Ναι αλλα τι ειδους ελατηρια και τι ειδος λαδια??Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Mην ζορίζεσαι.
Ένα σωλήνα με τρύπες σαν φλογέρα, ελατήρια και μαυρισμένα λάδια...
:o :o
Εκτος και αν για σενα ειναι ολα ιδια.
Ναι αλλα τι ειδους ελατηρια και τι ειδος λαδια??Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Mην ζορίζεσαι.
Ένα σωλήνα με τρύπες σαν φλογέρα, ελατήρια και μαυρισμένα λάδια...
:o :o
Εκτος και αν για σενα ειναι ολα ιδια.
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Και μια και εισαι χωματερος και εμπειρος απο οτι εχω καταλαβει,για λυσε μου μια απορια που με τρωει τοσα χρονια.
Αν παρουμε δυο πηρουνια (μηχανης εννοω οχι απο αυτα που τρωμε μακαροναδα) με τα ιδια χαρακτηριστικα εσωτερικα, δηλαδη ιδια ελατηρια λαδια κλπ, αυτο που θα αντιστρεψουμε και βαλουμε το λεπτο μερος προς τα κατω γιατι να θεωρουμε οτι αποδιδει και δουλευει καλυτερα??
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Έχεις εσφαλμένη εντύπωση....Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Και μια και εισαι χωματερος και εμπειρος
Τα λάδια κατά τη συμπίεση θα πηγαίνουν προς τα πάνω?Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
για λυσε μου μια απορια που με τρωει τοσα χρονια.
Αν παρουμε δυο πηρουνια (μηχανης εννοω οχι απο αυτα που τρωμε μακαροναδα) με τα ιδια χαρακτηριστικα εσωτερικα, δηλαδη ιδια ελατηρια λαδια κλπ, αυτο που θα αντιστρεψουμε και βαλουμε το λεπτο μερος προς τα κατω γιατι να θεωρουμε οτι αποδιδει και δουλευει καλυτερα??![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Και μια και εισαι χωματερος και εμπειρος απο οτι εχω καταλαβει,για λυσε μου μια απορια που με τρωει τοσα χρονια.
Αν παρουμε δυο πηρουνια (μηχανης εννοω οχι απο αυτα που τρωμε μακαροναδα) με τα ιδια χαρακτηριστικα εσωτερικα, δηλαδη ιδια ελατηρια λαδια κλπ, αυτο που θα αντιστρεψουμε και βαλουμε το λεπτο μερος προς τα κατω γιατι να θεωρουμε οτι αποδιδει και δουλευει καλυτερα??
Γιατί προφανώς έχει λιγότερο αναρτώμενο βάρος στον άξονα του τροχού.
Βεβαια, το ανεστραμμενο πιρουνι ειναι περισσοτερο εφευρεση του μαρκετινγκ.Θεωρητικα το USD μπορει να ειναι καλυτερο απο το συμβατικο, ωστοσο δεν ειναι ο μονος παραγοντας που καθοριζει τη λειτουργια του μπροστινου.Οποτε το αν θα λειτουργει ενα πιρουνι εξαρταται απο πολλα πραγματα.
Και επειδη οπως ειπα το USD ειναι δουλεια του μαρκετινγκ, τα περισσοτερα USD που ειναι σε μηχανες εμποριου ειναι γτπ, φτηνιαρικα, και σε λειτουργια ιδια με συμβατικα...
Από μόστρα όμως...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Βεβαια, το ανεστραμμενο πιρουνι ειναι περισσοτερο εφευρεση του μαρκετινγκ.Θεωρητικα το USD μπορει να ειναι καλυτερο απο το συμβατικο, ωστοσο δεν ειναι ο μονος παραγοντας που καθοριζει τη λειτουργια του μπροστινου.Οποτε το αν θα λειτουργει ενα πιρουνι εξαρταται απο πολλα πραγματα.
Και επειδη οπως ειπα το USD ειναι δουλεια του μαρκετινγκ, τα περισσοτερα USD που ειναι σε μηχανες εμποριου ειναι γτπ, φτηνιαρικα, και σε λειτουργια ιδια με συμβατικα...![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Ενταξει και γω αυτο σκεφτομαι αλλα δεν θα ειναι και τοσο μεγαλη η διαφορα ωστε να το καταλαβαινουμε εμεις οι καθημερινοι οδηγοι σε επιπεδα βολτας η ταξιδιου.Ισως αυτοι που μπαινουν σε πιστες να καταλαβαινουν καποιες μικροδιαφορες αλλα εμεις δεν νομιζω οτι πρεπει να το εχουμε ως αυστηρο κριτηριο για την αγορα η την κριση (πχ δεν ειναι καλη αυτη η μηχανη γιατι δεν εχει αντεστραμενα) μιας μηχανης και μαλιστα οταν αυτη δεν προοριζεται για ειδικη χρηση.Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Γιατί προφανώς έχει λιγότερο αναρτώμενο βάρος στον άξονα του τροχού.
Οταν υπαρχει αρκετη συμπιεση και λαδια και νερα ακομα και στερεα υλικα πανε πανω-κατω-αριστερα-δεξια, οπου γουσταρεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Τα λάδια κατά τη συμπίεση θα πηγαίνουν προς τα πάνω?![]()
![]()
![]()
Φαντάσου να πέσεις και σε λακούβες.....Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Οταν υπαρχει αρκετη συμπιεση και λαδια και νερα ακομα και στερεα υλικα πανε πανω-κατω-αριστερα-δεξια, οπου γουσταρεις.![]()
![]()
![]()
Eνα απλο παραδειγμα ειναι η λακουβα με τα νερα που οταν πεφτουμε μεσα απο την πιεση τα νερα πανε προς τα πανω.Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Φαντάσου να πέσεις και σε λακούβες.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Eνα απλο παραδειγμα ειναι η λακουβα με τα νερα που οταν πεφτουμε μεσα απο την πιεση τα νερα πανε προς τα πανω.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@dirtbird: εγώ πάντως όχι μόνο ψάρωσα από τις φωτό, όχι μόνο βρήκα το ίνδαλμά μου, αλλά μαζεύω και χρήματα για το επόμενο πρότζεκτ. Χτ660 μπλέ, με ζάντες από το μπιάνκι με τα αμορτισέρ που είχα πίσω στο '80...
Τα ίδια έλεγε και ο Αρχιμήδης..... (αν θυμάμαι καλά, πάνε πολλά χρόνια...)Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Eνα απλο παραδειγμα ειναι η λακουβα με τα νερα που οταν πεφτουμε μεσα απο την πιεση τα νερα πανε προς τα πανω.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
![]()
![]()
@dirtbird: εγώ πάντως όχι μόνο ψάρωσα από τις φωτό, όχι μόνο βρήκα το ίνδαλμά μου, αλλά μαζεύω και χρήματα για το επόμενο πρότζεκτ. Χτ660 μπλέ, με ζάντες από το μπιάνκι με τα αμορτισέρ που είχα πίσω στο '80...![]()
![]()
Ωπ, ελα ρε συ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Τα ίδια έλεγε και ο Αρχιμήδης..... (αν θυμάμαι καλά, πάνε πολλά χρόνια...)![]()
![]()
Τοσο παλιος εισαι???