Ηλεκτρολόγος λέω
Με όργανα μέτρησης και αυτοματισμό ασχολούμαι
Ηλεκτρολόγος λέω
Με όργανα μέτρησης και αυτοματισμό ασχολούμαι
εγω λεω να αφησουμε τους προγραμματιστες που φανερωθηκαν εδω να κανουνκαι κατι χρησιμο.
οπως μια νεα βαση δεδομενων εδω μεσα με τα πιο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΗΧΝΑΚΙΑ που είναι και της μοδός.. (απο παπι μεχρι γκολνγιντ)σε μια περιοδο ας πούμε 40.000 χιλιομετρων με παραμετρους οπως τιμες σερβις (μεσο ορο απο 4 τουλαχιστον διαφορετικα συνεργεια) αναλωσιμα + καταναλωση βενζίνης.
ολα τα αλλα επαγγελματα δε μας αφορουν και δεν εχουν και θέση εδω.
![]()
και εξαφανισθηκαν οι προγραμματιστες...![]()
:rotflmao:
![]()
Φιλαρακι, αν δεν αναψεις τα φωτα στο avatar σου δεν σου δινουμε σημασια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
εγω λεω να αφησουμε τους προγραμματιστες που φανερωθηκαν εδω να κανουνκαι κατι χρησιμο.
οπως μια νεα βαση δεδομενων εδω μεσα με τα πιο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΗΧΝΑΚΙΑ που είναι και της μοδός.. (απο παπι μεχρι γκολνγιντ)σε μια περιοδο ας πούμε 40.000 χιλιομετρων με παραμετρους οπως τιμες σερβις (μεσο ορο απο 4 τουλαχιστον διαφορετικα συνεργεια) αναλωσιμα + καταναλωση βενζίνης.
ολα τα αλλα επαγγελματα δε μας αφορουν και δεν εχουν και θέση εδω.
![]()
Περα απο την πλακα, εαν και δεν ειμαι προγραμματιστης κτλ, η ιδεα ειναι πολυ καλη
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Εγω ειμαι μηχανολογος Τ.Ε αλλα ασχολουμαι με τις πωλησεις αυτοκινητων. Οποιος θελει VW, Audi, Seat, Toyota εδω ειμαι!![]()
Σημάδι του άρχοντα δεν είναι η δύναμη, αλλά το ήθος.
Σωκράτης
Ναι αλλα δε βλεπω ανταπόκριση..Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Φιλαρακι, αν δεν αναψεις τα φωτα στο avatar σου δεν σου δινουμε σημασια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Περα απο την πλακα, εαν και δεν ειμαι προγραμματιστης κτλ, η ιδεα ειναι πολυ καλη
![]()
![]()
μαλλον θα χρειαστει να το κανω βιντεο αυτο στο αβαταρ μου τελικα..με τη φωτο δε κανουμε δουλεια.
Gifάκι τουλάχιστον, σε κίνηση να βρίσκεσαι..Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
μαλλον θα χρειαστει να το κανω βιντεο αυτο στο αβαταρ μου τελικα..με τη φωτο δε κανουμε δουλεια.![]()
Ασφάλεια ψηφιακής πληροφορίας και ιατροδικαστική ανάνηψη...
Σαν αυτούς τους geeks που βλέπετε στα CSI μπροστά απο μια οθόνη που κάνουν συγκρίσεις δεδομένων. Προσθέστε στο παραπάνω και εθελοντής δασοπυροσβέστης-διασώστης πλέον...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Εγώ Τρόμπας magnet.
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
ρε σεις πηρε το μάτι σας κανα προγραμματιστη???:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
μιλα στο βασκα ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ρε σεις πηρε το μάτι σας κανα προγραμματιστη???:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
ενδεχομενως να σε εξυπηρετησει και ο περαστικος
ρε εδω και αυτοι που ξερω καλα και ειμαστε και φιλαρακια...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
μιλα στο βασκα ρε
ενδεχομενως να σε εξυπηρετησει και ο περαστικος
μολις μαθαν τι σκεπτομαι..κλεισανε τηλ αφου πρωτα διαγραψαν απο τις sim τους το κινητο μου..![]()
ε τοτε μιλα με το vaska τοτεΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ρε εδω και αυτοι που ξερω καλα και ειμαστε και φιλαρακια...
μολις μαθαν τι σκευτομαι..κλεισανε τηλ αφου πρωτα διαγραψαν απο τις sim τους το κινητο μου..![]()
![]()