πάω για ADAC.
Εχω 3 οχήματα με το ονομά μου στην άδεια οπότε σαφώς με συμφέρει!
πάω για ADAC.
Εχω 3 οχήματα με το ονομά μου στην άδεια οπότε σαφώς με συμφέρει!
καλα η ADAC δεν ειναι γερμανικη? και τι σημαινει οτι εχεις 3 οχηματα στο ονομα σου?μαλλον δεν ξερω αρκετα πραγματα τελικα.Αρχικά δημιουργήθηκε από fonzareli
πάω για ADAC.
Εχω 3 οχήματα με το ονομά μου στην άδεια οπότε σαφώς με συμφέρει!![]()
τι θα γινω οταν μεγαλωσω?
συνταξιουχος................
οποιος θέλει κάποια σχετική ενημέρωση ας μου στειλει μηνυμα ή να ρωτησει εδώ..προσοχή παιδιά γιατι ακολουθουν μεγαλες εξελίξεις στις ασφάλειες..
Αρχικά δημιουργήθηκε από ptiper
οποιος θέλει κάποια σχετική ενημέρωση ας μου στειλει μηνυμα ή να ρωτησει εδώ..προσοχή παιδιά γιατι ακολουθουν μεγαλες εξελίξεις στις ασφάλειες..
πες μας τι ξερεις αν γινεται
θελεις να ρωτήσεις κατι συγκεκριμένο ?
121.89 το χρονο χτ 600 κομερσιαλ
κλιο 1400 10 ιπποι 162.16 το εξαμηνο
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
για την ADAC μιλάς ή γενικά; Αν μπορείς ενημέρωσε.Αρχικά δημιουργήθηκε από ptiper
Γερμανική που στο πρόγραμμα plus που έχει ασφαλίζει για όλες τις χώρες νομίζω. Το ότι έχω 3 οχήματα σημαίνει ότι με μία συνδρομή σε αυτούς τα ασφαλίζω όλα (για οδική μιλαμε πάντα) διότι ασφαλίζεται οτιδήποτε περιλαμβάνει το όνομά μου. Ακόμα και η σύζυγος και τα παιδιά ασφαλίζονται...Αρχικά δημιουργήθηκε από giovani64
καλα η ADAC δεν ειναι γερμανικη? και τι σημαινει οτι εχεις 3 οχηματα στο ονομα σου?μαλλον δεν ξερω αρκετα πραγματα τελικα.![]()
Η ΑDAC ειναι μια καλή οδική βοήθεια και πράγματι σαν οικογενειακό πακέτο έχει και καλή τιμή ..
Για ποιό νομό βρήκες τέτοια τιμή για το XT?Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
121.89 το χρονο χτ 600 κομερσιαλ
κλιο 1400 10 ιπποι 162.16 το εξαμηνο
Για εξάμηνο στην Αττική για commercial κάνει τώρα για τα 600 cc 105 ευρώ..Αν ισχύει πες μου..με ενδιαφέρει..Ευχαριστώ.
120 κανει τον χρονο η κομερσιαλ...οχι το εξαμηνο οπως ειπεςΑρχικά δημιουργήθηκε από ptiper
Για ποιό νομό βρήκες τέτοια τιμή για το XT?
Για εξάμηνο στην Αττική για commercial κάνει τώρα για τα 600 cc 105 ευρώ..Αν ισχύει πες μου..με ενδιαφέρει..Ευχαριστώ.
σωστος ο καλτζορτζ.για χρονο οι τιμες παιζουν εκει γυρω.
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
Αυτήν την στιγμή για την Αττική η τιμη στην commercial για 1 χρόνο και για 600 cc μηχανή ειναι 201 ευρώ..Μιλάτε για Αττική ή για αλλού ? Επίσης απο 1/7/09 έγιναν μεγάλες αυξήσεις σε όλες τις ασφαλιστικές ( απο 10% και καποιες εώς 20 % ) ,οπότε αν είχατε συμβόλαιο απο πριν λογικό ειναι να ειναι η τιμή μικρότερη..Οποιος θέλει ,για να πειστείτε, μπορώ να του στείλω και χαρτί απο το online συστημα της commercial..Δεν τα λέω αυτα για να πω οτι ειναι ακριβή η commercial ( πιο φθηνη απο πολλές ασφαλιστικές,στην επαρχία τουλαχιστον ) , αλλά για την σωστη ενημέρωση σας για την τιμή της.Ευχαριστώ..
η αλήθεια είναι ότι και εγώ πέρσι είχα δώσει 165 για commercial και φέτος απ ότι μου είπαν θα ξεπεράσει ελάχιστα τα 200 ευρώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από ptiper
Αυτήν την στιγμή για την Αττική η τιμη στην commercial για 1 χρόνο και για 600 cc μηχανή ειναι 201 ευρώ..Μιλάτε για Αττική ή για αλλού ? Επίσης απο 1/7/09 έγιναν μεγάλες αυξήσεις σε όλες τις ασφαλιστικές ( απο 10% και καποιες εώς 20 % ) ,οπότε αν είχατε συμβόλαιο απο πριν λογικό ειναι να ειναι η τιμή μικρότερη..Οποιος θέλει ,για να πειστείτε, μπορώ να του στείλω και χαρτί απο το online συστημα της commercial..Δεν τα λέω αυτα για να πω οτι ειναι ακριβή η commercial ( πιο φθηνη απο πολλές ασφαλιστικές,στην επαρχία τουλαχιστον ) , αλλά για την σωστη ενημέρωση σας για την τιμή της.Ευχαριστώ..
καλημερα, παρακολουθώ την συζήτηση γιατι ψαχνω για ασφαλεια αυτές τις μερες.
Νομίζω ότι μια καλή περίπτωση ειναι η Brokins στην βουλιαγμένης που μου προτεινε για το τρανσαλπ 650 του 06 και περιοχή αθήνας:
απλό συμβόλαιο με 94€
με νομική προστασία 102€
με οδική πλήρης (κλαταρίσματα- μπαταρίες κλπ εντός και εκτος ελλάδας) πάει στα 125€
και με ολα μαζί 133€
λέω πάλι οτι οι τιμές αφορούν το εξάμηνο και διπλασιάζοντας τα ποσα το χρονο.
Πάντως όσο και αν εψαξα τα 120€ το χρόνο που διάβασα παραπάνω δεν τα βρήκα πουθενα!!!!
mzac
memori morti
Γύρος Τυνησίας Απρίλιος 2010
http://www.bmwbikers.gr/forum/showthread.php?t=10598
και εγω που ξερω καλυτερα απο σενα, μπορω να σου πω οτι η κομερσιαλ εχει το χρονο τα συμβολαια στα 140-160 ευρωΑρχικά δημιουργήθηκε από ptiper
ρωτα τα παιδια απο εδω που εχουν κανει![]()
![]()