σωστος........λες να το εχει ακομα η πηρε τζιπ κι αυτος ο σαλιαρης??Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
GPz900R ηταν.
![]()
σωστος........λες να το εχει ακομα η πηρε τζιπ κι αυτος ο σαλιαρης??Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
GPz900R ηταν.
![]()
λουγκρες μηχανοβιοι εγω εχω να πω...απλως οσοι σερνεστε με τα μηχανακια κοροιδευετε εμας τους γρηγορους που οταν οι συνθηκες ασφαλτου δεν επιτρεπουν οδηγηση ταπα με το μηχανακι επιλεγουμε να παρουμε το αυτοκινητο...μονο αυτος ειναι ο λογος...
για παραδειγμα εγω...ηθελα να παω πατρα για χριστουγεννα κι επειδη η πατρων ειναι ελλεινη και δεν μπορω να στριψω με 220 που γουσταρω με το μηχανακι πηρα το αυτοκινητο...
δεν επαιξε κανεναν ρολο το οτι ειχε ψοφοκρυο,οτι επαιζε να βρεξει η να χιονισει,το οτι ποναει η μεση μου μετα απο καμια ωρα,το οτι κρυωνω και δεν εχω καλοριφερ και μουσικη... :rotflmao: :rotflmao:
ΕΙΜΑΙ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ ΡΕ...
frankly my dear, i dont give a damn...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μοτοσικλετα εξαιτιας κ@υλ@ς
Αυτοκινητο εξαιτιας αναγκης
Το θεμα ειναι να βρεις τα φραγκα να τα συντηρεις και τα δυο...![]()
Θα παω λιγα εως αρκετα χρονια πισω '81-'84 σε ηλικια 16-19 χρονων! την εποχη που δεν ειχα την πολυτελεια του σταθερου τηλ.ποσο μαλιστα ενα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.Ενα zundapp του πατερα μου ειχα και εκεινο..... ποσα ραντεβουδακια εχασα!!! εκλεινα ραντεβου μετα απο μια εβδομαδα(επειδη η ελευθερια απο το σπιτι της ηταν ζορικη) και αν τυχαινε να βρεχει χανομασταν!! Αυτη την εποχη και παλι το αυτοκινητο ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Επειδη δευτερο δεν...... αναγκαστικα παω με τη μηχανη στη δουλεια. για μενα 1ο το κουτακι και μετα η αρρωστια μας. οποιος το ζη! καταλαβαινει!
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
1. δεν εχω κανενα προβλημα αλλα 99% οδηγω εγω.
2. αν συντρεχουν ΟΛΑ αυτα που σου ειπα ΚΑΙ το θελει και ο πατερας μου,τοτε χεσε με.![]()
Εγω ειμαι γενικα το να υπαρχει 1 (ενα) αμαξι στην οικογενεια.και μονο ΕΝΑ. γενικα. οχι να μην υπαρχει καθολου. αν παντρευτω θα εχει η γυναικα μου.![]()
![]()
![]()
Εγώ κάποια στιγμή ίσως και να μην μπορώ να έχω μοτοσυκλέτα
είτε λόγω της δουλειάς μου είτε λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.
Έχω και αυτοκίνητο, είμαι δηλαδή κουτάκης όπως το λες και ποτέ
δεν ξέρεις αν η ζωή στα φέρει έτσι ώστε να μην έχεις και τίποτε από
τα δύο!![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Ένα φτηνό κουτάκι για να μπαίνει μέσα ο σκύλος.η γυναίκα αν και όταν υπάρξει τις βροχερές/πολύ κρύες μέρες και τέλος...δε βλέπω λόγο στο να βάζουμε ταμπέλα σε αυτό...![]()
Βασικά αν κάνουμε τους βασικούς αριθμητικούς υπολογισμούς,
αν κάποιος θέλει αυτοκίνητο για μια στις τόσες,
που βρέχει, κουβαλάει, βγαίνει ραντεβού...
πολύ απλά δεν συμφέρει...
χίλιες φορές καλύτερα ταξί...
Made in Greece...
Πέρα από κάποιες περιόδους πάντα είχα μηχανή κι αυτοκίνητο. Έχουν διαφορετική χρησιμότητα. Επιπλέον το αυτοκίνητο μπορείς να το μοιραστείς. Η μηχανή βγάζει αισθήσεις και συναισθήματα πολύ δύσκολο να ειπωθούν κι ακόμη πιο δύσκολο να τα μοιραστείς όταν το άτομο που έχεις απέναντι σου μένει σε απτούς φαινοτύπους, κρύο, βροχή, πολύ ζέστη με κορντούρα κλπ. Έχω τη μηχανή για ΄μενα. Έχω το αυτοκίνητο για όλα τ' άλλα. Και για 'μενα αν και το θεωρώ τελικά και κάπως ανώριμο είναι ένα είδος δοκιμασίας αν η κοπέλα θα έρθει μαζί μου ή αν θα προτιμήσει το αυτοκίνητο της ή το δικό μου. Αγαπάω τα παιδιά και θέλω κάποτε ν' αποκτήσω. Επιπλέον έχασα το μπαμπά μου σε ηλικία 10 ετών. Ξέρω πως είναι να μεγαλώνεις στη σκιά και στην απουσία ενός ανθρώπου που ειδικά όταν είσαι αγόρι τον έχεις ανάγκη να είναι εκεί. Όταν θ' αποκτήσω παιδιά λοιπόν αν το θέλει Ο Θεός κι η γυναίκα που θα 'μαστε μαζί θα στραφώ στο χώμα ή στην πίστα και θα προσπαθήσω να γίνω πολύ καλός και να έχω πλέον μια εναλλακτική μηχανή που θα βγάζω ίσως κάθε Σαββατοκύριακο.
Παρότι έχω και μπαγκαζιέρα και πλαϊνές δε μου αρέσουν να τα βλέπω πέρα απ' το καλοκαίρι που με προδιαθέτουν ευχάριστα για τις διακοπές μου. Έτσι λοιπόν γυρνώντας κάποιες φορές απ' τη δουλειά με το fazer ποτέ δε μπόρεσα να πάρω ψώνια παραπάνω από 40 ευρώ. Με το σκούτερ καθότι και τεράστιο σε χώρους μπορώ να πω οτι κάποια φορά ψώνισα γύρω στα 70 ευρώ βάζοντας πράγματα κάτω απ' τη σέλα και ανάμεσα στα πόδια μου. Όταν όμως περιμένω κόσμο ή κάνω τα βασικά ψώνια του μήνα χωρίς να διακατέχομαι από σύνδρομο κατοχής το αυτοκίνητο μια χαρά με γλιτώνει απ' την όλη μανούρα.
Άλλωστε όπως οι περισσότερες κοπέλες έτσι κι η δική μου τρελαίνεται για super market. Επομένως κάτι σφυράει για μέγκα ΑΒ, μετά κάτι για ικέα ή πράκτικερ και πάει λέγοντας κι ας μην αγοράζουμε κάτι σχεδόν ποτέ...
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
a kai επισης μη συγκρινετε την αισθηση που εχει μια τουμπανιασμενη μηχανη με ενα colt η ενα corsa 1.2
οι περισσοτεροι απο εσας αμα οδηγουσατε κανα σοβαρο αυτοκινητο ανω των 200 ιππων και αξιοπρεπους βαρους θα αλλαζατε γνωμη γι'αυτο που αποκαλειτε οι περισσοτεροι ''κουτι''![]()
στα 29 μου πουλησα οτι διτροχο ειχα και ειμαι ετοιμος να αγορασω ενα αυτοκινητο.
δεν μου αρεσαν ποτε ιδιαιτερα τα αυτοκινητα αλλωστε δεν οδηγω ποτε μεσημερι γιατι εχω κοιμηθει δυο φορες.
απλα το χρειαζομαι για την δουλεια μου πρωτα απο ολα και μετα για να πηγαινω την παντοφλα καμια εκδρομη το σκ.
ελπιζω μεχρι του χρονου να βρω λεφτα να ξαναπαρω καμια μηχανη γιατι θα αυτοκτονησω.βεβαια η καθημερινη μετακινηση στην πολη γινεται με το 50αρι του φαδερ και με ποδηλατο
Εγώ ρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Dr Luv
Όποιος δεν θα κουτιαστεί ποτέ να το πει κι αυτός και να τον δουμε σε μερικά χρόνια...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Καλά εσύ έχεις τον Τίγρη οπότε χέσε μαςΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εγώ ρε...![]()
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο