Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 74

Θέμα: Για πεστε κανα καλο πακετο Internet & τηλεφωνου

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster

*αλλά .... το dslam του ΟΤΕ είναι κάτω από το μπαλκόνι του σπιτιού μου (κυριολεκτικά)

Απαράδεκτο....

Άλλο που συγχρονίσεις και άλλο πόσο κατεβάζεις.

1_Έλεγξε αν το modem-router σου είναι ΑDSL 2 plus
    2_Αφαίρεσε όλα τα τηλέφωνα που έχεις στο σπίτι, ειδικά τα ασύρματα , ειδικά αν είναι panasonic, και ειδικότερα (αν έχεις) τον συναγερμό.
    3_Ζήτα να μετρήσουν από την εταιρία που ανήκεις την πόρτα του ISAM σου, ξανά (και μέτρηση OPENS και χωρητικότητες) και ρώτα αν δεν έχουν ξεχάσει να σου ανοίξουν όλο το bandwithd .
    4_Κότσαρε το modem-router κατευθείαν χωρίς το splitter πάνω στο μπριζάκι για το τηλέφωνο και δοκίμασε.

Αν είσαι τόσο κοντα στον ΟΤΕ (DSLAM) θα έπρεπε να είσαι πάνω από 22Mbps.
    Αν όλα τα παραπάνω είναι ΟΚ (βέβαια εσύ δεν θα το γνωρίζεις στα σίγουρα ποτέ) τότε το DSLAM της Forthnet είναι τιγκαρισμένο , και ρώτα τους πότε σκοπεύουν να κάνουν αναβάθμιση

Τα παραπάνω ισχύουν για όλους τους ενναλακτικούς
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Είχα 4 χρόνια σύνδεση ΟΤΕ όταν έμενα Δάφνη και ποτέ μα ποτέ δεν χρειάστηκε να σηκώσω το τηλέφωνο και να παραπονεθώ για το παραμικρό.

Τώρα ποθ μετακόμισα Ηλιούπολη έβαλα πάλι ΟΤΕ (την ίδια σύνδεση που είχα και πριν).

Για 2 μήνες όλα πήγαιναν ρολόι και ξαφνικά άρχισα να έχω σε ώρες αιχμής κάτι ταχύτητες (πχ 187kbps).

Μετά από άπειρες κλήσεις στον ΟΤΕ (δεν κατάφερα τπτ) και έτσι πήγα στον ΟΤΕ της περιοχής και μίλησα στην προισταμένη η οποία μπροστά μου πήρε τηλέφωνο η ίδια και έτσι ήρθε τεχνικός στο σπίτι.

Το παληκάρι έκανα τα πάντα για να βοηθήσει (ακόμα μου άλλαξε και θέση στον τηλεφωνικό κατανεμητή της πολυκατοικίας (αλλά και του οικοδομικού τετραγώνου) γιατί είχε κάποιο θόρυβο η γραμμή.

Τελικά πάλι τπτ.

Στην πολυατοικία έχω ένα φίλο που έχει ΟΝΤΕLECOMS και η σύνδεση του είναι άψογη και προς τα εκεί θα πάω και εγώ.

Η δική μου άποψη είναι αν έχεις προβλήματα με μια εταιρία να κοιτάς ποια εταιρία δεν έχει προβλήματα (στην περιοχή σου) από γείτονες κτλπ και προς τα εκεί να πηγαίνεις.
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

Αρχικά δημιουργήθηκε από Themis_81
    το θεμα ειναι οτι οι πελατες του ΟΤΕ προηγουνται ...

Τεράστιο ΛΑΘΟΣ...να το μεταφέρεις στους συναδέλφους σου...
    Το ακραίο δίκτυο δεν ανήκει ΠΛΕΟΝ στο ΟΤΕ.
    Ο ΟΤΕ έχει απλά την διαχείριση-τεχνική υποστήριξη, και πληρώνεται (λέμε τώρα ) γιαυτό.

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    speedtest

δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστος τροπος και σωστος αλλα τι αποτελεσματα σας βγαζει?
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    speedtest

δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστος τροπος και σωστος αλλα τι αποτελεσματα σας βγαζει?

Οσο αξιόπιστος είναι ο λύκος παρέα με τα πρόβατα

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Λοιπόν.. .παλιότερα (6-8 μήνες) μαζί με τα παιδιά απο το PCW.GR είχε γίνει ενα τεράστιο test σε όλους τους παρόχους , μόνο ομως για τις πόλεις της Ελλαδος απο ενα όριο πληθυσμού και πάνω.

Τα αποτελέσματα ήταν αποκαρδιωτικά για όλους πλην της τότε OTENET (Σήμερα ΟΤΕ), καθώς οι περισσότεροι είχαν προβλήματα με...

- Την ονομαστική και πραγματική ταχύτητα σύνδεσης που επηρρεάζεται όντως απο πάρα πολλούς παράγοντες (απόσταση απο κατανεμητές, δίκτυο παλαιό, δομικές καλωδιώσεις κτιρίου κοκ. ) Εξού και η ADSL λέγεται και έτσι... και οχι leased line..δλδ.. .εγγυημένη ταχύτητα.

- Εξυπηρέτηση... πλήν του ΟΤΕ.. οι άλλοι ενα τεράστιο μηδενικό , καθώς ο χρόνος απόκρισης τους είναι τεράστιος και εκτός αυτού σε χρεώνουν και για την αναμονή!!!! Ο λόγος;;..... λίγο προσωπικό και πολλοί συνδρομητές.

- Κάλυψη... αν κάποιος έχει σε μια γειτονιά στην πόλη του ADSL κάλυψη , δεν σημαίνει οτι θα έχει και στην νέα που θα μετακομίσει , στην ίδια πόλη!!!!

- Hardware... οι περισσότεροι έδιναν modem/routers που δεν είναι και οτι καλύτερο στην αγορά και αρκετοί είχαν προβλήματα στο firmware , άρα και πρόβλημα στις ταχύτητες που είχαν ή ακόμα και στις συνδέσεις.

- Μεταφορές... το "αγκάθι". Φταίει και ο ΟΤΕ, φταίει και ο Πάροχος... μια διαδικασία που θα έπρεπε να γίνεται και να τελειώνει μόνο εσωτερικά τους, μπλέκουν και τον συνδρομητή με τα γνωστά αποτελέσματα διακοπής σύνδεσης για μήνες. Τελευταία όμως κάποιοι ξύπνησαν και τους έχωσαν κάτι αγωγές (κυρίως απο επιχειρήσεις) για οικονομικές απώλειες και αποζημιώσεις + καταγγελίες στον ΙΝΚΑ και ΕΕΤΤ και κάπως έχουν βελτιωθεί τα πράγματα.. οχι τελείως όμως.
    Το ιδιόκτητο (τύποις) δίκτυο των παρόχων είναι μια πονεμένη ιστορία, εξού και οι περισσότεροι μένουν ή επιστρέφουν στον ΟΤΕ (ακόμα και αν είναι ακριβότερος) για να γλυτώσουν τις περιπέτειες.

Το τι θα χρησιμοποιήσει και τι θα αγοράσει ο καθένας, δυστυχώς στην Ελλάδα έχει γίνει μια υπόθεση πολύ δύσκολη ακόμα και για τεχνικούς. Οπότε θέλει πολύ ψάξιμο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    ας πω κι εγω τις εμπειριες μου.. εχω ξεκινησει απο forthnet πηγα σε tellas μετα πηγα σε forthnet παλι, μετα σε telepassport μετα πηγα σε ote μετα πηγα σε ontelecoms και τελος σε hol..

η σειρα που θα τις εβαζα ειναι

1.hol-on
    2.forthnet
    3.οτε
    4.telepassport
    5.tellas

Μια μια λοιπον:
    1) hol και on τις βαζω γιατι δεν με ταλαιπωρησαν καθολου. Δεν εχουν πρασουσιασει κανενα προβλημα! Καλη εξυπηρετηση και γρηγορη.. Η on μαλιστα πιο υψηλες ταχυτητες απο την hol. Α στα 2 χρονια η on μονο μια φορα εκανε μια ολιγολεπτη διακοπη. Δεν μου το χε ξανακανει και τρομαξα
    2) forthnet τη βαζω δευτερη γιατι καποιες φορες με αφηνε στα κρυα του λουτρου (μη φανταστειτε τρελα πραγματα..πολυυυ αραια!)
    3) οτε πολυ ακριβος.. απο ταχυτητες οχι μεγαλες διαφορες απο την on απο αξιοπιστα μια χαρα κι αυτος
    4) telepassport ειχε μετρια εξυπηρετηση.. οταν την ειχα βαλει ειχε πολυ φθηνη τηλεφωνια..
    5) TELLAS! αυτο δεν ηταν tellas.. αυτο ηταν ΜΠΕΛΑΣ!! επεφτε ολη την ωρα η συνδεση, χαμηλες ταχυτητες, απο τιμες οχι και οι φθηνοτερες και απο εξυπηρετηση? πιο καλα συννενοεισαι με κινεζο ταξιτζη στο Πεκινο στους Ολυμπιακους. Παιδια οι ανθρωποι απ οτι ειχα καταλαβει τοτε εκαναν ενα ντου στην αγορα να τα αρπαξουν και να φυγουν. Αποκορυφωμα? Διεκοψα το συμβολαιο και συνεχισαν να μου κραταν τη γραμμη κατ/νη, κομμενη ομως, δηλαδη ημουν χωρις τηλεφωνο και συνεχιζαν να στελνουν και τον λογαριασμο!!!!! Ατελειωτα fax διακοπης, ατελειωτα τηλεφωνα, μεχρι που ενα πρωι τους επισκεφθηκαμε και ακουστηκαμε σε ολο το Μαρουσι-χαλανδρι

on και hol τις προτεινω ανεπιφυλακτα (ειδικα on!!!)
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

λοιπον...αιτηση σε forthnet για double play...1000 τηλεφωνα 3-4 μηνες αναμονη...τιποτα...ακυρωση και αιτηση σε On telecoms...ιδια γευση...

μετα απο 14 μηνες ηρθε στο ξεκαρφωτο το πακετο απο forthnet...παροτι ειχα ακυρωσει...

περνανε δυο μηνες και ζητω μεταφορα γραμμης σε αλλη διευθυνση...μου λενε 15 μερες...περνανε 3 μηνες δυο επισκεψεις τεχνικων απειρα μπινελικια 2.500 τηλεφωνα...τζιφος...

επαναφορα στον οτε...σε 7 μερες ειχα τηλεφωνο...σε αλλες 7 adsl...2mbps...προβλημα με μοντεμ...1 τηλεφωνο και την επομενη μερα ηρθε ο τεχνικος κι αντικατεστησε το μοντεμ...το προβλημα εξακολουθησε...αλλο 1 τηλεφωνο και την επομενη μερα το προβλημα ειχε διευθετηθει...

μετα απο δυο μερες με πηραν αυτοι να με ρωτησουν αν ειναι ολα καλα...

ηταν...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Καλώς η κακώς είτε το θέλουμε είτε όχι ο ΟΤΕ έχει το καλύτερο προιόν. Ακριβός σίγουρα αλλα έτσι είναι. Εγώ στην Ελλάδα έχω Forthnet. Καλή είναι στο 99% των περιπτώσεων. Κάποιες φορές μου κάνει προβλήματα το τηλέφωνο με στατικούς θορύβους και κάποιες (σπάνια πλέον) πέφτει το δίκτυο. Όποτε τους χρειαστείς βέβαια άστα να πάνε. Αναμονή μίνιμουμ μισάωρο. Για να μαθαίνουμε βέβαια... Εδώ στην Ρουμανία (που είναι όπως και να το κάνουμε πίσω από εμάς σε τεχνολογία) έχω οπτική ίνα 10 Μbs πάνω κάτω και όχι τις αιδίες της Ελλάδας με το αστρονομικό ποσό των 9 ευρώ το μήνα...
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Δεν πουάω εγώ ρε, ο Λεωνίδας πουλάει

εγώ μόνο λογαριασμούς στέλνω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panagiotis dim
    παιδιά επειδή ( δεν εχει βέβαια σημασία ) είμαι Δντης στον ΟΤΕ οποιος εχει προβλήματα να μου κανει πμ. Εκείνο που θέλω να προσέξετε είναι τα ψιλά γράμματα του ανταγωνισμού .Το πάγιο που δεν υπάρχει διότι περνανε μεσω VOIP ( και το κυριότερο δεν εχουν τεχνικό προσωπικό για τις αρσεις των βλαβών . Εξάλλουεμείς στα καταστήματα του οτε είμαστε εκει για οτι χρειαστει . Και το κυριότερο λόγω της προσωπικής επαφής που έχουμε μαζί σας δεσμευόμαστε . Επαναλαμβανω οποιος εχει πρόβλημα σε οτιδήποτε ας μου κανει πμ
    παναγιώτης

Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotis dim
    Το πάγιο που δεν υπάρχει διότι περνανε μεσω VOIP ( και το κυριότερο δεν εχουν τεχνικό προσωπικό για τις αρσεις των βλαβών .
    Τώρα ......να ρωτήσω τι είναι SDH , ATM , και Add-Drop multiplexers που πέφτουν πάνω σε οπτικά MAN για τους χώρους συνεγκατάστασης των εναλλακτικών....όχι τίποτε άλλο , αλλά γιατί είσαι και διευθυντής
    Θα ήταν καλό , να προσέχουμε τι γράφουμε σε ένα ανοικτό forum

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotis dim
    παιδιά επειδή ( δεν εχει βέβαια σημασία ) είμαι Δντης στον ΟΤΕ οποιος εχει προβλήματα να μου κανει πμ. Εκείνο που θέλω να προσέξετε είναι τα ψιλά γράμματα του ανταγωνισμού .Το πάγιο που δεν υπάρχει διότι περνανε μεσω VOIP ( και το κυριότερο δεν εχουν τεχνικό προσωπικό για τις αρσεις των βλαβών . Εξάλλουεμείς στα καταστήματα του οτε είμαστε εκει για οτι χρειαστει . Και το κυριότερο λόγω της προσωπικής επαφής που έχουμε μαζί σας δεσμευόμαστε . Επαναλαμβανω οποιος εχει πρόβλημα σε οτιδήποτε ας μου κανει πμ
    παναγιώτης

Τωρα ας μην μιλησω γιατί θα γίνει της καριόλας μετα.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Τωρα ας μην μιλησω γιατί θα γίνει της καριόλας μετα.....
    Όχι......να πεις.....να πεις ......και ας γίνει της κ@ριόλας ....

Oτι να ναι μελος Το avatar του/της cheos13
    @sniper για πες....

(πλακα κανω!!)

φιλε διευθυντα....εισαι αριστος στην θεση σου.....!!

υπαρχει κ η ιστοσελιδα του connx!!

φιλικα.....
    Περασαμε Μπραλο ρε φιλος.....??

Angels on the sideline,
    Puzzled and amused.
    Why did Father give these humans free will?
    Now they're all confused.....

Voice of the soul

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κανα καλό ταπετσέρη ξέρεις;
    από gispy στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2012, 18:27
  2. Κανα καλο πλυντηριο για το Κ8 μου ????
    από no more sorrow στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2010, 13:41
  3. Υπαρχει κανά καλο παλικάρι...
    από dodos_1 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2005, 20:50
  4. Και για να΄χουμε καλο 'ρωτημα..
    από Μικρή Λουλού στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2004, 22:22

Κανόνες δημοσιεύσεων