Σελίδα 4 από 20 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 298

Θέμα: Ετσι πρεπει ή μηπως οχι; Πυροβολα τον ληστη...

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    ***SPAM ON***
    Ειλικρινα...δεν το ξερω...το παραδεχομαι.
    Απλα την προηγουμενη βδομαδα που χρειαστηκα τροχαια...καλεσα το 112...κιαπο κει με συνδεσαν.
    Ελεγα να μην την πατησω σαν την Βατιδου και παρω το 1 0 0 .
    Τωρα αλήθεια....ισχυει τελικα ?
    ***SPAM OFF***
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=74837

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Νομιζω εχουμε ξεφυγει. Δεν συζηταμε για το αν αντιμετωπιζεις τους 'ληστας' με το ενδεχομενο να εμπλακεις σε σωματικη επαφη, η οχι. Συζηταμε για το αν βγαζεις την καραμπινα και πυροβολεις για να σκοτωσεις. Και ακομα περισσοτερο, για το αν καποιος που το κανει και οντως σκοτωνει, επεφημειται με 'ευγε' η λες πως ειναι απλα ηλιθιος.
    Κατα την γνωμη μου, και αυτος που σκοτωνει και αυτος που επεφημει ειναι ηλιθιοι (για διαφορετικους λογους) και κυριως ο δευτερος.
    Οκ...μπορει να λεμε και καμια κουβεντα παραπανω...ειναι το αλατοπιπερο στις συζητήσεις αυτες...απλα δεν πιστευω ουτε κι εσυ ο ιδιος ακομα...να μπορουσες να μεινεις ψυχραιμος...αν μπροστα στα ματια σου εβλεπες να σε κλεβουν και να ειχες την καραμπινα στην ντουλαπα.

Δλδ. πως θα το "καταπινες" αυτο μετα ? Θα μπορουσες να ζεις με το σκεπτικο οτι δειλιασες και σε κλέψανε ? Δε λεω να τους εριχνες στο ψαχνω...αλλα εστω στον αερα...για εκφοβισμο....δεν θα εκανες τπτ ? Θα τηρουσες το πρωτόκολλο ?

Εχει να κανει και με την ιδιοσυγκρασια του καθενος....μπορει του γερου...να του ειχαν ρημαξει 3 φορες το σπιτι και να του ειχαν ανοιξει αλλες 3 το αυτοκινητο...που ξερεις ?

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Καποιος ειχε αναφερει πριν καιρο οτι ηταν στο παραθυρο του σπιτιου του και εβλεπε τους κλεφτες απο κατω να προσπαθουν να κλεψουν ενα gsxr αν θυμαμαι καλα, πηρε τηλ. αστυνομια και τελικα το μηχανακι κλαπηκε κανονικα.

Για τον γερο τωρα , μετα επρεπε να πυροβολησει και του μπατσους, τον εισαγγελεα τους δικαστες και οσους θα ειναι μεσα στο δικαστηριο. :rotflmao:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Το να πυροβολήσεις κάποιον επειδή σου έκλεψε την μηχανή είναι κάτι το οποίο είναι κι ακραίο κι αμφιλεγόμενο.

1. Θα έπρεπε να έχουμε καλύτερη αστυνόμευση (που δεν έχουμε για πολλούς λόγους) αλλά οδηγούμαστε στην αυτοδικία.
    2. Θα έπρεπε να έχουμε πρόληψη αλλά δεν έχουμε και οδηγούμαστε στην αυτοδικία.

Ας πάρουμε ένα παράδειγμα που δεν εμπλέκει όπλα.

Κατεβαίνετε να καβαλήσετε την καλή σας και βλέπετε 2 τύπους να προσπαθούν να την κλέψουν. Τι κάνετε;

α. Τρέμετε σαν τα ποντίκια και δεν μιλάτε και κοιτάτε καθώς η καλή σας σας αποχαιρετά.
    β. φωνάζετε "Βοήθεια χριστιανοί μου κλέβουν την μηχανή!!!".
    γ. καλείτε το 100 από το κινητό σας (πατάμε 1 μετά το 0 και πάλι το 0 - για όσους δεν ξέρουν πως καλούμε το 100).
    δ. Τους αρχίζετε στις χριστοπαναγίες αλλά μέχρι εκεί.
    ε. Τους αρχίζετε στις χριστοπαναγίες και κινείστε απειλητικά προς το μέρος τους αλλά μέχρι εκεί.
    στ. Τους αρχίζετε στις χριστοπαναγίες και κινείστε απειλητικά προς το μέρος τους κι αν δεν την κάνουν αρχίζετε το κλωτσομπουνίδι (είπαμε όπλα και πολεμικές τέχνες δεν παίζουν στο σενάριο).

Για να σας ακούσω....

ΣΤ

οπλο στο ψαχνο παει πολυ.αν ειχα οπλο θα εριχνα στον αερα για εκφοβισμο.τα υπολοιπα ειναι δουλεια της αστυνομιας (η οποια να μην επαναλαμβανομαστε ειναι γτπ κλπ κλπ κλπ).

δεν εχω προθεση αντιπαραθεσης σημερα.βαριεμαι.αλλα καλο θα ητανε μερικοι να μην προκαλουνε προκειμενου να γινει για αλλη μια φορα μπαχαλο το φορουμ.καταλαβες πορτισχεντ?
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Θεωριες...θεωριες....θεωριες....οι μονοι που μπορουν να απαντησουν στο τι θα εκαναν σε περιπτωση που εβλεπαν live να τους κλεβουν (οτιδηποτε) ειναι αυτοι που το εχουν παθει*...ολα τα αλλα ειναι απλα φορουμοσυζητησεις....

οσο αφορα το αρχικο θεμα....πιστευω 1-2 πυροβολησμους στον αερα μαζι με φωνες θα ηταν αρκετοι για να τραπουν σε φυγη τα κλεφτρονια...αν τους σκοτωνε και να δικαιωνοτανε μετα απο πολλαααααα χρονια θα ειχε χασει πολλα λεφτα και πολλα χρονια απο την ζωη του....

* φιλος στο Θησειο ειδε που πηγαιναν να κλεψουνε μηχανακι γνωστου του....ηταν 2 ατομα....αρπαζει ενα καδρονι και κανει ντου...αυτοι τα χανουν και τρωνε 2-3....και ενω εχουν πεσει κατω και ο φιλος ειναι ετοιμος να τους σαπισει χανει το φως του....δεν ειχε παρει χαμπαρι τον τριτο που κρυβοταν και κραταγε τσιλιες και τα μποσικα....και βεβαια ουτε το cryptonite που κραταγε και τον χτυπησε απο πισω (ο τριτος ηταν επανω σε μηχανακι εν κινησει οταν του την εχωσε...αουτς)...αποτελεσμα???ευτυχως μονο μια διασειση με ενα καρουμπαλο 5 ποντους ....και βεβαια κοιμοτανε μπρουμητα καναν μηνα....δεν εφαγε περισσοτερες γιατι φοβηθηκαν τα τσογλανια γιατι υπηρχαν γειτονες που βγηκαν στα παραθυρα (καποιοι δεν προλαβαν να κατεβουν και κατω)...το μηχανακι την γλυτωσε....και αυτος την γλυτωσε γιατι εσκασε 1-2 εκατοστα απο γωνια πεζοδρομιου (σπασμενο και μυτερο)....

viva la revolucion....

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    δεν εχω προθεση αντιπαραθεσης σημερα.βαριεμαι.αλλα καλο θα ητανε μερικοι να μην προκαλουνε προκειμενου να γινει για αλλη μια φορα μπαχαλο το φορουμ.καταλαβες πορτισχεντ?
    Από όλους που γράψαν, εσύ κατάλαβες να προκαλεί ο πόρτις?

Εγω περιμενω να ποσταρουν πρωτα οι φιλευσπλαχνοι ψευτοκουλτουριαρηδες που θα παρουν το μερος των ληστων και θα καταδικασουν στο πυρ το εξώτερον τον παππου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    ναι.

o filos Tpap mallon enoei emena kai exei ena psilodikio...
    tha autologokritho...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ναι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Να'σαι καλα θου-βου. Οχι δεν εισαι αρρωστος, εισαι λογικος. Το οποιο ειναι αρρωστια γα ολους τους υπολοιπους.

Οσο γα τους υπολοιπους, σας παρακαλω, συνεχιστε να γραφετε βλακειες.
    Να περνατε οσο πιο πολυ ωρα στον υπολογιστη μπορειτε και λιγοτερη εξω στο δρομο.
    εγώ πάλι όχι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Περι προκλησεις μπαχαλου.....

"Ο αναμάρτητος πρωτος τον λίθο βαλέττω"...

...να το ελεγε και κανας αλλος ρε συ Trooper...

εγώ πάλι όχι.
    δες ποιος ξεκιναει πρωτος την ειρωνια και μετα μου ξαναλες.

ξεκιναει ο πορτις 1η σελιδα 10ο ποστ μαζι με την ειδηση.

παντα ενας κανει την αρχη και αυτον κατηγορω.οι υπολοιποι παρεκλινουν λογω του πρωτου.&-

την αποψη μου την ειπα.αντιπαραθεση το ξαναειπα δεν θελω.επισης αν θυμασαι σου ειχα πει να μην ασχολεισαι μαζι μου.αρα την απορια σου θεωρω οτι σου την ελυσα.τελος η κουβεντα.

Περι προκλησεις μπαχαλου.....

"Ο αναμάρτητος πρωτος τον λίθο βαλέττω"...

...να το ελεγε και κανας αλλος ρε συ Trooper...
    ναι εγω.

Μια εξυπνη κινηση σε αυτο που αναφερει ο sniper κατα τη γνωμη μου ειναι να φωναξεις....." Σουλααααααα την καραμπινα μουυυυυυυυ".

Δεν νομιζω οτι τα κλεφτρονια θα κατσουν να δουν εαν οντως μπλοφαρεις...
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Παλαιο τόμαρο
    oxi

ο busa βέβαια δημοσιογραφίζει λίγο...

εγω πάντως σε παρελθόντα χρόνο, βραδάκι, με το ίδιο παπι (που τελικά δεν ήθελε να μείνει μαζί μου) είχα την εξής αντίδραση.
    Eίχα μόνο τιμόνι κλειδωμένο, 10 το βράδυ και πετάγομαι μέχρι το περίπτερο δυο στενά παρακάτω... Γυρνάω και βλέπω ένα πιτσιρικά (20-22) πάνω και ένα συνομήλικο του δίπλα...
    ΘB-"Pε ψηλέ, άμα θες βολτίτσα να σε δώσω τα κλειδιά... Πάντως κάτω από 600E δεν το πουλάω". Aυτά από απόσταση γιατί οι καιροί είναι σχίζο... Mετά την έκπληξη τους, τον αιφνιδιασμό καλύτερα, και ενω εγώ πάντα κρατούσα απόσταση ασφαλείας αποχώρησαν προς την αντίθετη κατεύθυνση... H παγωμάρα δεν κράτησε πάνω από πέντε λεπτά και δεν κόστισε παρά μια κλειδαριά...
    Mπορεί να μου την πέφτανε, να είχαν εκρηκτικά, να, να, να... Ήταν προφανώς πιτσιρίκια και όχι μέλη (κατώτερα) οργάνωσης μεταχειρισμένων ανταλλακτικών ή τουλάχιστον έτσι τους έκοψα. Aλλιώς θα ερχόντουσαν με βαν...
    Πάντως στους καιρούς που ζούμε, στα π@παράκια μου τα θέματα ιδιοκτησίας... Έχω το μηχανάκι και το παπί... E, δε θα σκοτώσω για να τα κρατήσω... Tεσπα... μεγάλη κουβέντα και μπερδεμένη η αυτοδικία...
    Φονιά για ένα μηχανάκι δε στηρίζω ούτε με σφαίρες... Για κανα αφεντικό το συζητάμε...
    γης μαδιαμ...

Στο συγκεκριμενο θεμα εσυ Portis προσπαθησες να αρχισεις τα μπαχαλα.

Με βαφτισες ψευτοκουλτουριαρη,οπως και οποιον ειχε αποψη αντιθετη οπως τουλαχιστον φανηκε στην αρχη.

Εγω περιμενω να ποσταρουν πρωτα οι φιλευσπλαχνοι ψευτοκουλτουριαρηδες που θα παρουν το μερος των ληστων και θα καταδικασουν στο πυρ το εξώτερον τον παππου.

Νατα , νατααααα
    Καπακια ειπες εμμεσως πλην σαφως οτι θα αποκαλεσω τον idi εθνικιστη/φασιστα κτλ

Προσεχε τι λες.
    Στο τελος θα σε πουν φασιστα και οπισθοδρομικο.
    Αν το παρατραβήξεις κιολας κινδυνευεις να σε βριζουν κιολας...π.χ. να σε πουν...εθνικιστη !
    Και στο τελος λες το ιδιο πραγμα με εμενα.Οτι δεν επρεπε να πυροβολησει στο ψαχνο.

Δλδ. πως θα το "καταπινες" αυτο μετα ? Θα μπορουσες να ζεις με το σκεπτικο οτι δειλιασες και σε κλέψανε ? Δε λεω να τους εριχνες στο ψαχνω...αλλα εστω στον αερα...για εκφοβισμο....δεν θα εκανες τπτ ? Θα τηρουσες το πρωτόκολλο ?
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Απο το να τους δινεις χαρτζηλικι μεχρι να τους σκοτωνεις/τραυματιζεις εχει μια τεραστια διαφορα,δεν νομιζεις;Οπως ειπα και πριν πολυ καλα εκανε και προστατεψε το παπι του γειτονα του,αλλα δεν επρεπε να πυροβολησει στο ψαχνο.+-

Σελίδα 4 από 20 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Έτσι πρέπει.
    από VALES στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2010, 15:32
  2. ειμαι νιντζα(ή μηπως οχι??)
    από crewdriver στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2007, 16:52
  3. Έτσι πρέπει να τελειώσουμε;
    από bonepeeler στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2006, 05:30
  4. Μπάτσοι, γουρούνια δολοφόνοι ή μήπως όχι?
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2005, 16:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF