τι να πω ?μονο μπραβο?
πολλα μπραβο!!!
ψαξε το για εξω φαινεται οτι μπορεις!!!σιγουρα εξω θα υπαρχουνε επιλογες![]()
![]()
![]()
![]()
τι να πω ?μονο μπραβο?
πολλα μπραβο!!!
ψαξε το για εξω φαινεται οτι μπορεις!!!σιγουρα εξω θα υπαρχουνε επιλογες![]()
![]()
![]()
![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
ψηλα το κεφαλι ρε !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Sardasagam
Δυστηχώς φίλε μου.. Σπουδαζω στην Αθήνα κ ειμαι απο νησι.. Αυτο κ μονο δν σου δινει κ πολλα περιθώρια για οτιδηποτε εκτος απο το να ονειρεύεσαι..
πεισμα, επιμονη, δουλεια και υπομονη !!!
θα τα καταφερεις αρκει να το θες πολυ !!!
τα φοντα τα εχεις !!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ευχαριστώ φίλε μου! Το παλεύω αλλά δν βγάζω ακρη πουθενά..
Up the irons!!![]()
![]()
Αυτό της kawasaki είναι μια διαφημιστική βλακεία. Απλά αλλάζεις χρώματα σε 1 μοντέλο![]()
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/
Ναι όντως.. Το έψαξα.. Αλλάζεις χρώματα στο er-6n το καινουργιο κ το πιο ωραίο κερδίζει μια ίδια μοτοσυκλέτα..
Δηλαδή σε τιμωρούν αν κερδίσεις!!!![]()
![]()
![]()
Τεσπα απορώ γιατί δεν υπάρχει ένας διαγωνισμός της προκοπής. Ούτε κάποιο site για moto design
υπάρχει από όσο ξέρω. 'Έχεις τίποτα υπ' όψιν?
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/
Υπάρχει το www.motorcycledesign.com..
Τσέκαρέ το..
Σορυ για την αργοπορημένη απάντηση..![]()
![]()
Ωραια τα σχεδια που εφτιαξες!
*************** www.motodevils.gr ***************
Γεια σας παιδια ειμαι εντελως καινουργιος με το p/c αλλα οταν βλεπω μοτο σαν αυτο εχω και εγω εναν καλο λογο ...........
ειναι ΤΕΛΟΙΟΤΑΤΑΤΟ
2 ΕΛΠΙΔΕΣ
ΕΛΠΙΔΑ1...να συνεχισεις απτοητος να δουλευεις πανω σε αυτο που κανεις,μας χρειαζονται φρεσκες ιδεες στο μοτοχωρο.
ΕΛΠΙΔΑ2...το ταλεντο σου να μην παει χαμενο,και αν οντως το αξιοποιησεις να γινει στην ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ μας και οχι στο εξωτερικο,γιατι ως γνωστον η πατριδα μας τρωει τα παιδια της...
Ευχαριστώ πολύ! Έυχομαι τα όνειρα του καθενός απο μας να πραγματοποιηθούν κάποτε.. Μόλις γυρίσω Αθήνα θα βάλω περρισότερες foto.
![]()