Λετε να εχει καταλαβει τι εχει προκαλεσει?
Τις περισσοτερες φορες ως δικυκλιστης,οι τυποι που μιλανε στο τηλεφωνο,αν πανε να σε φανε και τους κορναρεις δεν σε παιρνουν αμεσα χαμπαρι...Κατι τετοιες ωρες λιγουρευομαι ενα οπλο paintball.
Τις περισσοτερες φορες ως δικυκλιστης,οι τυποι που μιλανε στο τηλεφωνο,αν πανε να σε φανε και τους κορναρεις δεν σε παιρνουν αμεσα χαμπαρι...Κατι τετοιες ωρες λιγουρευομαι ενα οπλο paintball.
Κανα νεο απο το συμβαν;
Τον βρηκαν, η τελικα καταφερε να κρυψει το αμαξι;
Ότι νέο το λέμε εδώ ΜένιοΑρχικά δημιουργήθηκε από menos
Κανα νεο απο το συμβαν;
Τον βρηκαν, η τελικα καταφερε να κρυψει το αμαξι;![]()
![]()
Εγώ ένα ΑΚ-47Αρχικά δημιουργήθηκε από Orfeus
Κατι τετοιες ωρες λιγουρευομαι ενα οπλο paintball.![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Τα 2 θέματα συγχωνεύθηκαν παιδιά ...
Πάντως μου κάνει εντύπωση διαβάζοντας ότι ξέρουμε από ποιο νομό είναι , το χρώμα και τον τύπο του αυτοκινήτου και 2 μέρες δεν έχουν βρει τον ιδιοκτήτη η συγγενικά πρόσωπα ....
![]()
Ίσως εν τέλει το αυτοκίνητο να μην "ανήκε" στο νομό Χανίων.Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Τα 2 θέματα συγχωνεύθηκαν παιδιά ...
Πάντως μου κάνει εντύπωση διαβάζοντας ότι ξέρουμε από ποιο νομό είναι , το χρώμα και τον τύπο του αυτοκινήτου και 2 μέρες δεν έχουν βρει τον ιδιοκτήτη η συγγενικά πρόσωπα ....
![]()
Επίσης να ξέρετε ότι στη Κρήτη οι οικογένειες είναι τόσο δεμένες που νομίζω θα κάνουν το παν να προφυλάξουν το κακοποιό (για κακοποιό πρόκειται κατά την άποψη μου).
Αυτή η δημοσιότητα που πήρε το θέμα από τη μια βοηθάει, αλλά και από την άλλη συμφέρει τον δράστη ώστε πχ να κάψει το αυτοκίνητο του.
Ρε παιδιά, λέω εγώ τώρα...
Είναι τόσοι πια πολλοί οι ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου μοντέλου στην Κρήτη?
Και να κάψει πες το αμάξι ή να το ρίξει στη θάλασσα ή να το πιεί, ή ξέρω γω τι...
Θα βρεθεί.
Εγώ απορώ ακόμα πως δεν τον έχουν καρφώσει...
Γιατί που θα πάει να το φτιάξει, ή ν'αγοράσει ανταλλακτικό ή οτιδήποτε?
Όποιος τον βοηθήσει βέβαια θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για υπόθαλψη ή απόκρυψη εγκληματία που κατηγορείται για ανθρωποκτονία και εγκατάλειψη θύματος...
Για την αστυνομία είναι τόσο δύσκολο να ελέγξει τους ιδιοκτήτες του μοντέλου για ζημιές ή απώλεια? Γιατί αν κάποιος επικαλεστεί απώλεια, θεωρείται ύποπτος...
Τι να πω...![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Είναι τόσοι πια πολλοί οι ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου μοντέλου στην Κρήτη?
Και να κάψει πες το αμάξι ή να το ρίξει στη θάλασσα ή να το πιεί, ή ξέρω γω τι...
Θα βρεθεί.
Εγώ απορώ ακόμα πως δεν τον έχουν καρφώσει...
Γιατί που θα πάει να το φτιάξει, ή ν'αγοράσει ανταλλακτικό ή οτιδήποτε?
Όποιος τον βοηθήσει βέβαια θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για υπόθαλψη ή απόκρυψη εγκληματία που κατηγορείται για ανθρωποκτονία και εγκατάλειψη θύματος...
Για την αστυνομία είναι τόσο δύσκολο να ελέγξει τους ιδιοκτήτες του μοντέλου για ζημιές ή απώλεια? Γιατί αν κάποιος επικαλεστεί απώλεια, θεωρείται ύποπτος...
Τι να πω...![]()
Μιλαμε για την Κρητη Βασιλη!
Διαβασε τι ειπε ο Μικε πιο πανω!![]()
Η αλήθεια είναι ότι σχεδόν όλες οι παρόμοιες περιπτώσεις πέρσυ εξιχνιάστηκαν από την αστυνομία Χανίων.
Είναι θέμα χρόνου να βρεθεί ο υπαίτιος.
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Χωρίς να αντιλέγω ή να αμφισβητώ τα λόγια του Μάικ, είναι 5 χρονών παιδάκι ρε μαμώτο μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Μιλαμε για την Κρητη Βασιλη!
Διαβασε τι ειπε ο Μικε πιο πανω!![]()
Σπαράζει η καρδιά σου, ότι και να'σαι...![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αυτά ακριβώς αναρρωτιώμαστε κι εμείς !Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Πόσα είναι τα ρημάδια τα 146 σε μπλε παρακαλώ στα Χανιά ; 2-3/10-20 ; Από σπίτι σε σπίτι να πηγαίνανε, "που είναι κύριε το αυτοκίνητό σας" θα είχαμε τελειώσει.. τι στο καλό γίνεται τόσες μέρες;
Tση έχουνε και διαφεντεύουνε την κυκλοφορία στη Μαλάξα. Ένα jeep, ένα Octavia, 2 μηχανές.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
τι στο καλό γίνεται τόσες μέρες;
Έ, δεν εμείνανε και πολλοί...
Ας είναι αλήθεια μόνο το μαντάτο που άκουσα σήμερα για το κοριτσάκι Στέλιο, για τα άλλα θα έρθει κι η σειρά τους..Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Tση έχουνε και διαφεντεύουνε την κυκλοφορία στη Μαλάξα. Ένα jeep, ένα Octavia, 2 μηχανές.
Έ, δεν εμείνανε και πολλοί...
![]()
Μιλωντας με το φιλο της τροχαιας λεγοντας του..ρε συ σιγα ποσα μπλε εχουμε εδω..μου δειχνει ενα τεραστιο φακελο με μπλε 146...που για να τα ψαξεις ενα ενα..θελεις 2χρονια ...τςπ...υπομονη για μας..και αλιμονο σε αυτον!Σε λιγο θα τη κανω για εξω παλι.....
www.fazerclub.gr
καταλαβε και καλα μαλιστα....αφου συμφωνα με το μαρτυρα , ο οδηγος γυρισε πισω και κοιταξε τι εγινε....ανοιξε γκαζι και εφυγε...στο εκει σημειο εχει ενα φρεναρισμα αρκετα μεγαλο!Αρχικά δημιουργήθηκε από Orfeus
www.fazerclub.gr