Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 82

Θέμα: αρχισαν οι gay....

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    IDI <<<<ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ... ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ ΒΟΗΘΟΥΣ...

ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ ΣΑΜΠΑΝΑΣΟΒΙΤΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΚΤΛ

ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΙΣΗΤΕ ΤΟ «ΑΕΚΑΚΙ» ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΓΑΜΕΙ ΚΑΛΑ...>>>>

xa--xax---axaxaxaxaxaxaxaxa--

ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.... ( ετσι μου απαντας και εσυ) Ας μην επινε πολλους καφεδες ο Μακαρος και ας μην καπνιζε πολλα πουρα ο Μελισα για να τους κραταγατε εσεις...... Και αν μας μαμει το αεκακι μαλλον δεν τα ξερεις καλα αλλα αν σου βγαλω μεταξυ μας αγωνες μετα θα σου φταιει η διαιτησια οποτε τζαμπα κοπος.....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ <<ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ>>

Με εκπλησει το γεγονος ποσα πολλα νομιζετε οτι ξερετε για τον ολυμπιακο και το σπιτι του δυστηχως δεν μπορω να σας αλλαξω γνωμη μεσω πι-σι ( ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ) χαιρομαι παντως που φιλαθλοι και οπαδοι αλλων ομαδων προσπαθουν να <<ενημερωθουν>> για ενα τοσο ολυμπιακο θεμα μιας και απο οτι φαινετε με τις δικες τους ομαδες εχουν λυσει ολα τα προβληματα τους......

IDI
    ΡΕ ΑΜΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΑΞΕΤΕ ΧΩΡΑ

Εντελως φιλικα... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ η αεκ για να την προσβαλεις ετσι !!

Να αλλαξω χωρα γιατι με κερδισε ο εργοτελης και η καστορια το καταλαβαινω αλλα η αεκ??????????? Και μετα απο τετοια εβδομαδα???? Τωρα που το σκεφτομαι κατι τετοια λετε και μετα φωναζετε που εχετε γινει γνωστοι σαν αεκακι....

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    λυπαμαι να σας τη λεω.... μετα τη τσοντα

αλλα νταξ μπορει να νικησετε 0-3 ρε στο newcastle... τοσα ματσακια πηρατε εξω....

το ΑΕΚακι σας εχει νικησει και με 9 παιχτες... REMEMBER???????

τα λεμε

Το ταρτάν στοίβου δεν φτιάχτηκε γιατί τελικά αποφασίστηκε οτι όλα τα αθλήματα , θα ήταν καλό να μην μοιραστούν αλλά να γίνουν στο ΟΑΚΑ για καλύτερη εμφάνιση στον τομέα των εισητηρίων και να μην φανούν άδεια τα δύο γήπεδα.... Για να δείς ποιός γνωρίζει και ποιός οχι....

ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΑΚΩΝΟΤΑΝ Η ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΡΕΝΤΗ???????????????? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΗ ΣΤΑΣΙΜΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΦΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ( μιας και κατα τα λεγομενα σου σχεδον το εκανε δωρο στον οσφπ) υγ οχι τιποτα αλλο στο τελος θα μου βγαλεις και τον παχουλουλη που εκανε δωρο γηπεδο μπασκετ στον παοκ και μελος του ολυμπιακου!!!!!!:rotflmao: :rotflmao:

αλλα νταξ μπορει να νικησετε 0-3 ρε στο newcastle...

Χαιρομαι που αναγνωριζεις την αξια μας........ Αυτο που με ενοχλει ομως ειναι με ποσα ΓΚΟΛΑΚΙΑ θα ξεσπασουμε την Κυριακη......

Όσα Χωράει Ένα Αχ! Το avatar του/της ppaylos

Re: αρχισαν οι gay....

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    [B]ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΗ ΔΥΝΑΜΙΤΙΣΩ ΤΟ ΚΛΗΜΑ ΑΛΛΑ...

Η ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ... Ο ΣΚΑΤΟ GAY-ΡΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΑΔΙΚΙΑ» ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ Η "ΑΓΙΑ ΟΜΑΔΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ "ΦΙΛΑΘΛΗ" ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (1 + 1 ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΤΡΟΠΗ)

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ.....

ΤΟΛΜΗΣΕ Ο GAY ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΑΝ «ΑΠΟΔΕΙΞΗ» ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ....

...
    Τρίτη απόδειξη η επιλεκτικά χαριστική εφαρμογή του άρθρου 44 στις ΠΑΕ ΑΕΚ και ΑΡΗΣ που ζημίωσε το Δημόσιο κατά δεκάδες εκατομμύρια ΕΥΡΩ.
    ...

Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ) ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ ΚΩΣΚΟΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΑΕ.... ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ....)

Γιωργο παιρνεις ναρκωτικα? Γιατι να εχει εξοργισει εσενα και οχι τον προεδρο σου? Ο οποιος εβγαλε τον ΣΚΑΣΜΟ και δεν εκανε καμια ανακοινωση επραξε οπως πρεπει να κανει ενας σωστος κολογλειφτης απιστευτα ευνοημενος το ιδιο ισχυει και για τους αλλους που αναφερει ο προεδρος . Ποια ομαδα ευνοηθηκε στην παραγαραφη των χρεων ?Ο Ολυμπιακος εχει πληρωσει τα χρεει του μεχρι δεκαρας Το και καλα παραγραφη Μαλλον βρισκεται στο νοσηρο μυαλο σου, γιατι ποναει που ο Ολυμπιακος οτι παιρνει το παιρνει με το σπαθι του Εμας δεν μας χαρισαν γηπεδα οπως σε καποιους που τους ξερεις καλυτερα απο μενα. Δωρο!!!!!!! Το Γ.Καραισκακη!!!!! Πας καλα? Ποιους προσπαθεις να πεισεις μ αυτες τις ανοησιες? Εχετε καταστρεψει το Ελληνικο Δημοσιο το εχεις καταλαβει ?Μονο στην Ελλαδα γινονται αυτα και εχεις το θρασος
    να εισαι και εξοργισμενος ?ΧαχαχαχαχΓι αυτο σου λεω κρατα το στομα σου κλειστο οπως ο προεδρο σου, ξερει περισοτερα απο σενα.....

http://www.aek.com/4images/data/medi...ore_050309.jpg

ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΛΕΩΝ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΠΟΤΕ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΦΡΙΛΑ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗ- ΚΑΦΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Εχεις χασει καθε ελενχο ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ .............

ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ O GAY ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ, (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ), ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ (ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ...ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ SIR A. FERGUSON)

Παντα οι καλυτεροι προκαλουν το μισος των δευτερων ειναι γενικο το φαινομενο δεν εισαι ο μονος που πεφτει στην λουμπα
    Βλεπε αγγλια και μαντζεστερ επισεις τα ιδια λενε και αυτοι.......

ΕΠΙΣΗΣ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ, ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΠΟΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΚΑΦΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕ... ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ....

ΙΔΟΥ:
    ...
    Τέταρτη απόδειξη η φυλάκιση φιλάθλων του Ολυμπιακού, σε αντίθεση με την ασυλία οπαδών του ΠΑΟΚ στην πρόσφατη ζούγκλα της Τούμπας.
    ...

Εισαι περαερμυνευτης ευτηχως που δεν εγινες μεταφραστης,Σε πληροφορο οτι κανείς Στην Παε Ολυμπιακος δεν στεναχωρηθηκε για την συληψη των φιλαθλων μας, Απλως απορει γιατι δεν γινετε το ιδιο και με τους αλλους που ειναι το παραλογο?Και δεν μιλησε μονο για την τουμπα........ Οτι δεν καταλαβαινεις, πες μου, να πω στον προεδρο να στο ζωγραφιζη

ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΑΣΚΟΥΝΕ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ «ΣΠΡΩΧΤΟΥΝ» "ME ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ" ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΙΜΗΤΗ.... ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΠΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ

ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΒΑΘΜΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΞΑΝΑΠΗΡΑΝ... ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ (ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΦΡΙΛΑΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥΣ) ΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΒΟΛΕΨΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΟ GAY, ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ)

Νομπελ Νομπελ του Δωστε βρε παιδια το νομπελ Φαντασιοπληξιας, γιατι θα μας κουνηση το μυαλο Ο σιμητης το εδινε στον Πειραια και ο Καραμανλουκος θα το δινει στον βαζελο,Αυτο θες να πεις?
    Τοτε αγορι μου γιατι ασχολεισαι με το αθλημα γιατι πας γηπεδο ? αφου πιστευεις οτι ολα ειναι στημενα .Μηπως η κατασταση σου ειναι μη αναστρεψιμη ? Οι γιατροι σηκωσαν ψηλα τα χερια?Αααααα περιμενε μας βολεψε απιστευτα η ημερομηνια Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ χαχα !!!! Αφου δεν εχουμε πια σιμητη πως το εξηγεις ?Νομπελ Νομπελ

ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

Αμα σε ενοιαζε δηλαδη θα εβαζες βομβες στο Γ.Καραισκακης?
    Ευτηχως να κοιμαμαι ησυχος δηλαδη Στο αλλο κεφαλαιο δεν θ αλλαξεις γνωμη μου δινεις το λογο σου ετσι? Χαχαχαχαχαχαχαχα

ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΦΕΤΟΣ

ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΛΑΛΙ...

Γυρισαμε στην πραγματικοτητα Χαλαλι!!!! Σ ευχαριστω βρε Γιωργο που μ αφηνεις να εχω στη συλλογη μου αλλες δυο κουπες ...Χαχαχαχαχ

ΑΛΛΑ ΑΝ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥ GAY.... ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ..

ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΗΚΗΣ...

Ποιες ακριβως πιεσεις ενοεις? Ανακηνωση διαμαρτηριας καναμε Δεν πηραμε οπλα να παμε να δολοφονησουμε τον δημαρχο Βλεπε Ν.Φιλαδειλφεια (καντο Delete απο την μνημη σου) Σας εχει πονεσει οτι κινηθηκαμε κυριλε στις τοσες τιμωριες που εχουμε φαει αν ηταν αλλος θα ειχε κανει επανασταση Χαχαχαχαχαχαχ
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΘΑ ΝΑΙ ΣΤΗΝ 1η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ

Υ.Γ. Ειμαι εκνευρισμενος που χασαμε απο τους Εγγλεζους γι αυτο στα χωνω και χοντρα Αλλα κοφτο και συ λιγο σκεψου πρωτα και μετα γραψε......Αδε Διαιτα

Το Πρωι Με Ξυπνας Με Κλοτσιες,
    Πως Γυρνουσα Με Αλλες Μου Λες,
    Αλλα Και Γω Θα Σου Πω..........
    Βρε Ουστ Απο Δω !!!!!

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider

Re: Re: αρχισαν οι gay....

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ppaylos
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΗ ΔΥΝΑΜΙΤΙΣΩ ΤΟ ΚΛΗΜΑ ΑΛΛΑ...

ρε συ ppaylos...
    σε παραδέχομαι...

αμα είναι να παίξω κανά στοιχημα να σε πάρω τηλέφωνο..να βοηθήσεις ???

μιλάμε είσαι πολύ ψαγμένος στο άθλημα...

και η ζωή συνεχίζεται...

Re: Re: Re: αρχισαν οι gay....

Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
    ρε συ ppaylos...
    σε παραδέχομαι...

αμα είναι να παίξω κανά στοιχημα να σε πάρω τηλέφωνο..να βοηθήσεις ???

μιλάμε είσαι πολύ ψαγμένος στο άθλημα...

Τι Να κανω μ εχει μουρλανει το μαλλιαρο οτι προλαβαινει λεει, Πολυ ευχαριστως να σου δινω ματσακια αλλα αν αναλογιστεις οτι δεν εχω λευτα να παρω μηχανακη θα καταλαβεις οτι μαλλον στον κουβα θα κανεις παρεα !!!!
    Βρε Ουστ Απο Δω !!!!!

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    χωστα μας ρε γαυρε να ξελαμπικαρεις λιγο ...γιατι η ταριφα ειναι βαρια ....και τετοια γενεθλια να μην ξαναρθουν
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider

Re: Re: Re: Re: αρχισαν οι gay....

Αρχικά δημιουργήθηκε από ppaylos
    Τι Να κανω μ εχει μουρλανει το μαλλιαρο οτι προλαβαινει λεει, Πολυ ευχαριστως να σου δινω ματσακια αλλα αν αναλογιστεις οτι δεν εχω λευτα να παρω μηχανακη θα καταλαβεις οτι μαλλον στον κουβα θα κανεις παρεα !!!!
    το...μαλιάρο ήταν για την μασκώτ του φλόρουμ????

μπουαχαχχαχαχα......

πάει τωρα το μόνο που μου μένει ειναι να αλλάξω ομάδα....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    και η ζωή συνεχίζεται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
    χωστα μας ρε γαυρε να ξελαμπικαρεις λιγο ...γιατι η ταριφα ειναι βαρια ....και τετοια γενεθλια να μην ξαναρθουν

Χαιρομαι να βλεπω τους πελατες μας προθυμους Ευχαριστω απο τα βαθη της κοιλιας μου για την συμπαρασταση
    Βρε Ουστ Απο Δω !!!!!

Re: Re: Re: Re: Re: αρχισαν οι gay....

Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
    το...μαλιάρο ήταν για την μασκώτ του φλόρουμ????

μπουαχαχχαχαχα......

πάει τωρα το μόνο που μου μένει ειναι να αλλάξω ομάδα....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κανονικα δεν αλλαζει, για την μασκωτ λεω!!!!
    Και που σαι απο την κυριακη θα κυκλοφοραει με περουκινη μαλλι μεχρι το γονατο ...
    Βρε Ουστ Απο Δω !!!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    stoubi...

Ολυμπιακό θέμα το ποιός πλήρωσε το Καραισκάκη;....

Μην τρελαθούμε κιόλας.... τα κονδύλια της Ολυμπιάδας που έπεσαν εκεί συν το άρθρο 44 των άλλων ομάδων , θα τα δείς στην πληρωμή της δήλωσης σου και στους επόμενους φόρους.... Για άνοιξε λίγο παραπάνω τα μάτια σου , και μην επικεντρώνεσαι μόνο στο ποιός είναι η καλύτερη ομάδα, αλλά και που έχει αντίκτυπο σε σένα προσωπικά...

Τώρα για το θέμα του στοίβου που έθιξες....

Η κυβέρνηση όντως πίεζε τον Ολυμπιακό , αλλά οχι μέχρι τελευταίας στιγμής καθώς αν θυμάμαι το θέμα έληξε τον Ιανουάριο του 2004 , με την Αγγελοπούλου να δηλώνει ρητά οτι όλος ο στοίβος και τα αθλήματα του , θα γίνουν κατά κύριο λόγο στο ΟΑΚΑ και οχι τελικά στο Καραισκάκη.
    ήδη όμως αρκετά χρήματα , είχαν κατατεθεί (απο τα Ολυμπιακά κονδύλια) για την αποπεράτωση του έργου.

Το μίσθωμα που λαμβάνει η πολιτεία όπως είπες υπάρχει αλλά ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναγράφεται το οτι θα υπάρξει επικαρπία του κράτους στα εισητήρια... Αυτά είναι 100% έσοδα του Ολυμπιακού...

Και εμένα δεν με πειράζει ο Ολυμπιακός που έκανε γήπεδο... καλά έκανε και μπράβο του και κρίμα που το έκανε μόνο 30.000 θέσεων και δεν το έκανε παραπάνω για να μην κοροιδεύει το λαμόγιο που έχετε για πρόεδρο τα παιδιά που σκάνε 60 euro , για να γίνουν μέλη και παίρνουν εισητήρια μετά απο κλήρωση!!!!!!!.... Η απόλυτη κοροιδία δηλαδή...

Εμένα με ενοχλεί οτι τα λεφτά που πληρώνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ, τα χαρίζουν είτε μέσω άρθρων , είτε μέσω "επιχορηγήσεων" σε ιδιώτες ή ιδιωτικές επειχηρήσεις , με το έτσι θέλω.... Πήρε κανείς εσένα ή εμένα να μου πουν πάρε μερικά euro να κανεις την επειχήρηση σου και μετά μην μας τα ξαναδώσεις;....

Σκεψου λίγο ρε stoubi, μυαλό έχεις... Δεν είναι αντι-Ολυμπιακό το ερώτημα μου , είναι γενικότερο...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ο προεδρος μας δε μιλαει με ανακοινωσεις αλλα με εργα

και εγω θα μιλησω τη Δευτερα... μετα το Τσουναμι....

γιατι σας λυπαμαι.....

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ
    από div400 στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 279
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2009, 14:14
  2. Άρχισαν οι ζέστες
    από Ασωτος στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2008, 16:31
  3. Απαντήσεις: 29