Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 56 από 56

Θέμα: είμαι κορόιδο

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    δηλ. δεν υπάρχουν άλλοι προς επιλογή εκτός των 3-4 γνωστών τζακιών?
    το ότι δεν υπάρχει κανείς που θεωρούμε άξιος να μας εκπροσωπήσει/διακυβερνήσει είναι λόγος να αδιαφορήσουμε και να αφήσουμε τα πράγματα στο έλεος του όποιου?

ισως...... ΙΣΩΣ.... αν ενας απο τους καλους παπαδες ερχοταν στην εξουσια να μας κανει χωρα δυνατη Ξανα.... και απο οικονομικα κατέουν...καα απο πολιτικη (π#υστια και μαλαγανια ειναι εκπαιδευμενοι...)

απλα ο λαος ειναι προκατειλημενος και εχει "κλειδωσει" οτι ολοι οι παππαδες ειναι ιδιοι

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	rasputin2.jpeg 
Προβολές:	103 
Μέγεθος:	27,4 KB 
ID:	158266
    Accipere quam facere praestat injuriam

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    δηλ. δεν υπάρχουν άλλοι προς επιλογή εκτός των 3-4 γνωστών τζακιών?
    το ότι δεν υπάρχει κανείς που θεωρούμε άξιος να μας εκπροσωπήσει/διακυβερνήσει είναι λόγος να αδιαφορήσουμε και να αφήσουμε τα πράγματα στο έλεος του όποιου?

αντίθετα για όλα όσα περιγράφεις (και έχεις δίκαιο) θεωρώ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να γίνουμε πιο ενεργοί. ο καθένας με όποιον τρόπο πιστεύει ότι είναι πιο κατάλληλος. ο ένας θα ψηφίσει, ο άλλος θα επιχειρήσει να ψηφιστεί ( ) και ο τρίτος θα αντιδράσει με όπιον τρόπο αντέχει ή επιβάλει η συνείδησή του. κανείς όμως δεν θα απέχει....
    +675
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Με κάποιο τρόπο πρέπει να διώξουμε όοοολους τους κάφρους που έχουν κατασκηνώσει μέσα στη Βουλή και ζουν εις βάρος μας.Αυτό το 'κτήριο' ανήκει σε όλους εμάς και το εκμεταλεύονται 300 ανίκανα λιγούρια που μας πίνουν το αίμα με κάθε απόφασή τους.Ένοικοι είσαστε ρε και η ώρα της έξωσης σας από το λαό πλησιάζει:a29: :a39: :a29:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    καλημερα.τ

τι εννοεις εως οτου φτιαξουμε (ΕΜΕΙΣ) μια καλυτερη κοινωνια
    !
    γεια σου

αυτοι που βγαζουμε,
    "εμεις" ειμαστε
    αυτοι που κανουν αυτα,
    ειναι "εμεις"

αν θελουμε κατι να αλλάξει.

πρεπει ΠΡΩΤΑ να αλλάξουμε ΕΜΕΙΣ

ζουμε σε μια χωρα στην οποια ΤΙΠΟΤΑ δε λειτουργει σωστα!και δυστυχως αυτο δεν προκειται να αλλαξει γιατι απο τον ελληνα λειπουν δυο πολυ σημαντικα χαρακτηριστικα,η παιδεια και η συνειδηση!
    μονο οταν καποιος εχει παραστασεις απο αλλες χωρες μπορει να συνειδητοποιησει το μεγεθος του προβληματος!!!

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    Λετε για ρουσφετια, μιζες, για εκμαυλισμο των ψηφοφορων. Και το φαινομενο διαιωνιζεται και θα συνεχιζεται. Να σας πω ενα παραδειγμα για να καταλαβετε?

Ας ξεκινησουμε απ' τις σχολες και τα Πανεπιστημια. Παω περυσι να γραφτω στη σχολη που περασα. Για οσους ξερουν απο Θεσσαλονικη θα καταλαβουν. Απο την Καμαρα, μεχρι και τα Πανεπιστημια (πλατεια Χημειου και γυρω γυρω) ανα 50 μετρα υπηρχαν φοιτητητες-μελη ΔΑΠ, ΠΑΣΠ που σε ρωτουσαν σε ποια σχολη εισαι και αν εισαι πρωτοετης και σε εστελναν στον επομενο και στον επομενο και στον επομενο (για να μην τους φυγεις στο δρομο και σε παρει καμια αλλη παραταξη ) και φτανοντας στη σχολη σε περιμεναν τα "καμαρια", που σου λεγαν να σε βοηθησουν στην εγγραφη, σου διναν το τηλεφωνο τους να πατε για κανα καφε αφου ησουν καινουργιος, σου ελεγαν πως
    -ΕΜΕΙΣ εχουμε τις καλυτερες σημειωσεις
    -ΕΜΕΙΣ κανουμε τα καλυτερα παρτυ
    -ΕΜΕΙΣ κανουμε πιο πολλα κερασματα σε club και σε μπουζουκια και αλλα πολλα "προνομια".
    Αν θυμοταν σου ελεγε κανεις οτι "Α εμεις υπερασπιζομαστε και το καλο και το δικιο του φοιτητη".

Αυτοι οι φοιτητες ειναι οι μελλοντικοι αρχηγοι και μελοι των κομματικων νεολαιων (ΟΝΝΕΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΝΕ, ΣΥΡΙΖΑ κλπ) που οσοι καταφερουν και δικτυωθουν θα τους δουμε και υποψηφιους βουλευτες.

Και θα παω εγω να τους χτυπησω την πορτα και να τους ζητησω δουλεια ή αλλη εξυπηρετηση? Αυτος που με εγλυφε και με επαιρνε να παμε για καφε ή κερασμα?

Ολα αυτα για να δειτε απο που ξεκιναει το ρουσφετι και η μιζα και πως σιγα σιγα την δεχομαστε...
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Africaνικο μέλος Το avatar του/της avlihos
    Σε όλους φαίνεται περίεργο πως γίνεται ν' απέχεις και παράλληλα να συμμετέχεις. ΑΠΕΧΩ από τις εκλογές και ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ στη καθημερινή ζωή που γεννάει από πολιτική μέχρι αγάπη. Εχουμε συνδέσει τη συμμετοχή με τις εκλογές και αυτό μας κάνει λειψούς σε παιδεία. Θα δώσω ένα παράδειγμα που ζω, από μακριά αλλά λόγω συγγενικών σχέσεων γνωρίζω πράγματα.

Το πάρκο λοιπόν στη χαριλάου τρικούπη. Εκεί άνθρωποι που ψηφίζουν και άνθρωποι που δεν ψηφίζουν (και οι μεν και οι δε συνειδητά) αποφάσισαν να κάνουν ένα εγκατελειμμένο πάρκινκ πάρκο. Δουλεύοντας όλοι μαζί για κάτι κοινό που θα ανήκει σε όλους (ναι, ακόμα και σε μένα που θα πηγαίνω μια φορά το χρόνο με το παιδί μου και δε ζω καν στην αθήνα) καταφέρνουν να κάνουν κάτι που η ίδια η πολιτεία τους το αρνείται για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους: ΕΝΑ ΠΑΡΚΟ με πράσινο στο τσιμέντο του κέντρου της αθήνας.

Κάπως έτσι υλοποιείται η αποχή (από τις εκλογές μόνο) και η συμμετοχή σε όλα τα υπόλοιπα που σε αφορούν. Αυτό με διαβαθμίσεις φτάνει μέχρι και σε επίπεδο πολιτείας. Η εξωτερική πολιτική π.χ. σε έναν τέτοιο σύστημα απλά δεν θα υπάρχει, αφού τα σύνορα θα πάψουν να υπάρχουν με τη μορφή που γνωρίζουμε. Βέβαια αυτό θέλει δουλειά και συνείδηση που δυστυχώς αποκτιέται μόνο με την καθημερινή τριβή και τη θέληση να μη ζεις σαν ραγιάς.

Δυστυχώς όλοι αυτοί που κυβερνάνε τόσα χρόνια (αυτά τα 4-5 ονόματα) έχουν τέτοιες πλάτες και είναι τόσοι πολλοί αυτοί από πίσω τους που προσκυνάνε και φιλάνε τις κατουρημένες ποδιές τους που η φράση "υπάρχει αιδώς" απλά δεν υφίσταται. Πείτε μου αν έχω λάθος ότι η Ντόρα ή ο Γιωργάκης ή ο νυν προεδρος δημοκρατίας παπούλιας (όλοι τους υπ.Εξ.), δεν έχουν τέτοιες διασυνδέσεις, τόσο ισχυρές και καλοδεμένες, ώστε να ασκούν εξωτερική πολιτική. Φυσικά και έχουν. Δεν γίνετε αλλιώς.

Και κάπως έτσι, με όλα αυτά, εγώ-εμείς πρέπει να πιστέψουμε ότι θα δουλέψουν όλοι αυτοί για το κοινό καλό; Δυστυχώς οι αυταπάτες, μας τελείωσαν. Προτιμώ λοιπόν τη μέθοδο του πάρκου παρά τη μέθοδο της κάλπης.

(και η μέθοδος των τριών βέβαια (2+1κατά προτίμηση) καλά δουλεύει μερικές φορές :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )

edit:για να μην παρεξηγηθώ: 2 ρετσίνα + 1 κοκα

πρωην μελος Το avatar του/της idi

Re: είμαι κορόιδο

Αρχικά δημιουργήθηκε από sek
    Είμαι κορόιδο γιατί.

για ολα φταιει το κρατος, οι παππουδες, τα ρουσφετια, τα φακελακια, οι 300, ο προεδρος, ο γγ, ο αλλος, οι αποπανω, οι απο εκει ή οι απο εδω (αναλογα απο που βρισκομαι τη καθε στιγμη) η κακη τυχη, ο κακος καιρος κτλ κτλ :wacko:

εγω δε φταιω ποτε, ενταξυ!??!!

ΝΟΤ

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    δώσε ένα καλό επιχείρημα για να ΜΗΝ ψηφίσω......

η αποχή (δηλ. απάθεια, απραξία, αδιαφορία) είναι ακριβώς αυτό που βολεύει ''εκείνους''...
    με άλλα λόγια, αποχή=λευκή επιταγή στα χέρια του εκάστοτε πολιτικού! είναι σαν να λέμε '' Κάντε ότι θέλετε, ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.

όχι φίλε μου δεν η αποχή η λύση. αρκεί απλά ο καθένας μας να ΜΗΝ ξαναψηφίσει εκείνους που ΔΕΝ έκαναν την δουλειά που τους ΑΝΑΘΕΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ!

όσο οι πολιτικοί ΞΕΡΟΥΝ ότι με 2-3 δημόσια έργα που θα τάξουν σε μερικούς, μερικές δεκάδες μίζες που θα πάρουν από επίσης μερικούς και με την υπόσχεση βολεμάτων και θέσεων σε πολλούς, θα είναι και πάλι στην εξουσία δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα σε αυτόν τον τόπο. και για αυτό δεν φταίνε οι πολιτικοί αλλά εμεις.

και για όσους χαρακτηρίζουν τον τόπο ως ''μπουρδελοχώρα'' κτλ (και προσπερνάω το γεγονός ότι με νευριάζουν αφάνταστα τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί) έχουμε 3 επιλογές αγαπητοί μου:
    α) την κάνουμε για αλλού και καλή μας τύχη
    β) σταματάμε το κλαψομούνιασμα και λουζόμαστε το ''μπουρδέλο'' γιατί εμείς το κάναμε έτσι
    ή
    γ) κάνει ο καθένας ότι μπορεί και περνάει από το χέρι του (από την καθημερινή μας συμπεριφορά έως το πώς, ποιόν και γιατί ψηφίζουμε) για να γίνει η χώρα/κοινωνία/καθένας καλύτερη/ος.

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    δλδ αμα κουρευτω και παρω αμαξι αλλαω και αποψεις ως δια μαγειας ?

κατι μου λεει οτι πρεπει να παρεις μηχανη (αν αφησεις και μουσι θα ειναι ακομα καλυτερα) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μηχανή θα πάρω αλλά μούσι δεν αφήνω!!!!

Θέλω να μην με καταλαβαίνουν!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Μπραβο ρε μαγκες, τελικα συμφωνουμε οτι φταιμε εμεις για αυτους που μας κυβερνανε, φταιει ο ωχαδελφισμος μας και η ελλειψη παιδειας και κουλτουρας, φταιει που ειμαστε παρτακηδες και βολεψακηδες, οσφυοκαμτες και ραγιαδες...ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ λοιπον...το ειπαμε, το ξαναπαμε, το εμπεδωσαμε...θα κανουμε κατι ή θα περιμενουμε απο τις "μεγαλες δυναμεις" να μας σωσουν, αν θελουν και μπορουν, και βρουν χρονο και εχουν ορεξη, και συμφωνουν, και το θυμηθουν, Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΑΣ?
    Αν δεν κανουμε εμεις κατι για μας, μην περιμενουμε απο κανενα κατι...κανεις δεν θα ερθει να μας σωσει πρεπει εμεις να κανουμε κατι για να σωθουμε...

υ.γ.1 tai, idi, ozzzzy,
    υ.γ.2 Εισται σιγουροι οτι η ψηφος απο μονη της δηλωνει συμμετοχη στα κοινα ενω η αποχη δηλωνει αδιαφορια? ξαναλεω οτι και εγω παλιοτερα πιστευα αποχη=συννενοχη αλλα τελικα ειναι ετσι σιγουρα?
    υ.γ.3 πως ειναι τελικα δυνατον να συμφωνουμε ολοι κατα βαση οτι μας πινουν το αιμα "τζακια" κομματοσκυλα, λαμογια, και τελικα να αυτο να συνεχιζεται και να επιβαλεται μεσα απο δημοκρατικες διαδικασιες (εκλογες)? μηπως τελικα δεν εχουμε την παιδεια να διαχειριστουμε την δημοκρατια μας? μηπως πρεπει να θυμηθουμε (ή να διαβασουμε για οσους δεν...) λιγο τον Πλατωνα και την Πολιτεια του
    γεια χαρα μαγκες και καλο μας διαβασμα
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Μήπως είμαι κορόιδο ?
    από harisvfr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2009, 21:47
  2. Πόσο κορόιδο είμαι;
    από johndoe στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/05/2009, 13:59