Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 100

Θέμα: Θα παρακαλουσα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    @Leonebmw

Εδω η θερμοκρασια πεφτει συνεχως και εχουμε χιονι συχνα

Υπαρχει ενα υπεροχο χριστουγεννιατικο πνευμα και εχουν ανοιξει 20 καντινες σε μια κεντρικη πλατεια με ζωντανη μουσικη, με λουκανικα και κρεας και μπολικο κοκκινο ακρως ζεστο (εως ζεματιστο) κρασακι (ΒορειοΕυρωπαικη παραδοση σε τουλαχιστον 6 χωρες)

Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ωραια συνδυαζεται το ολοζεστο κοκκινο κρασι παρπατωντας στο χιονι

Καταλαβαινεις λοιπον πως νοιωθω οταν ερχομαι καθημερινα και βλεπω τα χαλια μας στην Ελλαδα, αποζητω απο την χωρα μου κατι λιγο απο αυτο που μου προσφερει η Σλοβακια

Δεν θελω να πεσω παλι σε διαξιφισμους, ηδη ο catmaster εχει διαγραψει κειμενο που καποιος με εβρισε κιολας για την αποψη μου

Φτανει
    Καλα Χριστουγεννα σας ευχομαι, ειτε ειναι στο σπιτι σας με αγαπημενα προσωπα
    ειτε στον δρομο διαμαρτυρομενοι για την κοινωνια που ζουμε

Να'στε καλα :smilea:
    Φίλε μου σε ζηλεύω (πραγματικά)

Αλλά κι εμείς εδώ καλά περνάμε..

Εδώ η θερμοκρασία ανεβαίνει διαρκώς …..τα χημικά έχουν αφήσει μια υπέροχη άσπρη σκόνη παντού η οποία γλιστράει χειρότερα από το χιόνι…

Υπάρχει μια υπέροχη ατμόσφαιρα με πολύ χοιρινό στην πλατειά συντάγματος και ΖΕΜΑΤΗΣΤΑ εως ΦΩΤΙΑ κοκτέιλ σε μπουκάλια μπύρας που πάνε τέλεια με το χοιρινό….(παράδοση δεκαετιών στην Ελλάδα…)

Καλά Χριστούγεννα και σε σένα και να περνάς καλά …

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    'Ελα ρε μάγκες ....μη τρελένεστε........ηρεμία...όλα καλά λέμε
    Its Xmas time....!!!!!!!
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    να δω και αυτό το θρεντ να γίνεται αντιπαράθεση

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Μέλος Το avatar του/της miketzif
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    @miketzif

προς θεού δεν λέω η νεα γενιά να παραμένει αμέτοχη στα γεγονότα.

ΑΛΛΑ προς θεού ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

δεν μπορει εν έτη 2008 να διεκδικείς με μέσα του 1970.

Γιατί πορείες ΜΟΝΟ στο κέντρο? Γιατι όχι στο mall ? Τόσα χρόνια που διαμαρτήρεσε στο σύνταγμα σε ακουσε το σύνταγμα να αλλάξει ?

συμβολισμοί και αγώνες προηγούμενων δεκαετιών τροφοδοτούνται (σκοπίμως) στους νέους για να αποσυμφορίσουν την πίεση που νοιώθουν.

Και αφού η βαλβίδα εκτόνωσης δουλέψει ας στηθούν οι σημερινοι νέοι στην ουρά για κανα ρουσφετάκι αυριο.

εμένα δεν με απασχολεί αν κάποιος κάνει πορείες απεργίες κοινοτοποιήσεις ακούγοντάς Σαββόπουλο ή Βας Βας (περί ορέξεως...)

Αλλά αν κοινοτοποιείται γενικά και διεκδικεί.

Ούτε αν πηγάινει στο σύνταγμα ή στο mall αρκέι να πηγαίνει.

Μην ξεχνάς ότι πέρα από σκοπιμότητες, υπάρχουν και άνθρωποι που πιστέυουν σε αυτό που κάνουν. αλλά είναι μεγάλη κουβέντα αυτή.

και ποιος φταίει για το ρουσφέτι οι νέοι? ή οι γονέις που νομίζουν το δημόσιο εξασφάλισει τα παιδιά τους και το πανεπιστημιο επίσης, ένω έχουμε πίξει από άνεργους γιατρούς δικηγόρους και μηχανικούς ένω δεν έχουμε ηλεκτρολόγους υδραυλικούς κ.α. και τρέχουν πίσω από τους βουλευτές μη έχοντας καταλάβει ότι αυτοί πραγματικά μας έχουν αναγκη και όχι εμείς

Τα παιδιά μας είναι ο δικός μας καθρπτης

προς road spirit

εγώ δεν βλέπω καμία αντιπαράθεση αλλά κόσμια κουβέντα και ελπίζω να παραμέινει
    HASTA
    LA VICTORIA
    SIEMPRE

Αρχικά δημιουργήθηκε από miketzif
    προς road spirit

εγώ δεν βλέπω καμία αντιπαράθεση αλλά κόσμια κουβέντα και ελπίζω να παραμέινει
    για αυτό το έγραψα, για να παραμείνει κουβέντα ανθρωπινή. Γιατί προς στιγμήν έφυγαν δυο-τρεις χαρακτηρισμοί δεξιά-αριστερά...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    για αυτό το έγραψα, για να παραμείνει κουβέντα ανθρωπινή. Γιατί προς στιγμήν έφυγαν δυο-τρεις χαρακτηρισμοί δεξιά-αριστερά...

Αχ.... Τι σεβασμό βγάζεις ο φούστης :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Υπάρχει μια υπέροχη ατμόσφαιρα με πολύ χοιρινό στην πλατειά συντάγματος και ΖΕΜΑΤΗΣΤΑ εως ΦΩΤΙΑ κοκτέιλ σε μπουκάλια μπύρας που πάνε τέλεια με το χοιρινό….(παράδοση δεκαετιών στην Ελλάδα…)
    Τοχεις λέμε ...τοχεις..πάει και τελείωσε.....
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan

Τι πληροφορηση να παρω περα απο τα ΜΜΕ και εσας;
    Πάντως όχι από ελληνικά κανάλια. Λένε ψέματα. Αποκρύβουν γεγονότα, κλπ κλπ.

Υπάρχει όμως το site του Κούλογλου για μια πιο καθαρή ενημέρωση αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Eίμαι 28. Πόσοι είστε από 27 και πάνω; Αρκετοί φαντάζομαι. Θυμάστε το συλαλλητήριο που είχε γίνει σχετικά με τη Μακεδονία και τα Σκόπια πριν από 12-13 χρόνια σε όλη την Ελλάδα με ιδιαίτερη έμφαση στο κέντρο και στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά. Η θέρμη που είχαν -είχαμε τότε τα παιδιά παρέμεινε. Λίγοι έχουν ξεχάσει το αρχικό θέμα, αρκετοί το βλέπουν ζεστά κι οι περισσότεροι ακόμη κι όσοι δεν ασχολούνται με τις ειδήσεις, τον Τύπο κλπ όταν τεθεί το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων θα κάτσουν ν' ακούσουν. Το θελετε ή όχι οι πόροι των 15χρονων είναι πιο ανοιχτοί απ' τους δικούς μας και βλέπουν μακρύτερα, καταλαβαίνουν περισσότερο. Μπορεί να μην είναι αυτή η γενιά η εκλεκτή όπως δεν ήταν κι η δική μας αλλά σιγά σιγά ενώνεται το παζλ και κάποια επόμενη γενιά θα συνδυάσει τα πάντα κι από 'κει θα δοθεί το έναυσμα.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    ποσον χρονών είσαι srx400? νομίζω αρκετά μεγάλος για να θυμάσε τις αντιδράσεις του κόσμου προς τα ΜΑΤ και την αστυνομία οταν δολοφονήθηκε ο καλτεζάς. Επι κοντογιανόπουλου Υπουργού παιδείας ποσο χρονών είσουνα? Και τότε τα 15 χρονα βλέπανε μπροστά και είχαν μαζι τους το σύνολο της κοινωνίας.

Ξέρεις τι άλλαξε απο τότε σε αυτόν τον ψευτη τον ντουνιά ??? Πολλά προς το χειρότερο και ελάχιστα προς το καλύτερο.

δεν είναι προσωπικο με κανεναν το ποστ. Αλλα να τρώνε παπα οι πιτσιρικάδες είναι το μόνο φυσιολογικό. Να τρώνε παπα και οι μεγαλύτεροι το θεωρώ απαράδεκτο και επικίνδυνο.

1ον γιατι το κάνουν σκόπιμα με αποτερω σκοπό να εκμεταλευθούν τον αγώνα των παιδιών για ιδιο όφελος (βλέπε Λάκης) ή
    2ον δεν έβαλαν μυαλό οι ίδιοι όταν απο προηγούμενους αγώνες επεπλευσε μόνο ο αφρός και τα ελαφροβαρή αντικείμενα.

Ειμαι 46 κι εχω δει απο τα 11 μου Σαββατο 18 Νοεμβρη του 73 εως και σημερα παρα πολλα.Εσυ κατσε σπιτι σου γιατι τιποτα δεν αλλαζει.Ασε με εμενα να τρωω παπα,μικρος ειμαι ακομα,θα περασω απο αλλες δυο τρεις νεολαιες,καποια στιγμη θα ξυπνησω.
    Λυπαμαι φιλε μου αλλα προτιμω να ειμαι με τα 15χρονα παρα με 25ρηδες που ειναι πιο συντηρητικοι απο παπουδες.
    Αν μιλας για πουλημενα τομαρια εχω να σου δωσω πολλα παραδειγματα απο το 1821 ως σημερα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Ακροπολη

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	16136_medium.jpg 
Προβολές:	123 
Μέγεθος:	26,4 KB 
ID:	150526
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    ...
    Λυπαμαι φιλε μου αλλα προτιμω να ειμαι με τα 15χρονα παρα με 25ρηδες που ειναι πιο συντηρητικοι απο παπουδες.
    ...

Μου θυμησες καποιες φασεις με κατι παπουδες και γιαγιαδες 70-80 χρονων που ερχοντουσαν στην καταληψη, μας φερνανε φαγητα και μας λεγανε "συνεχιστε παιδια, μη μασατε.." ενω διπλα τους πεφτανε βροχη τα δακρυγονα.. πριν 13-14 χρονια..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Δεν θα μπω στο παιχνιδι των αντιπαραθεσεων, οσο κι αν μερικοι εχουν τη διαθεση

Το θρεντ το ξεκινησα για να μπορεσουμε να δουμε και κατι πιο θετικα και οχι να παιξω το παιχνιδι των πολιτικοποιημενων media
    αγαπητε εν Χριστό αδελφέ.
    Η γέννηση Του Θεανθρώπου ειναι μια στιγμή και ενα σημείο.
    Σημείο αγάπης για τον άνθρωπο.
    Η αγάπη και το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο, πρέπει να είναι συνεχές.
    Δεν πρέπει να ξεχνάμε το κακό για να μπορούμε να το πολεμάμε.
    καλή η λησμονιά και παρήγορη, αλλα ειναι μεγα λάθος
    Οπως δεν ξεχνας τα Χριστούγεννα ετσι να μην ξεχνας και το κακό
    Αλλο ειναι να συγχωρείς και άλλο να ξεχνάς
    Αν σε χαλάει αυτό το κλίμα μεσα στης γιορτές και θες να το αλλάξεις,
    σκέψου
    αν ερχόταν ο Χριστός τώρα, τι έκφραση θα είχε?.
    χαρούμενη λόγω εορτών ή θλιμμένη λόγω σκοτωμών?

Ας σκεφτουμε λιγο τους ανθρωπους που περιτριγυριζουν την δικη μας οικογενεια ....................
    οχι μονο τους δικούς μας αλλα ολους τους ανθρώπου φίλε
    Ειναι ΟΛΟΙ αδέλφια μας απέναντι στον Θεό

Δηλαδη αν καθε χριστουγεννα ενας μπατσος σκοτωνει εναν ανηλικο, πρεπει ολη η Ελλαδα να τα βαφει μαυρα;
    ΝΑΙ!! παντα πρεπει να τα βαφουμε μαυρα οταν ο ενας σκοτώνει τον άλλον
    Οσοι θελουν να αναμασουν παλιες ειδησεις ας το κανουν αλλου
    και τα Χριστούγεννα παλια ειδηση ειναι (αλλά καλή)
    Καλα Χριστουγεννα ειπα, και πεταχτηκατε να με φατε
    μην φοβασε εισαι μακρια γαι να σε φαμε
    Ο Κυριος να σας ευλογει
    αμήν και ο Θεός μαζί σου

Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon

Μου θυμησες καποιες φασεις με κατι παπουδες και γιαγιαδες 70-80 χρονων που ερχοντουσαν στην καταληψη, μας φερνανε φαγητα και μας λεγανε "συνεχιστε παιδια, μη μασατε.." ενω διπλα τους πεφτανε βροχη τα δακρυγονα.. πριν 13-14 χρονια..
    oχι και 70-80 φιλαρακι.46 χρονων παλληκαρακι ειπαμε :rotflmao: αλλα με γιαγιαδες και παπουδες ανταρτες

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    oχι και 70-80 φιλαρακι.46 χρονων παλληκαρακι ειπαμε :rotflmao: αλλα με γιαγιαδες και παπουδες ανταρτες
    αγαπητέ μου φίλε προφανός έχεις καθαρή την συνειδηση σου οτι έκανες ότι περνούσε απο το χέρι σου για να παραδώσεις καλύτερο κόσμο στα παιδιά σου. Το σεβομαι αφαντάστα.

Αλλα επέτρεψε μου να έχω διιαφορετική άποψη, όχι για την αναγκαιότητα της συγκρουσης-αντίστασης αλλά για τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται.

(τόσο πολιτισμένο επίπεδο δεν το αντέχω)

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. θα παρακαλουσα γιατην γνωμη σας
    από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2009, 11:58
  2. Ποιος Θα Παει
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 12:16
  3. Καλό θα ήταν
    από superfour στο forum Προτάσεις & σχόλια