Περαστικα και αγυριστα!
![]()
Περαστικα και αγυριστα!
![]()
Ναι, μάρτυρες υπήρχαν... Το ΕΚΑΒ και η αστυνομία ήρθαν σφαίρα, και ο στράβακας παραδέχτηκε ότι έφταιγε... Τηλέφωνά τους δεν μπόρεσα να πάρω, γιατί φύγαμε σφαίρα για το νοσοκομέιο, αλλά θα τους βρω αν χρειαστεί...Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Προσοχή στο διάστρεμμα.Μην βιαστείς να το ζορίσεις γιατί μετά θα σε ταλαιπωρεί για καιρό.
Άστο να "φτιάξει" καλά και μετά τα ζόρια.
Μάρτυρες να φανταστώ υπάρχουν ε?Έδωσαν το όνομά τους στην αστυνομία που ήρθε?Αν ναι είσαι 100% κομπλέ,ακόμα κι αν πάτε για δικαστήρια...αν όχι φρόντισε να βρεις τα τηλέφωνά τους (ευτυχώς είναι και στη γειτονιά σου)
Καλά ξεμπερδέματα με ασφαλιστικές (χρονοβόρες διαδικασίες ρε γμτ) και καλή ανάρρωση![]()
![]()
Thanks αδερφέ...![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Βillis δεν παιζεσαι ρε φιλε....![]()
![]()
![]()
![]()
τι παραστατικοτητα ειναι αυτη.....
Υ.Γ. Πανω απ'ολα ελπιζω του γκαβου να του παρουν το Διπλωμα/Αδεια οπλοφοριας... :a29:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για τον γκάβακα μη βάζεις στοίχημα...![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αρχικά δημιουργήθηκε από nakedorange
Περαστικα και αγυριστα!
![]()
![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
περαστικα φιλε![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Ρε Billy διαβαζω το σκηνικο και ψιλοφρικαρω.Την ιδια μερα και περιπου την ιδια ωρα,1000 μετρα πριν φτασω σπιτι,βλακας με τζιπ παρκαρισμενος δεξια αποφασιζει να κανει αναστροφη.Τον βλεπω στα 5 μετρα να μου κλεινει το δρομο.Κορναρω κι ανοιγω λιγο γκαζι,περναω ξυστα απ τον προφυλακτηρα του και με πολυ κοπο(εχει χωματα κατω,εχει βρεξει κιολας αυτες τις μερες) σταματαω χωρις να πεσω με την καρδια τουμπανο απο το φοβο και την αδρεναλινη.
Γυρναω να δω ποιος ειναι τοσο βλακας κι ακουω απο εναν 25αρη αυτο που ακουσες.
ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ.
Κι απο που πηρες το διπλωμα ρε φιλαρακι,απο τη σχολη τυφλων?![]()
Περαστικα και παλι.Το ΧΤ θα γινει καλυτερο αλλα πρωτα πρεπει να γινεις καλα εσυ.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
perastika bil![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ πολύ.Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Ρε Billy διαβαζω το σκηνικο και ψιλοφρικαρω.Την ιδια μερα και περιπου την ιδια ωρα,1000 μετρα πριν φτασω σπιτι,βλακας με τζιπ παρκαρισμενος δεξια αποφασιζει να κανει αναστροφη.Τον βλεπω στα 5 μετρα να μου κλεινει το δρομο.Κορναρω κι ανοιγω λιγο γκαζι,περναω ξυστα απ τον προφυλακτηρα του και με πολυ κοπο(εχει χωματα κατω,εχει βρεξει κιολας αυτες τις μερες) σταματαω χωρις να πεσω με την καρδια τουμπανο απο το φοβο και την αδρεναλινη.
Γυρναω να δω ποιος ειναι τοσο βλακας κι ακουω απο εναν 25αρη αυτο που ακουσες.
ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ.
Κι απο που πηρες το διπλωμα ρε φιλαρακι,απο τη σχολη τυφλων?![]()
Περαστικα και παλι.Το ΧΤ θα γινει καλυτερο αλλα πρωτα πρεπει να γινεις καλα εσυ.![]()
Όσο σκέφτομαι τι γλύτωσα ρε φιλαράκι...
Αφού δεν συγκρούστηκα μετωπικά με τον στράβακα, να πάω για τεχνητό πόδι...
Αν υποθέσουμε ότι το σαλιγκάρι είναι το πιο αργό, πως πρέπει να οδηγάμε στην πόλη?
ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ??
Σταδιάλα με τους άσχετους !!!![]()
Πως κατάφερες και την κράτησες σε χώμα βρεγμένο?![]()
Σ'ωραίος!!![]()
![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Κωλοφαρδος ειμαι.ΔΕΝ ετρεχα.Μιλαμε για ενα τυπικο στενο χωρις κινηση ομως.Πηγαινα με 30 το πολυ γιατι λιγο πιο πανω εχει δρομακι που ερχεται απο τα δεξια και καμμια φορα βγαινουν απο καει χωρις να ελεγξουν.Ο μαλακας ηταν μεσα στο τζιπ,δεν φαινοταν οδηγος(ηταν και ταπα ο τυπος) και ξαφνικα βλεπω ενα τζιπ να μου κλεινει το δρομο.Οπως κι εσυ απο ενστικτο ανοιξα λιγο γκαζι κορναροντας και μολις τον περασα φρεναρα οσο πιο γλυκα μπορουσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Ευχαριστώ πολύ.
Όσο σκέφτομαι τι γλύτωσα ρε φιλαράκι...
Αφού δεν συγκρούστηκα μετωπικά με τον στράβακα, να πάω για τεχνητό πόδι...
Αν υποθέσουμε ότι το σαλιγκάρι είναι το πιο αργό, πως πρέπει να οδηγάμε στην πόλη?
ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ??
Σταδιάλα με τους άσχετους !!!![]()
Πως κατάφερες και την κράτησες σε χώμα βρεγμένο?![]()
Σ'ωραίος!!![]()
![]()
![]()
![]()
Το τραγικο ειναι οτι τις τρεις τελευταιες μερες ηταν η εβδομη φορα που μου κλεινουν το δρομο.Τρεις φορες αλλαγη λωριδας και τρεις παραβιασεις στοπ.![]()
Εχω φρικαρει και παω με 40.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Περαστικα ρε bil...και αγύριστα...Σε ποιο δρομο εγινε το τρακαρισμα???
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
............................Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Κωλοφαρδος ειμαι.ΔΕΝ ετρεχα.Μιλαμε για ενα τυπικο στενο χωρις κινηση ομως.Πηγαινα με 30 το πολυ γιατι λιγο πιο πανω εχει δρομακι που ερχεται απο τα δεξια και καμμια φορα βγαινουν απο καει χωρις να ελεγξουν.Ο μαλακας ηταν μεσα στο τζιπ,δεν φαινοταν οδηγος(ηταν και ταπα ο τυπος) και ξαφνικα βλεπω ενα τζιπ να μου κλεινει το δρομο.Οπως κι εσυ απο ενστικτο ανοιξα λιγο γκαζι κορναροντας και μολις τον περασα φρεναρα οσο πιο γλυκα μπορουσα.
Το τραγικο ειναι οτι τις τρεις τελευταιες μερες ηταν η εβδομη φορα που μου κλεινουν το δρομο.Τρεις φορες αλλαγη λωριδας και τρεις παραβιασεις στοπ.![]()
Εχω φρικαρει και παω με 40.
XR
XTR
XJR
Ευχαριστώ ρε φιλαράκι.Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Περαστικα ρε bil...και αγύριστα...Σε ποιο δρομο εγινε το τρακαρισμα???![]()
Έγινε στη Δωδεκανήσσου, στη δεξιά μεριά της εκκλήσίας...
XR
XTR
XJR
φίλε περαστικά και καλή ανάρρωση.
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
Παιδια πανοπλια πρεπει να φοραμε.![]()
![]()
![]()
Ο Μπιλαρας ειναι απο τους πιο προσεκτικους οδηγους που εχω συναντησει στην ζωη μου.
Αλλα η κακια η ωρα δεν κανει εξαιρεσεις.
Ο λακαμας αυτος μπορει να βρεθει και πισω σου την ωρα που εισαι σταματημενος και αμεριμνος στο φαναρι και να σου πει μετα, αχ συγνωμη δεν σε ειδα.
Δεν θα ειναι η πρωτη φορα που θα εχει συμβει.
Τουλαχιστον οσο περναει απο το χερι μας απο θεμα εξοπλισμου και οχι ταρζανιες ειδικα μεσα στην πολη-καρμανιολα.
Τι να το κανω αν του αλλου του παρουν το διπλωμα και εγω ειμαι στο αναπηρικο και του εχω παρει και 100.000,00 ευρω??
Ρε Μπιλυ δεν μου ειπες και για ραμματα.
Ρε συ την γυναικα στο νοσοκομειο τι την ηθελες?
Τις καημενες τις νοσοκομες που βλεπαν αυτο το κορμι και δεν μπορουσαν να το αγγιξουν λογω γυναικας δεν τις σκεφτηκες???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!