ΟΚ. ΦΙΛΕ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ .ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΣΕ ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ.
ΟΚ. ΦΙΛΕ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ .ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΣΕ ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ.
GASKILLER
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lelos69
Συμφωνω οτι αμα στην βαλουν στο ματι θα σου την παρουν οτι και να γινει. Αλλα και στην ασφαλεια κλοπης, τη ροδα μονο να βρουν, θα παρεις τα π@π@ρι@ σου πισω.Η αλλιως το 70% της αξιας που θα εχει οταν στην κλεψουν.Το θεμα ειναι οτι ζουμε σε ενα κρατος κωλοχανειο που δεν παρεχει καμια προστασια ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.Και αναγκαζομαστε να κανουμε και ασφαλεια κλοπης και παιρνουμε και 200 λουκετα και δεν κλεινουμε και ματι.Τελος παντων, ξεφυγα λιγο, συγχωρεστε με...
Υπάρχει μια και μοναδική ασφαλιστική, η οποία αποζημιώνει το 100% της αξίας της μοτοσυκλέτας.
Αν την ασφαλίσεις μέσα στο 2009 για 10.000? και στην κλέψουν μέσα στο έτος, θα πάρεις πίσω και τα 10.000?. Απλά κάθε χρόνο θα πέφτει το ποσό 10% που φαντάζομαι ότι είναι και λογικό.
![]()
Aποκλείεται να βρεθεί η ρόδα και να γίνει αυτό που λες.Στην τελική πώς θα βρεθεί η ρόδα;Πού και από ποιόν;Και πού ξέρει κανείς τίνος είναι η ρόδα.Εννοείται την ασφαλίζεις για ολική κλοπή.Αρχικά δημιουργήθηκε από Lelos69
Συμφωνω οτι αμα στην βαλουν στο ματι θα σου την παρουν οτι και να γινει. Αλλα και στην ασφαλεια κλοπης, τη ροδα μονο να βρουν, θα παρεις τα π@π@ρι@ σου πισω.Η αλλιως το 70% της αξιας που θα εχει οταν στην κλεψουν.Το θεμα ειναι οτι ζουμε σε ενα κρατος κωλοχανειο που δεν παρεχει καμια προστασια ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.Και αναγκαζομαστε να κανουμε και ασφαλεια κλοπης και παιρνουμε και 200 λουκετα και δεν κλεινουμε και ματι.Τελος παντων, ξεφυγα λιγο, συγχωρεστε με...
Δεν είναι θέμα κωλοχανείου,ίσα ίσα σε σχέση με άλλες χώρες του εξωτερικού σε θέματα κλοπών είμαστε μια χαρά.Κλοπές παντού και πάντα γινόταν,γίνονται και θα γίνονται.
Κοίτα το ποστ του manhunter παρακάτω
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Υπάρχει μια και μοναδική ασφαλιστική, η οποία αποζημιώνει το 100% της αξίας της μοτοσυκλέτας.
Αν την ασφαλίσεις μέσα στο 2009 για 10.000? και στην κλέψουν μέσα στο έτος, θα πάρεις πίσω και τα 10.000?. Απλά κάθε χρόνο θα πέφτει το ποσό 10% που φαντάζομαι ότι είναι και λογικό.
Βρε πασα μου, κολλησες κι εσυ στη ροδα.Ηθελα να πω οτι μπορει να βρεθει το μηχανακι αλλα να λειπουν χιλια δυο πραγματα απο πανω,οπως τα φερινγκ, οι ροδες, ακομα και το ιδιο το μοτερ.Τοτε η ασφαλιστικη σου θα σου πει "να το μηχανακι σας κυριε".Αυτο εννοουσα. Για την ασφαλιστικη που ειπε παραπανω ο δερβισης δεν το γνωριζα.Α!Και οταν λες αλλες χωρες τι εννοεις?Αλβανια ή Βουλγαρια? Τελος παντων μην ξεφευγουμε. Ο ανθρωπος τραβαει ζορι μη λεμε και εμεις τα δικα μας..![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
[B]Υπάρχει μια και μοναδική ασφαλιστική, η οποία αποζημιώνει το 100% της αξίας της μοτοσυκλέτας.
ποια ασφαλιστικη ειναι αυτη φιλε?
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ACAB
[B]Interafrican...Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
ποια ασφαλιστικη ειναι αυτη φιλε?
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Interafrican...
![]()
ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΕΡΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΛΟΠΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΑΜΟ ΤΩΝ ΔΟΣΕΩΝ ,ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΛΠ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑ ΣΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΤΩΜΑ ΚΑΚΩΣ ΤΕΛΙΚΑ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΧ ΕΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ.
ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟΑΡΒΥΛΑ ΑΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.
GASKILLER
Φιλαρακι λυπαμαι για το ατυχες γεγονος![]()
αλλα πως εισαι τοσο σιγουρος οτι το πηραν κανονικα και δεν το σηκωσαν ?![]()
παντως πριν μερικους μηνες ειχαν πιασει ενα φορτηγο γεματο κλεμμενα μηχανακια που τα πηγαιναν για σφαγη![]()
Οσο για το εξωτερικο συνηθως οι αρχες τα ελεχγουν κι αν εισαι τυχερος που το ευχομαι, ισος βρεθει![]()
καλη τυχη λοιπον απο μενα
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΕΣ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟ.
ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΖΕΣΤΑΝΑΝ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ.ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΙΔΕ ΔΥΟ ΤΥΠΟΥΣ ΜΕ ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΙ ΚΡΑΝΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΟΠΤΕΥΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ.ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΝ 5 ΛΕΠΤΩΝ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
GASKILLER
Αμ κατι ξερουν οι ζουλουισταν που αμα κλεψεις κοβουν χερι.....
Να τα δω μετα τα κολοπαιδα ποιος θα τολμουσε..
Ασταδιαλα πια
Αρχικά δημιουργήθηκε από GASKILLER
ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΕΡΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΛΟΠΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΑΜΟ ΤΩΝ ΔΟΣΕΩΝ ,ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΛΠ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑ ΣΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΤΩΜΑ ΚΑΚΩΣ ΤΕΛΙΚΑ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΧ ΕΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ.
ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟΑΡΒΥΛΑ ΑΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.
Η εταιρεία που αναφέραμε παραπάνω, κάλύπτει κανονικά τις μοτό τουλάχιστον από το 2007.
Απλά χρειάζεται να έχεις κάποιες προυποθέσεις για να στην ασφαλίσουν, κάτι το οποίο δεν ισχύει στο αυτοκίνητο.
Καλό κουράγιο.
Και επειδή και εγώ συνμπουσαίος είμαι, όλο λέω να κάνω την ασφάλεια κλοπής, και όλο το τρενάρω λόγω οικονομικού. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα το κάνω.
Κατά άλλα, γκαράζ, κουκούλα, κλειδαριά, κάμερα με φωτοκύτταρο, και ο Θεός βοηθός
ΣΥΝΜΠΟΥΣΑΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΜΑΞΙ ΗΣΟΥΝΑ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ GRIP ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΡΙΟ?
GASKILLER