Ωραιο το Monsteraki, γλυτωνουν και τα σχεδιαστικα εξοδα.
Τετοιο design πουλαει μονο στην Ασια
Ωραιο το Monsteraki, γλυτωνουν και τα σχεδιαστικα εξοδα.
Τετοιο design πουλαει μονο στην Ασια
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Το VTR είναι ΙΔΙΟ λέμε.
Αυτό στην Ευρώπη λέγετε ΙΣΤΟΡΙΑ byron και πληρώνεται:rotflmao:
http://www.honda.co.jp/VTR/equip/movie/index.html
Λες να το έκανε η μαμά για να προφυλάξει τους αρχαιολάγνους απ΄τα γαμψά νύχια των εμπόρων κλασικών και ρεστορατζίδων?Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Αυτό στην Ευρώπη λέγετε ΙΣΤΟΡΙΑ byron και πληρώνεται:rotflmao:
http://www.honda.co.jp/VTR/equip/movie/index.html![]()
![]()
![]()
Μπορεί όμως απλά να περιμένουν μέχρι να βγεί το καινούργιο CBF300 απο την βραζιλία με τον καινούργιο υπερσύγχρονο αερόψυκτο κινητήρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Λες να το έκανε η μαμά για να προφυλάξει τους αρχαιολάγνους απ΄τα γαμψά νύχια των εμπόρων κλασικών και ρεστορατζίδων?![]()
![]()
![]()
![]()
+++100Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Μεχρι και στο marketing ιδιοι ειναι!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τώρα συγνώμη αλλά αυτή η αηδία, έκτρωμα μουτσούνα μοιάζει λίγο με BMW ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
μηπως αυτο?αυτοι αντιγραφουν την derbi στην ducati θα κολλησουν?![]()
αντε να δουμε και το XRE300 και το CB300 (οποτε) γιατι δεν υπάρχουν εναλλακτικες στα μικρου κυβισμου μοτο. Με το ετσι θελουν να παρεις 600+ κυβικα μηχανη, ΔΕΝ ΘΕΛΩ (ουφ πια)
παντος το xre μια χαρα μου φενεται, εχω και μυτη μια χαρα ασορτι θα μου ειναι!
μια ερωτηση ποιο δερβι ειναι αυτο?
terraΑρχικά δημιουργήθηκε από geo99rge
αντε να δουμε και το XRE300 και το CB300 (οποτε) γιατι δεν υπάρχουν εναλλακτικες στα μικρου κυβισμου μοτο. Με το ετσι θελουν να παρεις 600+ κυβικα μηχανη, ΔΕΝ ΘΕΛΩ (ουφ πια)
παντος το xre μια χαρα μου φενεται, εχω και μυτη μια χαρα ασορτι θα μου ειναι!
μια ερωτηση ποιο δερβι ειναι αυτο?
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Μόλις το είδα ζωντανό....
Πόσα?????
:rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
(Και μάλλον opinion makers πρέπει να είναι οι κινέζοι πια. Δεν εξηγείται αλλίως τόσο φτηνοχρώμιο....)
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
πιο απο ολα ειδες το vtr 250?Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Μόλις το είδα ζωντανό....
Πόσα?????
:rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
(Και μάλλον opinion makers πρέπει να είναι οι κινέζοι πια. Δεν εξηγείται αλλίως τόσο φτηνοχρώμιο....)
Ναι. Ειλικρινά θα μπορούσε να είναι κινέζικο. Από τα βαψίματα, τα χρώμια, τα πλαστικά, τις κολήσεις στον σκελετό. Είναι απο αυτά που στην έκθεση γυαλίζουν και μετά από 3-4 μήνες θες απελπισμένα να το δώσεις και κανείς δεν το παίρνει....Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
πιο απο ολα ειδες το vtr 250?
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Ναι. Ειλικρινά θα μπορούσε να είναι κινέζικο. Από τα βαψίματα, τα χρώμια, τα πλαστικά, τις κολήσεις στον σκελετό. Είναι απο αυτά που στην έκθεση γυαλίζουν και μετά από 3-4 μήνες θες απελπισμένα να το δώσεις και κανείς δεν το παίρνει....Κρίμα.. έλεγες ότι κοστίζει έναν σκασμό λεφτά για 250.. ΑΛΛΑ το έφτιαξε σχιστομάτης αυτοπροσώπως φορώντας λευκά ρουχαλάκια και κάνοντας την προσευχή του το πρωί.. αλλά από ότι φαίνεται και αυτό μας πέθανε..
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook