Σελίδα 4 από 11 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 156

Θέμα: Προεπιλογή Παμε βολτα στο Λουτρακι;

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    αντε παμε μια στα....αργα για καφεδακι λουτρακι ,μεσα και εγω αν και δε καταλαβα τι ωρα θα συναντηθουμε για αυτο...Χριστινακι μια σφαιρατι απο εθνικη εμεις οι 2?(αν το ντορσο ειναι στα ξενα μετα χαρας να μας κανετε την τιμη να ανεβητε στο Ζ)

και κανονιστε ΠΟΥ θα καθεστε...(τωρα που το σκευτομαι καλυτερα....χριστινακι....κανονισε εσυ που θα κατσουμε να μας βρουν εκεινοι)

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Μεσα και εγώ, θα σας περιμένω Λουτράκι μάλλον και ακολουθώ μέχρι μέγαρα αν κάνετε τον κύκλο. Η και ανάποδα σας περιμένω Μέγαρα και σταματάω Λουτράκι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από xrlantz
    το σκέφτομαι...

Μην το σκέφτεσαι...

Αν είμαι καλά κι εγώ μέσα...

Το μαιστράλι δεν το προτείνω...
    Χάλασε αρκετά την ποιότητά του...

Αν τελικά έρθω μηχανές ή παπιά??? :wacko:

Δεν έχω παπί αλλά κάτι θα βολέψουμε :rotflmao:
    Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν

Ωρε λες..;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    Ωρε λες..;;

Έχεις κάτι καλύτερο???
    Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν

Αρχικά δημιουργήθηκε από bikerted
    Έχεις κάτι καλύτερο???
    αρκετα

λοιπον ως τωρα δεν εχω ακουσει ενσταση για την "αιγλη" που ειναι η πρωτη σταση για καφε.

Για το φαγητο ομως προκυπτει ενα θεμα που μαλλον τελικα θα διευθετηθη με την μεοδο του ραντεβου.
    προσωπικα θα με τραβηξουν σ αυτο http://www.edemtavern.gr/ οτι ξερετε ξερω. δεν εχω ξαναπαει

Ετσι κι αλλιως ομως, αν ερθουν οσοι το σκεπτωνται, δεν θα χωραμε σ ενα μαγαζι. γι αυτο ας ακουστουν προτασεις
    εμενα λογικο μου φαινετε να ακροβολιστουμε, κι αφου χορτασουμε να ξαναβρεθουμε για να παρουμε τα βουνα. αλλωστε μπορει καποιοι να μην θελουν να φανε. η να προτιμαν να βγαλουν καμια φωτογραφια. η να θελουν να πιουν δευτερο καφε.

παντως ειμαι ανοιχτος σε προτασεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από kokomilko
    λοιπον ως τωρα δεν εχω ακουσει ενσταση για την "αιγλη" που ειναι η πρωτη σταση για καφε.

Για το φαγητο ομως προκυπτει ενα θεμα που μαλλον τελικα θα διευθετηθη με την μεοδο του ραντεβου.
    προσωπικα θα με τραβηξουν σ αυτο http://www.edemtavern.gr/ οτι ξερετε ξερω. δεν εχω ξαναπαει

Ετσι κι αλλιως ομως, αν ερθουν οσοι το σκεπτωνται, δεν θα χωραμε σ ενα μαγαζι. γι αυτο ας ακουστουν προτασεις
    εμενα λογικο μου φαινετε να ακροβολιστουμε, κι αφου χορτασουμε να ξαναβρεθουμε για να παρουμε τα βουνα. αλλωστε μπορει καποιοι να μην θελουν να φανε. η να προτιμαν να βγαλουν καμια φωτογραφια. η να θελουν να πιουν δευτερο καφε.

παντως ειμαι ανοιχτος σε προτασεις
    φιλε μου αν το αφησεις τελειως φλου θα γινει μπουρδελο.
    βαλε στο αρχικο σου ποστακι τι ακριβως προγραμμα θα ακολουθησετε. βαλες ωρα συναντησης και τα λοιπα, και οποιος θελει ακολουθει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teok8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    φιλε μου αν το αφησεις τελειως φλου θα γινει μπουρδελο.
    βαλε στο αρχικο σου ποστακι τι ακριβως προγραμμα θα ακολουθησετε. βαλες ωρα συναντησης και τα λοιπα, και οποιος θελει ακολουθει

+1
    βάλε και ποιοί θα έρθουν γιατί μας βλέπω τα 2 μας

Αρχικά δημιουργήθηκε από bikerted

Το μαιστράλι δεν το προτείνω...
    Χάλασε αρκετά την ποιότητά του...
    +1 πολυ ποσοτητα λιγη ποιοτητα

american pizza μουστάκας

Κατ αρχην βαρατε με ομως δεν ξερω να "βαλω επιπλεων κειμενο στο αρχικο μου post"

Δευτερον, με ποιο δικαιωμα εγω θα πω σε καποιον θα φας εκει και οχι εδω;

Δεν ειμαι λεσχη. Ουτε συνδεσμος. Ουτε κατι αλλο με γραμματεις και φαρισαιους.

Επισης δεν εχω γνωση του ποσοι θα ερθουν τελικα (αν μιλαν σοβαρα ειναι πανω απο 30) για να πιασω ενα ταβερνακι και να του πω -Αν μας κανεις καλη τιμη θα σου ερθουμε τοσοι.

Ενας τρελαμενος ειμαι που εχει ορεξη να κανει βολτα με την μηχανη και αναζητα παρεα. σκοπευω να παραμεινω πιστος στο προγραμμα που αναρτησα (αλλωστε και μονος μου τα ιδια θα εκανα)

Ειμαι λατρης της παρείστικης φιλοσοφιας. που θα πει αν εχει καποιος μια καλη ιδεα, ας την ριξει. Το οτι εσυ ειπες ομως, δεν σημαινει απαραιτητα οτι εγω κανω!!!

Ετσι κι αλλιώς θα ήμουν αφελής αν πίστευα δεν θα υπαρξουν ευτραπελα. καποιοι θα χουν καταλαβει 12¨30 αντι για 11:00, καποιοι θα χασουν την εξοδο της εθνικης και θα πληρωσουν διοδια, κλπ κλπ

Εγω ανεβασα ενα post που στην ουσια ελεγε: Μαγκες την Κυριακη θα ξεκινησω απο εκει, θα σταθω εκει, και θ ακολουθησω αυτη την πορεια. οποιος θελει ας ερθει. και προτεινα και ενα δυο τροπους για να βρεθουμε.

τωρα αν εγω ταξιδευω με 130 κι αλλος θελει να παει με 200 εγω τι μπορω να του πω; ανθρωπους με τους οποιους ταιριαζω ψαχνω οχι ανθρωπους για να τους επιβληθω.

Αλλωστε, οσοι τελικα συνενοηθουμε θα γινουμε και παρεα. Οι οδηγιες μου ειναι σαφεις. Οσοι γουσταρουν μπαζαλο ας το εχουν. Οσοι γουσταρουν να απολαυσουμε βολτιτσα, ας ερθουν με τις προτασεις τους, να την απολαυσουμε!!!

Κατ αρχην βαρατε με ομως δεν ξερω να "βαλω επιπλεων κειμενο στο αρχικο μου post"

Δευτερον, με ποιο δικαιωμα εγω θα πω σε καποιον θα φας εκει και οχι εδω;

Δεν ειμαι λεσχη. Ουτε συνδεσμος. Ουτε κατι αλλο με γραμματεις και φαρισαιους.

Επισης δεν εχω γνωση του ποσοι θα ερθουν τελικα (αν μιλαν σοβαρα ειναι πανω απο 30) για να πιασω ενα ταβερνακι και να του πω -Αν μας κανεις καλη τιμη θα σου ερθουμε τοσοι.

Ενας τρελαμενος ειμαι που εχει ορεξη να κανει βολτα με την μηχανη και αναζητα παρεα. σκοπευω να παραμεινω πιστος στο προγραμμα που αναρτησα (αλλωστε και μονος μου τα ιδια θα εκανα)

Ειμαι λατρης της παρείστικης φιλοσοφιας. που θα πει αν εχει καποιος μια καλη ιδεα, ας την ριξει. Το οτι εσυ ειπες ομως, δεν σημαινει απαραιτητα οτι εγω κανω!!!

Ετσι κι αλλιώς θα ήμουν αφελής αν πίστευα δεν θα υπαρξουν ευτραπελα. καποιοι θα χουν καταλαβει 12¨30 αντι για 11:00, καποιοι θα χασουν την εξοδο της εθνικης και θα πληρωσουν διοδια, κλπ κλπ

Εγω ανεβασα ενα post που στην ουσια ελεγε: Μαγκες την Κυριακη θα ξεκινησω απο εκει, θα σταθω εκει, και θ ακολουθησω αυτη την πορεια. οποιος θελει ας ερθει. και προτεινα και ενα δυο τροπους για να βρεθουμε.

τωρα αν εγω ταξιδευω με 130 κι αλλος θελει να παει με 200 εγω τι μπορω να του πω; ανθρωπους με τους οποιους ταιριαζω ψαχνω οχι ανθρωπους για να τους επιβληθω.

Αλλωστε, οσοι τελικα συνενοηθουμε θα γινουμε και παρεα. Οι οδηγιες μου ειναι σαφεις. Οσοι γουσταρουν μπαζαλο ας το εχουν. Οσοι γουσταρουν να απολαυσουμε βολτιτσα, ας ερθουν με τις προτασεις τους, να την απολαυσουμε!!!
    κοιτα να δεις...οι εκδρομες γινονται ως εξης.

κυριακη κλπ κλπ θα παμε προς ναυπλιο
    αναχωρηση ταδε ωρα απο περιπτερο
    θα ακολουθησουμε την εξης διαδρομη και κλπ κλπ κλπ
    βαζεις απο κατω τους συμμετεχοντες.
    αυτα....
    δοκιμασε οτ κουμπι επεξεργασια στο αρχικο σοθ ποστακι

Αν και ενημερωσα το αρχικο θεμα, παραθετω κι εδω τις συμμετοχες

Σίγουρα συμετεχουν οι

kokomilko
    XT_Billy
    teok8
    ermiss
    bikerted

Υπο προυποθεσεις είναι μεσα και οι

Kalgeorge
    taxydromos - (αν ερθουν bart-alximistis)
    EVI

Αναρωτιεμαι ακόμα τι εννοει ο ποιητης για

KaTaNaS

Παραλληλα θα υπαρχουν συμμετοχες και από αλλά forum και λέσχες

Αν εκ παραδρομης εκανα καποιο λαθος συγνωμη διορθωστε με

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Αν και ενημερωσα το αρχικο θεμα, παραθετω κι εδω τις συμμετοχες

Σίγουρα συμετεχουν οι

kokomilko
    XT_Billy
    teok8
    ermiss
    bikerted

Υπο προυποθεσεις είναι μεσα και οι

Kalgeorge
    taxydromos - (αν ερθουν bart-alximistis)
    EVI

Αναρωτιεμαι ακόμα τι εννοει ο ποιητης για

KaTaNaS

Παραλληλα θα υπαρχουν συμμετοχες και από αλλά forum και λέσχες

Αν εκ παραδρομης εκανα καποιο λαθος συγνωμη διορθωστε με

Εγώ θα πρότεινα ο κάθε ένας που θα συμμετέχει να συμπληρώσει το όνομα του στην λίστα, και εσύ να κάνεις μια ανακεφαλαίωση της διαδρομής που έχεις σκεφτεί.
    Οποίος συμφωνεί με την διαδρομή, έρχεται, οποίος διαφωνεί δεν έρχεται.
    Καλό θα ήταν να πούμε και αν η βόλτα γίνει με παπιά ή με μεγαλύτερες μηχανές, οπότε καλό είναι δίπλα από το όνομα να μπει και το μηχανάκι.

π.χ.

1. kokomilko
    2. XT_Billy
    3. teok8
    4. ermiss
    5. bikerted
    6. Harris_X (CB600F Hornet)

...just an idea!!!

Σελίδα 4 από 11 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε