Τον ανέλυσε προχθες βράδυ ο Αλαβάνος, στην εκπομπή του Πρετεντέρη : "Η γενιά μας έχει στιγματιστεί απο το τανκ που εφορμα στο Πολυτεχνείο"Αρχικά δημιουργήθηκε από Egle
Μπορει καποιος να μου δωσει ενα λογο υπαρξης του ασυλου???![]()
![]()
Τον ανέλυσε προχθες βράδυ ο Αλαβάνος, στην εκπομπή του Πρετεντέρη : "Η γενιά μας έχει στιγματιστεί απο το τανκ που εφορμα στο Πολυτεχνείο"Αρχικά δημιουργήθηκε από Egle
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τελικά δεν έχουμε καμία ελπίδα σαν λαός. Καταδικασμένοι είμαστε από την ίδια μας την στενοκεφαλιά.
Πάλι με το άσυλο ασχολούμαστε. Αυτό είναι δηλαδή το πρόβλημά μας. Αν το λύσουμε ώς δια μαγείας θα γίνουμε χώρα πρότυπο.
Εδώ ο κόσμος καίγεται, οι βόμβες σκάνε, τα περίστροφα αδειάζουν, οι ληστείες είναι ρουτίνα, οι μετανάστες παίζουν ξύλο με τους ναρκωμανείς στην ομόνοια
και για όλα αυτά φταίει το άσυλο.
Μπράβο να μας χαιρόμαστε. Θα δημιουργηθεί και η swat που θα περιφρουρει το κέντρο από τους κουκουλοφόρους.
Εκεί δηλαδή που δεν μας έφταναν οι αστυνομικοί είπαμε να πάρουμε καμιά πεντακοσαριά από αυτούς για να φυλάμε το κολωνάκι.
Ότι σκατά κουτόχορτο μας σερβίρουν να το φάμε αμέσως.
Συμφωνώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Πάλι με το άσυλο ασχολούμαστε. Αυτό είναι δηλαδή το πρόβλημά μας. Αν το λύσουμε ώς δια μαγείας θα γίνουμε χώρα πρότυπο.
Γι' αυτό και ρώτησα το σύντροφο Χαρίλαο πριν λίγα ποστ:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
το "άσυλο" (ότι εχει μείνει απο αυτό τέλος πάντων...), που κολάει;![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ελεος....:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τον ανέλυσε προχθες βράδυ ο Αλαβάνος, στην εκπομπή του Πρετεντέρη : "Η γενιά μας έχει στιγματιστεί απο το τανκ που εφορμα στο Πολυτεχνείο"
![]()
Let it roll baby R O L L . . . ! ! !
Σιγουρα το ασυλο δεν θα φερει την λυτρωση,αλλα μηπως αν δωθει καποια λυση σε αυτο το θεμα,υπαρξουν λιγοτερα επεισόδια..?Ολοι αυτοι που σπανε τις περιουσιες των ανθρωπων γυρω μας προασπιζώμενοι την αναρχια??,στηριζονται στο ασυλο.. Ειναι μια αρχη..Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Τελικά δεν έχουμε καμία ελπίδα σαν λαός. Καταδικασμένοι είμαστε από την ίδια μας την στενοκεφαλιά.
Εδώ ο κόσμος καίγεται, οι βόμβες σκάνε, τα περίστροφα αδειάζουν, οι ληστείες είναι ρουτίνα, οι μετανάστες παίζουν ξύλο με τους ναρκωμανείς στην ομόνοια
και για όλα αυτά φταίει το άσυλο.
Μπράβο να μας χαιρόμαστε. Θα δημιουργηθεί και η swat που θα περιφρουρει το κέντρο από τους κουκουλοφόρους.
Εκεί δηλαδή που δεν μας έφταναν οι αστυνομικοί είπαμε να πάρουμε καμιά πεντακοσαριά από αυτούς για να φυλάμε το κολωνάκι.
Ότι σκατά κουτόχορτο μας σερβίρουν να το φάμε αμέσως.
Let it roll baby R O L L . . . ! ! !
Ότι ναναι είμαστε...
Μιλάμε για τρομοκρατία και το γυρίσαμε ΞΑΝΑ στο άσυλο...
Αυτές οι αγκυλώσεις είναι σε όλα τα επίπεδα- χώρους.
Λέτε αν καταργήσουμε το άσυλο να μην γίνουν και τρομοκρατικές επιθέσεις?
Τι να σου πώ. Εσύ πιστεύεις ότι το άσυλο θα λύσει κάποιο πρόβλημα? Άντε σου λέω εγώ ότι καταργείται το άσυλο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Egle
Σιγουρα το ασυλο δεν θα φερει την λυτρωση,αλλα μηπως αν δωθει καποια λυση σε αυτο το θεμα,υπαρξουν λιγοτερα επεισόδια..?Ολοι αυτοι που σπανε τις περιουσιες των ανθρωπων γυρω μας προασπιζώμενοι την αναρχια??,στηριζονται στο ασυλο.. Ειναι μια αρχη..
Τι νομίζεις ότι θα γίνει? Εγώ νομίζω ότι θα γίνει χειρότερος πανικός. Θα κλειστούν όλοι οι υπέρμαχοι του ασύλου στα πανεπιστήμια και θα γίνει η μάχη του Δράμαλη. Θα μπουκάρει και η αστυνομία μέσα και θα έχουμε νεκρούς. Θα φάμε κάποια χρόνια συζητώντας, παίζοντας ξύλο κτλ. Και τελικά άντε σου λέω εγώ ότι καθιερωνεται η νέα κατάσταση. Δεν υφίσταται άσυλο.
Νομίζεις ότι οι κουκουλοφόροι και οι μπαχαλάκηδες θα κολώσουν? Απλά θα αλλάξουν αμυντική τακτική. Δεν θα κλείνονται στα πανεπιστήμεια. Θα κλείνονται σε εκκλησίες σου λέω εγώ. Θα εξοπλίζονται καλύτερα με πυροβόλα όπλα αντί για σφυριά.
Το ζήτημα είναι ότι το άσυλο και τα γεγονότα που συμβαίνουν εξ αιτίας αυτού είναι το 1 χιλιοστό από τα φαινόμενα εγκληματικότητας και παραβατικότητας της κοινωνίας. Με μεθόδους πονάει κεφάλι κόβω κεφάλι δεν λύνεις κανένα πρόβλημα.
Εδώ προχτές σκάσανε 30 άτομα και σπάγανε αδιακρίτως και οι αστυνομικοί δεν μπήκαν ΚΑΝ στον κόπο να τους μαζέψουν.
Μήπως πρέπει να δεις ποιό είναι το πραγματικό πρόβλημα τελικά?
Χρήστος Μαρκογιαννάκης, υφυπουργός Δημόσιας Τάξης πρώην εισαγγελέας διορισμένος από τη Χούντα ...
Απο τους πραιτορεςπου αφησαν με την "ανικανοτητα" τους να καει ολος ο Πυργος
και η Παρνηθα στον γερμανοτσολια υφυπουργό...
Ανικανοτητα ομως ειναι σωστη λεξη ή καλυτερα οργανωμενο σχεδιο επεκτασης της Ιονια οδου?
Αυτα περι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ χτυπηματος που εχει ηδη γινει απλα καποιοι προτιμουν να ξεχασουν.
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Ας βάλουν τους μπάτσους έξω απο τα πανεπιστήμια για να μην μπαίνουν μέσα.
Έλεος, με την καραμέλα. Λες και κρύβεται η ΣΕΧΤΑ μέσα στο άσυλο....
Ρε λες? :rotflmao: :rotflmao:
Σταλεγα εγω και δεν ακουγες.Ατυχε καπ10 σε βαρεσαν τα νουμερα κατακεφαλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Δεν υπάρχει μόνο ένας Χαριλαος στην Ελλάδα...
http://www.youtube.com/watch?v=oN7La...eature=related
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
τελικά... το μέγα ερώτημα παρα μένει. Το άσυλο... που στην ευχή κόλλησε;;;;![]()
![]()
![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Το άσυλο κόλλησε όπως κόλλησαν και οι κουκούλες...
Χρόνιες εμμονές...
κοίτα....... μια και το ασυλο ειναι μεσα στο πανεπιστήμιο ....δεν το κλίνουμε ολο αυτο το πράγμα να ησυχάσουμε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Egle
και που ακολουθούμε το αρχαίο πρότυπο του ασύλου, ξερεις με τους εκάστοτε "παρανομους" που κλινόντουσαν στους ναούς,ειδαμε καμια βελτίωση?
Παπαρια! νεες ιδέες, που το μονο που κανουν ειναι να προσπαθουν να ανατρέψουν την ταξη και να επιφέρουν αναδιάταξη του "δικαίου"
κλείστε τα ολα να ησυχάσουμε λοιπόν
να έχουμε την ησυχία μας
να είμαστε ασφαλείς
Α!!
και να απαγορευτεί η πώληση κουκούλας στα ορειβατικά ειδη και στα περίπτερα χωρις ταυτότητα
![]()
Το πρόβλημα της Ελλάδος δεν είναι η θέσπιση νέων νόμων... αλλά η εφαρμογή των ήδη υπάρχοντων.
Για το άσυλο... ήδη υπάρχει νόμος οτι μπορεί να επέμβει η αστυνομία αν υπάρχει απειλή κατά ζωής ή όποιο άλλο κακούργημα. Το μόνο που λείπει είναι η σωστή εφαρμογή του.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Νομοθετικά υπάρχει και κατά το παρελθόν έχει γίνει η χρήση του.
Προς τι τότε η νομοθέτηση για την κατάργηση του?