Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Και με παιδι!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Και με παιδι!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Παρών :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
πού πήγε το spam![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Παρών :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλώς ήρθες Χαρά![]()
SARCASM / because beating the shit out of people is illegal
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Παρών :rotflmao:![]()
εγω ειμαι ο αριστερος
Καλά ο άτυχος ο δεξής πρέπει να πόνεσε πολύ με τέτοιο φούσκοΑρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
![]()
εγω ειμαι ο αριστερος![]()
αριστερος οπως βλεπουμε εμεις ή οπως μας βλεπει το emotion?
![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Εμένα με συμφέρει η κουρτίνα 2 πάντωςΑρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
αριστερος οπως βλεπουμε εμεις ή οπως μας βλεπει το emotion?
![]()
![]()
καλως το παιδι...
kawasaki...![]()
![]()
![]()
![]()
δεν σε ξερω δεν με ξερεις...
frankly my dear, i dont give a damn...
Γεια, χαρά.....
Για οτιδήποτε συμβαίνει εδώ μέσα, να ξέρεις ότι φταίει ένας από τους παρακάτω. Σημείωσε τα nicknames, θα σου χρειαστούν.
Makis
Devils
Dim
Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα πραγματικά ή φανταστικά, είναι απλά συμπτωματική
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ευχαριστώ για την προειδοποίηση...αν και είναι πλέον αργά...με διέφθηραν και εμένα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ....
![]()
Αγαπητέ Ντιμχίε δώστε σας παρακαλώ στον κύριο ένα τριήμερο banάκι για συμμόρφωση κι ένα αρσενικό Busa να ξεχαρμανιάσει κι η μοτοσυκλέτα του να μας έρθουνε φρέσκοι φρέσκοι απ'το ερχόμενο Σάββατο και μετά, ακούς εκεί να μας πει σπάμμερς απ'όξω απ'όξω..Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Για οτιδήποτε συμβαίνει εδώ μέσα, να ξέρεις ότι φταίει ένας από τους παρακάτω. Σημείωσε τα nicknames, θα σου χρειαστούν.
Makis
Devils
Dim
Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα πραγματικά ή φανταστικά, είναι απλά συμπτωματική
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
εγω αρχηγε να κανω ενα burnout στην μουρη του??Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αγαπητέ Ντιμχίε δώστε σας παρακαλώ στον κύριο ένα τριήμερο banάκι για συμμόρφωση κι ένα αρσενικό Busa να ξεχαρμανιάσει κι η μοτοσυκλέτα του να μας έρθουνε φρέσκοι φρέσκοι απ'το ερχόμενο Σάββατο και μετά, ακούς εκεί να μας πει σπάμμερς απ'όξω απ'όξω..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()