Χρόνια πολλά στο αγόρι με το καταπληκτικό μηχανάκι (κι ας είναι και σε λάθος χρώμα!)
Μάκαρε ότι επιθυμείς!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χρόνια πολλά στο αγόρι με το καταπληκτικό μηχανάκι (κι ας είναι και σε λάθος χρώμα!)
Μάκαρε ότι επιθυμείς!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χρόνια πολλά και καλά ρε φίλε. Πάντα ευτυχισμένος![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Πωπωωωωω, να πω την αλήθεια δεν περίμενα θρεντ αφού το makis βγαίνει απ'το Ευθύμης και το Γεράσιμος συνήθως και μόνο εδώ στην ανώμαλη Κρήτη το βγάζουμε κι απ'τον Μανώλη..![]()
Τι να πω ρε παιδιά, οι γιορτές με κράτησαν μακρυά σας αυτές τις μέρες όχι όμως και η καρδιά μου και μπαίνω σφαιράτος να δω τι έγινε στο φόρουμ και βλέπω αυτό, και τέτοια ώρα, και μετά από τόσους κράσους, χαίρε νύμφη ανύμφευτε![]()
Ειλικρινά με συγκινήσατε απίστευτα ρε κωλόπαιδα με την καλή έννοια, σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της ψυχής μου κι εύχομαι στον καθένα σας ξεχωριστά να βρει αυτό που επιθυμεί και να το γεύεται πάντα με υγεία ευτυχία και γαλήνη στην ψυχή !
Και του χρόνου όλοι εδώ παίδες, χρόνια πολλά σε όλους σας !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πωπωωωωω, να πω την αλήθεια δεν περίμενα θρεντ αφού το makis βγαίνει απ'το Ευθύμης και το Γεράσιμος συνήθως και μόνο εδώ στην ανώμαλη Κρήτη το βγάζουμε κι απ'τον Μανώλη..![]()
Τι να πω ρε παιδιά, οι γιορτές με κράτησαν μακρυά σας αυτές τις μέρες όχι όμως και η καρδιά μου και μπαίνω σφαιράτος να δω τι έγινε στο φόρουμ και βλέπω αυτό, και τέτοια ώρα, και μετά από τόσους κράσους, χαίρε νύμφη ανύμφευτε![]()
Ειλικρινά με συγκινήσατε απίστευτα ρε κωλόπαιδα με την καλή έννοια, σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της ψυχής μου κι εύχομαι στον καθένα σας ξεχωριστά να βρει αυτό που επιθυμεί και να το γεύεται πάντα με υγεία ευτυχία και γαλήνη στην ψυχή !
Και του χρόνου όλοι εδώ παίδες, χρόνια πολλά σε όλους σας !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Xαρά μου!
![]()
Αν και καθυστερημενα![]()
Χρονια σου πολλα τρις μεγιστε!!!![]()
![]()
Να σε χαιρομαστε και την επομενη χρονια![]()
Χρόνια πολλά και από μένα...!!
![]()
![]()
![]()
Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
Δείξτε μου τις λύσεις
Να είστε καλά ρε παλικάρια, χρόνια πολλά και σε εσάς και τους ανθρώπους σας !
![]()
![]()
![]()
χρονια πολλα Μακουληηηη!! Οτι επι8υμεις!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
χρονια πολλα Μακουληηηη!! Οτι επι8υμεις!!!
![]()
Σιγά που θα σας άφηνα ακέραστους εσάς τους δυοΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
![]()
![]()
![]()
![]()
Να είστε καλά παίδες![]()
![]()
![]()
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
![]()
![]()
![]()
![]()
έστω και με τέσσερις ημέρες καθυστέρηση ....
Δεν τρέχει κάστανο σύντεκνε, οι μπύρες ακόμα δροσερές είναι !Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
έστω και με τέσσερις ημέρες καθυστέρηση ....
![]()
![]()
![]()
χρονια πολλα Μανωλιό!
βαλε κανα μεζε με ρακι ορε..![]()
(αργοπορημενος αλλα οχι ξεχασμενος)
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!