Είναι αξιοπερίεργο πάντως ότι όσα αισχρά ειπώθηκαν από διάφορους στο συγκεκριμένο thread, αυτό που σας ενόχλησε περισσότερο είναι η απόφαση μου να σταματήσει αυτή η προσβολή ή το λεκτικό αντάρτικο όπως σωστά το έθεσε ο npat.
Πολιτισμένη συζήτηση για τέτοια θέματα δεν μπορεί να υπάρξει. Οι διαφορές στις αξίες που έχουμε εδώ μέσα είναι αγεφύρωτες και το ότι μοιραζόμαστε κάποιο κοινό χόμπυ δεν μπορεί να τις αμβλύνει.
Επομένως το moto.gr ξαναγυρνά στον αρχικό σκοπό του της επικοινωνίας μεταξύ μοτοσυκλετιστών. Για τα άλλα σοβαρότερα κοινωνικά θέματα, ο καθένας κάνει ότι νομίζει σωστό και κανείς δεν έχει δικαίωμα να μου υποδείξει ή να μου επιβάλλει τις απόψεις του πολύ περισσότερο αν αυτός ο κάποιος έχει να επιδείξει τον Αστερίξ στη Γαλατία ως το σοβαρότερο έντυπο που έχει διαβάσει (και δεν εννοώ τον vestroma μονο).
Δημοκρατικές διαδικασίες στον τρόπο που λειτουργεί το forum δεν υπάρχουν και ούτε μπορούν να υπάρξουν. Το επιχείρημα της αυτορύθμισης του απ΄τους χρήστες είναι αστείο, ή η συνταγή για να διαλυθεί ένας χώρος σε 24 ώρες.
Δικαίωμα σας να χαρακτηρίσετε την πράξη μου αντιδημοκρατική.
Δικαίωμα μου να αντιδράσω και ως mod στο "δικαίωμα" του άλλου να μου χώσει τα αυγά του φιδιού στο κώλο και να διαμαρτύρεται επειδή κουνιέμαι.