Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 123

Θέμα: Και το θέμα κλειδώνεται...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Είναι αξιοπερίεργο πάντως ότι όσα αισχρά ειπώθηκαν από διάφορους στο συγκεκριμένο thread, αυτό που σας ενόχλησε περισσότερο είναι η απόφαση μου να σταματήσει αυτή η προσβολή ή το λεκτικό αντάρτικο όπως σωστά το έθεσε ο npat.

Πολιτισμένη συζήτηση για τέτοια θέματα δεν μπορεί να υπάρξει. Οι διαφορές στις αξίες που έχουμε εδώ μέσα είναι αγεφύρωτες και το ότι μοιραζόμαστε κάποιο κοινό χόμπυ δεν μπορεί να τις αμβλύνει.
    Επομένως το moto.gr ξαναγυρνά στον αρχικό σκοπό του της επικοινωνίας μεταξύ μοτοσυκλετιστών. Για τα άλλα σοβαρότερα κοινωνικά θέματα, ο καθένας κάνει ότι νομίζει σωστό και κανείς δεν έχει δικαίωμα να μου υποδείξει ή να μου επιβάλλει τις απόψεις του πολύ περισσότερο αν αυτός ο κάποιος έχει να επιδείξει τον Αστερίξ στη Γαλατία ως το σοβαρότερο έντυπο που έχει διαβάσει (και δεν εννοώ τον vestroma μονο).

Δημοκρατικές διαδικασίες στον τρόπο που λειτουργεί το forum δεν υπάρχουν και ούτε μπορούν να υπάρξουν. Το επιχείρημα της αυτορύθμισης του απ΄τους χρήστες είναι αστείο, ή η συνταγή για να διαλυθεί ένας χώρος σε 24 ώρες.

Δικαίωμα σας να χαρακτηρίσετε την πράξη μου αντιδημοκρατική.
    Δικαίωμα μου να αντιδράσω και ως mod στο "δικαίωμα" του άλλου να μου χώσει τα αυγά του φιδιού στο κώλο και να διαμαρτύρεται επειδή κουνιέμαι.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Είναι αξιοπερίεργο πάντως ότι όσα αισχρά ειπώθηκαν από διάφορους στο συγκεκριμένο thread, αυτό που σας ενόχλησε περισσότερο είναι η απόφαση μου να σταματήσει αυτή η προσβολή ή το λεκτικό αντάρτικο όπως σωστά το έθεσε ο npat.

Πολιτισμένη συζήτηση για τέτοια θέματα δεν μπορεί να υπάρξει. Οι διαφορές στις αξίες που έχουμε εδώ μέσα είναι αγεφύρωτες και το ότι μοιραζόμαστε κάποιο κοινό χόμπυ δεν μπορεί να τις αμβλύνει.
    Επομένως το moto.gr ξαναγυρνά στον αρχικό σκοπό του της επικοινωνίας μεταξύ μοτοσυκλετιστών. Για τα άλλα σοβαρότερα κοινωνικά θέματα, ο καθένας κάνει ότι νομίζει σωστό και κανείς δεν έχει δικαίωμα να μου υποδείξει ή να μου επιβάλλει τις απόψεις του πολύ περισσότερο αν αυτός ο κάποιος έχει να επιδείξει τον Αστερίξ στη Γαλατία ως το σοβαρότερο έντυπο που έχει διαβάσει (και δεν εννοώ τον vestroma μονο).

Δημοκρατικές διαδικασίες στον τρόπο που λειτουργεί το forum δεν υπάρχουν και ούτε μπορούν να υπάρξουν. Το επιχείρημα της αυτορύθμισης του απ΄τους χρήστες είναι αστείο, ή η συνταγή για να διαλυθεί ένας χώρος σε 24 ώρες.

Δικαίωμα μου να αντιδράσω και ως mod στο "δικαίωμα" του άλλου να μου χώσει τα αυγά του φιδιού στο κώλο και να διαμαρτύρεται επειδή κουνιέμαι.

+1000

Εξεπλάγην όταν το εχθές το πρω'ί' ήταν όλα μια χαρά και μπαίνοντας το βράδι στο σα'ι'τ είχαν έρθει τα πάνω-κάτω. Πάντως προσωπικά δίνω δίκιο στον Byron.

Καλα ρε...τι καθομαστε και λεμε/λετε???ειναι δυνατον???ο καθενας μπορει να εχει οποια αποψη και ιδεολογια θελει....αλλα....αυτο το...

ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΩΝΗΣΕ... ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ...ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΟΙ....ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...εστω αυτο το λιγο που μας εχει μεινει....

ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΛΕΞΗ....

α...ναι....+1299 Βυρωνα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Μπορει σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ να σταματησει αυτη η ιστορια εδω μεσα????

κοφ τε το επιτελους!!!

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Μα και εγώ αυτό έγραψα.

Διαφωνώ με το ban αλλά συμφωνώ για τους λόγους

Εν ολίγοις : Καλά και βέλτιστα κάνει ο Βύρωνας που θέλει να μπανάρει τον βεστρομά. Ξεφτυλίζει και καγκουρολογεί, χωρίς κανένα λόγο. Προσβάλει κα ιχαλάει την ηρεμία του φόρουμ. Ψάχνεται για καυγά.

Δεν ξέρω αν είναι οι αληθινές απόψεις του Βεστρομά, ή απλα το κάνει για να ρίξει λάδι στην φωτιά, πάντως ένα σίγουρο. ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ.

Παρ όλα αύτά, θα έλεγα να μην μπαναριστεί. Οχι οτι δεν του αξίζει, αλλά ας τον αφήσουμε να γράφει κα ινα μην αχολείται κανένας μαζί του.

'''.....το φόρουμ δεν είναι κεκτημένο δικαιώμα κανενός....'''

Βύρωνα, ελπίζω να σε κάλυψα

Τσάκω μια

+660

Άντε, καιρός ήταν... πήξαμε στις αντιπαραθέσεις...

Ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του αλλά όχι όταν αυτή προσβάλλει συνειδήσεις και ανθρώπους. Η προώθηση πολιτικών, θρησκευτικών και λοιπών ιδεολογιών μπορεί κάλλιστα να γίνει σε φόρουμ χωρίς το ΜΟΤΟ στο logo του...

Και συμπεριφορές όπως "όποιοι δεν συμφωνούν με μένα είναι λακαμάδες και να τους καεί το βίντεο... " δεν τιμούν ούτε τα άτομα ούτε τον χώρο στον οποίο λέγονται.

Ας αναλογιστεί ο καθένας γιατί μπαίνει το Μ Ο Τ Ο.gr
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Υπηρξαν πολλοι που ρισκαραν ενα μπανακι μετα απο τις <<αποψεις>> του Vestroma...Ευτυχως που υπαρχει και καταλληλο εμοτικον....

Αυτο που με <<ενοχλησε>> ειναι οτι για χαρη του Vestroma και των αλλων <<διαφορων>>,δεν ξερω αν ειμαι και εγω μεσα,κλειδωθηκε ενα θεμα που συγκλονιζει ολη την ελληνικη κοινωνια και φυσικα τους μοτοσυκλετιστες,οι οποιοι δεν ειμαστε μια ξεχωριστη κοινωνικη ομαδα.Οποτε φυσικο ειναι να υπαρχουν διαφωνιες,διαφορετικες γνωμες κτλ.

Με λιγα λογια...Επειδη δεν εχουμε δημοκρατια εδω μεσα,ειναι αυτονοητο και παντα με την καλη εννοια,η <<διευθυνση>> θα μπορουσε να βρει ισως αλλο τροπο να αντιδρασει απο το να κλεισει το θεμα.

Αν λοιπον εκρινες οτι τα λεγομενα μου,για παραδειγμα,ειναι προσβλητικα για το φορουμ που εισαι υπευθυνος και δεν εχουν θεση εδω μεσα μπορουσες καλλιστα να μου ριξεις ενα ban απο εδω μεχρι το Google...Να σβησεις τα λεγομενα μου ή κατι αλλο που θα κραταγε το θεμα καθαρο απο τις βλακειες μου...

Ξέρετε πόσο εύκολο είναι να βρίσεις κάποιον, να τον προσβάλεις με τον χειρότερο τρόπο μέσα σε ένα καθ'όλα "καθωσπρέπει" ποστ; Η συνταγή απλά προϋποθέτει χαμόγελο, ψυχραιμία, κώφωση (ή τύφλωση) προς άλλα ποστ, στοιχειώδες συντακτικό, μια-δυο δόσεις πιασάρικων λημμάτων για άρωμα καλλέργειας στα λύματα και μερικά εμότικονς για κερασάκια. Αν καταφέρεις να διαλύσεις τα νεύρα κάποιων ώστε να ψηθούν στους 180 βαθμούς και να σε βρίσουν εντέλει, τα κατάφερες. Και κερνάς και τους ανυποψίαστους εκλαιράκια πολιτισμού προς πάταξη των οξύθυμων του διαδικτύου.

Το παράδειγμα λειτουργεί και με την εκδοχή του κλόουν σε παιδικό πάρτι.

Το κακό με τα φόρουμ είναι ότι λες "δε θα γράψω, δε θα γράψω" και ανοίγεις το θρεντ μετά από δυο μέρες και λες "μανούλα μου, τι φόρουμ είναι τούτο;", όλοι έτσι είναι εδώ μέσα; Κάτσε να πω κι εγώ κάτι να φανεί ότι υπάρχει κι άλλη μεριά. Να το γράψω κι άλλη μία γιατί πολύ το διαβάζω αυτό το "(whatever)" και μοιάζει να κυριαρχεί.. Και μετά σκέφτεσαι, ποιος ο λόγος.. Καλύτερα να μιλούσαμε μόνο για μηχανές. Αλλά μετά βρίσκεσαι μια Δευτέρα στο δέλεαρ και κοιτάς τον διπλανό σου και λες "τι είναι τούτος τώρα; Συνάδελφος μηχανοτέτοιος ή υποψήφιο πτυελοδοχείο;" Κι αντε, αν είσαι στο δέλεαρ πάει καλά.. σηκώνεσαι και φεύγεις. Μόνο μη βρεθείς 673 χιλιόμετρα μακρυά από την έδρα σου, εκδρομή με παρέα τα τσακάλια...

Οπότε, όσοι προλάβαμε να βρούμε μερικές ψυχές με τις οποίες μπορούμε να συνυπάρξουμε κι έξω από εδώ, προλάβαμε.

Λοιπόν, το ΤΑ θέλει δίσκους.. Πόσο θα πάει το μαλλί;

safety doesn't happen by accident

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Γιατι γινεται θεμα δεν το καταλαβα ακομα

Αν ημασταν σε παρεα και ξεστομιζε ο Vestromas τετοια χυδαια επιθεση στο παιδι
    θα ειχε την καταλληλη και αμμεση απαντηση,χωρις emoticon και κουραφεξαλα.

Τωρα το λιγοτερο που μπορουσε να γινει ειναι ban και εγινε,πολυ σωστα για μενα.

Στην τελικη ειναι χαζο και ηλιθιο να γραφουμε τοσα
    ενω μπατσοι πυροβολουν στον αερα αντι να προστατεψουν καμια βιτρινα.

Η μαλλον να το θεσω καλυτερα ειναι χασιμο χρονου...ενω "κουμπαροι" πανε να καλυψουν βατοπεδι και φτωχεια πισω απο τις κακως σπασμενες τζαμαριες.
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA

Λοιπόν, το ΤΑ θέλει δίσκους.. Πόσο θα πάει το μαλλί;

Δίσκους εννοάς συμπλέκτη κοπελιά?

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    καλημερα καταρχας ...

αρκετο καιρο στο φορουμ ,αλλα διαστηματα ενεργος αλλα λιγοτερο ..αναλογως τα κεφια ... με καθημερινη αναγνωση ομως ειδα ... χαρακτηρες πολλους , διαμαχες πολλες ...αντιδρασεις ..αποψεις ...

δεν θελω να φερω αποψη για τα σχολια καποιων απλα να αναφερω καποιες αληθειες οχι μονο για τους ανθρωπους αλλα και για την ιδια τη ζωη ...αν θελετε μπειτε στο κοπο να τις σκεφτητε και μην απορειτε για την ασχετη απαντηση ...

οταν δεν μπορεις να συνυπαρξεις στο περιβαλλον που ανηκεις το περιβαλλον σε απωθει.... το ιδιο συμβενει και οταν δεν εχεις να προσφερεις κατι σε αυτο και στο μονο που συντελεις ειναι να του στερεις την εξελιξη ... οι δεινοσαυροι εξαφανιστηκαν γιατι δεν βοηθουσαν σε τιποτα πλεον την εξελιξη ... ζωα ειμαστε και μεις σε εξελιγμενη μορφη ... η αδιαφορια σε αυτους που δεν εχουν να μας προσφερουν τιποτα και ειδικα πνευματικα ειναι το μεγαλυτερο οπλο ....
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Δίσκους εννοάς συμπλέκτη κοπελιά?
    Ναι μωρέ. Δεν μπαίνει η νεκρά με τίποτα.
    safety doesn't happen by accident

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Ναι μωρέ. Δεν μπαίνει η νεκρά με τίποτα.
    Νομίζω ότι με 100 euros θα γίνει πάλι κουκλί (όχι γνήσιοι δίσκοι).

δεν μου πέφτει λόγος ποιος θα γίνει ban και ποιος όχι και σίγουρα ο λόγος πρέπει να εκφράζεται και από ανθρώπους που έχουν διαφορετικές απόψεις από τους περισσότερους, αλλά πραγματικά σε αυτό το thread δεν συμμετείχα καθόλου γιατί μερικά πράγματα που γράφτηκαν μόνο εμετό προκαλούσαν και θα έπρεπε να κατεβαστεί όλο από πολύ πιο νωρίς. δε λέω τίποτα άλλο γιατί κάποιοι άνθρωποι ούτε να ασχοληθώ μαζί τους δεν αξίζουν.

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Πολλά ειπώθηκαν παραπάνω

Δεν θα γράψω για τα αυτονόητα, για τον σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή κλπ

Ο κάθε ένας έχει την άποψη του και είναι σεβαστή όσο σέβεται και αυτός τον χώρο και τους ανθρώπους που τον μοιράζεται.

Ο Vestromas έγινε ban όχι για τις απόψεις του, αλλά για την εμμονή του (παρά τις προηγούμενες συστάσεις) να δημιουργεί μόνιμος διαμάχες και εντάσεις στο Forum.

Και νομίζω ότι έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται όλοι οι χρήστες που μπαίνουν στο site με πρόσχημα την μοτοσυκλέτα, ΜΟΝΟ για να δημιουργήσουν εντάσεις και να σπάσουν τα νεύρα όλων μας.
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ο ΟΗΕ και το θέμα μπαν(ΑΝΑΝ)οφλούδα....
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2004, 13:41
  2. Μου το στειλανε με μελι......και το μοιραζομαι μαζι σας!!
    από almalibera στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2004, 18:32
  3. O Osama και το συγκρότημά του
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2004, 11:30
  4. η πριγκίπισσα και το βατράχι
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2004, 15:17

Κανόνες δημοσιεύσεων