Μόνο οδηγάρες δεν είναι οι Γερμανοί φίλε Menos, αν με το οδηγάρες εννοείς τις οδηγητικές τους ικανότητες και όχι την οδηγητική τους παιδεία. Αν εννοείς το δεύτερο συμφωνώ απόλυτα. Έχοντας ζήσει στη Γερμανία και οδηγήσει πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα σε όλη την Ευρώπη παρατήρησα το σεβασμό που τρέφουν στους γύρω τους και τους δίνω ένα τεράστιο :a19:Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Βασικα φιλε μου, οι γερμανοι ειναι οδηγαρες!!!!
Εχουν βεβαια και φοβερους δρομους!
Οταν οδηγησεις γερμανικους δρομους, προσεξε να μην μενεις στην μεσαια λωριδα με 150 διοτι θα σε προσπερασουν χαλαρα με 200+ απο δεξια και αριστεραΕιμαι παθων! Και η ειρωνεια ειναι πως το κανουν και σε παγωμενους δρομους,
Τωρα, ο μονος λογος που σερνονται στην Ελλαδα, ειναι επειδη ακολουθουν τους κανονες των πινακιδων
Και επειδη βεβαια δεν εχουν μαθει να οδηγουν σε ελληνικους δρομους (σε μονοπατια απο πισσα για αυτους)![]()
![]()
![]()
Όσο για τις ικανότητες τους να αντιδρούν σε συνθήκες που ξεφεύγουν απ' το σύνηθες απλά δεν είναι μαθημένοι. Έτσι πιστεύω ότι εξηγούνται και κάτι δυστυχήματα στην Autobahn, σπάνια μεν, αλλά όταν γίνονται είναι ανατριχιαστικά θεαματικά.
Έχω οδηγήσει από Σάλτσμπουργκ Μόναχο με 240 με βροχή, μεσαία λωρίδα φυσικά και με έχουν προσπεράσει, αλλά όταν σε σημεία το όριο ήταν 110 πήγαινα με τόσα, όχι από φόβο όμως από σεβασμό!
Πολλοί από μας αναγκαστήκαμε να γίνουμε "οδηγάρες" και να έχουμε να διηγηθούμε ιστορίες που έχουμε γλυτώσει τη ζωή μας πολλές φορές. Μακάρι να μην χρειαζόταν λέω εγώ και ας είχαμε λίγο περισσότερο σεβασμό ο ένας για τον άλλο.