ολα να ηταν τοσο ευκολα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Μπά αυτοί έχουν πήξει στη χαρτούρα και στο χρέος.
    Φαντάσου να είσαι φαρμακοποιός και να έχεις να πληρωθείς απο το δημόσιο 'εξι μήνες και ένα χρόνο.
    Θα μου πείς πήγα σήμερα για αντιβιοτικό του μικρού με την συνταγή και η γιατρός είχε βάλει λάθος σφραγίδα οπότε μου λέει η φαρμακοποιός πρέπει να το πληρώσεις.
    Βαθιά ανάσα για να αντέξω το χτύπημα .... 4,5 €.
    Πιάσε και ένα almiron 1 μάστορα...27€ (τρόφιμα το σίγουρο).
    Και στην τελική αν σου φαίνετε ακριβή η φέτα μάστορα πάρε απο το e-bay
    φιλε στεφανε,,,, εγω ξερω 4 ατομα που εχουν φαρμακεια κ ολοι ζουναι λουξ με σπιτια κτλ.......
    οι λαρισα ειναι μικρη πολη τα βλεπεις....

αλλα κοιτα να δεις κανουν μεγαλες κομπινες προς τα ταμεια καταλαβες?? τρωνε φραγκα δικα μας.
    γιαυτο κ τα ταμεια τους εχουν τωσα χρονια απληρωτους ,,,,,,,,, καταλαβες? καταλαβα.....

φαντασου οτι ζουναι καλα κ χωρίς να πληρώνονται ....φαντασου τι κλεβουν....χεχεχεχεχεχεχ
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    φιλε στεφανε,,,, εγω ξερω 4 ατομα που εχουν φαρμακεια κ ολοι ζουναι λουξ με σπιτια κτλ.......

αλλα κοιτα να δεις κανουν μεγαλες κομπινες προς τα ταμεια καταλαβες?? τρωνε φραγκα δικα μας.
    γιαυτο κ τα ταμεια τους εχουν τωσα χρονια απληρωτους ,,,,,,,,, καταλαβες? καταλαβα.....

φαντασου οτι ζουναι καλα κ χωρίς να πληρώνονται ....φαντασου τι κλεβουν....χεχεχεχεχεχεχ
    δυστυχως τα εχουν κανει πλακακια με τους γιατρους και κονομανε.
    ειδα προχθες αυτο που ανοιξε κοντα στον σταθμο του οσε.
    απιστευτη μαγαζαρα για απληρωτους φαρμακοποιους

τελικα αν δεν κλεψεις μπροστα δεν πας

Βγάζουν χρήμα επειδή είναι κλειστό επάγγελμα και υπάρχουν προιόντα που πουλιούνται μόνο σε φαρμακεία.Ας πούμε το γαλατάκι για τα βρέφη.
    Αλλά δεν ανοίγει όποιος θέλει φαρμακείο όπου θέλει, ούτε πουλάει όσο θέλει.
    Νομίζω οτι είναι ένα ανα χίλιους κατοίκους και υπάρχει και σειρά αναμονής για τις άδειες.
    Φυσικά και βγάζουν χρήμα και καλά κάνουν.

ρε σει harv,,,,

και εγω αφτο καταλαβα αμα δεν κλεψεις δεν γηνεται δουλεια.....harv ela mia bolta apo to magazi na ta πουμε ρε κεντρο ειμαι.

Re: ρε σει harv,,,,

και εγω αφτο καταλαβα αμα δεν κλεψεις δεν γηνεται δουλεια.....harv ela mia bolta apo to magazi na ta πουμε ρε κεντρο ειμαι.
    Το κλέφτης παλικάρια μου δεν είναι εύκολο επάγγελμα...

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    harvester & zephyr1...

(το μόνο αντικείμενο ίσως με τόσο μικρό περιθώριο κέρδους).??????????????????

Μάλλον τα ηλεκτρονικά είναι από τα αντικείμενα με τεράστιο ποσοστό κερδους...τι θές κομπιουτεράκι;με 4-5 ? παίρνεις και CASIO μαλιστα...η αγορά του δεν ξεπερνάει το 1?...άρα κέρδος στο 400%...εδώ τα κινητά το ποσοστό κέρδους αγγίζει το 300%...θα μου πεις αν είσαι 10 στάδια μετά την αλφα κόπι ,ε,τι να σου κάνω...πούλα με 10% με την εφορία στο 14....ποιος σου φταίει;
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD

Re: ρε σει harv,,,,

Αφού εσύ θα τα κονομήσεις στο χρηματιστήριο, γιατί αγχώνεσαι για τα υπόλοιπα ??? :a13:

Re: Re: ρε σει harv,,,,

Αφού εσύ θα τα κονομήσεις στο χρηματιστήριο, γιατί αγχώνεσαι για τα υπόλοιπα ??? :a13:
    Μα θέλει την Εθνική απο 4 στο 40.Απο 13 στο 18 δεν του αρέσει.

μα δεν το βλεπες

κολισε εκει,,,,, αντε να παει 1200 ειπα θα αγωρασω,,,,,,, 1η ,,,,,,800 2η ,,,,, κ 3η να μην πω.....

δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο ειναι 2 διαφορετικα ......

αμα μπορω να ασχολουμε ειναι δικαιομα μου,,,,, το 99 -00 ολοι η ελλαδα σταματησε να χεζει για να βλεπει το χαα,.....

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ktm 990 adv (γιατί να μην έχει δείκτη βενζίνης??)
    από johnny with lov στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2011, 16:39
  2. Πως να ΜΗΝ κάνετε burn out...
    από chr1s_86 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2011, 19:21
  3. Καποιος που να μην εχει πεσει
    από κβ7 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2009, 19:03
  4. Σεξ μετά μανίας... (ελπίζω να μην έχει ξαναμπεί)
    από alximistis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2006, 13:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF