μη μιλάς για κουκούλες.. θα μας πάνε μέσα..Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
να κανω ερωτηση για τις κουκουλες
ειναι αληθεια οτι κρατανε την υγρασια απο μεσα και καταστρεφουν το σκελετο ποιο γρηγορα?![]()
μη μιλάς για κουκούλες.. θα μας πάνε μέσα..Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ειναι αληθεια οτι κρατανε την υγρασια απο μεσα και καταστρεφουν το σκελετο ποιο γρηγορα?![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Την αφήνεις να κρυώσει αρκετά πριν τη σκεπάσεις. Όσο αναπνέον και να είναι το υλικό της κουκούλας, η επιφανειακή τάση των υδρατμών ενδέχεται να την κάνει μη διαπερατή και να παγιδευτεί η υγρασία από κάτω της.Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ειναι αληθεια οτι κρατανε την υγρασια απο μεσα και καταστρεφουν το σκελετο ποιο γρηγορα?
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Και ομως φιλε ταξιδι Σερρες Ορεστιαδα με δυνατη βροχη , εγω με μπουφαν και παντελονι απο lidl εφτασα στεγνος ενω ο γιος μου με berig των 750 εβρω εφτασε μουσκεμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Το μόνο που λέω...αρνούμαι να πειραματιστώ στο θέμα τού εξοπλισμού.Δεν νομίζω ότι ένα μπουφάν τών 330? κάνει την ίδια δουλειά μ' αυτό τών 79,99.![]()
Ναι,ναι...βλέπω και τα δικά σου τα χαμπέρια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!
Δεναμφιβάλλω.Και σε μένα είχε τύχει να κάνω 700 χλμ σερί με γυμνό μηχανάκι,με φτηνά ελληνικά δέρματα,με πολλή βροχή και γύρισα στεγνός.Τυχαίνει,όπως έτυχε να μπάζει το μπουφάν τού γιού σου,εκτός κι αν δεν το είχε κουμπώσει σωστά.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFROPANTELOS
Και ομως φιλε ταξιδι Σερρες Ορεστιαδα με δυνατη βροχη , εγω με μπουφαν και παντελονι απο lidl εφτασα στεγνος ενω ο γιος μου με berig των 750 εβρω εφτασε μουσκεμα.![]()
![]()
![]()
Για τα ρούχα από το λιντλ δεν έχω άποψη,σίγουρα θα υπάρχουν και καλά και σκάρτα.Απλά,το λέω το ψώνιο μου...
Δεν θα μπω ν' αγοράσω από κει πράγματα,που θα πληρώσω μια φορά και θα κρατήσω-εκτός απροόπτου-για μερικά χρόνια.![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Ζήλεψαν και τα ALDI:
http://www.aldi.gr/gr/html/offers/28...09-03-24-10-51
Ανδρική/Γυναικεία αδιάβροχη στολή μηχανής το σετ/το τεμάχιο 24,99?![]()
δευτέρα 30/03/2009
αυτα τι ειναι παλι;Αρχικά δημιουργήθηκε από slacker
Ζήλεψαν και τα ALDI:
http://www.aldi.gr/gr/html/offers/28...09-03-24-10-51
Ανδρική/Γυναικεία αδιάβροχη στολή μηχανής το σετ/το τεμάχιο 24,99?![]()
δευτέρα 30/03/2009![]()
Όσοι θέλετε να πάρετε το οτιδήποτε από τα LIDL ,να πάτε να στηθείτε από τις 7-8 το πρωί απέξω γιατί αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να βρείτε αυτό που θέλετε.
Ξεχνάω εγώ τότε που γύρναγα όλα τα LIDL των ανατολικών προαστίων για να βρω ένα tankbag?![]()
Ούτε συσίτιο να μοίραζαν...σαν τις ακρίδες πέφτουν πάνω στα Lidl![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Ειχα παρει ενα παντελονάκι απο το lidl περυσι αλλά δε μου εκανε τελικά. μιας και είδα το lidl-alert λεω, δε το βαζω και μια αγγελία να το παρει κανενας να φύγει κι αυτο;...
οποτε λεπτομερειες εδω:
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=77137
![]()
κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.
Εγώ από LIDL πήρα πέρυσι το μινι-μπαγκστερ το οποίο μαμάει, το μινι φαρμακείο που έβαλα μες το μπαγκστερ και το φορτιστή. Το μπαγκστεράκι ειδικά το χρησιμοποιώ συνέχεια και με έχει βολέψει παρα πολυ με το 675.
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
t yΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Την αφήνεις να κρυώσει αρκετά πριν τη σκεπάσεις. Όσο αναπνέον και να είναι το υλικό της κουκούλας, η επιφανειακή τάση των υδρατμών ενδέχεται να την κάνει μη διαπερατή και να παγιδευτεί η υγρασία από κάτω της.
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
ρε παιδες......ρε παιδες.... γιατι περιμενετε καθε φορα το LIDL να βαλει προσφορες,αφου υπαρχει ο Πισσαρης-τον οποιο εχουν εμπιστευτει πολλοι απο εδω μεσα- και κατα κυριο λογο ο LOUIS.de.
καθοσαστε κ ταλαιπωριοσαστε τσαμπα και περιμενετε ουρες για προσφορες που υπαρχουν ολο τον χρονο και εννοειται φθηνοτερα.αυτα![]()
![]()
8:20 πμ ειχαν εινει μονο 3 ζευγαρια γαντια ευτυχως small, μερικα κρανη και μπουφαν/παντελονια στο LIDL του Αγ. Δημητριου !!! τα γαντακια τα φορεσα , πολυ καλα !!!
Τα γάντια είναι καλά? Προηγουμένως είχα κάτι richa αλλά διέλυσαν..και πρέπει να πάρω άμεσα καινούρια..
ΕΔΙΤ.. Τώρα το είδα LINA..ωραία θα πεταχτώ να τα πάρω.. Για το μίνι φαρμακείο κανείς άποψη?
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Εγω πεταχτηκα και πηρα τα γυαλια.......![]()
Δεν πειραζει 6 ευρω εχασα......![]()
![]()
![]()
![]()
Άμα ποθάνω βάλτε μου τη μηχανή στο μνήμα.
Μα να τη στέσετε καλά να μη χυθεί η βενζίνα.
:a015:
εμενα μια κουκουλα ποιος θα μου παρει...![]()
![]()
![]()
![]()
που εχω το μηχανακι στο συνεργειο...