Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 84

Θέμα: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Gsxr 1000 K7

Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
    για μια ακομη φορα.....
    Moto Forum > Μοτοσυκλέτα > Μοντέλα > Suzuki GSXR`s > ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Gsxr 1000 K7
    κ το αποτελεσμα:διαμαχες....
    μπραβο βρε παντα τετοια!!!
    Φίλε μου αν η κουβέντα δεν κολλάει με το φόρουμ η με το εκάστοτε θρεντ υπάρχουν αρμόδιοι να τη μεταφέρουν εκεί που πρέπει, το να μπω εγώ, εσύ ή ο καθένας σε μια τέτοιου είδους σοβαρή κουβέντα για να πετάξουμε τη μαλακία μας νομίζω ότι είναι λάθος, αν κάτι μ'ενοχλεί, σ'ενοχλεί, ενοχλεί τον καθένα, υπάρχει και η αναφορά μηνύματος σε κάποιον διαχειριστή.

Το να βγάζεις για άλλη μια φορά το φόρουμ σκάρτο όμως χωρίς να έχεις κάνει τα ευνόητα πρώτα -πράγμα που το ίδιο το φόρουμ σου δίνει και τη δυνατότητα αλλά και το δικαίωμα, ε, είναι κάπως..

Φιλικά

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Φίλε μου αν η κουβέντα δεν κολλάει με το φόρουμ η με το εκάστοτε θρεντ υπάρχουν αρμόδιοι να τη μεταφέρουν εκεί που πρέπει, το να μπω εγώ, εσύ ή ο καθένας σε μια τέτοιου είδους σοβαρή κουβέντα για να πετάξουμε τη μαλακία μας νομίζω ότι είναι λάθος, αν κάτι μ'ενοχλεί, σ'ενοχλεί, ενοχλεί τον καθένα, υπάρχει και η αναφορά μηνύματος σε κάποιον διαχειριστή.

Το να βγάζεις για άλλη μια φορά το φόρουμ σκάρτο όμως χωρίς να έχεις κάνει τα ευνόητα πρώτα -πράγμα που το ίδιο το φόρουμ σου δίνει και τη δυνατότητα αλλά και το δικαίωμα, ε, είναι κάπως..

Φιλικά

+1300 στοκ

Racefit Growler...τελος!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Φιλικά
    η απαντηση στο προβλημα του φιλου δοθηκε απο τον ιδιο τελικα στο τι ηταν στις 27/2/09.
    τωρα εχουμε 7/3/09 κ υπαρχουν ποσταρισματα ΑΣΧΕΤΑ με αυτο που ποσταρε στην αρχη
    τα συμπερασματα δικα σου ολα

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ειναι ασυλληπτο που μετα απο ολο αυτο προσπαθεις να βγεις απο πανω παιζοντας το θιγμενος...

επισης θεωρεις εμενα κι οσους διαβαζουν,το λιγοτερο καθυστερημενους...

το τι εγραψες στο pm μου ειναι παντελως αδιαφορο...

το οτι εγραψες δημοσια "εχεις pm" με ενδιαφερει...φανταζομαι το εγραψες επειδη ως αλλη ζαν ντ'αρκ θεωρουσες ψυχολογικη σου αναγκη να βοηθησεις ενα ανθρωπο με προβλημα κι επρεπε οπωσδηποτε να το γραψεις δημοσια για να το δει...

και οχι επειδη ηξερες οτι κατ αυτον τον τροπο ολοι θα εβλεπαν οτι ο dimst ξερει την λυση...

αλλα επειδη ειμαι μαλακας το δεχομαι κι αυτο...

εξηγησε μου λοιπον το εξης...

οταν ο γατος εγραψε "ευχαριστω dimst που μου βρηκες λυση στο προβλημα",εφ οσον οπως ισχυριζεσαι ολο αυτο εγινε για να μην παρεξηγηθω εγω,γιατι δεν βγηκες δημοσια να γραψεις οτι την λυση την εχω βρει εγω και να μου αποδωσεις τα ευσημα,μια κι εγω ειμαι ο περιεργος που παντα θελει να φαινεται ο απολυτος μαστορας και ηξερες οτι θα αντιδρασω ασχημα, αλλα το αφησες ως ειχε και τα απολαυσες εσυ?και μην μου πεις οτι δεν φανηκε σε ολους κατι τετοιο γιατι θα προσβαλλεις την νοημοσυνη μου ακομη περισσοτερο...

εγω αν ημουν στην θεση σου ,παροτι ειμαι απαραδεκτος οπως με χαρακτηριζεις,θα αισθανομουν ασχημα αν γινοταν κατι τετοιο και θα φροντιζα να αποδωσω τα του καισαρος τω καισαρι...

αλλα ειπαμε...εγω ειμαι απαραδεκτος...

επισης δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανεις...το εχεις ξανακανει παροτι εχεις δει οτι με ενοχλει το συνεχισες...και με ενοχλει ακριβως λογω της παλιας μας φιλιας...και στο ειχα πει προσωπικα να μην επαναληφθει...με pm...

παρα ταυτα το εκανες...μην σε στεναχωρει λοιπον το οτι αυτη την φορα αντεδρασα δημοσια...

εχεις ταλαιπωρηθει κι εχεις παλεψει για την δουλεια σου? το σεβομαι και μπραβο σου και μακαρι να σου πανε ολα κατ ευχην...

σεβασου ομως κι εσυ αντιστοιχα τον κοπο και τις γνωσεις του παλιου σου φιλου,που οσο καιρο ηταν φιλος σου σου τις μετεφερε χωρις ποτε να ζητησει ανταλλαγμα...κι επισης ποτε δεν σε προσεβαλλε κατ οιονδηποτε τροπο...

σταματα λοιπον κι εσυ να τον προσβαλλεις με τις κινησεις σου και τα γραφομενα σου...

να εισαι καλα...

Εσύ, έλα εδώ
    να διελευκάνεις την υπόθεση....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
    η απαντηση στο προβλημα του φιλου δοθηκε απο τον ιδιο τελικα στο τι ηταν στις 27/2/09.
    τωρα εχουμε 7/3/09 κ υπαρχουν ποσταρισματα ΑΣΧΕΤΑ με αυτο που ποσταρε στην αρχη
    τα συμπερασματα δικα σου ολα
    κοίτα να δεις πως έχει το θέμα:

Εδώ είναι φόρουμ με ζωντανούς ανθρώπους κι όχι εγκυκλοπαίδεια ή τεχνικό εγχειρίδιο.

Εφόσον προέκυψε κάποιο θέμα, οφείλουμε να τους αφήσουμε να το λύσουν δημόσια (λόγω της φύσης της διαμάχης) εφόσον η "αντιπαράθεσή" τους παραμένει σε κόσμιο επίπεδο κι εφόσον κάποτε ήταν γνωστοί/φίλοι και δεν αποκλείεται να είναι και στο μέλλον.

Το να πεταγόμαστε και να λέμε το μακρύ μας και το κοντό μας όλοι εμείς οι απ' έξω είναι το άσχετο.

sniper
    moto.gr Mod team.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Racefit Growler...τελος!!
    τοτε ας μην υπαρχουν ενοτητες,θεματα κτλ.
    ας πουν οι mods "ποσταρετε αβερτα οτι γουσταρετε"
    τι ενοτητες κ πα**ριες...
    αφου στο τελος ολα καταληγουν σε ασχετο spamρισμα(οπως κανω εγω τωρα) ή διαμαχη...

ε βρε κάτι ζόρια....

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    TI KRIMA 2 FILOI NA MHN EINAI PIA FILOI LEO EGO KAI PASO.
    H MOTO ENONEI PAIDIA...DEN XORIZEI KAI DE MAS KANEI PIO MAGES H PIO EXYPNOYS TO TI XEROYME GIA AYTES.sidera einai ta gamidia..
    OK KAI EGO XERO NA PIDAO KALA...ALLA AN THELETE MPORO NA SAS PIDIXO NA MATHETE KAI ESEIS KAI PALI FILOI THA MASTE.. :rotflmao:

etsi kai alliios me ta suzuki poy mplexate..olo problimata tha xete giati na min ta lynoyme oloi mazi agapimenoi k as xerei kati parapano kai kapoios allos re seis..de peirazei.

ntax na tsakonomaste gia ta kai kala..alla oxi k etsi re seis..

ela filithite tora kai tha sas afiso na ftiaxete to suzuki moy parea..

Πάλι χαλασε το μπουρδέλο σου;

μου θελες κι ανταλλαγή με το τούμπανο

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    TI KRIMA 2 FILOI NA MHN EINAI PIA FILOI LEO EGO KAI PASO.
    H MOTO ENONEI PAIDIA...DEN XORIZEI KAI DE MAS KANEI PIO MAGES H PIO EXYPNOYS TO TI XEROYME GIA AYTES.sidera einai ta gamidia..
    OK KAI EGO XERO NA PIDAO KALA...ALLA AN THELETE MPORO NA SAS PIDIXO NA MATHETE KAI ESEIS KAI PALI FILOI THA MASTE.. :rotflmao:

etsi kai alliios me ta suzuki poy mplexate..olo problimata tha xete giati na min ta lynoyme oloi mazi agapimenoi k as xerei kati parapano kai kapoios allos re seis..de peirazei.

ntax na tsakonomaste gia ta kai kala..alla oxi k etsi re seis..

ela filithite tora kai tha sas afiso na ftiaxete to suzuki moy parea..
    μου χεις λειψει

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Μάλλον δε φταίει το δύσμοιρο Suzukaki,εσύ είσαι κάφτης

FFWD Το avatar του/της DimST
    ...και άλλες εξηγήσεις...

Έγραψα ‘έχεις πμ‘ γιατί διαπίστωσα πως ο φίλος δεν είχε δεί το πμ μου... ότας σχετικά νέο μέλος, θεώρησα πως είναι πολύ πιθανό να μη ξέρει πως να το δεί. πρώτη φορά τ’ακούς αυτό;

Γιατί δηλαδή όλα πρέπει να έχουν πλεκτάνη απο πίσω. Πραγματικά, με θεωρείς τέτοιο άνθρωπο; Αυτό με θίγει και αυτό δε λές να καταλάβεις.

Σου είχα δείξει εγώ τέτοια δείγματα στα χρόνια φιλιάς; Ή μήπως όπου μπορούσα εγώ να βοηθήσω με τις δικές μου γνώσεις δε στις χάρισα χωρίς ρήτρες και συνθήκες.
    Μήπως τελικά θεωρείς πως τη ψώνισα και πάω να το παίξω ζαντάρκ... αποκλείεις δηλαδή τη πιθανότητα τα πράγματα να έχουν την απλή και αυτονόητη εξήγηση;

Όλη η ιστορία δηλαδή επειδή δεν σου έδωσα τα εύσημα; επειδή το έμαθα απο ’σένα; Μα δε το έκρυψα ποτέ αυτό, ακόμα και σήμερα όταν με ρωτάνε ΚΑΚΗ κουβέντα για ’σένα δεν έχω πεί.

Σε εκείνο το πμ θυμάσαι τι σου είχα γράψει; Είχα αναφερθεί σε κάτι που είχες γράψει, λάθος/ανορθόγραφα δεν έχει σημασία. Και σου έστειλα πμ για να στο αναφέρω. Αλλά αντί να πείς οκ, λάθος, ευχαριστώ, το πήρες οτι το έγραψα για να στη πώ...

Αντί να πείς οκ, έστειλε πμ δεν μου έγραψε δημόσια - όπως θα μπορούσε και ’σύ να κάνεις και το θέμα να λήξει μεταξύ μας - λές και αυτοσκοπός μου εμένα είναι να σε μειώσω... Λάθος ‘φίλε‘, λυπάμαι που έχεις αυτή την άποψη, δεν είμαι εγώ αυτός, φοβάμαι πως έχει να κάνει καθαρά με το πώς βλέπει τη φιλία και την εκτίμηση ο καθ’ ένας... Δε το βλέπουμε με τον ίδιο τρόπο οπότε εκεί έληξε και το θέμα.

Εν κατακλείδι.
    Ξέρω ό,τι γνώμη ν’ αλλάξεις αποκλείετε, όχι όμως να με βγάζεις και διπρόσωπο, δε είμαι και το ξέρεις.
    Το παλικάρι δε το ξέρω, δε με ξέρει. Αν αποφάσισε να με ευχαριστήσει δημόσια δεν ήταν αυτοσκοπός μου. Ξανάλεω πως και πόστ να έβαζα κανονικά πάλι τα ίδια θα λέγαμε... οπότε αυτό πήγα να αποφύγω... δε το καταλαβαίνεις δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο γι’ αυτό.

Νά’ σαι καλά και ΄σύ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    εγω λεω να λυθουν τα οποια προβληματα με το παλιο πατροπαραδοτο τροπο!!

προκαθορισμενη ωρα.
    προκαθορισμενο μερος.
    προκαθορισμενα μηχανακια.

η διαδικασια γνωστη.

winner takes all.

ο ηττημενος φευγει απο την πολη με πισσα και πουπουλα και δεν ξαναρχεται ποτε εδω και για κανεναν λογο.

ο νικητης περνει την δοξα, τα λεφτα και τις γκομενες.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Πάλι χαλασε το μπουρδέλο σου;

μου θελες κι ανταλλαγή με το τούμπανο
    file to skeftika kala ..to skeftika poly..

alla trikilindro honda ego de perno..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    file to skeftika kala ..to skeftika poly..

alla trikilindro honda ego de perno..

Ναι οκ..... κι έμεινες με το πιστόλι.... έμεινες όμως.... :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πρόβλημα με gsxr 1000 2007
    από edmarios στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2013, 17:00
  2. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Gsxr 1000 K7
    από gat0s στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2009, 19:49

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα