Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 80

Θέμα: Αλβανια Ωρα Μηδεν

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    δε μίλησα για "αλλοδαπους" γενικα...

δουλεύω σε ξενη (Ουκρανικη) εταιρία και εχω εκτως απο αριστη συνεργασία, πολλους φιλους ξενους, και δεσμους με το εξωτερικο οικογενιακους

με τσαντίζει που βαζουμε ολους τους ξενους στο επιπεδο των αλβανων , αυτο ειναι κατι που τους υποβιβάζει.

Πληροφοριακά θα σας πω κατι που ισως μερικοι κανουν το παν να μη μαθετε. Πουθενά και σε καμια χωρα της βαλκανικής δεν υπάρχουν φιλικα αισθήματα για τους αλβανους

Μονο στη Τουρκια... (τυχαιο?)

Ειναι μπασταρδη ρατσα και ολοι οι ανατολικοί τους μισούν ακριβως οπως τους μισουμε εμεις

που ποτε ιστορικα δεν ηταν φιλοι των Ελλήνων. Το αντιθετο ...

ακομα αλβανους "οικογενειάρχες που κοιτάζουνε μόνο την δουλειά τους" και δε προκαλούν ... κανεις δεν τους ενοχλεί και δεν αναφέρομαι σε αυτους !!!

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ΔΕΚΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩ
    εγώ δεν κατάλαβα όμως με ποιους δεν συμφωνείς με εμάς η με τους άλλους ?
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

Του χάροντα παράγγειλα Το avatar του/της angels_gr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    δε μίλησα για "αλλοδαπους" γενικα...

Εγώ το γενίκευσα λίγο περισσότερο λέγοντας την προσωπική μου άποψη για το πως βλέπουμε τους αλλοδαπούς.

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
    Εγώ το γενίκευσα λίγο περισσότερο λέγοντας την προσωπική μου άποψη για το πως βλέπουμε τους αλλοδαπούς.

Δεν νομίζω ότι έχουμε την ίδια αντίληψη με όλους.....

Ποτέ δεν έχω στραβώσει με τους μαύρους που πουλάνε cd
    Ποτέ με τους πακιστανούς παρ 'όλο που μου τη σπάει να μου καθαρίζουν το παρμπρίζ χωρίς να θέλω.

κτλ κτλ....

ούτε με τους Τούρκους έχουκμε ιδιαίτερα προβλήματα τουλαχιστον όχι στο μέγεθος που είναι με τους Αλβανέζους
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Του χάροντα παράγγειλα Το avatar του/της angels_gr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    Δεν νομίζω ότι έχουμε την ίδια αντίληψη με όλους.....

Ποτέ δεν έχω στραβώσει με τους μαύρους που πουλάνε cd
    Ποτέ με τους πακιστανούς παρ 'όλο που μου τη σπάει να μου καθαρίζουν το παρμπρίζ χωρίς να θέλω.

κτλ κτλ....

ούτε με τους Τούρκους έχουκμε ιδιαίτερα προβλήματα τουλαχιστον όχι στο μέγεθος που είναι με τους Αλβανέζους
    Adam, αυτό το οποίο λεω είναι πως φταιει η κάθε κυβέρνηση που δεν φτιάχνει κάποιο μηχανισμό με τον οποίο να ελέγχει τον κάθε αλλοδαπό που θέλει να έρθει στην Ελλάδα. Αν γινότανε αυτό τότε σίγουρα θα ήταν αμελητέα τα ακραία φαινόμενα. Όλοι οι φυλακισμένοι της Αλβανίας έχουν έρθει στην Ελλάδα.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    πως φταιει η κάθε κυβέρνηση που δεν φτιάχνει κάποιο μηχανισμό με τον οποίο να ελέγχει τον κάθε αλλοδαπό που θέλει να έρθει στην Ελλάδα. Αν γινότανε αυτό τότε σίγουρα θα ήταν αμελητέα τα ακραία φαινόμενα. Όλοι οι φυλακισμένοι της Αλβανίας έχουν έρθει στην Ελλάδα.
    Μαζί με αυτό να προσθέσεις και την νοοτροπία των απλών πολιτών που αν και δεν τους θέλουν είναι κλασσική η κουβέντα που ακούμε, όταν μια δουλειά είναι "βάρβαρη" για εμάς και ασύμφορη οικονομικά...

Τότε για εκεί οι μοντέρνοι σκλάβοι του κλασσικού Νεο-Έλληνα είναι καλοί και καλώς είναι εδώ...

Δυστυχώς δεν φταίνε μόνο εκείνοι ,φταίμε και εμείς που με τον τρόπο μας βολευτήκαμε και σίγουρα δεν μας ενοχλεί όταν κάνουν "βρωμοδουλειές" για εμάς....με μηδενική ασφάλιση... με ελάχιστο εώς ανύπαρκτο μεροκάματο... και συμπεριφορά ... να μην αναφέρω καν...

Σαφώς και υπάρχουν εγκληματίες..... αλλά καλό είναι να κοπανάμε τα κεφάλια της εκάστοτε κυβέρνησης , που δεν ελέγχουν και δεν καταστέλλουν όποια ενέργεια παράνομη απο αυτούς....και ας μην καταναλωνόμαστε σε ισοπεgωτικές αντιδράσεις προς δικαίους και αδίκους...

Γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που ανεξαρτήτως υπηκοότητας , είναι άνθρωποι με Α κεφαλαίο....

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

... από την άλλη βέβαια, ο ΦΠΑ αυξάνεται, οι φόροι στα τσιγάρα και ποτά ανεβαίνουν και χίλια δυό άλλα ''μέτρα'' οικονομικά κυίως εφαρμόζονται την ώρα που σκοτωνόμαστε με τους αλβανούς για την μπάλα, με τους παπάδες και τα στρινγκ τους...
    Μήπως είναι όλα ένα σχέδιο αντιπερισπασμού από τα πργαματικά προβλήματα του τόπου; Λέω μήπως...
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
    ... από την άλλη βέβαια, ο ΦΠΑ αυξάνεται, οι φόροι στα τσιγάρα και ποτά ανεβαίνουν και χίλια δυό άλλα ''μέτρα'' οικονομικά κυίως εφαρμόζονται την ώρα που σκοτωνόμαστε με τους αλβανούς για την μπάλα, με τους παπάδες και τα στρινγκ τους...
    Μήπως είναι όλα ένα σχέδιο αντιπερισπασμού από τα πργαματικά προβλήματα του τόπου; Λέω μήπως...
    χε χε ...
    κάποτε ήταν το ποδόσφαιρο...
    αλλά τώρα το έχουν πάρει χαμπάρι και χρειάζονται πιο δραστικά μέτρα...

βάλτε μια λάμψη..
    ενα φειμ στόρυ..

αντε μπράβο και μην λέτε τέτοια πράγματα γιατί μπορεί να ξυπνήσετε κανένα κορόιδο...

και οχι τίποτ άλλο τι θα κάνουμε χωρίς κορόιδα..???
    ελα ντε??
    σε ποιούς θα πουλάμε..??
    ποιοι θα δουλευουν για μας???

χαχαχχαχαααχαχ

αρεεε ελλαδάραααα

ΣΥΝΘΗΜΑ:

ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΜΠΑΝΟΥΣ ...

ΕΧΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΓΕΥΣΗ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    και η ζωή συνεχίζεται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

Πουθενά και σε καμια χωρα της βαλκανικής δεν υπάρχουν φιλικα αισθήματα για τους αλβανους

Μονο στη Τουρκια... (τυχαιο?)

ρε αφού ως γνωστόν οι αλμπαν ήταν οι σύμμαχοοι των τουρκων μαζι με μπουλγκάρ...

κοινώς οι κατσαπλιάδες τους ...

και τι μας λές τώρα ....

για συμπάθειες..

και η ζωή συνεχίζεται...

Εγω απεναντιας εχω αηδιασει με αυτην την νοοτροπια του σωνει και καλα ''δεν πρεπει να ειμαστε ρατσιστες''

Εαν μπαινει ενας μπασταρδος στο σπιτι μου και ανεβαζει τα ποσοστα εγγληματικοτητας 500% τοτε ναι πειτε με ρατσιστη!

Ανεκαθεν η Ελλαδα ειχε αλλοδαπους,κανεις ποτε δεν ειχε προξενησει προβλημα!

Εμενα για 6 χρονια στο εξωτερικο(Ιταλια),και εκανα παρεα σχεδον μονο με ξενους(αν και εγω ημουν ο ξενος εκει)
    Ε λοιπον γνωρισα και αλβανους,που καμια σχεση δεν ειχαν με Ελλαδα,και στεκανε και καλα οικονομικα,και ειδα ποσο μας αγαπανε εμας τους Ελληνες και τι σοι λαος ειναι γενικοτερα!

Θελουν να σε κατασπαραξουν και τα θελουν και ολα στρωμενα!
    Εδω στο Κοσοβο τους στελνανε βοηθεια και αντι να ξεφορτωσουν τα σακια,καθοντουσαν και περιμενανε απο τα 10 μετρα τα φανταρια να τα ξεφορτωσουν!

Αλλα κατα τα αλλα,μην μας πουνε ρατσιστες!

Τωρα φατε τα στο (),και ψαξτε για δουλεια,που εχουν καλυφθει ολες απο Αλβανους,που εχει γεμισει ο τοπος κινεζικα μαγαζια,και δεν μπορεις να κυκλοφορησεις το βραδυ απο την εγγληματικοτητα

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Εγω απεναντιας εχω αηδιασει με αυτην την νοοτροπια του σωνει και καλα ''δεν πρεπει να ειμαστε ρατσιστες''

Εαν μπαινει ενας μπασταρδος στο σπιτι μου και ανεβαζει τα ποσοστα εγγληματικοτητας 500% τοτε ναι πειτε με ρατσιστη!

Ανεκαθεν η Ελλαδα ειχε αλλοδαπους,κανεις ποτε δεν ειχε προξενησει προβλημα!

Εμενα για 6 χρονια στο εξωτερικο(Ιταλια),και εκανα παρεα σχεδον μονο με ξενους(αν και εγω ημουν ο ξενος εκει)
    Ε λοιπον γνωρισα και αλβανους,που καμια σχεση δεν ειχαν με Ελλαδα,και στεκανε και καλα οικονομικα,και ειδα ποσο μας αγαπανε εμας τους Ελληνες και τι σοι λαος ειναι γενικοτερα!

Θελουν να σε κατασπαραξουν και τα θελουν και ολα στρωμενα!
    Εδω στο Κοσοβο τους στελνανε βοηθεια και αντι να ξεφορτωσουν τα σακια,καθοντουσαν και περιμενανε απο τα 10 μετρα τα φανταρια να τα ξεφορτωσουν!

Αλλα κατα τα αλλα,μην μας πουνε ρατσιστες!

Τωρα φατε τα στο (),και ψαξτε για δουλεια,που εχουν καλυφθει ολες απο Αλβανους,που εχει γεμισει ο τοπος κινεζικα μαγαζια,και δεν μπορεις να κυκλοφορησεις το βραδυ απο την εγγληματικοτητα
    ετσι πέστα...

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΝ
    ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝ ΜΕΤΩΠΩ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΉΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ...

καλά λέμε το τελείωσα τώρα....

οχι που θα μας πούνε και ρατσιστές...

εμείς φταίμε ?

αυτοί είναι αλμπανοί...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    και η ζωή συνεχίζεται...

κάποτε ήταν το ποδόσφαιρο...
    αλλά τώρα το έχουν πάρει χαμπάρι και χρειάζονται πιο δραστικά μέτρα...
    Μην συγχέεται την Εθνική και το "άρτος και θεάματα" που μιλάνε για το εθνικό πρωτάθλημα και τον οπαδισμό... Μιλάμε για μια Εθνική που μπόρεσε και πέρασε την κακομοιριά και την μιζέρια που μας "δέρνει" σαν ράτσα και έκανε το ακατόρθωτο... Νίκησε πολύ ισχυρότερους "στα ίσα" και "μαγκικα"...

Αν τώρα ανεβαίνει ο ΦΠΑ, φτάιει το ένα, ανεβάινει το άλλο...είναι άλλα θέματα που και κάινε και τσουρουφλάνε.... αλλά για να τα δείς σφαιρικά και να τα αντιμετωπίσεις , το πρώτο που πρέπει να κάνει κάποιος είναι να μην είναι ισοπεδωτικός, απόλυτος και να έχει ΠΑΙΔΕΙΑ....
    Η παραπάνω λέξη σαφώς και είναι άγνωστη στον ευρύ πληθυσμό....

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ωχχχ

σοβαρέψανε τα πράγματα...

καλά ντε...

μην βαράτε..

και η ζωή συνεχίζεται...

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    ΠΑΙΔΕΙΑ....
    Η παραπάνω λέξη σαφώς και είναι άγνωστη στον ευρύ πληθυσμό....
    Είναι από τις λέξεις με πολύπλοκη σημασία που χρησιμοποιούνται για προπαγάνδα και διαμόρφωση της ψυχολογίας των μαζών όπως πολλές ανάλογες.....
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Οχι η λέξη παιδεία φίλε periklisk... αυτό που λες είναι η παραπληροφόρηση και η χειραγώγηση της παιδείας προς εξυπηρέτηση των όποιον σκοπών προπαγάνδας.....

Και μην ξεχνάς οτι η χειραγώγηση των μαζών , δεν βασίζεται στην παιδεία αλλά στην έλλειψη αυτής που οδηγεί και στην αντίδραση βασισμένη στο ένστικτο παρά στο σκεπτικισμό....

Τώρα το βαρύναμε , φίλε Free rider....xexexexe:rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ασφαλιστικό ώρα μηδέν...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2005, 04:31
  2. Εφτασε Η Ωρα
    από tai στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2004, 18:18
  3. Απαντήσεις: 114
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2004, 18:22
  4. Για την εκδρομη της 25ης (ωρα συναντησης,τοπος)
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2004, 20:46
  5. Ορατότης μηδέν...!!!!!
    από ruyjin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 23:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας