Σελίδα 4 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 200

Θέμα: Δεν Τους Αντέχω ΠΙΑ

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    .................

η διαφωνια με σενα ειναι πως απο τα λεγομενα σου καταλαβα να λες (οτι και καποιοι αλλοι)
    πως αφου σου χαριζει τα λεφτα κανε το μαλακα οπως και να σου φερθει και να πεις και εφχαριστω..

ε, εγω με αυτο διαφωνω..
    αμα εισαστε λοιπον πολυ μαγκες και δε γουσταρετε την επομενη που θα τη γλιτωσετε και θα σας μιλησει ο μπατσος με υφος να γυρισετε να του τα χωσετε και να του πειτε ''κοψε μου τη παραβαση και μιλα καλα'' αλλα επειδη η τσεπη ποναει πιο πολυ απο τον εγωισμο,αμα σας πετυχει κανενας ενω παρανομειτε και σας μιλησει ωραια αλλα παει να σας τη κοψει τοτε ξεκινατε τα παρακαλια να σας τη χαρισει.

μαγκια κλανια και κωλο φινιστρινι.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

και βγαινω απο τη κουβεντα γιατι θα εκνευριστω παλι.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    αμα εισαστε λοιπον πολυ μαγκες και δε γουσταρετε την επομενη που θα τη γλιτωσετε και θα σας μιλησει ο μπατσος με υφος να γυρισετε να του τα χωσετε και να του πειτε ''κοψε μου τη παραβαση και μιλα καλα'' αλλα επειδη η τσεπη ποναει πιο πολυ απο τον εγωισμο,αμα σας πετυχει κανενας ενω παρανομειτε και σας μιλησει ωραια αλλα παει να σας τη κοψει τοτε ξεκινατε τα παρακαλια να σας τη χαρισει.

μαγκια κλανια και κωλο φινιστρινι.
    ρε τροοπερ

διαβασε ολα τα λεγομενα μου και μην πεταγεσαι στο τελος σαν την πορδη να μου πεις τι να κανω την ααααααλλη φορα
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    εδω τολι, απο καποιο σημειο και μετα, και εγω και το παλικαρι(γιαυτοεεγω καταλαβα οτι εκανε το θρεαντ) σχολιασαμε μια γενικη κατασταση
    (την οποια ξαναλεω αρκετοι απο δω μεσα εχουν ζησει)
    δηλαδη της απαρεδεκτης συμπεριφορας των οργανων της ταξης, οπου τους παιρνει φυσικα

η διαφωνια με σενα ειναι πως απο τα λεγομενα σου καταλαβα να λες (οτι και καποιοι αλλοι)
    πως αφου σου χαριζει τα λεφτα κανε το μαλακα οπως και να σου φερθει και να πεις και εφχαριστω..

ε, εγω με αυτο διαφωνω..
    Όχι ακριβώς.Αυτό που κάνω εγώ τουλάχιστον όταν ΞΕΡΩ ότι έχω κάνει μαλακία και τη γλιτώσω είναι
    ΤΟΥΜΠΕΚΙ.
    Σαφώς και κάποιες φορές τα όργανα της τάξης παραφέρονται και δεν έχουν τη συμπεριφορά που πρέπει,σύμφωνοι.
    Σαφώς και πολύ περισσότερες φορές έπρεπε να μας είχαν σκίσει όχι απλά πληρώνοντας πρόστιμα,αλλά μέχρι και φυλάκιση για τις μαλακίες που έχουμε κάνει στο δρόμο (το έχουμε τώρα το βάζω για το μέσο όρο των Ελλήνων αφού θες να δούμε το θρεντ πιο γενικά).
    Άρα;;;;

ρε τροοπερ

διαβασε ολα τα λεγομενα μου και μην πεταγεσαι στο τελος σαν την πορδη να μου πεις τι να κανω την ααααααλλη φορα
    ρε λευτερακη αμα μπορεις καντο την προηγουμενη αλλα μυξοκλαιτε στις στραβες και τους γλυφετε σαν......

αντε βραδυατικο !

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ρε λευτερακη αμα μπορεις καντο την προηγουμενη αλλα μυξοκλαιτε στις στραβες και τους γλυφετε σαν......

αντε βραδυατικο !
    αχαχαχαχαχαχαχ

καλα, οτι να ναι λες..

αυτο που εγραψα νωριτερα και δεν μπηκες στον κοπο να διαβασεις, ειναι πως
    ως πρωταγωνιστης σε μια τετοια ιστορια παλια,
    θεωρω οτι ειναι καλητερο να σου φερεται ο αλλος σαν κυριος και ας σε γραψει παρα να σε κανει ψυχολογικα σκουπιδι..

τοτε δεν ειχα τα παπαρια να του την βγω και ας μου γραφε τα 200 ευρω τουλαχιστον προστιμο (80 το κρανος τοτε, 35 πινακιδα βαλε και ταγυρω γυρω σιγουρα φταναμε 200)

και τι κανουμε με τον μπατσο? διαγωνισμο ποιος την εχει ποιο μεγαλη και την λεει καλητερα στον αλλο?

στην τελικη δεν πρεπει να συζηταμε για ποιο ειναι το καλητερο, ειναι αυτονοητο πως οποισδηποτε πρεπει να σου συμπεριφερετε με σεβασμο..

τωρα αν ολοι εσεις γουσταρετε οι μπατσοι επειδη σου χαριζουν 200-300 ευρω πρεπει να σου πηδαν την ψυχολογια μπραβο σας, εγω δεν θα παρω
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Σαφώς και πολύ περισσότερες φορές έπρεπε να μας είχαν σκίσει όχι απλά πληρώνοντας πρόστιμα,αλλά μέχρι και φυλάκιση για τις μαλακίες που έχουμε κάνει στο δρόμο
    Η μόνη διαφορά που έχουν με τους κάγκουρες, είναι ότι δεν ξέρουν να οδηγούν, καβαλάνε άσπρες μαλακίες και κόβουν κλήσεις όπου τους παίρνει και όχι όπου θα έπρεπε. Γιατί αν θέλουν να το παίξουν θεματοφύλακες του ΚΟΚ, καλό θα ήταν να μην είναι τόσο προκλητικοί.
    Πείτε μου πότε είδατε τροχαίο ή Ζητά να σταματάει σε κόκκινο πχ ?

Τέσπα δεν οδηγάει πουθενά η κουβέντα. Αν θέλουν να τη χαρίσουν σε κάποιον όταν βγαίνουν για συλλογή χρημάτων μαγκιά τους. Αν είναι τσαμπουκαλεμένοι, γράψτε τους και τέλος. Τα φρρρρρ φανταστικέ τροχονόμε έχουν πλάκα μόνο στη ΤV.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Το να μην σου κόβει κλήση το όργανο ενώ είσαι παραβάτης είναι ξεφτίλα του όργανου.
    Το να μην συμπεριφέρεται σωστά το όργανο είναι ξεφτίλα του.
    Το να γλύφω το όργανο για να μην μου κόψει την κλίση είναι ξεφτίλα μου.

τωρα αν ολοι εσεις γουσταρετε οι μπατσοι επειδη σου χαριζουν 200-300 ευρω πρεπει να σου πηδαν την ψυχολογια μπραβο σας, εγω δεν θα παρω
    Aν η ψυχολογία κάποιου πηδιέται όταν του πουν ένα "ΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗ ΤΩΡΑΑΑ"
    τότε...φαντάσου τί έχει να γίνει με πολύ σοβαρότερα θέματα και σε πολύ πιο ζόρικες καταστάσεις...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalooo

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Δεν εχω καταλαβει κατι...θελετε γερμανικη αστυνομια που λεει Καλησπερα Σας....και δεν παιζει να μην σε γραψει ακομα και για φθορα στα λαστιχα...'η θελετε ενικο και να γλυτωνετε τα ευρουδακια...Ελεος πια, ποτε θα καταλαβουμε οτι δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα...να γκρινιαζουμε για ολα....Σας γραφουνε , γκρινιαζετε γιατι εγινε, δεν γραφουνε, δεν κανει η αστυνομια την δουλεια της...Προσωπικα οταν με πιανει η βλακεια στο δρομο, ξερω οτι αν με σταματησει θα με γραψει, ξερω οτι ο κυνδινος δεν ειναι μονο να φαω τα μουτρα μου αλλα να χασω και τα αυρο μου...

φτανει ρε παιδια, μη γινεστε τοσο κακομοιρηδες...
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Aν η ψυχολογία κάποιου πηδιέται όταν του πουν ένα "ΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗ ΤΩΡΑΑΑ"
    τότε...φαντάσου τί έχει να γίνει με πολύ σοβαρότερα θέματα και σε πολύ πιο ζόρικες καταστάσεις...
    Κοιταξε να δεις, σταματησα να γραφω γιατι πηγες την κουβεντα σε πολυ προσωπικο επιπεδο. Δεν ξερεις ουτε ποιος ειμαι, οπως δεν ξερω ποιος εισαι, ουτε ξερεις το τι μπορει να εχω περασει, θα σε παρακαλουσα να σταματησεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Η μόνη διαφορά που έχουν με τους κάγκουρες, είναι ότι δεν ξέρουν να οδηγούν, καβαλάνε άσπρες μαλακίες και κόβουν κλήσεις όπου τους παίρνει και όχι όπου θα έπρεπε. Γιατί αν θέλουν να το παίξουν θεματοφύλακες του ΚΟΚ, καλό θα ήταν να μην είναι τόσο προκλητικοί.

Τέσπα δεν οδηγάει πουθενά η κουβέντα. Αν θέλουν να τη χαρίσουν σε κάποιον όταν βγαίνουν για συλλογή χρημάτων μαγκιά τους. Αν είναι τσαμπουκαλεμένοι, γράψτε τους και τέλος. Τα φρρρρρ φανταστικέ τροχονόμε έχουν πλάκα μόνο στη ΤV.
    Τώρα γιατί γενικεύεις;Γιατί το πας ανταγωνιστικά(μπάτσοι Vs κάγκουρες);
    Αμφιβάλλεις ότι λαμβάνοντας υπ'όψη τόσο τις επιδόσεις των οδηγών μας στο δρόμο όσο και τις καμπάνες που στατιστικά τρώνε οι μπάτσοι χαϊδεύουν τ'αυτιά των οδηγών;Ειδικά αν το συγκρίνεις με άλλες χώρες όπου και καλύτεροι οδηγοί είναι και λιγότερα ατυχήματα αλλά παρ'όλ'αυτά έχουν πολύ αυστηρότερη αστυνόμευση;
    Για τις μαλακίες που κάνουμε μια χαρά είναι οι μπάτσοι...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Δεν εχω καταλαβει κατι...θελετε γερμανικη αστυνομια που λεει Καλησπερα Σας....

μη βαζεις ιδεες.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	th_policebike_450x491.jpg 
Προβολές:	134 
Μέγεθος:	5,0 KB 
ID:	152841
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από metaltheo
    Κοιταξε να δεις, σταματησα να γραφω γιατι πηγες την κουβεντα σε πολυ προσωπικο επιπεδο. Δεν ξερεις ουτε ποιος ειμαι, οπως δεν ξερω ποιος εισαι, ουτε ξερεις το τι μπορει να εχω περασει, θα σε παρακαλουσα να σταματησεις.
    1)Δεν ανέφερα τ'όνομά σου,δεν το πήγα σε προσωπικό.
    2)Ακριβώς επειδή δε σε ξέρω,δεν μπορώ να'μαι σίγουρος ότι το περιστατικό έγινε όπως το είπες.
    3)Το τί έχει περάσει ο καθένας δεν είναι δικαιολογία για να παραπονιέται γενικά και με ό,τι να'ναι.

Σελίδα 4 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τελικα δεν ειμαι μονος πια...
    από Pitsakos στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2007, 21:21
  2. Δε Τους ΑντεΧω Αλλο!!!!!!
    από Ora_Nihil στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2004, 01:38
  3. δεν είναι νέο πια αλλά ας το γράψω
    από NLS στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2004, 23:11
  4. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ, θα σας πω τον πόνο μου!!!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 21:52
  5. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 20:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ