Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 82

Θέμα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΙΑ!!!σβήστε τα φώτα

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Ρε καπταιν ποιες ειναι οι επαναστατικες ρητορειες?Ποιος σου ειπε οτι κλεινεις τα φωτα για μια ωρα και μετα "θα καααααααθεσαι" πουλεγε κι ο Φωτοπουλος?Αφου λοιπον εσυ εχεις οικολογικη συνειδηση τι σε χαλαει να κλεισεις και τα φωτα για μια ωρα?
    Εκτος κι αν αμφισβητεις τη δυναμη του μποικοταζ.
    Δεν αμφισβητώ καμία δυναμη του μποϊκοτάζ (αν και διαφωνώ με επιμέρους ζητήματα αλλα αυτό ειναι άλλο θέμα)

Διαφωνώ στο οτι για να γίνει κατι προς την πλευρά της περοβαλλοντικής σωτηρίας δε χρειάζεται καποιου είδους μποϊκοτάζ αλλα ΑΛΛΑΓΗ της νοοτροπίας και της καθημερινής μας συμπεριφοράς. Διότι αν μη τι άλλο, όταν αλλαξουμε όλοι μας συμπεριφορά επι το οικολογικότερον, με απλά καθημερινά πράγματα, τοτε θα μπορούμε να κράξουμε κυβερνήσεις, επιχειρήσεις, φορείς...

Τωρα που ρυπαίνουμε εμείς οι ίδιοι, τι νοημα έχει να τα φορτώνουμε σε άλλους;

Εντάξει, εγώ να τα σβήσω τα φώτα αλλα δε θα έχει διαφορά. Διότι εγώ δεν τα αφήνω αναμένα φέυγοντας, έχω βάλει λαμπες οικονομίας, δεν έχω κλιματισμό, κλείνω τη βρύση, διαχωρίζω τα απορρίματά μου, ανακυκλωνω συσκευές κ συσκευασίες, εδώ και πολύ καιρό. Δε μου χρειάστηκαν happenings για να το κάνω, απλή λογική χρειάστηκε

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δεν αμφισβητώ καμία δυναμη του μποϊκοτάζ (αν και διαφωνώ με επιμέρους ζητήματα αλλα αυτό ειναι άλλο θέμα)

Διαφωνώ στο οτι για να γίνει κατι προς την πλευρά της περοβαλλοντικής σωτηρίας δε χρειάζεται καποιου είδους μποϊκοτάζ αλλα ΑΛΛΑΓΗ της νοοτροπίας και της καθημερινής μας συμπεριφοράς. Διότι αν μη τι άλλο, όταν αλλαξουμε όλοι μας συμπεριφορά επι το οικολογικότερον, με απλά καθημερινά πράγματα, τοτε θα μπορούμε να κράξουμε κυβερνήσεις, επιχειρήσεις, φορείς...

Τωρα που ρυπαίνουμε εμείς οι ίδιοι, τι νοημα έχει να τα φορτώνουμε σε άλλους;

Εντάξει, εγώ να τα σβήσω τα φώτα αλλα δε θα έχει διαφορά. Διότι εγώ δεν τα αφήνω αναμένα φέυγοντας, έχω βάλει λαμπες οικονομίας, δεν έχω κλιματισμό, κλείνω τη βρύση, διαχωρίζω τα απορρίματά μου, ανακυκλωνω συσκευές κ συσκευασίες, εδώ και πολύ καιρό. Δε μου χρειάστηκαν happenings για να το κάνω, απλή λογική χρειάστηκε

Εχουμε και λεμε.ΕΣΥ κανεις οτι περναει απ το χερι σου οπως λες.Υπαρχουν πολλοι αλλοι ανθρωποι ομως που δεν κανουν τιποτα.Μια τοσο μεγαλη πραξη ΙΣΩΣ κανει καποιους να καταλαβουν οτι δεν μπορουμε να ξεζουμιζουμε καθημερινα τον πλανητη μας.Αν αυτοι οι καποιοι αποκτησουν αυτο που εχεις κι εσυ(συνειδηση λεμε κι οχι το ματρακα που καβαλας) αυτο αυτοματως μετατρεπεται σε κερδος και για σενα.
    Καταλαβες τωρα?
    Και κοψε αυτα τα κοκ πορν πια:rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Και κοψε αυτα τα κοκ πορν πια:rotflmao:
    μα δεν έφαγα τώρα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

μα δεν έφαγα τώρα
    Σε ειδα που απλωνες το χερακι στα γαμοτικον:rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

μα δεν έφαγα τώρα
    Σε ειδα που απλωνες το χερακι (κοκ πορν γραφω οχι ποπ κορν :rotflmao: )

Σε ειδα που απλωνες το χερακι στα γαμοτικον:rotflmao:
    αμα σε ξαναδω να γράφεις για ατομικες ελευθερίες και προσωπικά δεδομένα...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Ο Ακουραστος αντιδραστικος Ελλην....
    Αν του πεις να κανει κατι, αμεσως να αντιδρασει κανοντας το αντιθετο!!
    Θα κρατησει το στυλακι "αν δεν κανει ο υπολοιπος κοσμος την κινηση, σιγα μην την κανω εγω" και θα επαναπαυθει στην τοσο καλα εξασκημενη συνειδηση του "δεν φταιω εγω, οι αλλοι το εκαναν"
    Για να μην σας πω πως στις 28 Μαρτιου ο Ελλην θα αναψει θερμοσιφωνα, κουζινα, ολα τα φωτα (ακομη και στο παταρι), καφετιερα και οτι αλλο, μονο και μονο απο αντιδραση που του ειπαν "κλεισε τα φωτα σου για 1 ωρα"
    Η Χουντα τα φταιει!!

Παλαιο τόμαρο
    απλά καθημερινά πράγματα,
    θα συμφωνήσω με τον καπετάνιο (αναλαμβάνοντας τα ρίσκα που αυτό συνεπάγεται) όχι στο κομμάτι οικολογική συνείδηση (πράγμα που δεν διαθέτω) αλλά στο ότι αν επιλέγεις να αντι-παρατεθείς, συμβολικά ή υλικά με την υπάρχουσα κουλτούρα αυτό γίνεται στην πραγματική καθημερινή ζωή και μόνο... Η επέτειοι και τα χαπενινγκ μάλλον λειτουργουν αποσυμπιεστικά...
    εκπαιδεύουν την ελάχιστη "ευαισθησία" να απολαμβάνει με την ελάχιστη πράξη και μάλιστα ατομική και κατοίκον...
    Δηλαδή άμα κλείσει και ο δήμος περιστερίου ή η κυρία απέναντι τα φώτα για μια μέρα τι να το κάνω... Που σε κάθε γιορτή με πηδάνε στον κιτς φωτισμό όλο το 24ωρο...
    γης μαδιαμ...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Η επέτειοι και τα χαπενινγκ μάλλον λειτουργουν αποσυμπιεστικά... εκπαιδεύουν την ελάχιστη "ευαισθησία" να απολαμβάνει με την ελάχιστη πράξη και μάλιστα ατομική και κατοίκον... Δηλαδή άμα κλείσει και ο δήμος περιστερίου ή η κυρία απέναντι τα φώτα για μια μέρα τι να το κάνω... Που σε κάθε γιορτή με πηδάνε στον κιτς φωτισμό όλο το 24ωρο...
    +10000

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Μα το θεμα μας δεν ειναι να συνταξουμε λιστα οικολογικων διαπιστευτηριων...σας πιστευω ολους!

Το θεμα ειναι οτι οποτε παει να γινει κατι συλλογικο σε αυτη τη κολοχωρα, παντα θα βγουν οι "εξυπνοι - ειμαι πολυ μπροστα σε σκεψη - εγω δεν ειμαι προβατο" να διατυμπανισουν την επιτηδευμενη διαφορετικοτητα τους για να εντυπωσιασουν τα πληθη...

-Γινεται αναδασωση;

Πεταγεται ο με 25 διδακτορικα ημιμαθειας γεωπονος και λεει: "ελα μωρε δεν φυτευουν τα σωστα δεντρα, περισσοτερο κακο παρα καλο κανουν..."

-Γινεται συγκεντρωση στο Συνταγμα για τις φωτιες του καλοκαιριου;

Πεταγεται ο κοινωνιολογος-κοινωνιοκολος και μας κανει διαλεξη για το ατελεσφορο καθε τετοιας προσπαθειας, παπσαλιζοντας με λιγη απο εσανς ψυχολογιας του οχλου, οτι οι μαζικες εκδηλωσεις τετοιου ειδους υποκινουνται πρωτιστως απο το υποσεινηδητο σε συνδυασμο με μια λανθανουσα και υποβοσκουσα εκφανση του οδιποδειου συμπλεγματος...

-Βγαινει η WWF και λεει "ωπα ρε μαγκες καντε την γαμημενη την ειδικη του Ακροπολις κανα χιλιομετρο πιο εξω"

...ποιος ειδε τον θεο και δεν το φοβηθηκε!! Σε μας ρε; Τα ιερα και τα οσια μας πας να ακουμπησεις; Τραβα να κατεδαφισει κανα αυθαιρετο και μετα ελα και πες μας...

-Γινεται μια παγκοσμια προσπαθεια με μηδενικο ομολογουμενως οικολογικο αντικρυσμα, αλλα με τεραστιο συμβολικο χαρακτηρα;

ΟΟΟΟΟΟχι...οι τετραπερατοι και δαιμονιοι ελληναρες ανακαλυπτουν και πως απο πισω κρυβονται οι σιωνιστες, οι πολυεθνικες, ο μπομπ σφουγγαρακης, και ο Αιμιλιος το μηλο της φρουτοπιας...μαλιστα σε μια απιστευτη αναλαμπη φιλεσπλαχνιας, φροντιζουν να ανοιξουν τα ματια και σε εμας τους υπολοιπους που δεν σκαμπαζουμε γρι....

....μαλακια το ενα, παπαρια το αλλο, ανουσιο το παραλλο...keep walking...ρε σεις; μηπως τελικα προσπαθειτε να πεισετε πρωτιστως τον εαυτο σας για να αισθανθειτε καλα που δεν κανετε τιποτα; (μονο εσεις θα το παιζετε ψυχολογοι δηλαδη

...που να σβηνεις τα φωτα Σαββατιατικο τωρα μωρε...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
    θα συμφωνήσω με τον καπετάνιο (αναλαμβάνοντας τα ρίσκα που αυτό συνεπάγεται) όχι στο κομμάτι οικολογική συνείδηση (πράγμα που δεν διαθέτω) αλλά στο ότι αν επιλέγεις να αντι-παρατεθείς, συμβολικά ή υλικά με την υπάρχουσα κουλτούρα αυτό γίνεται στην πραγματική καθημερινή ζωή και μόνο... Η επέτειοι και τα χαπενινγκ μάλλον λειτουργουν αποσυμπιεστικά...
    εκπαιδεύουν την ελάχιστη "ευαισθησία" να απολαμβάνει με την ελάχιστη πράξη και μάλιστα ατομική και κατοίκον...
    Δηλαδή άμα κλείσει και ο δήμος περιστερίου ή η κυρία απέναντι τα φώτα για μια μέρα τι να το κάνω... Που σε κάθε γιορτή με πηδάνε στον κιτς φωτισμό όλο το 24ωρο...
    ναι, η κυρια απεναντι που αμπαλαρει το σπιτι της σε καθε ευκαιρια με λαμπιονια, με αυτη την αγωνια ζει....τι θα γινει με το πλανητη!

μαλλον περισσοτερο κοπτεται για την νομιμοποιηση του αυθαιρετου, πιστεψε με....

Καλά όλα αυτά...

Αλλα την ίδια ώρα που η Ελλάδα ειναι πρώτη στο σβήσιμο των φώτων, υπάρχουν κι άλλες ειδήσεις...

Προειδοποιητικό «καμπανάκι» της Κομισιόν στη χώρα μας για τη διαχείριση αποβλήτων

ΑΠΕ

Με παραπομπή στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, λόγω μη εμπρόθεσμης μεταφοράς στο εθνικό δίκαιο της Οδηγίας 2006/21/ΕΚ (για τη διαχείριση των αποβλήτων που προέρχονται από εξορυκτικές βιομηχανίες) προειδοποιεί η Επιτροπή την Ελλάδα, σύμφωνα με απάντηση του αρμόδιου για θέματα Περιβάλλοντος Επιτρόπου, Σταύρου Δήμα, σε σχετική ερώτηση της ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ Αννυς Ποδηματά.

Στην ερώτησή της η ευρωβουλευτής κάνει λόγο για σωρεία παραβάσεων που παρατηρούνται στη λειτουργία του λατομείου Καντάνου, στα Χανιά, σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Δασών Χανίων, του πορίσματος των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος, αλλά και του Τμήματος Υδραυλικών Έργων της Γενικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης.

Η κ.Ποδηματά ερωτά την Επιτροπή εάν είναι ενήμερη για τις συγκεκριμένες παραβάσεις και ζητεί να πληροφορηθεί πως προτίθεται να αντιδράσει τόσο στο αίτημα για ανανέωση των περιβαλλοντικών όρων του λειτουργούντος λατομείου, όσο και για την επέκταση της λατομικής περιοχής.

«Η Επιτροπή λαμβάνει υπόψη τα συγκεκριμένα γεγονότα που παρατίθενται στο ερώτημα», τονίζει στην απάντησή του ο αρμόδιος Επίτροπος, Στ. Δήμας, υπενθυμίζοντας με νόημα ότι «οι αρμόδιες αρχές των κρατών-μελών είναι αρμόδιες για την επιθεώρηση ανάλογων εγκαταστάσεων και για την επιβολή των σχετικών κανονισμών». Και συνεχίζει:

«Αυτή η εγκατάσταση εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής της Οδηγίας 2006/21/ΕΚ, για τη διαχείριση των αποβλήτων που προέρχονται από εξορυκτικές βιομηχανίες...Η Οδηγία έπρεπε να είχε μεταφερθεί στο εθνική νομοθεσία πριν από την 1η Μαίου 2008 αλλά φαίνεται πως η Ελλάδα δεν έχει λάβει ακόμη τα απαραίτητα προς τούτο μέτρα. Η Επιτροπή παρακολουθεί προσεκτικά την κατάσταση και έχει ήδη εκδώσει δυο αιτιολογημένες γνώμες για να εξασφαλιστεί η δέουσα μεταφορά της Οδηγίας στην Ελλάδα».

Πέραν της μη εμπρόθεσμης μεταφοράς της Οδηγίας 2006/21/ΕΚ στο εθνικό δίκαιο, η Επιτροπή, παραπέμποντας σε συγκεκριμένα άρθρα της εν λόγω Οδηγίας, υπονοεί σαφώς ότι η λειτουργία του λατομείου Καντάνου δεν συνάδει με τα προβλεπόμενα από το κοινοτικό δίκαιο.

«Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η Ελλάδα ολιγωρεί και καθυστερεί στην ενσωμάτωση στο εθνικό δίκαιο αλλά και στην εφαρμογή Οδηγιών που αφορούν και συνδέονται με την προστασία του περιβάλλοντος», δήλωσε σχετικά η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Και τόνισε: «Η ανευθυνότητα και η προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζει η κυβέρνηση της ΝΔ το μείζον αυτό θέμα είναι διαχρονική. Αντί λοιπόν ο αρμόδιος υπουργός να εξαπολύει επικοινωνιακά πυροτεχνήματα σχετικά με την ...μελλοντική αναγκαιότητα δημιουργίας ενός αυτόνομου υπουργείου Περιβάλλοντος, θα ήταν προτιμότερο να ασχολείται εμπρόθεσμα με τα προβλήματα του σήμερα και να προσπαθεί να τα επιλύει».

Newsroom ΔΟΛ,
    http://www.in.gr/news/article.asp?ln...2&lngDtrID=244

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

εκείνο που δεν μπορείτε να κατανοήσετε είναι πως αίντε και έγινε συσκότιση... αίντε και είχε συμμετοχή 100%... Ε ΚΑΙ;

απο εκεί και μετά τι θα γίνει;... υπάρχει κανείς να μας πεί;

όπως είπε και ο thou-vou..."αποσυμπίεση"...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Καλά όλα αυτά...

Αλλα την ίδια ώρα που η Ελλάδα ειναι πρώτη στο σβήσιμο των φώτων, υπάρχουν κι άλλες ειδήσεις...

http://www.in.gr/news/article.asp?ln...2&lngDtrID=244

Να τα σκεφτεσαι αυτα φιλε την ωρα που ξεχωριζεις σπιτι σου τα πλαστικα για την ανακυκλωση/προσεχεις το νερο/κλεινεις τα φωτα κλπ...

Δε νοιωθεις λιγο αγανακτισμενος;;;
    Οταν εσυ προσπαθεις(και καλα κανεις),την ιδια στιγμη αυτοι που σε εκπροσωπουν...βλεπε το αρθρο που ποσταρες...

Γιατι μιλουσες για κατι καλσον...
    ...cause the place seems still alive...

αυτοί που με εκπροσωπούν;... οχι ακριβώς.. μιας και προσωπικά δεν είναι επιλογή μου αλλά έχουμε κοινοβουλευτική ολιγαρχία βλέπεις και αναγκαστικά με "εκπροσωπούν".\

Τώρα για τα καλσόν... μάλλον σε άλλον αναφέρεσαι γιατί εγώ δεν ανέφερα κάτι σχετικά.

Gandalf

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τα Φωτα Σασ!!!
    από christin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2004, 08:23
  2. Τα Φωτα Σασ Παρακαλω...
    από anisoropos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 29/02/2004, 23:15
  3. Τα φώτα σας
    από frikis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks